×
حوادث
شناسه خبر : 306742
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 11:32
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان

انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان

رئیس مرکز اورژانس استان تهران گفت: تا به امروز در جنگ رمضان 23 دستگاه‌ آمبولانس و نزدیک به 10 دستگاه پشتیبان عملیات دچار آسیب شده است. 8 دستگاه کاملا از بین رفته و دو دستگاه همچنان زیر آوار است و به دلیل حجم اصابت‌ها نتوانستیم آن‌ها را خارج کنیم.

نورنیوز-گروه حوادث: براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمداسماعیل توکلی، رئیس مرکز اورژانس استان تهران در حاشیه بازدید میدانی الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از مرکز اورژانس تهران اظهار کرد: از دولت تشکر دارم که در این ایام اهتمام ویژه داشت که دستگاه‌های امدادی ذره‌ای دچار خلل در خدمت‌رسانی نشوند.

وی ادامه داد: تا به امروز ۲۳ دستگاه‌ آمبولانس و نزدیک به ۱۰ دستگاه پشتیبان عملیات دچار آسیب شده است. ۸ دستگاه کاملا از بین رفته و دو دستگاه همچنان زیر آوار است و به دلیل حجم اصابت‌ها نتوانستیم آن‌ها را خارج کنیم.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران اضافه کرد: همچنین ۵۶ همکار رشید ما هم دچار آسیب‌دیدگی شدند و یکی از همکاران ما در منطقه غرب تهران در حین امداد رسانی به مصدومین جنگ با حملات مجدد در صحنه به درجه رفیع شهادت رسید.

وی با بیان اینکه دولت حمایت‌های بسیاری از اورژانس پیش‌بیمارستانی داشت، گفت: در لحظه اول جنگ آقای دکتر پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه شخصا تماس گرفتند و آقای دکتر حاجی‌میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهوری هم هر شب با ما وضعیت را پیگیری می‌کنند و خود آقای حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در این ایام در کنار دستگاه‌های امدادی بودند و با حضور خودشان قوت قلب دادند.

توکلی ادامه داد: از ابتدای این ایام تاکنون، اورژانس تهران بیش از ۳ هزار مأموریت مرتبط با جنگ انجام داده و همزمان حدود ۵۰ هزار مأموریت جاری نیز به ثبت رسیده که ۲۷ درصد آن مربوط به حوادث ترافیکی بوده که عمدتا ناشی از سفرهای نوروزی بوده است. با این حال، تمامی خدمات همانند شرایط عادی در حال ارائه است و به لطف خداوند و تلاش همکاران، هیچ خللی در روند خدمت‌رسانی ایجاد نشده است.

وی اضافه کرد: از مجموع این مأموریت‌ها، حدود ۷۵ درصد مربوط به شهر تهران و محدوده کلان‌شهری بوده و در این مدت به بیش از ۷ هزار مجروح خدمات ارائه شده است. با هم‌افزایی و هماهنگی میان دستگاه‌های امدادی و وحدت ایجاد شده، اجازه ندادیم دشمن به اهداف خود در آسیب‌رسانی به مردم عادی دست یابد.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران بیان کرد: اورژانس ایران، به ویژه در استان تهران، در حوزه عملیات و برنامه‌ریزی از مقتدرترین مجموعه‌های منطقه به شمار می‌رود. این در حالی است که بر اساس تصاویر منتشرشده از سوی رژیم صهیونیستی که ما رصد کردیم، نیروهای امدادی آن‌ها با تجهیزات نظامی و حفاظتی فعالیت می‌کنند، اما نیروهای ما با رشادت، شجاعت و روحیه‌ای خالصانه در میدان حاضر هستند.

وی تصریح کرد: طبق آمار اعلامی آن‌ها، بیش از ۶ هزار مصدوم تحت پوشش خدمات قرار گرفته‌اند، هرچند این آمار به‌احتمال بیشتر از رقم اعلامی است. در مقابل، ما با شفافیت آمار خود را اعلام می‌کنیم، چرا که معتقدیم هدف دشمن، برخلاف ادعاهایش، مستقیماً مردم عادی را نشانه گرفته است؛ به‌طوری که بیش از ۸۵ درصد مصدومان در کلان‌شهر تهران را شهروندان عادی، به ویژه زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

توکلی در پایان تأکید کرد: از مردم شریف کشور، به ویژه استان تهران، صمیمانه تشکر می‌کنم. زمانی که ستاد مرکزی اورژانس استان دچار آسیب شد، انتظار چنین حجم گسترده‌ای از همراهی مردمی را نداشتیم، اما از سراسر کشور، از استان‌ها و شهرهای مختلف، برای کمک با ما تماس گرفتند؛ از پزشکان متخصص گرفته تا رانندگان داوطلب. این همدلی و همراهی برای ما بسیار ارزشمند است و وظیفه خود می‌دانم به نمایندگی از مجموعه اورژانس، از این حمایت‌ها قدردانی کنم. اورژانس برای مردم است و برای مردم خواهد ماند و ما به این که در کنار نیروهای مسلح برای مردم خدمت می‌کنیم، افتخار می‌کنیم.


اخبار مرتبط
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
شنبه 1405/02/19 ساعت 14:30
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
رئیس اورژانس استان تهران اعلام کرد طی یک هفته بیش از 2 هزار تماس مزاحم با اورژانس ثبت شده؛ رقمی که حدود 4.1 درصد از کل تماس‌های این مرکز را شامل می‌شود.
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 16:30
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
با اشاره به اینکه در طول جنگ تحمیلی سوم 40 هزار نفر مصدوم در کشور خدمات اورژانسی رایگان دریافت کردند، گفت: کم سن‌ترین شهید جنگ تحمیلی رمضان کودک سه روزه و مسن ترین فرد، مرد 88 ساله بودند.
حضور سرزده پزشکیان در ساختمان اورژانس استان تهران
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 17:38
حضور سرزده پزشکیان در ساختمان اورژانس استان تهران
روابط عمومی و امور بین‌الملل اورژانس استان تهران از بازید سرزده رئیس‌جمهور در ساختمان اورژانس استان تهران خبر داد.
شهادت 221 کودک و نوجوان زیر 18 سال در جنگ تحمیلی سوم
یکشنبه 1405/01/23 ساعت 09:34
رئیس سازمان اورژانس کشور:
شهادت 221 کودک و نوجوان زیر 18 سال در جنگ تحمیلی سوم
آمارهای اورژانس نشان می‌دهد بخش بزرگی از آسیب‌دیدگان زنان و کودکان هستند و موارد متعددی از مصدومان و شهدا در مناطق مختلف، از جمله میناب، ثبت شده است.
اعلام خطوط جایگزین اورژانس تهران در شرایط اضطراری
سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 20:56
اعلام خطوط جایگزین اورژانس تهران در شرایط اضطراری
اورژانس استان تهران در اطلاعیه ای خطوط جایگزین این مرکز در شرایط اضطراری برای شهروندان را اعلام کرد.
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 08:43
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
اورژانس استان تهران اعلام کرد در پی حملات شب گذشته آمریکایی ـ صهیونیستی به مناطق مختلف استان تهران و شهرستان بهارستان ، شماری از غیرنظامیان از جمله 6 کودک جان خود را از دست دادند.
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
شنبه 1405/01/15 ساعت 14:13
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به وضعیت مصدومان ناشی از حملات اخیر از بستری 538 مصدومان در بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: در دوران جنگ تحمیلی، 360 مورد آسیب به زیرساخت‌های حوزه سلامت و 46 دستگاه آمبولانس ثبت شده است.
49 پایگاه اورژانس هدف حملات آمریکایی صهیونی قرار گرفت
جمعه 1405/01/07 ساعت 18:22
49 پایگاه اورژانس هدف حملات آمریکایی صهیونی قرار گرفت
رئیس سازمان اورژانس کشور از مورد اصابت قرار گرفتن 49 پایگاه اورژانس کشور طی مدت جنگ آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران خبر داد که از این تعداد 6 پایگاه به طور کامل تخریب شده است.
نظرات

آخرین اخبار
بارش‌های شدید شرق آسیا را فلج کرد؛ چین و ژاپن درگیر سیل و تخلیه اضطراری
مهسا بهشتی قوی‌ترین بانوی آسیا؛ پایانی رؤیایی برای وزنه‌برداری دختران
محکومیت حمایت اتحادیه اروپا از عناصر تروریستی ضد ایرانی
قیمت گواهی اسقاط خودرو چقدر است؟ راهنمای کامل طرح نوسازی ناوگان توسط ایدرو
پاسخ اولیانوف به چرایی ادامه جنگ آمریکا علیه ایران
آمریکا قصد حمله زمینی به ایران را داشت؛ اما نیت شومشان خنثی شد
قرار مرگبار دو رقیب عشقی در تهران؛ پسر جوان با ضربات چاقو جان باخت
لاوروف: آمریکا در حملات اوکراین علیه روسیه دست مستقیم دارد
رهگیری و انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان
شکاف میان نتانیاهو و ترامپ؛ آیا «بی‌بی» بزرگ‌ترین دشمن خودش است؟
رکوردشکنی گرما در بریتانیا؛ پنجمین موج گرما اروپا را در آتش فرو برد
واکنش تند کره شمالی به رزمایش آمریکا و کره جنوبی
جزئیات حمله به وزیر دولت ایالت بلوچستان پاکستان / 6 نفر مجروح شدند
خزر به پایین‌ترین تراز 200 سال اخیر رسید؛ زنگ خطر برای سواحل شمال
جنگ فرسایشی ایران چگونه ظرفیت واقعی آمریکا را آشکار کرد
5 هزار کامیون پشت مرز بازرگان؛ لاین سوم در راه است
فرهاد قلی‌زاده سه‌گانه طلایی شد؛ درخشش دوباره وزنه‌برداری ایران در آسیا
پشت پرده غیبت 4 ستاره جوان پرسپولیس در بازی سرنوشت‌ساز
بازی ایران و روسیه قطعی شد؛ 7 مهر در کازان
«سقف»؛ کمدی سیاه یک خانواده ایرانی در روزهای جنگ 12 روزه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 23 مرداد 1405 / سکه 189 میلیون تومان شد
آیت‌الله خاتمی: توان موشکی ایران ، آمریکا را به ذلت کشاند
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 24 مرداد
معاملات آتی برق ژاپن 3 برابر شد؛ سایه بحران هرمز بر بازار انرژی
جهش قیمت نفت در بازار جهانی؛ برنت به 87 دلار رسید
ماجرای توقیف فوری 18 موتورسیکلت و 3 خودرو در آران و بیدگل چه بود؟
پیش بینی بورس فردا شنبه 24 مرداد/ بورس فردا صعود می کند؟
قیمت دینار عراق امروز جمعه 23 مرداد 1405؛ 100 دینار چند تومان شد؟
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال
مستند برنده ونیز، نماینده سوئیس در اسکار 2027؛ روایتی از زندگی در غزه
پنجره نقل‌وانتقالات استقلال 4 شهریور باز می‌شود؟
افتخارآفرینی نخبگان ایرانی در المپیاد جهانی کامپیوتر 2026
خواب‌آلودگی راننده پژو 405 حادثه مرگباری رقم زد
چرا قاهره از توافق سه جانبه ریاض، استانبول و اسلام آباد جا ماند؟
رایزنی ایران و افغانستان برای تسهیل صادرات و توسعه تجارت دوجانبه
قیمت لیر ترکیه امروز جمعه 23 مرداد چقدر شد؟
جشن روز استقلال پاکستان در تهران با حضور سفیر پاکستان برگزار شد
سریال «دختر امپراتور» از امشب روی آنتن می‌رود
جزئیات ضربه اطلاعات سپاه به تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
مذاکرات لبنان و اسرائیل در آستانه بن‌بست؛ بیروت خواستار توقف حملات شد
افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی شد
مهسا بهشتی ستاره وزنه‌برداری جوانان آسیا شد؛ 6 مدال طلا برای دختر ایرانی
نحوه پرداخت اینترنتی حق‌بیمه رانندگان در سامانه تأمین اجتماعی اعلام شد+ لینک
پهلوان آواز ایران با حضور چهره‌های موسیقی بدرقه شد؛ روایت هنرمندان از ایرج خواجه‌امیری
ورود 363 هزار خودرو به گیلان؛ ترافیک سنگین در آزادراه رشت - قزوین
قاتل 3 جوان لرستانی در کوهدشت دستگیر شد + جزئیات جنایت
جنگ ایران به روایت رسانه‌های اسرائیلی؛ توان موشکی ایران پابرجاست
جزئیات برنامه احیای تالاب انزلی؛ پایش زیست‌بوم و تقویت محیط‌بانی
رکورد تاریخی اسقاط خودرو در ایران شکست ؛ 20 میلیون وسیله نقلیه فرسوده در جاده‌ها
رشد 205 درصدی تردد واگن‌های قطار در مرز رازی