×
سیاسی
شناسه خبر : 306326
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/10 ساعت 19:38
مهاجرانی: بخش‌های آسیب‌دیده فولاد مبارکه به خط تولید باز می گردد

مهاجرانی: بخش‌های آسیب‌دیده فولاد مبارکه به خط تولید باز می گردد

سخنگوی دولت گفت: پس از بازدید وزیر صنعت از بخش‌های آسیب‌دیده مجتمع فولاد مبارکه اصفهان، به دلیل بومی بودن صنعت فولاد ایران، به‌زودی بخش‌های آسیب‌دیده به خط تولید باز می‌گردند.

نورنیوز- گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه مقاومت جانانه مردم و نیروهای دفاعی تمام محاسبات دشمن را در هم شکست، اظهار کرد: ما در یک مسیر بزرگ تاریخی قرار داریم و با بزرگ‌ترین قدرت نظامی دنیا می‌جنگیم و به حق، آن‌ها را به زانو درآورده‌ایم. وجدان بیدار انسان‌ها اما فارغ از جغرافیا، استبداد را نمی‌پذیرد.

وی با اشاره به اعتراضات نسبت به جنگ در آمریکا و اروپا، تصریح کرد: مردم آمریکا و اروپا علیه سیاست‌ها و اقدامات مستبدانه ترامپ اعتراض کردند و به خیابان‌ها آمدند و جالب‌تر اینکه عده‌ای بی‌وطن، فردای آن روز برای حمایت از ترامپ دوباره به خیابان‌ها آمدند. وطن و مادر شبیه همدیگرند؛ آدمی که وطن ندارد هیچ چیز ندارد.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه دشمن آمریکایی و صهیونیستی به هیچ‌یک از مرزهای قوانین بین‌الملل پایبند نیست، ادامه داد: آنان نه تنها به اخلاق، بلکه به قواعد جنگ نیز پایبند نیستند. در قوانین جنگ، حمله به دانشگاه‌ها و رسانه‌ها ممنوع است اما شاهد حمله به رسانه‌ها از جمله تلویزیون العربیه و شبکه راشاتودی بودیم. حمله به دانشگاه‌های علم و صنعت و صنعتی اصفهان در کنار دانشگاه ارومیه و خوابگاه دانشگاه هرمزگان از جمله این موارد است که به فهرست جنایت‌ دشمن افزوده شده است.

مهاجرانی با اشاره به حمله شب گذشته به تأسیسات صنعت برق در استان‌های تهران و البرز، اظهار کرد: با اقدامات نیروهای صنعت برق، شبکه به پایداری رسید و باید از همه آنان که بدون وقفه برای بازگرداندن زندگی مردم به حالت عادی تلاش می‌کنند، قدردانی کنیم.

وی با اعلام تازه‌ترین آمار شهدای زن و کودک در جریان تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران، گفت: تاکنون ۲۴۶ شهید زن، ۲۱۶ شهید زیر ۱۸ سال و ۱۷ شهید زیر ۵ سال داشته‌ایم.

سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات هیئت وزیران در شرایط جنگی، یادآور شد: وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده پس از بازدید وزیر از بخش‌های آسیب‌دیده مجتمع فولاد مبارکه اصفهان، با توجه به بومی بودن صنعت فولاد در کشور، به‌زودی شاهد بازگشت بخش‌های آسیب‌دیده به خط تولید خواهیم بود. این امر نشان‌دهنده توان بومی‌سازی صنایع ایران است که امکان بازسازی سریع را فراهم می‌کند.

مهاجرانی افزود: وزارت علوم هم اعلام کرده تداوم امور آموزشی و برگزاری کلاس‌های درسی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از ۱۵ فروردین در دستور کار قرار گرفته و کلاس‌ها تا اطلاع ثانوی به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد. جلسات دفاع پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها نیز می‌تواند به‌صورت مجازی انجام شود.

وی با اشاره به اعلام وزارت کار در زمینه انجام خدمات دستگاه‌های زیرمجموعه این وزارتخانه از طریق سامانه‌های الکترونیکی، ادامه داد: سازمان بهزیستی، تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری، بانک رفاه کارگران، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و بانک توسعه تعاون نیز خدمات خود را به‌صورت غیرحضوری ارائه می‌کنند.

