×
سیاسی
شناسه خبر : 306916
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 21:50
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا:

دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: نیروهای مسلح در تهاجم قدرتمندانه تجمع نیروهای آمریکایی و صهیونیستی را با دقت، هدف قرار داده و آن‌ها را به هلاکت رسانده‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) عنوان کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

موج هشتاد و نهم عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا موسی کلیم الله» با بیش از ۱۰۰ موشک و پهپاد و ۲۰۰ راکت، در بخش‌های گسترده‌ای از منطقه غرب آسیا، و از شمال تا جنوب سرزمین‌های اشغالی، به‌صورت هماهنگ و هم‌افزا، و با تفکیک محور نیروهای مسلح ایران، و هر یک از گروه‌های مقاومت، علیه دشمنان آمریکایی - صهیونیستی اجرا شد، و اهداف از پیش تعیین‌شده را زیر ضربه و انهدام قرار داد.

موج ۸۹ عملیات وعده‌صادق۴ که به‌صورت ترکیبی اجرا شد، در ابتدا نقاطی را در ایلات، تل‌آویو و بنی‌براک مورد هجمه موشکی و پهپادی قرار داد و در ادامه عملیات، محل اختفای نیروهای تروریستی ارتش آمریکا در بحرین، مورد اصابت قرار گرفت و حدود ۸۰ نفر زیر ضربه قرار گرفتند که تعداد قابل‌توجهی از آنها کشته و مجروح شدند.

همزمان، گروه بالگردی ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه العدیری، مورد هجوم موشک‌های بالستیک سپاه قرار گرفت، که یک فروند بالگرد منهدم، و به سایر بالگردها آسیب جدی وارد گردید.

نیروی دریایی سپاه در ۵ عملیات گسترده و پردامنه، با ترکیب موشک‌های بالستیک و کروز و پهپادهای انهدامی، اهداف برجسته نظامی دشمنان آمریکایی-صهیونیستی در منطقه را منهدم ساختند.

در نخستین هدف تهاجمی این نیرو، ۲ رادار هشدار زودهنگام در اختیار آمریکایی‌ها در منطقه، و مستقر بر یک سازه دریایی در آب‌ها و جزایر امارات، با دقت بالا منهدم گردیدند.

یک نفتکش متعلق به رژیم نامشروع صهیونیستی، با نام «آکوا یک» در منطقه میانی خلیج فارس، در رزم موشکی دلاورمردان دریایی سپاه پاسداران نیز، مورد هدف دقیق قرار گرفت و در حال سوختن است.

از سحرگاه امروز، چندین فوج پهپاد انهدامی به‌سمت ناوگروه مستاصل آبراهام لینکلن، در شمال اقیانوس هند شلیک شدند، که با توجه به مستندات و تصاویر ماهواره‌ای، این ناوگروه از مکان قبلی فرار، و به عمق اقیانوس هند عقب‌نشینی کرده است.

شایان ذکر است طی اخبار دقیق اطلاعاتی، بر اثر تهاجم دیروز نیروی دریایی سپاه، به محل تجمع مخفی افسران آمریکایی در امارات، ۳۷ نفر به‌طور قطعی کشته، و تعداد زیادی نیز مجروح و به بیمارستان‌های شهر منتقل شده‌اند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران از بامداد امروز، «محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا» مستقر در فرودگاه بن‌گوریون و سایت راداری کشف و رهگیری موشک‌ها و پهپادهای رزمی، و سایت‌های جنگ‌الکترونیک مستقر در امارات را، با پهپادهای هجومی، مورد هجوم حملات خود قرار داد.

تهاجم قدرتمندانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، و همزمان، حملات شجاعانه و موثر گروه‌های مقاومت، با بهره‌گیری از موشک‌ها و پهپادهای هجومی پرقدرت و نقطه‌زن، باعث گردیده است، تجمع نیروهای آمریکایی و صهیونیستی را با دقت، هدف قرار داده و به هلاکت برسانند.

و ما انصر الا من عندالله العزیز الحکیم

 

 


نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین