×
سیاسی
شناسه خبر : 306404
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/10 ساعت 23:40
انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین

انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین

با اعلام مراجع قضایی و امنیتی، دو عضو یک تیم تروریستی وابسته به گروهک منافقین که در بستر ارتباطات خارجی، اقدام به سازماندهی عملیات خرابکارانه، ارسال اطلاعات حساس و طراحی حملات علیه مردم و مراکز حیاتی کشور کرده بودند، پس از شناسایی و دستگیری، به جرم اقدام علیه امنیت ملی اعدام شدند.

نورنیوز- گروه سیاسی: پرونده دو عنصر عملیاتی به نام‌های «اکبر دانشورکار» و «محمد تقوی» که از اعضای مرتبط با گروهک تروریستی منافقین بوده‌اند، ریشه در سال‌های ابتدایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و دوران جنگ تحمیلی داردبر اساس مستندات، این افراد در آن مقطع به‌دلیل سن پایین، با رأفت اسلامی از سوی دستگاه قضایی مواجه می‌شوند، اما نه‌تنها از اقدامات خود دست نمی‌کشند، بلکه در ادامه مسیر، ارتباط خود را با شبکه‌های معاند حفظ و تقویت می‌کنند.

در ادامه روند فعالیت‌های مخرب، این افراد با برقراری ارتباط سازمان‌یافته در بستر پیام‌رسان تلگرام، به سرپل‌های مرتبط با گروهک منافقین متصل می‌شوند.ارتباطی که در ابتدا با محتوای به‌ظاهر ایدئولوژیک و با محورهایی همچون «آزادی» و «دموکراسی» آغاز شده و به‌تدریج به همکاری عملیاتی و امنیتی منتهی می‌شود.طبق گزارش‌های امنیتی، این افراد پس از جلب اعتماد سرشبکه‌های خارجی، به‌صورت رسمی به سازمان مجاهدین خلق ملحق شده و در ازای دریافت مبالغ مالی، اقدام به تشکیل یک هسته عملیاتی در داخل کشور می‌کنند.این تیم چندنفره، با تهیه یک خانه تیمی به‌ظاهر امن، فعالیت‌های خود را در حوزه‌های مختلف خرابکارانه گسترش می‌دهد.

از جمله اقدامات این تیم، می‌توان به برنامه‌ریزی برای ترور شهروندان و نیروهای حافظ امنیت، آموزش کار با سلاح، ساخت تجهیزات انفجاری و ارسال اطلاعات و مختصات نقاط حساس کشور به عوامل خارجی اشاره کرد. همچنین این گروه تلاش داشته با استفاده از لانچرهای انفجاری، برخی اماکن مهم و حساس را هدف حمله قرار دهد.در یکی از عملیات‌ها، اعضای این تیم اقدام به شلیک به یک ساختمان هدف می‌کنند. برای پوشاندن رد فعالیت‌های خود نیز از کارت‌های بانکی و مدارک هویتی افراد دیگر استفاده می‌کردند تا امکان ردیابی را کاهش دهند.با این حال، تحرکات این شبکه از مدت‌ها قبل تحت اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی قرار داشته و در نهایت، اعضای این تیم توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات شناسایی و بازداشت می‌شوند.

«محمد تقوی» که به‌عنوان سرتیم این گروه فعالیت می‌کرد، در حین تلاش برای خروج از کشور و در نقطه صفر مرزی دستگیر می‌شود.

پس از طی مراحل قضایی و بررسی مستندات، این دو عنصر تروریستی به جرم اقدام علیه امنیت ملی و همکاری با دشمنان خارجی، به مجازات اعدام محکوم و حکم صادره درباره آنان اجرا می‌شود.در همین راستا، قوه قضاییه با تأکید بر شرایط جنگی و حساس کشور اعلام کرده است که با هرگونه اقدام علیه امنیت ملی، به‌ویژه در قالب همکاری با دشمنان خارجی، با قاطعیت و شدت برخورد خواهد شد و متخلفان به اشد مجازات محکوم می‌شوند.


اخبار مرتبط
خیانت تازه منافقین؛ تهیه بانک اهداف شهری برای موساد
چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 20:01
خیانت تازه منافقین؛ تهیه بانک اهداف شهری برای موساد
منافقین پس از جنگ 12 روزه و با توجه به کینه دیرینه خود نسبت به مردم، با اقداماتی نظیر تخلیه تلفنی، یک بانک اطلاعاتی درباره تعدادی از اهداف عمومی متشکل از چند مرکز درمانی، امدادی، خدماتی و اداری تهیه کردند و با ارائه جزئیاتی از اهمیت و کارایی این اهداف در زمان بحران در شهر و مناطق خود، به موساد اعلام کردند.
بازداشت 48 عامل اصلی و شبکه‌ساز گروه‌های تروریستی
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 20:32
سردار رادان خبر داد:
بازداشت 48 عامل اصلی و شبکه‌ساز گروه‌های تروریستی
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پلیس از ابتدای جنگ رمضان در کنار مأموریت‌های جاری و خدمات روزانه به شهروندان، اقدامات ویژه‌ای در مبارزه قاطع با ناامن کنندگان امنیت عمومی و روانی مردم انجام داده به نحوی که در این مدت 48 نفر از عناصر اصلی شبکه‌ها، هسته‌ها و گروهک‌های ضد انقلاب و جاسوسی شناسایی و دستگیر شدند.
اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین توسط قوه قضائیه
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 09:19
اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین توسط قوه قضائیه
قوه قضاییه اعلام کرد دو تروریست وابسته به گروهک منافقین به نام‌های اکبر دانشور و محمد تقوی سنگ‌دهی در تهران، به دلیل اقدامات تروریستی و هدایت‌گری در عملیات‌های گروهک، اعدام شدند.
نظرات

آخرین اخبار
سقوط پهپاد در محله‌ای مسکونی در ترکیه
هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و رگبار در تهران
یک والیبالیست قدیمی در رأس مدیریت تیم‌های ملی هندبال
توازن در سیاست خارجی؛ راهبرد جدید بغداد در دوران الزیدی
جوما علیه استقلال در دادگاه عالی فوتبال
خداحافظی احساسی لواندوفسکی از بارسلونا
ارسال کوله‌پشتی کودکان شهید میناب به موزه سازمان ملل
فاصله زیاد عرضه تا تقاضا در بازار گازوئیل بورس انرژی
صوفی: با مدیریت مصرف، تهران وارد جیره‌بندی آب نمی‌شود
1729 تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته
ادعای الاخبار: لبنان به شریک امنیتی رژیم صهیونیستی می شود
امارات :خروج از اوپک و اوپک‌پلاس یک تصمیم راهبردی است
صادرات 10 میلیون بشکه‌ای نفت عراق از تنگه هرمز
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 26 اردیبهشت ؛ سکه در کانال 19 میلیونی باقی ماند
8 کشته در تصادف شدید قطار با اتوبوس در «بانکوک» +فیلم
آزمون ارشد علوم پزشکی به نیمه دوم سال 1405 موکول شد
پرونده خاشقجی در دادگاه فرانسه دوباره باز شد
«جان فدای ایران»؛ روایت دولت سیزدهم از مکتب مدیریتی شهید رئیسی
آغاز جام خلیج فارس با حضور 538 تنیسور در کشور
حمایت سرمربی سابق تاجیکستان از تیم ملی ایران
جزئیات قرنطینه دیجیتال ترامپ در سفر سه‌روزه به چین
اعمال محدودیت 4 روزه در جاده قدیم چالوس از 27 اردیبهشت
وزارت کشور: مرزهای جایگزین برای تأمین کالا فعال شدند
هشدار بغداد درباره حضور نظامی آمریکا در عراق
کسری بودجه گسترده در دانشگاه‌های انگلیس
گزارش تصویری | نشست خبری تشریح برنامه‌های دومین سالگرد شهدای پرواز اردیبهشت
ووشوی ایران راهی جام‌جهانی چین و مسابقات شانگهای شد
ادامه حمایت ستاره‌های فوتبال اروپا از فلسطین
جریمه بانک‌های متخلف در کنترل رشد نقدینگی
کشف پیکر کوهنورد مفقود در ارتفاعات الوند همدان
پای قهرمان سابق وزنه‌برداری جهان به پرونده قتل باز شد؛ ماجرای قتل چه بود؟
امتحانات خردادماه پایه‌های هفتم تا دهم در تهران مجازی برگزار می‌شود
اهتزاز پرچم فلسطین بر فراز برج ایفل +فیلم
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 اردیبهشت1405 + جدول
کابوس مصدومیت برای مدعیان قهرمانی جام جهانی
قیمت دلار و یورو امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405 / دلار یک کانال بالا رفت
در صورت وقوع جنگ،اهدافی که قبلاً مصون ماندند، این‌بار در تیررس‌اند
رشد مخاطبان سینما؛ ثبت 245 هزار تماشاگر در یک هفته
روزهای تاریک لیورپول با شکست مقابل استون ویلا ادامه دارد
سقوط صنعت گردشگری امارات در سایه جنگ
نورنما | هجوم نظامیان صهیونیست به مدرسه ای در جنوب جنین
کتاب حافظه زنده تاریخ و تمدن بشری است
مترو و اتوبوس فقط تا فردا رایگان است
تغییر پلکانی مبنای محاسبه حقوق بازنشستگان از «دو سال» به «کل سنوات»
طرح بیمه ای ترامپ در تنگه هرمز ناکام ماند
چه خبر از تعمیر واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان؟
جهش قیمت نفت در بازارهای جهانی
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد
همه مردم یارانه کتاب می گیرند
پوتین به چین سفر می کند