×
سیاسی
شناسه خبر : 306658
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/11 ساعت 23:39
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم

سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم

شب سی‌ویکمین تجمعات گسترده مردم ایران در سراسر کشور، با حضور اقشار مختلف برگزار شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سی‌ویکمین شب از اجتماعات بزرگ ملت ایران در سراسر کشور برگزار شد. این اجتماعات که از آغاز تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز شده، شاهد حضور پرشور مردم در شهرهای مختلف بوده است. حضور مردم با وجود گذشت بیش از ۳۰ روز از درگیری‌ها، برای دفاع از ارزش‌ها و کیان ایران ادامه دارد.

مردم علی‌رغم تهدیدهای پوشالی و بمباران‌های مکرر رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا بار دیگر بر دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.

خیابان‌های اصلی کشور شاهد تجمعات خودجوش مردمی بود که با گذشت بیش از سه هفته از آغاز درگیری‌ها، نه تنها خسته نشده‌اند، بلکه با صلابت بیشتری انزجار خود را از اقدامات استکبار جهانی ابراز می‌کنند.

حاضران در این تجمع‌ها در هر شرایطی حتی باران و برف خود را به میادین اصلی شهرها می‌رسانند و سرودهای «ای ایران» و «جاوید ایران» سر می‌دهند و یا شعارهای کوبنده، بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور تأکید می‌کنند.

بسیاری از شرکت‌کنندگان نیز با در دست داشتن تصاویر رهبر شهید انقلاب و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، بر تداوم راه شهدا و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان تأکید داشتند.

شرکت‌کنندگان با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، بر عدم تسلیم ملت ایران در برابر زورگویی‌های این ۲ متجاوز تأکید کردند.

مردم با محکوم کردن جنایات آمریکا و اسرائیل، از آزادی‌خواهان جهان خواستند تا سکوت خود را در برابر این جنایات بشکنند و اعلام کردند که عاملان این جنایات به سزای اعمال خود خواهند رسید.

پزشکیان در شب ۱۲ فروردین به جمع مردم پیوست

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در شب ۱۲ فروردین و همزمان با روز جمهوری اسلامی، با حضور در میدان هفت‌تیر تهران به تجمع ضدآمریکایی مردم پیوست.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان، شامگاه چهارشنبه، همزمان با شب ۱۲ فروردین و سالروز نام‌گذاری روز جمهوری اسلامی، با حضور در میدان هفت‌تیر تهران به جمع گسترده مردم پیوست.

این تجمع که سی‌ویکمین شب از سلسله تجمع‌های مردمی در محکومیت تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی و در حمایت از تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران برگزار می‌شود، با حضور پرشور اقشار مختلف مردم همراه بود.

رئیس‌جمهور در این اجتماع خودجوش مردمی، ضمن هم‌صدا شدن با حاضران در شعارهای ضداستکباری، بار دیگر بر ایستادگی ملت ایران در برابر فشارهای خارجی تأکید کرد.

پزشکیان
 

 

در یکی از تجمعات شبانه مردم تهران؛ وزیر امور خارجه با لباس "غیردیپلماتیک"

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.


 

 عراقچی: آمده‌ام روحیه بگیرم

وزیر امور خارجه کشورمان شامگاه سه شنبه (۱۱ فروردین) با حضور در میان تجمعات مردمی در خیابان‌های تهران، از نزدیک در فضای شور و نشاط مردمی حضور یافت.

سید عباس عراقچی در گفت‌وگو با خبرنگاران در حاشیه این حضور، هدف خود را از آمدن به میان مردم، «روحیه گرفتن از انرژی بی‌نظیر آنان» عنوان کرد و گفت: «من آمدم هم روحیه بگیرم؛ دیدن این مردم واقعاً یک روحیه بسیار بزرگی را به همه می‌دهد. من هم به‌عنوان یک قطره از همین مردم، می‌آیم وسط اینها و مشارکت می‌کنم در این حرکت میدانی، هم خودم روحیه بگیرم و هم واقعاً لذت ببرم از این وحدت و انسجام مردم.»

عراقچی در پاسخ به پرسشی درباره کیفیت حضور مردم، با ابراز تحسین از شور و شعف عمومی گفت: «واقعاً غبطه می‌خورد آدم به این مردمی که اینقدر با انگیزه، با حرارت، با روح بسیار بالا این‌طور برای کشورشان فداکاری می‌کنند، حفاظت می‌کنند، پایداری می‌کنند و انسجام اجتماعی را حفظ می‌کنند. خدا قوت به همه‌شان.»


فارس
نظرات

آخرین اخبار
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست