×
بین الملل
شناسه خبر : 306364
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/10 ساعت 21:51
یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ

یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ

یک رسانه عبری اعتراف کرد، ایران از تهدیدی به نام جنگ، دستاورد اقتصادی کسب کرده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: وبگاه شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که امروز دوشنبه در این رابطه اعلام کرد، جنگ سبب شد تا درآمدهای ایران جهش قابل توجهی را داشته باشد.

این رسانه با اذعان به شکست طرح‌های آمریکایی صهیونیستی ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران اعتراف کرد:

ایران در مدت زمانی که از جنگ گذشته، با وجود جنگ و حملاتی که صورت می‌گیرد درآمدهای نفتی خود را چند برابر کرده است.

در حال حاضر حدود 2.8 میلیون بشکه در روز نفت خام و فراوردهای نفتی آن هم به قیمتی بسیار بالاتر از گذشته صادر می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده است: نیم قرن، کشورهای نفت‌خیز خاورمیانه خود را به عنوان تأمین‌کنندگان قابل اعتماد نفت ارزان معرفی می‌کردند،اما جنگ سوم خلیج فارس، که اکنون در پنجمین هفته خود است، این تصویر را در هم شکسته است.

با بسته شدن تقریباً کامل تنگه هرمز، 15 درصد از عرضه نفت جهان قادر به رسیدن به مصرف‌کنندگان خود نیست. همه کشورهای خلیج فارس تولید خود را کاهش داده و شاهد کاهش شدید درآمدهای صادراتی خود بوده‌اند.

البته همه به جز یکی. با ادامه عبور نفتکش‌های ایران از این تنگه، این کشور اکنون تقریباً دو برابر فروش روزانه نفت خود قبل از شروع تهاجم (دولت تروریستی) آمریکا و  اسرائیل در 28 فوریه، درآمد دارد. ممکن است در میدان نبرد(ضرباتی را متحمل شود)، اما تهران در حال پیروزی در جنگ انرژی است.

براساس این گزارش، تخمین میزان نفت صادراتی ایران، بزرگترین کشور استاد در دور زدن تحریم‌ها در جهان، دشوار است.

نفتکش‌های این کشور با نهایت پنهان‌کاری فعالیت می‌کنند، ارائه‌دهندگان تصاویر ماهواره‌ای تجاری پخش تصاویر منطقه را متوقف کرده‌اند و پارازیت‌های الکترونیکی، دید در خلیج فارس را مختل کرده است.

اما یک منبع آگاه در گفتگو با اکونومیست، تأیید کرد که ایران در حال حاضر روزانه بین 2.4 تا 2.8 میلیون بشکه نفت و فرآورده‌های نفتی صادر می‌کند، که از جمله بین 1.5 تا 1.8 میلیون بشکه نفت خام در روز است.

این رقم اگر بیشتر از میانگین سال گذشته نباشد، با آن برابری می‌کند و البته با قیمت‌های بسیار بالاتری به فروش می‌رسد.

این رسانه عبری زبان در بخش دیگری از گزارش طولانی خود آورده است: بخش نفت ایران به سه ستون اصلی متکی است: فروش، حمل و نقل و شبکه‌های غیربانکی متکی است.

 شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی بعد از آن به دست برتر و کنترل کامل تنگه هرمز توسط نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران اعتراف و تاکید می‌کند هر کشتی که بخواهد از تنگه هرمز عبور کند باید پروتکل خاصی را دنبال کند.

تمام جزئیات کشتی، از جمله محموله، نام خدمه و مقصد، از طریق واسطه‌ها در هنگام حرکت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تحویل داده می‌شود.

به گفته منبعی که با اکونومیست گفتگو کرده، پس از تأیید فرماندهی نیروی دریایی سپاه، یک کد ترانزیت صادر می‌شود.

کشتی‌ها هنگام نزدیک شدن به تنگه هرمز، موظفند کد را از طریق رادیو ارسال کنند. در صورت تأیید، توسط یک قایق گشت کوچک سپاه اسکورت می‌شوند (که خود بیانگر و گواهی مضاعف بر تسلط کامل نیروی دریایی سپاه بر تنگه هرمز است)، کشتی‌ها اغلب مانند گذشته از مرکز تنگه عبور نمی‌کنند، بلکه از طریق یک کانال باریک موازی با ساحل ایران عبور می‌کنند، جایی که سپاه می‌تواند بازرسی‌های بیشتری انجام دهد.

طبق فهرست لویدز، که یک نشریه کشتیرانی است، برخی از تانکرهای نفتی ملزم به پرداخت هزینه‌های چند میلیون دلاری هستند. فرستنده‌های آنها برای جلوگیری از برخورد، قبل از ورود به اقیانوس هند، برای مدت کوتاهی فعال می‌شوند و سپس دوباره خاموش می‌شوند.

این رسانه عبری زبان بعد از آن اعتراف می‌کند: قبل از جنگ، شرکت‌های نفتی چینی می‌توانستند تخفیف 18 تا 24 دلار در هر بشکه را تضمین کنند.

اکنون، با کاهش سایر منابع خلیج فارس، این تخفیف به بین 7 تا 12 دلار در هر بشکه کاهش یافته است.

با اضافه کردن هزینه حمل و نقل منظم از مالزی، نفت ایران که به چین تحویل داده می‌شود، اکنون گران‌تر از نفت خام برنت است.

خود نفت برنت شاهد افزایش قابل توجه قیمت بوده و قیمت قراردادهای آتی نفت ایران برای تحویل در عرض چند ماه را به 104 دلار در هر بشکه رسانده است.


اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه «سماح»
هیئت ایرانی «میناب 168» راهی سوییس شد
رئیس‌جمهور کوبا: استقلالمان را حفظ می کنیم
نیروی دریایی سپاه: شناورها به تنگه هرمز نزدیک نشوند
چرا پخش برنامه سینمایی «هفت» متوقف شد؟
سوئیس بر تداوم میزبانی از گفت‌وگوهای ایران و آمریکا تأکید کرد
بررسی تحولات «یادداشت تفاهم اسلام‌آباد» در دیدار وزرای ایران و پاکستان
فوکویاما پاسخ می‌دهد: چرا آمریکا پیروز نشد؟
تنش جدید در روابط واشنگتن و رم؛ ترامپ از ملونی انتقاد کرد
ونس از سفر قریب‌الوقوع به سوئیس برای گفت‌وگو با ایران خبر داد
مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تمدید شد
انتقاد سناتور دموکرات از جنگ غیرقانونی علیه ایران
واکنش یک نماینده پیشین مجلس به انتقادها از پزشکیان و قالیباف
سرشماری نفوس و مسکن در راه است؛ خبرهای مهمی که هر خانواری باید بداند
خروج هواپیمای مسافربری از باند مهرآباد؛ پرواز شیراز-تهران دچار سانحه شد
آب سد لتیان رهاسازی می شود
نبطیه زیر آتش سنگین؛ نقض آتش بسی که رژیم صهیونیستی هرگز به آن پایبند نیست
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز بسته شد
دستور ترخیص سریع 50 هزار قوطی شیر خشک وارداتی از سوی دادستان
واکنش وزارت امور خارجه ایران به ستیزه‌جویی نماینده رژیم اشغالگر
تشکیل 32 کمیته برای برگزاری باشکوه تشییع رهبر شهید در تهران
باند فروش زمین‌های ملی در تنکابن متلاشی شد
گاردین ترامپ را با هیتلر، مائو و استالین مقایسه کرد
فرودگاه بوشهر پس از بازسازی کامل به مدار فعالیت بازگشت
یارانه خرداد دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد؛ جزئیات کسر اقساط وام
واکنش بولتون به توافق ایران و آمریکا و شکست مفتضحانه ترامپ
محرّم، فصل اخلاق و وحدت نه موسم تفرقه و نفرت
نتایج وام 75 میلیونی بازنشستگان اعلام شد
هوش مصنوعی ایرانی در مسیر توسعه؛ محدودیت داده‌ها دردسرساز است
اعتراف فرماندهان اسرائیلی به بن‌بست عملیات در لبنان
محکومیت حمله به مراکز علمی ایران در محافل بین المللی ادامه دارد
قیمت نقره امروز شنبه 30 خرداد 1405 / شمش نقره 250 گرمی ‍‍113 میلیون تومان شد + جدول
دستگیری 2 مدیر متهم به اختلاس و رشوه در سیستان و بلوچستان
بالاترین سطح بی اعتمادی به دولت فدرال آمریکا
زمان جدید امتحانات پایان‌ترم دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد
اعزام تاریخی ژیمناست‌های بانوی ایران به قهرمانی آسیا
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 30 خرداد 1405
3 لیدر و 14 مزدور شبکه خرابکاری خیابانی در استان ایلام دستگیر شدند
صالحی: انسجام ملی رمز پیروزی ایران است
ادامه موج گرما در پایتخت تا اول تیر
فراخوان مشمولان اعزامی تیرماه 1405 اعلام شد
گاردین: اسرائیلی‌ها از جنگ با ایران پشیمان هستند
فرمانده قرارگاه خاتم: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
تشییعی در ابعاد تاریخی؛ جزئیات مراسم رهبر شهید اعلام شد
نورنما | شباهت مساحت کشورهای جهان با ایران
تیم ملی ایران در محاصره محدودیت‌های آمریکا
چه دهک هایی از کالابرگ حذف خواهند شد؟
صعود بورس آهسته‌ شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 30 خرداد 1405 / صعود بازار طلا با اهرم تقاضا + جدول
احکام 6 دانشجوی هتاک دانشگاه شریف صادر شد