×
حوادث
شناسه خبر : 306742
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 11:32
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان

انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان

رئیس مرکز اورژانس استان تهران گفت: تا به امروز در جنگ رمضان 23 دستگاه‌ آمبولانس و نزدیک به 10 دستگاه پشتیبان عملیات دچار آسیب شده است. 8 دستگاه کاملا از بین رفته و دو دستگاه همچنان زیر آوار است و به دلیل حجم اصابت‌ها نتوانستیم آن‌ها را خارج کنیم.

نورنیوز-گروه حوادث: براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمداسماعیل توکلی، رئیس مرکز اورژانس استان تهران در حاشیه بازدید میدانی الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از مرکز اورژانس تهران اظهار کرد: از دولت تشکر دارم که در این ایام اهتمام ویژه داشت که دستگاه‌های امدادی ذره‌ای دچار خلل در خدمت‌رسانی نشوند.

وی ادامه داد: تا به امروز ۲۳ دستگاه‌ آمبولانس و نزدیک به ۱۰ دستگاه پشتیبان عملیات دچار آسیب شده است. ۸ دستگاه کاملا از بین رفته و دو دستگاه همچنان زیر آوار است و به دلیل حجم اصابت‌ها نتوانستیم آن‌ها را خارج کنیم.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران اضافه کرد: همچنین ۵۶ همکار رشید ما هم دچار آسیب‌دیدگی شدند و یکی از همکاران ما در منطقه غرب تهران در حین امداد رسانی به مصدومین جنگ با حملات مجدد در صحنه به درجه رفیع شهادت رسید.

وی با بیان اینکه دولت حمایت‌های بسیاری از اورژانس پیش‌بیمارستانی داشت، گفت: در لحظه اول جنگ آقای دکتر پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه شخصا تماس گرفتند و آقای دکتر حاجی‌میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهوری هم هر شب با ما وضعیت را پیگیری می‌کنند و خود آقای حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در این ایام در کنار دستگاه‌های امدادی بودند و با حضور خودشان قوت قلب دادند.

توکلی ادامه داد: از ابتدای این ایام تاکنون، اورژانس تهران بیش از ۳ هزار مأموریت مرتبط با جنگ انجام داده و همزمان حدود ۵۰ هزار مأموریت جاری نیز به ثبت رسیده که ۲۷ درصد آن مربوط به حوادث ترافیکی بوده که عمدتا ناشی از سفرهای نوروزی بوده است. با این حال، تمامی خدمات همانند شرایط عادی در حال ارائه است و به لطف خداوند و تلاش همکاران، هیچ خللی در روند خدمت‌رسانی ایجاد نشده است.

وی اضافه کرد: از مجموع این مأموریت‌ها، حدود ۷۵ درصد مربوط به شهر تهران و محدوده کلان‌شهری بوده و در این مدت به بیش از ۷ هزار مجروح خدمات ارائه شده است. با هم‌افزایی و هماهنگی میان دستگاه‌های امدادی و وحدت ایجاد شده، اجازه ندادیم دشمن به اهداف خود در آسیب‌رسانی به مردم عادی دست یابد.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران بیان کرد: اورژانس ایران، به ویژه در استان تهران، در حوزه عملیات و برنامه‌ریزی از مقتدرترین مجموعه‌های منطقه به شمار می‌رود. این در حالی است که بر اساس تصاویر منتشرشده از سوی رژیم صهیونیستی که ما رصد کردیم، نیروهای امدادی آن‌ها با تجهیزات نظامی و حفاظتی فعالیت می‌کنند، اما نیروهای ما با رشادت، شجاعت و روحیه‌ای خالصانه در میدان حاضر هستند.

وی تصریح کرد: طبق آمار اعلامی آن‌ها، بیش از ۶ هزار مصدوم تحت پوشش خدمات قرار گرفته‌اند، هرچند این آمار به‌احتمال بیشتر از رقم اعلامی است. در مقابل، ما با شفافیت آمار خود را اعلام می‌کنیم، چرا که معتقدیم هدف دشمن، برخلاف ادعاهایش، مستقیماً مردم عادی را نشانه گرفته است؛ به‌طوری که بیش از ۸۵ درصد مصدومان در کلان‌شهر تهران را شهروندان عادی، به ویژه زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

توکلی در پایان تأکید کرد: از مردم شریف کشور، به ویژه استان تهران، صمیمانه تشکر می‌کنم. زمانی که ستاد مرکزی اورژانس استان دچار آسیب شد، انتظار چنین حجم گسترده‌ای از همراهی مردمی را نداشتیم، اما از سراسر کشور، از استان‌ها و شهرهای مختلف، برای کمک با ما تماس گرفتند؛ از پزشکان متخصص گرفته تا رانندگان داوطلب. این همدلی و همراهی برای ما بسیار ارزشمند است و وظیفه خود می‌دانم به نمایندگی از مجموعه اورژانس، از این حمایت‌ها قدردانی کنم. اورژانس برای مردم است و برای مردم خواهد ماند و ما به این که در کنار نیروهای مسلح برای مردم خدمت می‌کنیم، افتخار می‌کنیم.


اخبار مرتبط
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
شنبه 1405/02/19 ساعت 14:30
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
رئیس اورژانس استان تهران اعلام کرد طی یک هفته بیش از 2 هزار تماس مزاحم با اورژانس ثبت شده؛ رقمی که حدود 4.1 درصد از کل تماس‌های این مرکز را شامل می‌شود.
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 16:30
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
با اشاره به اینکه در طول جنگ تحمیلی سوم 40 هزار نفر مصدوم در کشور خدمات اورژانسی رایگان دریافت کردند، گفت: کم سن‌ترین شهید جنگ تحمیلی رمضان کودک سه روزه و مسن ترین فرد، مرد 88 ساله بودند.
حضور سرزده پزشکیان در ساختمان اورژانس استان تهران
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 17:38
حضور سرزده پزشکیان در ساختمان اورژانس استان تهران
روابط عمومی و امور بین‌الملل اورژانس استان تهران از بازید سرزده رئیس‌جمهور در ساختمان اورژانس استان تهران خبر داد.
شهادت 221 کودک و نوجوان زیر 18 سال در جنگ تحمیلی سوم
یکشنبه 1405/01/23 ساعت 09:34
رئیس سازمان اورژانس کشور:
شهادت 221 کودک و نوجوان زیر 18 سال در جنگ تحمیلی سوم
آمارهای اورژانس نشان می‌دهد بخش بزرگی از آسیب‌دیدگان زنان و کودکان هستند و موارد متعددی از مصدومان و شهدا در مناطق مختلف، از جمله میناب، ثبت شده است.
اعلام خطوط جایگزین اورژانس تهران در شرایط اضطراری
سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 20:56
اعلام خطوط جایگزین اورژانس تهران در شرایط اضطراری
اورژانس استان تهران در اطلاعیه ای خطوط جایگزین این مرکز در شرایط اضطراری برای شهروندان را اعلام کرد.
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 08:43
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
اورژانس استان تهران اعلام کرد در پی حملات شب گذشته آمریکایی ـ صهیونیستی به مناطق مختلف استان تهران و شهرستان بهارستان ، شماری از غیرنظامیان از جمله 6 کودک جان خود را از دست دادند.
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
شنبه 1405/01/15 ساعت 14:13
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به وضعیت مصدومان ناشی از حملات اخیر از بستری 538 مصدومان در بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: در دوران جنگ تحمیلی، 360 مورد آسیب به زیرساخت‌های حوزه سلامت و 46 دستگاه آمبولانس ثبت شده است.
49 پایگاه اورژانس هدف حملات آمریکایی صهیونی قرار گرفت
جمعه 1405/01/07 ساعت 18:22
49 پایگاه اورژانس هدف حملات آمریکایی صهیونی قرار گرفت
رئیس سازمان اورژانس کشور از مورد اصابت قرار گرفتن 49 پایگاه اورژانس کشور طی مدت جنگ آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران خبر داد که از این تعداد 6 پایگاه به طور کامل تخریب شده است.
نظرات

آخرین اخبار
درخواست فوری صنعت شوینده برای جلوگیری از گرانی محصولات
پاداش حضور ایران در جام جهانی چقدر بود؟
نوراینفو | مسیرهای اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
پیکر فرزاد جمشیدی فردا در قطعه هنرمندان به خاک سپرده می‌شود
استاندار خوزستان: ورود 36 قلم کالای همراه مسافر مجاز است
بدرقه آقای شهید ایران از تهران تا کربلا؛ حضور سران ادیان و مذاهب بیش از 90 کشور
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و دوم
هزار دلار؛ عددی که واشنگتن دوست ندارد دیده شود
«برای پدر»؛ نخستین هدیه شاعران به امام شهید رونمایی شد
از وضعیت مدارس دولتی و غیردولتی راضی نیستم
آتلانتیک: فساد در دولت ترامپ به یک «روال عادی» تبدیل شده است
خدائیان: 1998 همت به بیت‌المال بازگشت
آماده‌سازی 72 هزار جای پارک خودرو برای زائران مراسم بدرقه رهبر شهید
فاجعه سایبری در ژاپن؛ اطلاعات 14 میلیون کاربر لو رفت
هشدار وزارت صمت؛ محدودیت 85 درصدی برق، تولید را زمین‌گیر می‌کند
پزشکیان: قوانین مبارزه با اعتیاد باید اصلاح شود
آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه «سماح»
نورنما | بیهوشی و تصادف راننده اتوبوس بخاطر گرمای شدید در فرانسه
محرم نویدکیا یک فصل دیگر در سپاهان ماند
بقایی: پیگیری حقوقی علیه دبیرکل ناتو و دولت‌های همدست برای تجاوز به ایران آغاز می‌شود
دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان درگذشت
بازیکن خارجی استقلال به نوبهار ازبکستان پیوست
قیمت نقره امروز سه شنبه 9 تیر 1405
بنکداران: قیمت کالاهای اساسی در بازار به ثبات رسید
معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تفاهم ایران و آمریکا در «شعام» با رأی مثبت اعضا تصویب شد
بانک مرکزی ادعای هک بانک‌ها را تکذیب کرد
آمادگی 110 هزار نیروی هلال احمر برای پوشش مراسم تشییع رهبر شهید
تکرار سریال آتش‌سوزی در فارس و خوزستان
اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع قائد عظیم الشان شهید امت
اهدای اعضای جوان دشتستانی جان سه بیمار را نجات داد
نخست‌وزیر عراق: اجازه استفاده از خاک عراق برای حمله به همسایگان را نمی‌دهیم
شرکت ملی نفت ایران عضو اصلی بورس انرژی شد
گریم روزبه حصاری در سریال «رویای نیمه‌شب» رونمایی شد
قطر: انتقال دارایی مسدودی ایران با توافق طرفین انجام خواهد شد
معاون اول رئیس‌جمهور: بودجه دانشگاه تهران واقعاً شوخی است
وزیر ارشاد: نهاد دین از دیپلماسی عقلانی همراه با اقتدار حمایت می‌کند
دانیال اسماعیلی‌فر سرخپوش ماند
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 9 تیر 1405
نورنما | سفید پوشی سبلان در نخستین روز های تابستان
فرمانده نیروی زمینی ارتش: یگان‌های واکنش سریع در مرزها مستقر شدند
سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه برای گفت‌وگو با ایران شد/ قطر: ویتکاف و کوشنر در دوحه هستند
هشدار نارنجی هواشناسی تهران؛ خطر سیلاب، تگرگ و توفان در راه است
توطئه برای جدا کردن جبهه لبنان از ایران در نطفه خفه شده است
شورش زندانیان در کارولینای شمالی آمریکا
راز سرقت عجیب /گاوصندوق 1.5 تنی چگونه بی‌صدا ناپدید شد؟
جزئیات ثبت‌نام اربعین 1405 برای اتباع خارجی اعلام شد
مرز سومار آماده تردد زائر اربعین
اجرای پروژه «مسیر ترامپ» در قفقاز چشم‌انداز روشنی ندارد
تصویب افزایش کرایه سرویس مدارس در تهران
تاریخ آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی نوبت سال 1404 اعلام شد