×
اجتماعی
شناسه خبر : 307090
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/13 ساعت 18:01
ثبت 378 میلیون تردد در 17 روز

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا خبر داد

ثبت 378 میلیون تردد در 17 روز

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از ثبت بیش از 378 میلیون تردد در محورهای مواصلاتی کشور خبر داد و اعلام کرد: با کاهش نسبی تردد در روز گذشته (12 فروردین)، موج اصلی بازگشت مسافران از امروز 13 فروردین آغاز شده و تمهیدات لازم برای مدیریت آن پیش‌بینی و اجرا شده است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سرهنگ داوود شکیبایی با تشریح آخرین وضعیت تردد در طرح نوروزی ۱۴۰۵ اظهار کرد: این طرح از ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ آغاز شده و تا پایان روز ۱۲ فروردین، در بازه‌ای ۱۷ روزه، مجموعاً بیش از ۳۷۸ میلیون تردد در سطح محورهای مواصلاتی کشور به ثبت رسیده است.

وی افزود: در تحلیل ترکیب ناوگان، سهم وسایل نقلیه شخصی شامل خودروهای سواری و وانت‌بار با بیش از ۳۲۴ میلیون تردد، بیشترین سهم جابه‌جایی را به خود اختصاص داده است. همچنین ناوگان حمل‌ونقل بار (کامیون‌ها) با ثبت بیش از ۱۲ میلیون تردد و ناوگان حمل‌ونقل عمومی مسافری (اتوبوس‌ها) با بیش از ۲ میلیون تردد در رتبه‌های بعدی قرار دارند که نشان‌دهنده غالب بودن سفرهای شخصی در الگوی ترددهای نوروزی است.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به روند تغییرات ترافیکی بیان کرد: روز ۱۲ فروردین با ثبت حدود ۱۹ میلیون تردد، در زمره کم‌ترددترین روزهای این طرح قرار گرفته که بیانگر کاهش موقت حجم سفرها پیش از آغاز موج بازگشت است. بر همین اساس، از امروز ۱۳ فروردین شاهد آغاز موج اصلی بازگشت مسافران هستیم که برای مدیریت آن، اقدامات کنترلی، استقرار تیم‌های عملیاتی، تقویت نظارت‌های میدانی و بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند در دستور کار پلیس راه و راهور قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به توزیع استانی ترددها گفت: استان‌های تهران و مازندران در صدر پرترددترین استان‌های کشور قرار دارند و پس از آن استان‌های البرز، خراسان رضوی و گیلان بیشترین حجم تردد را به خود اختصاص داده‌اند که بیانگر تمرکز سفرها به محورهای شمالی و زیارتی است.

سرهنگ شکیبایی در خصوص وضعیت ورودی و خروجی وسایل نقلیه نیز تصریح کرد: استان‌های تهران و البرز به دلیل موقعیت ترانزیتی و عبوری، همچنان بیشترین حجم ورودی و خروجی وسایل نقلیه را به خود اختصاص داده و نقش کریدورهای اصلی جابه‌جایی کشور را ایفا می‌کنند.

وی درباره وضعیت انباشت خودروها در مقاصد سفر افزود: در حال حاضر بیشترین ماندگاری و انباشت وسایل نقلیه در استان گیلان مشاهده می‌شود و پس از آن استان‌های مازندران، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه در رتبه‌های بعدی قرار دارند که نشان‌دهنده تداوم حضور مسافران در این مناطق است.

وی گفت: در همین راستا، تلاش همه‌جانبه همکاران پلیس راهور و پلیس راه در سراسر کشور همزمان با افزایش ترددهای جاده‌ای در روز ۱۳ فروردین در حال انجام است تا مدیریت مطلوب ترافیک و تسهیل تردد هم‌وطنان برای عزیمت به پارک‌ها و تفرجگاه‌ها در روز طبیعت به بهترین شکل ممکن انجام شود.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با تأکید بر حساسیت روزهای پایانی تعطیلات نوروزی خاطرنشان کرد: با توجه به آغاز موج بازگشت و احتمال خستگی و شتاب در رانندگان، ضروری است مسافران پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها اطلاع کسب کنند. 

وی همچنین از رانندگان درخواست کرد تا از رانندگی در شرایط خستگی و خواب‌آلودگی به‌طور جدی خودداری کرده و در فاصله ۳۰ کیلومتری مقصد حتماً توقف و استراحت داشته باشند. رعایت سرعت مجاز، حفظ فاصله طولی ایمن با خودروی جلویی و پرهیز از رفتارهای پرخطر، نقش تعیین کننده‌ای در کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی سفرهای بازگشت خواهد داشت.


نظرات

آخرین اخبار
بکارگیری زیرساخت‌های کانتینری برای پرتاب‎‌های فضایی
روسیه و قرقیزستان وارد رزمایش نظامی مشترک شدند
درخواست آمریکا از اوکراین برای توقف حملات به نفتکش‌ها در دریای سیاه
پهلوان آواز ایران درگذشت
بازگشایی تنگه هرمز آسان نخواهد بود
جزئیات آتش‌سوزی در مجتمع خلیج فارس قشم
رونمایی از مشعل بازی‌های آسیایی 2026؛ تلفیق تکنولوژی و تاریخ در آیچی-ناگویا
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محله‌محور در حوزه سلامت با ظرفیت بسیج
هشدار هواشناسی استان مرکزی: گردوخاک و افزایش ابر در راه است
افزایش دما در تهران؛ پیش‌بینی هوای 38 درجه برای روزهای آینده
درخشش دختران وزنه‌بردار ایران در آسیا
افت شدید تردد در تنگه هرمز؛ کاهش عبور کشتی‌ها به 9 فروند در روز
صدای انفجار در جاسک؛ مردم از نزدیک شدن به منطقه خودداری کنند
نورنما | یادگار عاشقانه امیر حیدری و همسرش در حرم امام رضا(ع)
مرگ تلخ نوجوان 17 ساله در زاینده‌رود؛ 59 نفر امسال در زاینده رود غرق شدند
پوتین: توقیف کشتی‌های روسیه «دزدی دریایی» است؛ واکنش نشان می‌دهیم
راهنمای اسکان زائران در مشهد؛ آدرس و ظرفیت مراکز موقت
نشت نفت به سواحل جزیره قشم؛ عملیات پاکسازی فوری آغاز شد
پزشکیان در گفت‌وگو با نخست‌وزیر ژاپن؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی عامل ناامنی منطقه هستند
پاکستان از حضور ایران و مصر در توافق مکه استقبال کرد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برندگان و بازندگان نقل‌وانتقالات لیگ برتر چه تیم هایی هستند؟ جدایی پرحاشیه ستاره ها
آتلانتیک: ترامپ تاب‌آوری ایران را دست‌کم گرفته است
فراخوان جهانی تویوتا؛ نقص فنی نمایشگر خودروهای کمری هیبریدی
علی‌اف: کریدور زنگه‌زور و اتصال ریلی به ایران در اولویت باکو است
آخرین گزارشها از تحولات منطقه و مذاکرات ایران و آمریکا امروز 21 مرداد
صف 20 روزه کامیونها در مرز بازرگان؛ بلای جان تجارت ایران و ترکیه
همکاری سایبری ایران و روسیه وارد مرحله تازه شد
آسمان خراسان بارانی می شود
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات باشگاه ملوان امروز 21 مرداد؛ خرید جدید مازیار زارع
تحول بزرگ در خودروسازی ایران؛تدوین سند ملی توسعه خودرو را کلید خورد
قیمت دلار آزاد امروز چهارشنبه 21 مرداد 1405؛ فاصله دلار آزاد و رسمی چقدر است؟
دریای کاسپین؛ سرمایه‌ای مشترک، مسئولیتی فراگیر
همکاری کشاورزی ایران و افغانستان وارد مرحله تازه شد
چرا هماهنگی میان سیاست‌های مالی، پولی و ارزی یک ضرورت است؟
هزینه حمل نفت از خلیج فارس به چین رکورد زد
رشد هوش مصنوعی با سوخت فسیلی؛ پروژه جنجالی آمازون در تگزاس
چای سبز چقدر بخوریم؟ بهترین زمان مصرف آن چه زمانی است
ایران سربلند؛ قدرت اول منطقه، شکست‌دهنده قدرت اول جهان
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز چهارشنبه 21 مرداد
چین: آمریکا در جایگاه انتقاد از آزمایش‌های موشکی ما نیست
مسافران تهران-شمال 12 ساعت در جاده گرفتار شدند
رسانه عبری ادعای نتانیاهو در مورد جنگ با حماس را زیر سئوال برد
هرمز دیگر فقط تنگه نیست،اهرم ایران برای پایان جنگ است
هوش مصنوعی به جنگ خطاهای علمی رفت
نشست خبری چه تیم های لیگ برتری فردا برگزار می‌شود؟
مورینیو بازنشستگی را رد کرد؛ «می‌خواهم حداقل 10 سال دیگر در فوتبال باشم»
اطلاعیه وزارت رفاه درباره قطع یارانه برخی از افراد حاضر در کشور
فروش ویژه سایپا برای مشتریان عادی بدون قرعه‌کشی از 25 مرداد+ نحوه ثبت نام و زمان تحویل
نوراینفو | 6 راهکار طبیعی برای تقویت حافظه و جوان نگه داشتن مغز