×
حوادث
شناسه خبر : 306742
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 11:32
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان

انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان

رئیس مرکز اورژانس استان تهران گفت: تا به امروز در جنگ رمضان 23 دستگاه‌ آمبولانس و نزدیک به 10 دستگاه پشتیبان عملیات دچار آسیب شده است. 8 دستگاه کاملا از بین رفته و دو دستگاه همچنان زیر آوار است و به دلیل حجم اصابت‌ها نتوانستیم آن‌ها را خارج کنیم.

نورنیوز-گروه حوادث: براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمداسماعیل توکلی، رئیس مرکز اورژانس استان تهران در حاشیه بازدید میدانی الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از مرکز اورژانس تهران اظهار کرد: از دولت تشکر دارم که در این ایام اهتمام ویژه داشت که دستگاه‌های امدادی ذره‌ای دچار خلل در خدمت‌رسانی نشوند.

وی ادامه داد: تا به امروز ۲۳ دستگاه‌ آمبولانس و نزدیک به ۱۰ دستگاه پشتیبان عملیات دچار آسیب شده است. ۸ دستگاه کاملا از بین رفته و دو دستگاه همچنان زیر آوار است و به دلیل حجم اصابت‌ها نتوانستیم آن‌ها را خارج کنیم.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران اضافه کرد: همچنین ۵۶ همکار رشید ما هم دچار آسیب‌دیدگی شدند و یکی از همکاران ما در منطقه غرب تهران در حین امداد رسانی به مصدومین جنگ با حملات مجدد در صحنه به درجه رفیع شهادت رسید.

وی با بیان اینکه دولت حمایت‌های بسیاری از اورژانس پیش‌بیمارستانی داشت، گفت: در لحظه اول جنگ آقای دکتر پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه شخصا تماس گرفتند و آقای دکتر حاجی‌میرزایی رئیس دفتر رئیس جمهوری هم هر شب با ما وضعیت را پیگیری می‌کنند و خود آقای حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در این ایام در کنار دستگاه‌های امدادی بودند و با حضور خودشان قوت قلب دادند.

توکلی ادامه داد: از ابتدای این ایام تاکنون، اورژانس تهران بیش از ۳ هزار مأموریت مرتبط با جنگ انجام داده و همزمان حدود ۵۰ هزار مأموریت جاری نیز به ثبت رسیده که ۲۷ درصد آن مربوط به حوادث ترافیکی بوده که عمدتا ناشی از سفرهای نوروزی بوده است. با این حال، تمامی خدمات همانند شرایط عادی در حال ارائه است و به لطف خداوند و تلاش همکاران، هیچ خللی در روند خدمت‌رسانی ایجاد نشده است.

وی اضافه کرد: از مجموع این مأموریت‌ها، حدود ۷۵ درصد مربوط به شهر تهران و محدوده کلان‌شهری بوده و در این مدت به بیش از ۷ هزار مجروح خدمات ارائه شده است. با هم‌افزایی و هماهنگی میان دستگاه‌های امدادی و وحدت ایجاد شده، اجازه ندادیم دشمن به اهداف خود در آسیب‌رسانی به مردم عادی دست یابد.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران بیان کرد: اورژانس ایران، به ویژه در استان تهران، در حوزه عملیات و برنامه‌ریزی از مقتدرترین مجموعه‌های منطقه به شمار می‌رود. این در حالی است که بر اساس تصاویر منتشرشده از سوی رژیم صهیونیستی که ما رصد کردیم، نیروهای امدادی آن‌ها با تجهیزات نظامی و حفاظتی فعالیت می‌کنند، اما نیروهای ما با رشادت، شجاعت و روحیه‌ای خالصانه در میدان حاضر هستند.

وی تصریح کرد: طبق آمار اعلامی آن‌ها، بیش از ۶ هزار مصدوم تحت پوشش خدمات قرار گرفته‌اند، هرچند این آمار به‌احتمال بیشتر از رقم اعلامی است. در مقابل، ما با شفافیت آمار خود را اعلام می‌کنیم، چرا که معتقدیم هدف دشمن، برخلاف ادعاهایش، مستقیماً مردم عادی را نشانه گرفته است؛ به‌طوری که بیش از ۸۵ درصد مصدومان در کلان‌شهر تهران را شهروندان عادی، به ویژه زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

توکلی در پایان تأکید کرد: از مردم شریف کشور، به ویژه استان تهران، صمیمانه تشکر می‌کنم. زمانی که ستاد مرکزی اورژانس استان دچار آسیب شد، انتظار چنین حجم گسترده‌ای از همراهی مردمی را نداشتیم، اما از سراسر کشور، از استان‌ها و شهرهای مختلف، برای کمک با ما تماس گرفتند؛ از پزشکان متخصص گرفته تا رانندگان داوطلب. این همدلی و همراهی برای ما بسیار ارزشمند است و وظیفه خود می‌دانم به نمایندگی از مجموعه اورژانس، از این حمایت‌ها قدردانی کنم. اورژانس برای مردم است و برای مردم خواهد ماند و ما به این که در کنار نیروهای مسلح برای مردم خدمت می‌کنیم، افتخار می‌کنیم.


اخبار مرتبط
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
شنبه 1405/02/19 ساعت 14:30
2 هزار تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته گذشته
رئیس اورژانس استان تهران اعلام کرد طی یک هفته بیش از 2 هزار تماس مزاحم با اورژانس ثبت شده؛ رقمی که حدود 4.1 درصد از کل تماس‌های این مرکز را شامل می‌شود.
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 16:30
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
با اشاره به اینکه در طول جنگ تحمیلی سوم 40 هزار نفر مصدوم در کشور خدمات اورژانسی رایگان دریافت کردند، گفت: کم سن‌ترین شهید جنگ تحمیلی رمضان کودک سه روزه و مسن ترین فرد، مرد 88 ساله بودند.
حضور سرزده پزشکیان در ساختمان اورژانس استان تهران
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 17:38
حضور سرزده پزشکیان در ساختمان اورژانس استان تهران
روابط عمومی و امور بین‌الملل اورژانس استان تهران از بازید سرزده رئیس‌جمهور در ساختمان اورژانس استان تهران خبر داد.
شهادت 221 کودک و نوجوان زیر 18 سال در جنگ تحمیلی سوم
یکشنبه 1405/01/23 ساعت 09:34
رئیس سازمان اورژانس کشور:
شهادت 221 کودک و نوجوان زیر 18 سال در جنگ تحمیلی سوم
آمارهای اورژانس نشان می‌دهد بخش بزرگی از آسیب‌دیدگان زنان و کودکان هستند و موارد متعددی از مصدومان و شهدا در مناطق مختلف، از جمله میناب، ثبت شده است.
اعلام خطوط جایگزین اورژانس تهران در شرایط اضطراری
سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 20:56
اعلام خطوط جایگزین اورژانس تهران در شرایط اضطراری
اورژانس استان تهران در اطلاعیه ای خطوط جایگزین این مرکز در شرایط اضطراری برای شهروندان را اعلام کرد.
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 08:43
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
اورژانس استان تهران اعلام کرد در پی حملات شب گذشته آمریکایی ـ صهیونیستی به مناطق مختلف استان تهران و شهرستان بهارستان ، شماری از غیرنظامیان از جمله 6 کودک جان خود را از دست دادند.
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
شنبه 1405/01/15 ساعت 14:13
آسیب به 360 زیرساخت سلامت و 46 آمبولانس
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به وضعیت مصدومان ناشی از حملات اخیر از بستری 538 مصدومان در بیمارستان‌ها خبر داد و گفت: در دوران جنگ تحمیلی، 360 مورد آسیب به زیرساخت‌های حوزه سلامت و 46 دستگاه آمبولانس ثبت شده است.
49 پایگاه اورژانس هدف حملات آمریکایی صهیونی قرار گرفت
جمعه 1405/01/07 ساعت 18:22
49 پایگاه اورژانس هدف حملات آمریکایی صهیونی قرار گرفت
رئیس سازمان اورژانس کشور از مورد اصابت قرار گرفتن 49 پایگاه اورژانس کشور طی مدت جنگ آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران خبر داد که از این تعداد 6 پایگاه به طور کامل تخریب شده است.
نظرات

آخرین اخبار
تورم آمریکا به بالاترین سطح 3 سال اخیر رسید
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405
بازگشت اولین بازیکن خارجی پرسپولیس به تهران
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی یمن
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی
مبارزه همراه با مذاکره؟ مسئله این است
جزئیات تصمیمات جدید در مورد هزینه های مکالمه تلفن ثابت
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + رگبار و رعدوبرق در 7 استان کشور
سرلشکر عبداللهی: اقتدار ایران بر ایمان مردم استوار است
اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها
برنی سندرز: مردم آمریکا مخالف افزایش کمک نظامی به اسرائیل هستند
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت
6 کشته در حمله هوایی پاکستان به جنوب افغانستان
لیست 14 نفره تیم ملی والیبال ایران مقابل برزیل اعلام شد
پیش بینی مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل در مورد چگونگی شکل گیری توافق میان ایران و آمریکا
قیمت جهانی نفت صعود کرد؛ بازگشت برنت و WTI به مدار رشد
جریمه 363 هزار راننده و موتورسوار متخلف در تهران
آتش‌سوزی در مراکز نفتی روسیه پس از حملات اوکراین
مسئولان در صف اول شهادت یا فساد؟
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
مسی بازهم تاریخ ساز شد
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت
گران‌فروشی یا تورم
آخرین وضعیت جاده‌های کشور اعلام شد ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
رسانه ملی چگونه مرجعیت خود را از دست می‌دهد؟
قیمت گوشت قرمز امروز 20 خرداد 1405 + جدول
عراقچی: ایران حق پاسخ به تجاوز آمریکا را محفوظ می‌دارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
اقتصادنگار | بلایی که تورم اردیبهشت بر سر سفره ها آورد
مرحله جدید کالابرگ آغاز شد؛ شارژ اعتبار کدهای ملی 3 تا 6 از امروز
وزارت خارجه: در دفاع از خود برای هدف قرار دادن پایگاه‌های متجاوز درنگ نمی‌کنیم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 خرداد 1405+ زمان پخش
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد