×
بین الملل
شناسه خبر : 307078
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/13 ساعت 19:38
بحران نیروی انسانی در شرکت‌های فناوری اسرائیل

نتایج یک نظرسنجی صهیونیستی نشان می‌دهد؛

بحران نیروی انسانی در شرکت‌های فناوری اسرائیل

نتایج یک نظرسنجی صهیونیستی نشان می‌دهد که سیاست‌های جنگ‌طلبانه بنیامین نتانیاهو و فراخوان گسترده نیروهای ذخیره برای جنگ، صنعت فناوری اسرائیل را با کمبود شدید نیروی انسانی و پیامدهای مستقیم آن مواجه کرده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: در حالی که بیش از یک ماه از جنگی که به‌دنبال تصمیمات جنگ‌افروزانه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی میگذرد، تازه‌ترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بخش فناوری این رژیم اکنون با یکی از شدیدترین بحران‌های نیروی انسانی روبروست.

بر اساس این گزارش، فراخوان گسترده نیروهای ذخیره برای حضور در جبهه های مختلف جنگ، شرکت‌های فناوری را در وضعیت فلج‌کننده‌ای قرار داده است. طبق نظرسنجی سازمان نوآوری اسرائیل، حدود نیمی از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های فناوری اعلام کرده‌اند که غیبت کارکنان، فعالیت آنها را مختل کرده است.

این نظرسنجی که بین ۱۸ تا ۲۳ مارس (۲۷ اسفند تا سوم فروردین) و در هفته سوم جنگ انجام شده، نشان می‌دهد بیش از یک‌چهارم نیروی کار این شرکت‌ها به دلیل اعزام به ستاد نیروهای ذخیره و محدودیت‌های امنیتی از محل کار غایب هستند.

شرکت‌های فناوری که ستون اصلی اقتصاد اسرائیل محسوب می‌شوند، اکنون با پیامدهای مستقیم تصمیمات نظامی دولت مواجه شده‌اند. در همین حال، ۴۲ درصد از شرکت‌های مورد بررسی از تأخیر در تحقق اهداف توسعه خبر داده‌اند و ۲۲ درصد نیز گفته‌اند که مراحل توسعه یا عرضه محصولات خود را به‌طور قابل توجهی به تعویق انداخته‌اند.

این آمارها نشان می‌دهد که سیاست جنگ افروزانه نتانیاهو نه‌تنها امنیت، بلکه اقتصاد و صنعت این رژیم را نیز به‌طور جدی تحت فشار قرار داده است. درور بین، مدیرعامل سازمان نوآوری اسرائیل، با اشاره به گستردگی بحران گفت: «این بخش اکنون با مشکلات جدی در حوزه سرمایه انسانی، زنجیره تأمین، توسعه محصول و دسترسی به سرمایه روبروست.»

وی تأکید کرد که حجم غیبت نیروها در جنگ اخیر بی‌سابقه است. همزمان، با صدور سامانه های هشدار در پی حملات موشکی مداوم ایران و هجوم اسرائیلی ها به پناهگاه‌ها، خستگی و فرسودگی روانی کارکنان را افزایش داده است.

این شرایط، در کنار فراخوان گسترده نیروهای ذخیره، باعث شده شرکت‌های فناوری با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه شده و فعالیت‌های تجاری آنها مختل شود. کارین مایر روبینشتاین، مدیرعامل انجمن صنایع فناوری اسرائیل (IATI)، نیز با تأیید این وضعیت گفت: چالش کمبود نیروی کار در پی حملات موشکی به تولید و زنجیره تأمین شرکت ها و کارخانه ها آسیب مستقیم وارد کرده است.

وی تاکید کرد که این بحران نتیجه تصمیمات سیاسی و نظامی اخیر نتانیاهو است. این بحران در حالی شدت گرفته که ایال زمیر، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، در نامه‌ای رسمی به کنست نسبت به کمبود منابع انسانی و نیروهای ذخیره هشدار داده است؛ هشداری که نشان می‌دهد سیاست‌های جنگ‌طلبانه نتانیاهو اکنون نه‌تنها ارتش، بلکه اقتصاد و صنایع کلیدی رژیم صهیونیستی را نیز در آستانه فرسایش قرار داده است.


نظرات

آخرین اخبار
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند