×
اجتماعی
شناسه خبر : 307095
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/13 ساعت 21:55
ایران از حقوق خود درخصوص خسارات زیست‌محیطی جنگ کوتاه نمی‌آید

رئیس کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست:

ایران از حقوق خود درخصوص خسارات زیست‌محیطی جنگ کوتاه نمی‌آید

رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: ایران از هیچ‌یک از حقوق خود در خصوص خسارات زیست‌محیطی وارد شده توسط دشمن صهیونیستی-آمریکایی کوتاه نخواهد آمد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: آرمان خورسند با اشاره به بخش صدر پیام رهبری مبنی بر هجوم دشمن به فضاهای طبیعی و زیست‌محیطی کشور افزود: ما دقیقاً این بخش ماجرا را هم در فهرست غرامت‌های خودمان داریم، ما با دو رژیم وحشی غیرمتمدن بی‌قانون سر و کار داریم.

وی تصریح کرد: ما اصلا در مورد قوانین و قواعد جنگ صحبت نمی‌کنیم، در مورد حداقل‌های شرافت انسانی و تمدن صحبت می‌کنیم، حمله به بیمارستان و مدرسه و حمله به زیرساخت‌های محیط زیستی و منابع طبیعی، شاهد شهادت همکارانمان در سازمان منابع طبیعی بودیم. این دو رژیم بی‌قانون، دشمن تمدن، دشمن بشریت و دشمن محیط زیست هستند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان محیط زیست خاطرنشان کرد: سازمان محیط زیست نامه‌نگاری‌های متعددی قبل از شروع جنگ، در زمان تهدیدهای نظامی دیکتاتور دیوانه ایالات متحده به وزرای محیط زیست کشورهای منطقه داشتیم که این حضور ناوهای نظامی برای محیط زیست پهنه آبی خلیج همیشه فارس و دریای عمان بسیار خطرناک است.

خورسند تأکید کرد: به محضر ملت بزرگ و سرافراز ایران عرض می‌کنم، ما می‌بینیم که این نهادها حتی جسارت و جرات محکوم کردن شفاهی موضوع را هم ندارند، مسئله این است که هر کدام از این اعمال، حق طبیعی ما و حق ملت ماست و ما از هیچ‌کدام از این حقوق تنازل نخواهیم کرد و پیگیری هم خواهیم کرد.

وی گفت: ما این نهادها و سازمان‌ها را ناکارآمد و بسیار ضعیف می‌دانیم، اما حداقل این است که ما از هیچ گزینه‌ای نمی‌گذریم و این ناکارآمدی در پیش چشم دنیا و مردم آن بسیار واضح خواهد شد.

کاشت نهال؛ راهبرد مقاومت در برابر خشکسالی

خورسند با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کاشت نهال اظهار کرد: من خودم شاید خیلی منتظر این پیام نبودم، بسیار برایم خوشحال‌کننده و امیدوارکننده بود که در میانه این رزم حماسی، ایشان مانند رهبر شهیدمان مراقب موضوع محیط زیست هستند.

وی افزود: ما در سرزمینی زندگی می‌کنیم که طبیعت به نوعی با این منطقه خیلی آسانگیر نیست؛ پدیده‌های طبیعی متعددی مانند خشکسالی و توفان‌های گرد و غبار داریم و یکی از مهم‌ترین محورهای ایستادگی و تاب‌آوری در برابر پدیده‌های اقلیمی خشن، بحث کاشت درخت بوده که همیشه حضرت آقای شهید بر این موضوع اهتمام داشتند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان محیط زیست تأکید کرد: من این جمله را می‌خواهم هم به دنیا و هم به مردممان بگویم که محور اصلی فتوای حضرت آقا در مورد ممنوعیت ساخت سلاح هسته‌ای، موضوع محیط زیستی بوده است، مبنای فتوای ایشان این بود که آنچه برای نسل‌ها و طبیعت آسیب جبران‌ناپذیر دارد را ممنوع می‌دانستند.


اخبار مرتبط
جنگ امنیت غذایی و محیط‌زیست را به خطر می‌اندازد
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 10:18
جنگ امنیت غذایی و محیط‌زیست را به خطر می‌اندازد
معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست با هشدار نسبت به پیامدهای پنهان جنگ گفت: خسارات محیط‌زیستی فراتر از میدان نبرد است و از این خسارات می توان به انتشار 5 میلیون تُن دی‌اکسیدکربن در دو هفته نخست، 300 رخداد پرخطر و افزایش جهانی قیمت غذا اشاره کرد.
هشدار درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به تأسیسات هسته‌ای
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 14:05
نامه انصاری به دبیر اجرایی یونپ:
هشدار درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به تأسیسات هسته‌ای
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در نامه‌ای به دبیر اجرایی یونپ اعلام کرد حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز تهدیدی جدی برای امنیت زیست‌محیطی منطقه و جهان است.
راهنمای اعلام خسارات جنگ  در سامانه 1811
چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 13:44
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
هموطنان در استان‌ها برای اعلام تلفنی و ثبت پیامکی خسارات وارده به واحدهای مسکونی و تجاری خود با شماره تلفن‌های مندرج در این گزارش تماس بگیرند؛ در شهر تهران نیز شهرداری سامانه 1811 را در نظر گرفته است.
گزارش اولیه خسارات جنگ در 24 استان؛ بیش از هزار واحد به‌طور کامل تخریب شد
سه‌شنبه 1405/01/11 ساعت 15:41
گزارش اولیه خسارات جنگ در 24 استان؛ بیش از هزار واحد به‌طور کامل تخریب شد
گزارش اولیه ارزیابی خسارات ناشی از جنگ تا 9 فروردین 1405 نشان می‌دهد در 24 استان کشور در مجموع 1069 واحد مسکونی، تجاری و اداری بخش خصوصی به‌طور کامل تخریب شده و 68 هزار و 238 واحد نیز آسیب دیده‌اند؛ همچنین لوازم 15 هزار و 739 واحد مسکونی و تجاری دچار خسارت شده است.
ابعاد تازه از خسارات تسلیحاتی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران
شنبه 1405/01/08 ساعت 14:24
ابعاد تازه از خسارات تسلیحاتی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران
وال‌استریت ژورنال گزارش داد میلیاردها دلار از تجهیزات پیشرفته آمریکا در حملات اخیر علیه ایران بر اثر موشک‌ها و پهپادهای ایرانی، آتش خودی یا تصادفات تخریب یا آسیب جدی دیده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد