×
اقتصادی
شناسه خبر : 306521
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/11 ساعت 13:47
ابتکار لازم برای تولید و افزایش سرمایه بانک‌ها پیش‌بینی شده است

ابتکار لازم برای تولید و افزایش سرمایه بانک‌ها پیش‌بینی شده است

وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه با نواب رئیس و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس اعلام کرد تمام تدابیر لازم برای تداوم تولید اندیشیده شده و تمهیداتی نیز برای افزایش سرمایه بانک‌ها در نظر گرفته شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه‌ با حضور نواب رئیس و روسای کمیسیون‌های مجلس ، گفت: در این جلسه گزارشی از اقدامات وزارتخانه از ابتدای جنگ رمضان ارائه شد و البته ما هر هفته گزارش‌های لازم در حوزه صنعت، معدن و تجارت و توزیع و تولید کالا را ارائه کردیم. در این جلسه پیش بینی‌های لازم صورت گرفته از سوی وزارتخانه را اعلام کرده و امیدواریم با استمرار جلسات، رابطه دولت و مجلس را هرچه نزدیک‌تر کنیم تا مردم در شرایط جنگی دچار مشکل نشوند.

وزیر صمت در ادامه با بیان اینکه امروز شرایط تولید کالا بسیار مناسب بوده و تداوم تولید در کشور را شاهدیم، عنوان کرد: شخص رئیس جمهور و رئیس مجلس، رؤسای کمیسیون‌ها و تمام مجموعه حاکمیتی در حال کمک هستند تا هیچ نگرانی برای مردم در حوزه بازار و تولید و توزیع و تأمین کالا وجود نداشته باشد. تمهیدات لازم برای افزایش سرمایه در گردش بانک‌ها نیز دیده شده تا تداوم تولید را داشته باشیم.

رضا علیزاده رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز در ادامه این گفت‌و‌گو با بیان اینکه در این جلسه گزارش مبسوطی از عملکرد وزارت صمت توسط وزیر ارائه شد که جا دارد از زحمات این مجموعه قدردانی شود، گفت: فعالیت‌های آنها در شرایط جنگی باعث شده زندگی روزمره مردم دچار هیچ خللی نشود. مسئولان کشور، فداکارانه و با اقتدار پای کار هستند و امیدواریم با پشتیبانی مردم این سختی‌ها را پشت سر بگذاریم و شاهد پیروزی کشورمان باشیم.

حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس در ادامه با اشاره به اینکه وزارتخانه توانست با اقدامات خود فشار را از روی مردم برداشته و زندگی را برای مردم تسهیل کند، گفت: امروز باید با تأمین سرمایه در گردش کمک کنیم تا تولیدکنندگان روی پای خود بایستند. نباید مشکلات امروز تأثیری در روند خدمت گذاری به مردم و تأمین مایحتاج آنها داشته باشد. مجلس پای کار است تا با برطرف کردن مشکلات اجازه ندهد هیچ خللی در زندگی مردم ایجاد شود. مسئولان وزارت صمت طی یک ماه گذشته به همراه کارگرانشان در صحنه بوده و کمک کرده‌اند.

علی نیکزاد نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه ما در این جلسه با گزارش دریافت شده شاهد عملکرد مجاهدانه وزارت صمت بودیم، گفت: امروز هیچ قفسه‌ای در فروشگاه‌های کشور خالی نیست و بیش از زمان صلح از آنها حمایت می‌شود. دشمن قطعا از اقدامات خود پشیمان می‌شود. قرار نبود دشمن زیرساخت‌های ما را مورد هدف قرار دهد، اما امروز در گل مانده‌اند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه مسئولان ما با شناخت از صنعت و صنعتگران تلاش کردند کار با قوت ادامه پیدا کند، اظهار داشت: رئیس جمهور تأکید داشته که ۷۰۰ همت در اختیار وزارت صنعت قرار گیرد تا با هماهنگی لازم میان این وزارتخانه با سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی مشکلات حوزه صنعت برطرف شده و از این حوزه پشتیبانی شود. صنعتگران باید با قوت و با راهبری وزیر صمت مانع بروز مشکل در حوزه تولید در کشور شوند. امروز تولید در کشور پیشرو است و مجلس و دولت در این زمینه برای حمایت کامل از صنعت آمادگی دارد. 


کلید واژگان
بانکسرمایهصمتوزارت
نظرات

آخرین اخبار
معاون اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
فدراسیون کشتی بهترین فدراسیون شد
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است