×
بین الملل
شناسه خبر : 306837
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 18:26
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران

نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران

روزنامه «معاریو» در گزارشی فاش کرد که تل‌آویو به دلیل نگرانی از احتمال پایان دادن به جنگ و آغاز مذاکرات از سوی آمریکا، در حال فشار بر واشنگتن در این زمینه است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش «معاریو»، تل‌آویو نگران است که واشنگتن در اقدامی غافلگیرانه وارد مذاکره با تهران شود و جنگ را پایان دهد. در همین حال، منابع اسرائیلی معتقدند اظهارات متناقض دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره پایان یا تشدید عملیات نظامی نشان‌دهنده تردید او درباره ادامه جنگ است.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل نیز شب گذشته اظهار کرد که اسرائیل هنوز از نظر اهداف نظامی و مأموریت‌ها به پایان نزدیک نشده است.

معاریو نوشت، در حالی که ترامپ بین تشدید جنگ از طریق حمله زمینی به زیرساخت‌های انرژی ایران در جزیره خارگ و مذاکره بر سر توافقی برای محدود کردن توان موشکی و هسته‌ای ایران مردد است، نتانیاهو تلاش می‌کند او را به حمله زمینی سنگین و محدود تحت فشار بگذارد.

او در مصاحبه‌ای با «نیوزمکس» نیز از ترامپ خواسته است به مخالفت افکار عمومی آمریکا با جنگ توجه نکند و تصمیمات خود را بر اساس نظرسنجی‌ها تنظیم نکند.

در همین ارتباط، یک منبع امنیتی اسرائیلی گفت هر توافقی با ایرانی‌ها در شرایط فعلی یک پیروزی آشکار برای ایران خواهد بود و مسیر بقای نظام سیاسی کنونی این کشور را تضمین خواهد کرد.

به نوشته معاریو، اسرائیل به صراحت اعلام کرده که نیروی زمینی به ایران اعزام نخواهد کرد، اما در صورت تصمیم واشنگتن برای چنین اقدامی، «قاطعانه» از ارتش آمریکا حمایت خواهد کرد. با این حال، سایر مقامات و مفسران صهیونیستی در جلسات توجیهی رسانه‌ای تأکید کرده‌اند که تغییر نظام سیاسی ایران غیرممکن است.

یک منبع امنیتی اسرائیلی نیز تصریح کرد که عملیات زمینی برای نابودی ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران بسیار پیچیده و طولانی خواهد بود و پیروزی قطعی در آن وجود ندارد.

 در حالی رژیم صهیونیستی، دولت آمریکا را برای حمله زمینی به ایران تحت فشار گذاشته است که سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا در پیامی تصریح کرد، در مقابل تهدیدهای اخیر ترامپ، مبنی بر عملیات زمینی، یا اشغال هر نقطه‌ای از سرزمین‌های ایران، که البته آرزویی بیش نیست، اعلام می‌داریم؛ رزمندگان اسلام، مدت‌هاست، در انتظار چنین اقداماتی به سر می‌برند، تا ثابت نمایند، که تجاوز و اشغال، نتیجه‌ای جز اسارت تحقیرآمیز، و قطعه‌قطعه‌شدن، و مفقودشدنِ متجاوزان را در بر نخواهد داشت، و فرماندهان و سربازان آمریکایی، خوراک خوبی برای کوسه‌های خلیج‌فارس خواهند شد.

بهتر است ترامپ، سران و فرماندهان ارتش آمریکا، تاریخ ایران را، یک بار مطالعه کنند، و از برخورد ایرانیان سلحشور، با متجاوزان در طول تاریخ، درس بگیرند، و در حلقه توهم رئیس‌جمهور نامتعادل آمریکا، سربازان خود را، به کام اسارت و مرگ نکشند و مردم آمریکا را، به‌طور گسترده عزادار نکنند. نیروهای مسلح مقتدر ایران، سرافراز و سربلند، در صورت عملی‌شدن تهدید رئیس‌جمهور آمریکا، به‌عنوان مظهر توهم و دروغ، برای قلع و قمع شدن ارتش شما، لحظه شماری می‌کنند.

