×
سیاسی
شناسه خبر : 307022
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/13 ساعت 13:40
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات

اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات

عامل تروریستی دشمن در تعرض و آتش زدن یک مکان نظامی در جریان اغتشاشات به دار مجازات آویخته شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: عامل تروریستی دشمن در تعرض و آتش زدن یک مکان نظامی در جریان اغتشاشات به دار مجازات آویخته شد.

امیرحسین حاتمی از عناصر تروریستی دشمن در اغتشاشات دی ماه 1404 که به همراه گروه دیگری از آشوبگران تلاش داشت با ورود به یک مرکز نظامی و تخریب آن، سلاح‌های موجود در این مرکز را در اختیار بگیرد، بامداد امروز به دار مجازات آویخته شد. 

در جریان اغتشاشات هجدهم دی ماه و بروز اقدامات تروریستی اغتشاشگران، امیرحسین حاتمی به همراه تعداد دیگری از آشوب‌گران به یکی از مکان‌های نظامی دارای طبقه‌بندی تهران تعرض کرده و پس از تخریب، اقدام به آتش زدن آن کردند.

حاتمی در جریان بازپرسی صراحتا اعتراف کرده است «هدف من از حضور در اغتشاشات براندازی نظام بوده و با هدف پیدا کردن اسلحه گرم و مهمات به این مکان حمله کرده و وارد آن شدم».

گفتنی است در زمان حمله آشوبگران عامل دشمن، تعدادی سلاح و مهمات نظامی از جمله 20 قبضه سلاح کلاشینکف به همراه 1800 تیر فشنگ جنگی داخل اسلحه‌خانه موجود بوده است که علی رغم تلاش عناصر دشمن از جمله امیرحسین حاتمی، موفق به خارج کردن سلاح‌های مورد اشاره نشدند. 

براساس گزارش ضابط پرونده، امیرحسین حاتمی در زمان وقوع جرم مسائل حفاظتی را نیز به دقت رعایت کرده بود که نشانگر هوشیاری و توجیه وی نسبت به حضور در صحنه‌های عملیاتی آشوب و اغتشاشات است. 

حسب اظهارات مطلعین و مستندات موجود در پرونده، اغتشاشگران تروریست عامل دشمن با وجود رویت تابلوهای نوشتاری و هشداری در خصوص نظامی بودن ساختمان شروع به سنگ‌پرانی و ورود به حریم آن می‌کنند. با مهیا شدن فرصت از طریق انسداد خیابان و آتش‌سوزی‌های پراکنده مسیر امداد را بسته و ساختمان را محاصره می‌کنند. اوباش با بالا رفتن از دیوار و حصار تخریب شده وارد حیاط ساختمان می‌شوند. 

سربازان وظیفه و نیروهای دفاع از مقر که مسلح بودند اقدام به تیراندازی هوایی می‌کنند که عده‌ای از اغتشاشگران متفرق می‌شوند، اما عناصری مانند امیرحسین حاتمی که متبحر و مسلط به فضا بودند به سمت ساختمان یورش می‌برند. نیروهای مدافع امنیت به سبب حفظ جان همسایگان و شهروندان تماشاگر و حتی آشوبگران داخل خیابان از تیراندازی مستقیم صرف نظر می‌کنند و به سمت پشت بام حرکت می‌کنند. امیرحسین حاتمی به همراه تعدادی دیگر از آشوبگران تروریست موفق به ورود به ساختمان و طبقات می‌شوند. 

اتاق‌های منتهی به اسلحه‌خانه، معاونت عملیات و گردان نیروی انسانی هدف حمله غارتگران قرار می‌گیرند. تروریستها قصد داشتند به مهمات و سلاح‌ها دست پیدا کنند ولی بدلیل استحکام محل  نگهداری تجهیزات و اسلحه به هدف خود نمی‌رسند و تصمیم به فرار می‌گیرند. 

امیرحسین حاتمی پس از دستگیری از سوی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، به اتهام مشارکت در اقدامات عملیاتی برخلاف امنیت کشور برای رژیم صهیونیستی و آمریکا و گروه‌های متخاصم و عوامل وابسته به آن‌ها که منتهی به رعب و وحشت و ناامن کردن جامعه شده و ورود به اماکن نظامی دارای طبقه‌بندی به قصد خارج کردن سلاح و مهمات جنگی و تخریب و آتش زدن اموال دولتی به قصد مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران محاکمه شد.

حاتمی در جلسات رسیدگی به پرونده ضمن پذیرش اتهام انتسابی نقش خود را در تخریب و آتش زدن این مکان دارای طبقه‌بندی نظامی تشریح کرد. 

در نهایت پس از برگزاری جلسات دادگاه و اخذ دفاعیات متهم و وکیل، امیرحسین حاتمی با توجه به محتویات پرونده، گزارش ضابطین و بررسی مستندات و دیگر شواهد و قرائن موجود، به اعدام و مصادره اموال محکوم شد. 

حکم صادره توسط قضات دیوان عالی کشور نیز مورد بررسی قرار گرفت، فرجام‌خواهی متهم وارد دانسته نشد و رای دادگاه تایید و ابرام شد. 

پس از طی تشریفات قانونی، حکم اعدام امیرحسین حاتمی بامداد امروز اجرا شد.


نظرات

آخرین اخبار
باشه‌آهنگر: گلزار شهدای آبادان نورباران خواهد شد
سفیر ایران در مسکو: تمایلی به گسترش دامنه درگیری‌ها نداریم
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حملهٔ مجدد دشمن به پل B1 در کرج
سخنان ترامپ قیمت نفت را صعودی کرد
ارائه بسته جامع حمایتی برای ایرانیان مقیم امارات
نحوه فعالیت ادارات از روز شنبه اعلام شد
غریب‌آبادی: در حال تدوین پروتکل برای نظارت بر تنگه هرمز هستیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: میدان و دیپلماسی دو بازوی پرتوان کشور هستند
دلخراش، بی‌رحمانه، تنفرانگیز و به شدت غیرانسانی
فراخوان ویژه برای ساخت فیلم با موضوع «وطن»
ثبت 378 میلیون تردد در 17 روز
در خانواده فوتبال هیچ ملتی تنها نمی‌ماند
طی 24 ساعت گذشته آمریکا و اسرائیل به چند مرکز دیگر حمله کردند؟
دموکرات‌های آمریکا به دنبال کاهش نفوذ لابی صهیونیستی در انتخابات
تا زمان ادامه تجاوزات، دفاع، حق ذاتی ایران است
نورنما | انتقال مجروح های نظامی اسرائیل به بیمارستان ها
کودکان با چنگ و دندان پرچم را بالا نگه می دارند
تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد
واکنش‌ حسن روح‌الامین به وقایع اخیر+ تصویر
تردد دریایی کیش برقرار است
خدمت‌رسانی به 8000 تهرانی در جنگ رمضان
جزئیات آخرین اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تشریح شد
نورویدئو | چرا جنگ«تمیز،محدود و کوتاه» به کابوس تبدیل شد؟
تجاوز امریکا به مقر نیروی مردمی حشد شعبی
مرحله دوم موج 90/ انهدام زیرساخت‌های جنایت وترور /هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
تشدید جنگ اخراج منطقه‌ای آمریکا را سریعتر می‌کند
توقف کامل تولید در مجتمع فولاد مبارکه
سخنرانی برای سخنرانی؛ترامپ به دنبال چیست؟
نحوه بهره مندی کارگران از بیمه بیکاری در شرایط جنگ
انهدام یک فروند موشک متخاصم دشمن در آسمان باشت
حزب‌الله بالگرد نظامی اسرائیل را هدف قرار داد
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی درباره تحولات منطقه
پاکستان: گفت‌وگوها با افغانستان برای پایان دادن به درگیری‌ها در جریان است
برای عادی‌شدن وضعیت خاورمیانه تلاش می‌کنیم
نفت برنت در آستانه 110 دلار؛ بازگشت نگرانی‌ها به بازار جهانی انرژی
کامالا هریس: ترامپ آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهان آن نیستند
ظریف: ایرانیان دلیر خیال تسلیم بی‌قید و شرط سه‌روزه او را دفن کردند.
منهدم شدن یک فروند پهپاد در نورآباد لرستان
وزیر ارشاد درباره تندروی و توهین در روزهای جنگی هشدار داد
زلزله حوالی بندرعباس هرمزگان را لرزاند
فرمانده یگان فاتحین نیروی زمینی سپاه به شهادت رسید
قالیباف به ترامپ: اگر به خانه ما تعرض کنی با کل خانواده روبه‌رو می‌شوی
هدیه حنظله به رژیم صهیونی؛ 22 ترابایت داده از 14 شرکت پاک شد
قانونگذار آلمانی: اروپا به آمریکا درباره ایران نه بگوید
عارف برای خدمت‌رسانی کامل به مردم دستوراتی را صادر کرد
سپاه یک پهپاد فوق‌پیشرفته‌ دیگر آمریکا را در شیراز شکار کرد
6 ماه تا یک سال زمان برای بازسازی فولاد خوزستان
معاون دفتر رئیس‌جمهور به تهدید وزیر جنگ آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
شناسایی و دستگیری 3 عنصر مرتبط با موساد و 4 عامل تکفیری