×
ورزشی
شناسه خبر : 306577
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/11 ساعت 17:25
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌

رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌

ریاست فیفا با حضور در اردوی تیم ملی فوتبال ایران گفت: ما دنبال سیاست نیستیم زیرا سیاست‌مدار نیستیم. کار ما فوتبال است‌ و کاری که می‌توانیم با فوتبال انجام بدهیم، دور هم جمع کردن مردم است. خیلی خوشحالم تیم ملی ایران در حال برگزاری اردو است.

نورنیوز-گروه ورزشی:  جیانی اینفانتینو در حاشیه حضور در اردوی تیم ملی فوتبال ایران با قدردانی از پیام انسانی امیر قلعه‌نویی، توضیح داد: خواستم شخصا نزد شما بیایم تا بگویم جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌. شرایط را می‌دانم و مثل هر انسان دیگری درک می‌کنم وقتی یک پدر یا مادر فرزند خود را از دست می‌دهد، چه سختی می‌کشد. در همین شرایط فوتبال می‌تواند نقش خیلی مثبتی برای تمام مردم دنیا داشته باشد.

وی افزود: ما دنبال سیاست نیستیم زیرا سیاست‌مدار نیستیم. کار ما فوتبال است‌ و کاری که می‌توانیم با فوتبال انجام بدهیم، دور هم جمع کردن مردم است. خیلی خوشحالم تیم ملی ایران در حال برگزاری اردو است و همانگونه که در رسانه‌ها گفتم برای این تیم فقط یک برنامه داریم. ایران به جام جهانی صعود کرده و در این رقابت‌ها بازی خواهد کرد.

رییس فیفا اضافه کرد: به شخصه هر کاری از دستم بربیاید انجام می‌دهم تا مطمئن شوم همه چیز رو به‌ راه است‌. پیام خیلی مهمی را برای مردم ایران نشان دادید. تیم ملی برای آنهاست. ۹۰ میلیون ایرانی در کشور شما و میلیون‌ها ایرانی خارج از کشورتان هستند. همه آنها به تیم ملی‌شان افتخار می‌کنند. این فوتبال است و سیاست نیست‌. 

اینفانتینو خاطرنشان کرد: از الان تا جام جهانی هر کاری از دست من بربیاید، در خدمت تیم ملی ایران هستم. اگر بخواهید اردویی برگزار کنید یا مسئله‌ای در ارتباط با خارج از کشور باشد، هر کاری باشد انجام می‌دهم. هر موقع خواستید در تماس باشید، در خدمت هستم و اگر کمکی بخواهید انجام می‌دهم‌.

امیر قلعه‌نویی پس از این صحبت‌های ریاست فیفا توضیح داد: من خواسته‌ای از ایشان دارم. درباره خیلی از مسائل صحبت کردیم اما واقعیت این است از لحاظ مالی مشکلات و دغدغه‌های زیادی داریم. شما یک مدیر بالغ هستید و می‌دانید یک تیم باید با شرایط مطلوب وارد مسابقات شود که یکی از این شرط‌ها داشتن اردوهای خوب است‌ اما متاسفانه فیفا پول ما و ایران را نمی‌دهد. نیاز داریم اردوهای خوبی برگزار کنیم.

وی افزود: به صورت مثال یک موضوع را بگویم‌. قبل از قرعه‌کشی ۶ ماه وقت گذاشتیم. قرار بود بازی‌ها در ۳ منطقه برگزار شود اما جایگاه‌ها و کمپ‌های‌مان را مشخص کردیم و بازدیدهای خود را انجام دادیم‌. در ادامه گفتند نمی‌توانید گزینه اول خود را در اختیار داشته باشید.

سرمربی تیم ملی اشاره کرد: برای یک مربی و تیم اجرایی که ۶ ماه وقت می‌گذارد، این کار درست نیست و در آمریکا ۲ بار ما را جابه‌جا کردند. خواستم این موضوع را خدمت‌شان گزارش بدهم. خود فیفا هم کمپ ما را جابه‌جا کرد.

رییس فیفا در پاسخ به این مطالبه سرمربی تیم ملی ایران، توضیح داد: گفتم از طرف ما هر کاری بتوانیم انجام می‌دهیم‌ تا تیم را آماده کنید.

مهدی محمد نبی، مدیر تیم ملی فوتبال ایران و نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال هم در حاشیه حضور رئیس فیفا در اردوی این تیم، اظهار کرد: از شما می‌خواهیم‌ به ۳ موضوع توجه کنید. اولین بحث کمپ‌ها و اردوها است. بحث دوم مربوط به ویزاها است و حتی به مهدی تاج، رئیس فدراسیون ما ویزا ندادند. این موضوع خیلی مهم است. کمپ تیم ملی ما در پی حملات اخیر آسیب دیده و برای مرمت و بازسازی آن می‌خواهیم به دلیل شرایط اضطرار، از پروژه‌های فیفا و مبالغی که در این نهاد داریم‌ استفاده کنیم.

رئیس فیفا درباره این درخواست مدیر تیم ملی، گفت: شرایط پیچیده است اما می‌خواهم شما در بهترین شرایط ممکن از الان تا جام جهانی باشید. برای هرچه به فکرتان می‌رسد نیز با ما در تماس باشید و آن را انجام می‌دهیم.

در ادامه قلعه‌نویی تصریح کرد: ما از لحاظ اخلاقی، انسانی و ورزشی باید در جام جهانی نماینده خوبی برای کشورمان باشیم‌. اینجا قول می‌دهم در این ۳ مورد بدون حاشیه می‌توانیم کارهای بزرگی انجام بدهیم. شما انسان بزرگی هستید و ارادتی که به شما دارم نه به خاطر دلیل فنی و جایگاه‌تان است بلکه نگاه انسانی که به دنیا دارید.

وی تاکید کرد: چندین بار صحبت‌های شما را گوش کرده و باید از این‌ نگاه درباره فوتبال راهنمایی بگیریم‌. آخرین حرف من این است که از خدا می‌خواهیم شما در این زمانه در جایگاه درست تاریخ قرار بگیرید. اگر جایگاه سرمربی ماندنی بود، به من نمی‌رسید. فقط امیدوارم نگاه و وظیفه انسانی خود را به بهترین شکل انجام بدهم.

اینفانتینو در ادامه عنوان کرد: من امروز ۱۳ ساعت پرواز کرده و با اینجا آمدم. امروز بازی‌های مقدماتی جام جهانی در اروپا و مکزیک برگزار می‌شود.

قلعه‌نویی هم با تشکر از حضور رییس فیفا، گفت: یکی از این موارد کار انسانی که می‌گویم همین است.

در ادامه نبی اضافه کرد: من هم بار دیگر تشکر کرده و امیدوارم از آسیا نماینده شایسته‌ای برای جام جهانی باشیم. امیدوارم درباره این ۳ موضوع نیز پیگیری‌های لازم صورت بگیرد تا کار ما انجام شود. اگر کاری هم پیش از بازی‌های خود انجام می‌دهیم نمادین است و سیاسی نیست‌. جزو مسئولیت‌های اجتماعی فوتبال ملی ماست‌. 

وی افزود: خودتان هم می‌دانید درک می‌کند خیلی از فوتبالیست‌هایی که الان اینجا هستند؛ اقوام خود را از دست داده اما همراه ما به این اردو آمده‌اند. 

رئیس فیفا نیز اشاره کرد: اگر مطلب دیگری هم است که از الان تا جام جهانی درباره اردو، بازی‌های دوستانه، وضعیت سفر بازیکنان دارید با من‌ تماس بگیرید و کمک خواهیم کرد. همه می‌دانیم شرایط سخت است و دعا می‌کنیم جنگ تمام شود اما باید یک پیام مثبت به دنیا بدهیم و آن هم پیام انسانیت است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران
ضروری است جامعه جهانی واکنشی قاطع نسبت به جنگ نشان دهد
فراخوان عمومی حضور داوطلبان مردمی در جبهه‌های پشتیبانی و دفاع مردمی
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل کاستاریکا اعلام شد
بلومبرگ: قیمت نفت تا 6 هفته دیگر 200 دلار می‌شود
تأمین آرد و نان در تهران و استان‌های مسافرپذیر بدون مشکل
پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت سرلشکر اسحاقی