×
بین الملل
شناسه خبر : 306375
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/10 ساعت 23:13
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران

متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران

یک رسانه عبری اعتراف کرد که راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک فرسایشی ایران متلاشی شده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: زیمان یسرائیل در مقاله‌ای که در شماره امروز دوشنبه آن منتشر شد اعتراف کرد، با وجود آنکه در جنگ آمریکا با همکاری اسرائیل حملات اولیه شدیدی را علیه ایران انجام داد و رهبران آن را ترور کرده و زیر ساخت‌های نظامی‌اش (طبق ادعای این رسانه صهیونیستی) که با هدف مجبور کردن مردم ایران برای تسلیم شدن انجام شد، اما این اقدامات تاثیر چندانی بر ایرانی‌ها نداشت.

در همین حال ایران بر بعد اقتصادی این جنگ تمرکز کرد، آنها به خوبی از حساسیت دونالد ترامپ(رئیس دولت تروریستی آمریکا) در قبال این قضیه آگاه بودند و مهمتر از آن به خوبی می‌دانستند که مردم آمریکا هیچ تمایلی به پرداخت پول بیشتر برای پر کردن باک خودروی خود برای رفتن به سر کار نیستند.

به طور کلی افکار عمومی آمریکا هیچ تمایلی به دخالت نظامی دولت خود در ایران ندارد، به طور حتم آمریکایی‌ها هیچ تمایلی به دخالت نظامی در کشوری که اکثر آمریکایی‌ها اصلا نمی‌دانند در کجا قرار دارد، ندارند.

اینگونه بود که ایران با کنترل تنگه هرمز، باعث شد تا هزاران کشتی و نفتکش در صفی طولانی در ورودی آن تجمع کنند، با این کار قیمت نفت هم بالا رفت و رئیس (تروریستی)دولت آمریکا مجبور شد سخنان تبلیغاتی را اعلام کند که هدف از آن فقط تثبیت قیمت نفت بود اما هیچ نفعی برای او نداشت.

به اعتراف نویسنده این مقاله، با توجه به اینکه آمریکا این جنگ را بدون هیچ دوراندیشی آغاز کرد، هر نوع عدم دستیابی به پیروزی کامل برای واشنگتن یک شکست محسوب خواهد شد و در این شرایط این نتیجه تنها با تصرف تنگه هرمز توسط آمریکایی‌ها با نیروی زمینی و در نتیجه ورود پیاده به باتلاق خاورمیانه قابل تغییر است.

در بخش دیگری از این مقاله آمده است: بدترین سناریوی ممکن برای آمریکایی‌ها این است که ایرانی‌ها موفق شوند آنها را به یک جنگ طولانی بکشانند، جنگی که قبلاً ناتوانی خود را در پیروزی در آن ثابت کرده‌اند و(ویتنام، عراق، افغانستان و سایر موارد) نماد بارز آن است، در این صورت، شکست آنها چه در داخل آمریکا و چه در میدان نبرد علیه دشمن ایرانی‌شان اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

از سوی دیگر، ایرانی‌ها متوجه شده‌اند که تنها کاری که از آنها خواسته شده این است که آمریکایی‌ها و نیروهای نیابتی اسرائیلی آنها (به توصیف رسانه عبری) را به خاک و خون بکشند، یعنی آنها صرفاً باید سر جای خود بایستند و تسلیم نشوند.

ایرانی‌ها برای این منظور خود را به موشک‌های بالستیک متعددی مجهز کرده‌اند و تصادفی نیست که در هر حمله فقط یک موشک بالستیک شلیک می‌کنند. آنها روزانه چندین موشک بالستیک به سمت اسرائیل و کشورهای خلیج فارس شلیک می‌کنند و سپس پنهان می‌شوند... تا زمانی که طرف آمریکایی متوقف شود. بله، به همین سادگی.

در ادامه این مقاله تاکید شده است: آمریکایی‌ها (اجبارا) متوقف خواهند شد زیرا چاره دیگری ندارند. اگر نیروهای زمینی خود را مستقر نکنند و سعی نکنند تنگه هرمز را کنترل کنند، نفوذ خود را در ایالات متحده از دست خواهند داد و اگر به این مسیر ادامه دهند، به مضحکه تبدیل خواهند شد.

امروزه، ترامپ هنوز می‌تواند به یک توافق دیپلماتیک دست یابد که به نظر می‌رسد "به چیزی دست یافته" و از شکست جلوگیری کند. آمریکایی‌ها می‌دانند چگونه این کار را انجام دهند: آنها توافق مشابهی را با ویتنام شمالی علیه ویت کنگ امضا کردند، سپس با وحشت از آن خارج شدند. هنری کیسینجر نابغه حتی به خاطر آن جایزه نوبل را دریافت کرد.


نظرات

آخرین اخبار
آیا ویپ به ترک سیگار کمک می کند؟
کشف روشی که مغز بعد از انجماد بازهم فعال می شود
عینک‌های و آویز هوشمند در راهند
چگونه در شرایط بحران تغذیه سالم داشته باشیم؟
بن گویر : باید ضاحیه جنوبی بیروت را با خاک یکسان کنیم!
انفجار در بوستون آمریکا /علت یا خسارات احتمالی در هاله ای از ابهام
دستور پزشکیان به دولت و دانشگاه ها برای مدیریت و حل بحران آب
مشاور سابق اوباما: بی‌اعتمادی ایران ریشه در تجربه شکست‌خورده معامله با ترامپ است
دومین قهرمانی متوالی پاری‌سن‌ژرمن؛ آرسنال در حسرت اولین جام اروپا ماند
گزارش نیویورک تایمز از روابط پرتنش ترامپ و ونس
بیانیه سفارت ایران در پاسخ به اتهامات سازمان اطلاعات و امنیت دانمارک
زمان انتشار فهرست نهایی تیم ملی اعلام شد/قلعه نویی: انتخاب 26 نفر سخت است
اف-15 آمریکا دچار سانحه شد
نواف سلام: از طرف تمام لبنانی ها با اسرائیل مذاکره کردیم!
پزشکیان برای مدیریت انرژی کت از تن درآورد
طوفان گردوغبار در راه مشهد
خبر خوب از اصفهان؛ زاینده رود فردا جاری می شود
تاج: نگاه ما به تیم فوتبال امید برای جام جهانی 2030 است
نگاه ایران به محور مقاومت ناتوی ایران است
جهش قیمت گواهی اسقاط/ سقف ارزش چقدر شد؟
توقف یک کشتی تجاری به سمت بنادر ایران از سوی آمریکا
پکن تهدید به تلافی کرد/ تنش تجاری چین و اروپا بالا گرفت
مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به‌زودی راه‌اندازی می‌شود
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح با اقتدار کامل اعمال می شود
«سرایا السلام» از ساختار سیاسی جریان صدر جدا می‌شود
جزئیات جدید از تلفات نیروهای آمریکایی در حمله انتقامی ایران
هگست چه پیامی را آشکارا گفت و چه چیزی را نگفت؟
حمله پهپادی اسرائیل به لبنان؛ 2 نظامی زخمی شدند
بازار طلا و ارز در رکود؛ عرضه از تقاضا پیشی گرفت
آغاز تخلیه نخستین محموله خودروهای ترانزیتی
معاون دفتر پزشکیان: رفتارهای کودکانه چند عنصر اشتباهی را نباید جدی گرفت
طلایی‌پوشان اصفهان بهترین تیم ایرانی قاره کهن شدند
نورنما | وضعیت خوب بخشی از دریاچه ارومیه
گزارش تصویری | اعتراضات در مقابل مرکز نگهداری مهاجران بازداشت شده در آمریکا
شکست جدید ترامپ در دادگاه/ حکم حذف نام او از مرکز کندی
رشد 47 درصدی مبادلات در میانه‌ تنش‌های نظامی
فرصت تازه برای مالکان خودروهای ورود موقت
هشدار نارنجی هواشناسی فعال شد؛ این 6 استان مراقب باشید
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک پزشکیان و قالیباف
نویسنده و کارگردان باسابقه تئاتر درگذشت
چند درصد از پول بلیت پروازهای لغو شده به مسافران بازگردانده شد؟
جزئیات سفر هیات امنیتی عراق و اقلیم کردستان به تهران
آخرین موضع آموزش‌وپرورش درباره تأثیر قطعی معدل در کنکور
چرا بیت‌کوین از جمع 10 دارایی برتر جهان خارج شد؟
اعتراف هاآرتص: بازگشت به برجام یک رؤیا است
ولید جنبلاط: خلع سلاح اجباری حزب‌الله، باعث جنگ داخلی در لبنان می شود
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ تحریم‌های جدید آمریکاهمزمان باادامه محاصره دریایی
اموال 74 نفر به اتهام همکاری با دشمن در گلستان ضبط شد
روسیه با ارمنستان سر سنگین شد! فراخواندن سفیر از ایروان
نوشیدنی‌های ممنوعه در گرما؛ چای پررنگ، قهوه و نوشابه کم‌آبی را تشدید می‌کنند