محمد اکرمی نیا، سخنگوی ارتش ایران نیز ضمن تأکید بر اینکه ایران برای هر سناریویی آماده است؛ گفت: اگر دشمن از طریق زمینی بخواهد وارد شود، حتما ضرباتی دریافت خواهد کرد و آسیب‌هایی خواهد دید که به مراتب خیلی سنگین‌تر از شرایط کنونی است.

کارشناسان نظامی غربی نیز بارها هشدار داده‌اند که ایران از نظر جغرافیایی و دفاعی بسیار متفاوت است. گزارش الجزیره تأکید می‌کند که کوهستانی بودن، پراکندگی جمعیت و عمق استراتژیک ایران، هرگونه عملیات زمینی را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
زلزله پارس آباد اردبیل را لرزاند
غافلگیری بسیار مهم آمریکا در کمپ تیتین/ سپاه چرا این مقر را هدف قرار داد؟
جهش قیمت نفت و گاز در پی تنش‌های نظامی در تنگه هرمز
پیام سخنگوی وزارت خارجه درباره جنایت جنگی آمریکا در حمله به جشن عروسی
چرا تامین واکسن آنفلوآنزا سخت شده است؟ / توضیح وزیر بهداشت درباره موانع تحریمی
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد + فیلم حادثه
پاسخ گسترده ایران به تجاوز آمریکا؛ انهدام پایگاه های دشمن در اردن و کویت و بحرین
نورنما | تصاویر هوایی از قبل و بعد سیل نپال
پایان هژمونی آمریکا؛ چرا جهان آرزوی شکست واشنگتن در برابر ایران را دارد؟
مخالفت قاطع مجلس با افزایش 100 درصدی تعرفه واردات خودرو
ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز «مضحک» است؛ ایران کنترل را در دست دارد
خشم ترامپ از واکنش ایران به تجاوزهای آمریکا
عارف: جنگ اقتصادی دشمن را با «فرماندهی واحد» خنثی می‌کنیم
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به مناسبت روز پدافند هوایی: آسمان ایران نفوذناپذیر است
هراس در سفارت آمریکا؛ هشدار امنیتی فوری به شهروندان آمریکایی در خاورمیانه
تهدید متقابل وزیر خارجه اسرائیل علیه بریتانیا؛ بالا گرفتن تنش‌ها
آژانس اتمی مدعی عدم دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران شد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ ترمز تراکتور کشیده شد
چرخش برلین به سمت الجزایر برای پایان دادن به وابستگی گازی
پهپاد «وتر»؛ شکارچی با سرعت 260 کیلومتری روسیه از راه رسید
فراتر از سخت‌افزار؛ ضربه به توان پردازشی و هوش مصنوعی ارتش آمریکا در بحرین
پاسخ صریح عراقچی به بدعهدی آمریکا: توپ در زمین واشنگتن است
فروپاشی اقتصاد ایران، واقعیت یا جنگ روانی؟
بررسی تعطیلی کنسولگری روسیه در بن؛ آیا روابط آلمان و روسیه قطع می‌شود؟
آیا تونس به سمت انقلاب جدید می‌رود؟
پزشکیان در گفتگو با گوترش: آمریکا ناقض قوانین بین‌المللی است
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»
حماس: آمریکا و کشورهای میانجی برای توقف نقض توافق آتش‌بس اقدام کنند
تبعات جنگ ایران برای بریتانیا؛ هزینه بدهی انگلیس رکورد زد
امنیت میراث جهانی؛ توقف فعالیت معدن در حریم تخت‌جمشید
تله‌گذاری مرگبار اشغالگران؛ شکار شهروندان سوری با نقاب امدادرسانی
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
پنتاگون در چالش مدیریتی؛ اختلاف هگست و دریسکول به کجا ختم می‌شود؟
توقیف محموله سنگین مهمات جنگی؛ 181 قبضه سلاح غیرمجاز کشف شد
واکنش سازمان سنجش به توقف TOEFL و GRE برای ایرانی‌ها
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405
چرخش راهبردی اردوغان در بیشکک؛ تاکید بر نظم جهانی چندقطبی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا 10 شهریور ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نفتکش سعودی
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
بازار خودرو منفجر شد؛ رکوردشکنی تارا با 515 میلیون تومان گرانی
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا