×
حوادث
شناسه خبر : 306742
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 11:32
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان

انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان

رئیس مرکز اورژانس استان تهران گفت: تا به امروز در جنگ رمضان 23 دستگاه‌ آمبولانس و نزدیک به 10 دستگاه پشتیبان عملیات دچار آسیب شده است. 8 دستگاه کاملا از بین رفته و دو دستگاه همچنان زیر آوار است و به دلیل حجم اصابت‌ها نتوانستیم آن‌ها را خارج کنیم.

نورنیوز-گروه حوادث: براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمداسماعیل توکلی، رئیس مرکز اورژانس استان تهران در حاشیه بازدید میدانی الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از مرکز اورژانس تهران اظهار کرد: از دولت تشکر دارم که در این ایام اهتمام ویژه داشت که دستگاه‌های امدادی ذره‌ای دچار خلل در خدمت‌رسانی نشوند.

وی ادامه داد: تا به امروز ۲۳ دستگاه‌ آمبولانس و نزدیک به ۱۰ دستگاه پشتیبان عملیات دچار آسیب شده است. ۸ دستگاه کاملا از بین رفته و دو دستگاه همچنان زیر آوار است و به دلیل حجم اصابت‌ها نتوانستیم آن‌ها را خارج کنیم.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران اضافه کرد: همچنین ۵۶ همکار رشید ما هم دچار آسیب‌دیدگی شدند و یکی از همکاران ما در منطقه غرب تهران در حین امداد رسانی به مصدومین جنگ با حملات مجدد در صحنه به درجه رفیع شهادت رسید.

وی با بیان اینکه دولت حمایت‌های بسیاری از اورژانس پیش‌بیمارستانی داشت، گفت: در لحظه اول جنگ آقای دکتر پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه شخصا تماس گرفتند و آقای دکتر حاجی‌میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهوری هم هر شب با ما وضعیت را پیگیری می‌کنند و خود آقای حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در این ایام در کنار دستگاه‌های امدادی بودند و با حضور خودشان قوت قلب دادند.

توکلی ادامه داد: از ابتدای این ایام تاکنون، اورژانس تهران بیش از ۳ هزار مأموریت مرتبط با جنگ انجام داده و همزمان حدود ۵۰ هزار مأموریت جاری نیز به ثبت رسیده که ۲۷ درصد آن مربوط به حوادث ترافیکی بوده که عمدتا ناشی از سفرهای نوروزی بوده است. با این حال، تمامی خدمات همانند شرایط عادی در حال ارائه است و به لطف خداوند و تلاش همکاران، هیچ خللی در روند خدمت‌رسانی ایجاد نشده است.

وی اضافه کرد: از مجموع این مأموریت‌ها، حدود ۷۵ درصد مربوط به شهر تهران و محدوده کلان‌شهری بوده و در این مدت به بیش از ۷ هزار مجروح خدمات ارائه شده است. با هم‌افزایی و هماهنگی میان دستگاه‌های امدادی و وحدت ایجاد شده، اجازه ندادیم دشمن به اهداف خود در آسیب‌رسانی به مردم عادی دست یابد.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران بیان کرد: اورژانس ایران، به ویژه در استان تهران، در حوزه عملیات و برنامه‌ریزی از مقتدرترین مجموعه‌های منطقه به شمار می‌رود. این در حالی است که بر اساس تصاویر منتشرشده از سوی رژیم صهیونیستی که ما رصد کردیم، نیروهای امدادی آن‌ها با تجهیزات نظامی و حفاظتی فعالیت می‌کنند، اما نیروهای ما با رشادت، شجاعت و روحیه‌ای خالصانه در میدان حاضر هستند.

وی تصریح کرد: طبق آمار اعلامی آن‌ها، بیش از ۶ هزار مصدوم تحت پوشش خدمات قرار گرفته‌اند، هرچند این آمار به‌احتمال بیشتر از رقم اعلامی است. در مقابل، ما با شفافیت آمار خود را اعلام می‌کنیم، چرا که معتقدیم هدف دشمن، برخلاف ادعاهایش، مستقیماً مردم عادی را نشانه گرفته است؛ به‌طوری که بیش از ۸۵ درصد مصدومان در کلان‌شهر تهران را شهروندان عادی، به ویژه زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

توکلی در پایان تأکید کرد: از مردم شریف کشور، به ویژه استان تهران، صمیمانه تشکر می‌کنم. زمانی که ستاد مرکزی اورژانس استان دچار آسیب شد، انتظار چنین حجم گسترده‌ای از همراهی مردمی را نداشتیم، اما از سراسر کشور، از استان‌ها و شهرهای مختلف، برای کمک با ما تماس گرفتند؛ از پزشکان متخصص گرفته تا رانندگان داوطلب. این همدلی و همراهی برای ما بسیار ارزشمند است و وظیفه خود می‌دانم به نمایندگی از مجموعه اورژانس، از این حمایت‌ها قدردانی کنم. اورژانس برای مردم است و برای مردم خواهد ماند و ما به این که در کنار نیروهای مسلح برای مردم خدمت می‌کنیم، افتخار می‌کنیم.


اخبار مرتبط
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
شنبه 1405/02/19 ساعت 14:30
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
رئیس اورژانس استان تهران اعلام کرد طی یک هفته بیش از 2 هزار تماس مزاحم با اورژانس ثبت شده؛ رقمی که حدود 4.1 درصد از کل تماس‌های این مرکز را شامل می‌شود.
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 16:30
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
با اشاره به اینکه در طول جنگ تحمیلی سوم 40 هزار نفر مصدوم در کشور خدمات اورژانسی رایگان دریافت کردند، گفت: کم سن‌ترین شهید جنگ تحمیلی رمضان کودک سه روزه و مسن ترین فرد، مرد 88 ساله بودند.
حضور سرزده پزشکیان در ساختمان اورژانس استان تهران
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 17:38
حضور سرزده پزشکیان در ساختمان اورژانس استان تهران
روابط عمومی و امور بین‌الملل اورژانس استان تهران از بازید سرزده رئیس‌جمهور در ساختمان اورژانس استان تهران خبر داد.
شهادت 221 کودک و نوجوان زیر 18 سال در جنگ تحمیلی سوم
یکشنبه 1405/01/23 ساعت 09:34
رئیس سازمان اورژانس کشور:
شهادت 221 کودک و نوجوان زیر 18 سال در جنگ تحمیلی سوم
آمارهای اورژانس نشان می‌دهد بخش بزرگی از آسیب‌دیدگان زنان و کودکان هستند و موارد متعددی از مصدومان و شهدا در مناطق مختلف، از جمله میناب، ثبت شده است.
اعلام خطوط جایگزین اورژانس تهران در شرایط اضطراری
سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 20:56
اعلام خطوط جایگزین اورژانس تهران در شرایط اضطراری
اورژانس استان تهران در اطلاعیه ای خطوط جایگزین این مرکز در شرایط اضطراری برای شهروندان را اعلام کرد.
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 08:43
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
اورژانس استان تهران اعلام کرد در پی حملات شب گذشته آمریکایی ـ صهیونیستی به مناطق مختلف استان تهران و شهرستان بهارستان ، شماری از غیرنظامیان از جمله 6 کودک جان خود را از دست دادند.
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
شنبه 1405/01/15 ساعت 14:13
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به وضعیت مصدومان ناشی از حملات اخیر از بستری 538 مصدومان در بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: در دوران جنگ تحمیلی، 360 مورد آسیب به زیرساخت‌های حوزه سلامت و 46 دستگاه آمبولانس ثبت شده است.
49 پایگاه اورژانس هدف حملات آمریکایی صهیونی قرار گرفت
جمعه 1405/01/07 ساعت 18:22
49 پایگاه اورژانس هدف حملات آمریکایی صهیونی قرار گرفت
رئیس سازمان اورژانس کشور از مورد اصابت قرار گرفتن 49 پایگاه اورژانس کشور طی مدت جنگ آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران خبر داد که از این تعداد 6 پایگاه به طور کامل تخریب شده است.
نظرات

آخرین اخبار
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است