در

بقائی نسبت به استفاده از موشک جدید بالستیک در حمله به ورزشگاه لامرد واکنش داد

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز با اشاره به استفاده از نوع جدیدی از موشک بالستیک که به صورت آزمایشی و برای اولین بار در حمله به ورزشگاهی در شهر لامرد استفاده شد‌، گفت: این یک جنایت جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است.

بقائی نسبت به استفاده از موشک جدید بالستیک در حمله به ورزشگاه لامرد واکنش داد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (پنجشنبه) ۱۳ فروردین‌ماه با اشاره به جنایت جنگی تروریستی آمریکا در حمله به ورزشگاه شهر لامرد استان فارس در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴، که با استفاده از نوع جدیدی از موشک بالستیک صورت گرفت و منجر به شهادت ۲۱ ورزشکار نوجوان شد، در شبکه ایکس نوشت: نوع جدیدی از موشک بالستیک آمریکا (PrSM) که به عنوان استفاده آزمایشی، برای اولین بار در حمله به ورزشگاهی در شهر لامرد فارس در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تست شد، بالای هدف منفجر شده و هزاران ترکش (گلوله‌های تنگستن) پخش می‌کند تا تلفات انسانی را به حداکثر برساند.وی افزود: در اثر این جنایت حداقل ۲۱ ورزشکار نوجوان دختر و پسر به شهادت رسیدند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: این یک جنایت جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است.وی عنوان کرد: به قول «غاده السمان» شاعر سوری: «پرچانگی می کنند و یک لحظهدم فرو نمی بندند، شاید این پرچانگی بی‌پایان، از هراس شنیدن صدای وجدان؛خودشان است!»


ارسال نظر