×
اجتماعی
شناسه خبر : 307097
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/13 ساعت 17:53
طی 24 ساعت گذشته آمریکا و اسرائیل به چند مرکز دیگر حمله کردند؟

طی 24 ساعت گذشته آمریکا و اسرائیل به چند مرکز دیگر حمله کردند؟

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: در پی تداوم تجاوزات آشکار دشمن به مناطق غیر نظامی‌ کشور، گزارش رسمی هلال‌احمر نشان می‌دهد که تنها طی 24 ساعت گذشته، دست‌ کم 26 حمله به نقاط مسکونی، شهری و زیرساخت‌های غیرنظامی در استان‌های مختلف به ثبت رسیده است؛ حملاتی که بار دیگر چهره واقعی دشمن را در نقض فاحش اصول انسانی و حقوق بین‌الملل آشکار ساخت.

نورنیوز- گروه اجتماعی: کولیوند در توضیح بیشتر گفت:  بر اساس این گزارش، از آذربایجان شرقی و اصفهان تا تهران، خوزستان، فارس، لرستان، مرکزی و هرمزگان، اهدافی چون مدارس، شهرک‌های مسکونی، مناطق شهری، زیرساخت‌های خدماتی، اسکله‌ها و حتی اماکن عمومی مورد اصابت قرار گرفته‌اند. در پایتخت، مناطق مسکونی و شهرک‌های مختلف هدف حملات قرار گرفته و در دیگر استان‌ها نیز مردم عادی، کارگران و ساکنان بی‌دفاع قربانی این اقدامات غیرانسانی شده‌اند.

دکتر کولیوند با تأکید بر ماهیت کاملاً غیرنظامی این اهداف، این حملات را نقض صریح کنوانسیون‌های ژنو و اصول بنیادین حقوق بشردوستانه بین‌المللی دانست و بیان کرد: دشمن در اوج استیصال و ناتوانی، با هدف قرار دادن مردم بی‌گناه، تلاش دارد شکست‌های خود را پنهان کند؛ اما این اقدامات نه تنها نشانه قدرت نیست، بلکه نماد ضعف، ذلت و فروپاشی اخلاقی آنان است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به حضور فوری و گسترده نیروهای امدادی در صحنه‌های حادثه، خاطرنشان کرد: فرزندان این ملت در هلال‌احمر، با تمام توان در کنار مردم ایستاده‌اند و لحظه‌ای از امدادرسانی، نجات جان مصدومان و کاهش آلام آسیب‌دیدگان دریغ نکرده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بر اقتدار ملی و ایستادگی مردم ایران اضافه شده است، گفت: ملت بزرگ ایران، در برابر چنین جنایاتی نه تنها تضعیف نمی‌شود، بلکه با انسجام بیشتر، مسیر عزت و مقاومت را ادامه خواهد داد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر اضافه کرد: پیگیری‌های حقوقی و بین‌المللی این جنایات با جدیت در حال انجام است و تمامی مستندات مربوط به این حملات برای ارائه به نهادهای بین‌المللی، از جمله کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و مجامع حقوقی، جمع‌آوری و ثبت شده است.

کولیوند در پایان تأکید کرد: تا حصول نتیجه و احقاق حقوق ملت ایران، این مسیر مطالبه گری و حقوقی با قدرت ادامه خواهد یافت و جامعه جهانی باید در برابر این نقض آشکار قوانین بین‌المللی پاسخگو باشد. این حوادث، بار دیگر نشان داد که در مقابل اقتدار، همبستگی و ایستادگی ملت ایران، دشمن راهی جز توسل به اقدامات کور و غیرانسانی ندارد؛ اقداماتی که نه تنها نتیجه‌ای برای آنان نخواهد داشت، بلکه عزم ملی را برای دفاع از کرامت انسانی، مستحکم‌تر از گذشته خواهد کرد.


اخبار مرتبط
گزارش اولیه خسارات جنگ در 24 استان؛ بیش از هزار واحد به‌طور کامل تخریب شد
سه‌شنبه 1405/01/11 ساعت 15:41
گزارش اولیه خسارات جنگ در 24 استان؛ بیش از هزار واحد به‌طور کامل تخریب شد
گزارش اولیه ارزیابی خسارات ناشی از جنگ تا 9 فروردین 1405 نشان می‌دهد در 24 استان کشور در مجموع 1069 واحد مسکونی، تجاری و اداری بخش خصوصی به‌طور کامل تخریب شده و 68 هزار و 238 واحد نیز آسیب دیده‌اند؛ همچنین لوازم 15 هزار و 739 واحد مسکونی و تجاری دچار خسارت شده است.
خسارات جنگی بناهای تاریخی کردستان بررسی شد
چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 23:32
خسارات جنگی بناهای تاریخی کردستان بررسی شد
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان،از بازدید دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران به کردستان و آغاز مستندسازی بین‌المللی خسارات به بناهای شاخص این استان خبر داد.
خسارات جنگ تحمیلی به برخی ایستگاه‌های هواشناسی
چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 13:17
رییس سازمان هواشناسی:
خسارات جنگ تحمیلی به برخی ایستگاه‌های هواشناسی
سحر تاجبخش، رییس سازمان هواشناسی، با اشاره به خسارات واردشده به تعدادی از ایستگاه‌ها و ساختمان‌های این سازمان در اثر جنگ تحمیلی تاکید کرد فعالیت‌های هواشناسی و خدمات‌رسانی به مردم بدون هیچ وقفه‌ای در جریان است.
نظرات

آخرین اخبار
جامعه جهانی به پیامدهای انسانی جنگ توجه کند
بحران نیروی انسانی در شرکت‌های فناوری اسرائیل
گوترش خواستار توقف حملات به ایران شد
واکنش نواده واقف انیستیتو پاستور به تخریب آن
پزشکیان: با عزم راسخ و همه ظرفیت‌ها از ایران دفاع می‌کنیم
آملی لاریجانی: شرایط تنگه هرمز و جهان به قبل جنگ بازنمی‌گردد
«سوگ‌نامه میناب؛ شکوفه‌های شکسته» برگزار می‌شود
اجرای مرحله سوم موج 90وعده صادق 4/هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
واکنش سفارت ایران به سخنان وزیر جنگ آمریکا
منطقه با وجود دشمن اسرائیلی رنگ ثبات به خود نمی بیند
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حملهٔ مجدد دشمن به پل B1 در کرج
پیامدهای اقتصادی جنگ برای تمام جهان سنگین است
باشه‌آهنگر: گلزار شهدای آبادان نورباران خواهد شد
سفیر ایران در مسکو: تمایلی به گسترش دامنه درگیری‌ها نداریم
سخنان ترامپ قیمت نفت را صعودی کرد
ارائه بسته جامع حمایتی برای ایرانیان مقیم امارات
نحوه فعالیت ادارات از روز شنبه اعلام شد
غریب‌آبادی: در حال تدوین پروتکل برای نظارت بر تنگه هرمز هستیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: میدان و دیپلماسی دو بازوی پرتوان کشور هستند
دلخراش، بی‌رحمانه، تنفرانگیز و به شدت غیرانسانی
فراخوان ویژه برای ساخت فیلم با موضوع «وطن»
ثبت 378 میلیون تردد در 17 روز
در خانواده فوتبال هیچ ملتی تنها نمی‌ماند
طی 24 ساعت گذشته آمریکا و اسرائیل به چند مرکز دیگر حمله کردند؟
دموکرات‌های آمریکا به دنبال کاهش نفوذ لابی صهیونیستی در انتخابات
تا زمان ادامه تجاوزات، دفاع، حق ذاتی ایران است
نورنما | انتقال مجروح های نظامی اسرائیل به بیمارستان ها
کودکان با چنگ و دندان پرچم را بالا نگه می دارند
تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد
واکنش‌ حسن روح‌الامین به وقایع اخیر+ تصویر
تردد دریایی کیش برقرار است
خدمت‌رسانی به 8000 تهرانی در جنگ رمضان
جزئیات آخرین اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تشریح شد
نورویدئو | چرا جنگ«تمیز،محدود و کوتاه» به کابوس تبدیل شد؟
تجاوز امریکا به مقر نیروی مردمی حشد شعبی
تشدید جنگ اخراج منطقه‌ای آمریکا را سریعتر می‌کند
توقف کامل تولید در مجتمع فولاد مبارکه
سخنرانی برای سخنرانی؛ترامپ به دنبال چیست؟
نحوه بهره مندی کارگران از بیمه بیکاری در شرایط جنگ
انهدام یک فروند موشک متخاصم دشمن در آسمان باشت
حزب‌الله بالگرد نظامی اسرائیل را هدف قرار داد
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی درباره تحولات منطقه
پاکستان: گفت‌وگوها با افغانستان برای پایان دادن به درگیری‌ها در جریان است
برای عادی‌شدن وضعیت خاورمیانه تلاش می‌کنیم
نفت برنت در آستانه 110 دلار؛ بازگشت نگرانی‌ها به بازار جهانی انرژی
کامالا هریس: ترامپ آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهان آن نیستند
ظریف: ایرانیان دلیر خیال تسلیم بی‌قید و شرط سه‌روزه او را دفن کردند.
منهدم شدن یک فروند پهپاد در نورآباد لرستان
وزیر ارشاد درباره تندروی و توهین در روزهای جنگی هشدار داد
زلزله حوالی بندرعباس هرمزگان را لرزاند