سخنگوی دولت همچنین یادآور شد: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرده هتل‌ها، مراکز اقامتی و بوم‌گردی‌ها در استان‌های مسافرپذیر با حداکثر توان در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.

مهاجرانی با بیان اینکه وزارت اقتصاد اعلام کرده شرکت‌های بیمه در سراسر کشور بدون وقفه در حال ارائه خدمات هستند، اظهار کرد: صدور بیمه‌نامه، ارزیابی و پرداخت خسارت به‌صورت حضوری و برخط ادامه دارد. امکان خرید بیمه پوشش خطر جنگ به‌عنوان الحاقیه در برخی بیمه‌نامه‌ها هم فراهم شده است.

وی همچنین با اشاره به وقوع سیلاب در برخی استان‌ها، گفت: وزارت نیرو اعلام کرده همزمان با بارش‌های اخیر و وقوع سیلاب در برخی استان‌ها، مجموعه‌ای از عملیات گسترده برای مهار روان‌آب‌ها، مدیریت خسارت و بازسازی تأسیسات آبرسانی انجام شده است.


اخبار مرتبط
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 22:57
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: برای تعمیرات جزئی اماکن تجاری، مسکونی و صنعتی بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ رمضان در 20 استان 1.2 همت اعتبار درنظر گرفته شده است.
قدردانی سخنگوی دولت از هنرمندان هنرهای نمایشی
جمعه 1405/01/07 ساعت 22:35
قدردانی سخنگوی دولت از هنرمندان هنرهای نمایشی
فاطمه مهاجرانی؛ سخنگوی دولت در پیامی از هنرمندان هنرهای نمایشی برای همراهی با مردم و حضور در صحنه قدردانی کرد.
اعلام تازه‌ترین آمار  تعداد شهدای جنگ رمضان از سوی سخنگوی دولت
دوشنبه 1404/12/25 ساعت 17:04
اعلام تازه‌ترین آمار تعداد شهدای جنگ رمضان از سوی سخنگوی دولت
سخنگوی دولت با ارائه تازه ترین آمار از خسارات اماکن غیر نظامی و تعداد شهدای تجاوز آمریکایی_صهیونیستی به کشورمان اظهار کرد: شمار مراکز غیرنظامی آسیب دیده از ابتدای جنگ به 61 هزار و 182 واحد رسیده است.
سخنگوی دولت: بیش از 42 هزار واحد غیرنظامی آسیب دیده است
شنبه 1404/12/23 ساعت 14:57
سخنگوی دولت: بیش از 42 هزار واحد غیرنظامی آسیب دیده است
سخنگوی دولت با اشاره به حملات دشمن به مراکز غیرنظامی، تاکید کرد: تاکنون 42 هزار و 914 واحد غیرنظامی آسیب دیده است؛ که 36 هزار و 469 واحد آن مسکونی بوده است و از این میان 10 هزار واحد در استان تهران و به 6 هزار و 179 واحد تجاری نیز آسیب وارد شده است.
نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: کنگره به جنگ با ایران پایان دهد
وزیر کشور: دریابان تنگسیری در راه اعتلای نام ایران ثابت‌قدم بود
مسدود شدن صفحه سردار قاآنی پس از انتشار نخستین پیام در شبکه ایکس
شوک نفتی تنگه هرمز در غرب تازه شروع به حرکت کرد
حمله جدید آمریکا به مقر حشد شعبی در دو استان عراق
حمله به دانشگاه آمریکایی در سلیمانیه عراق
حزب‌الله: در 24 ساعت گذشته 43 حمله علیه نیروهای اسرائیلی انجام دادیم
قیمت نفت آمریکا با انفجار نفتکش کویت 3 دلار گران شد
هزینه واردات سوخت اتحادیه اروپا به 13 میلیارد یورو رسید
پیام تسلیت آیت الله آملی لاریجانی در پی شهادت دریابان تنگسیری
فرانسه خواستار نشست اضطراری شورای امنیت درباره لبنان شد
وقوع یک حادثه دریایی در نزدیکی دبی
پایگاه هوایی آمریکا در عربستان سعودی هدف حمله قرار گرفت
ریزش سنگین 1.3 تریلیون دلاری بازارهای سهام آمریکا در یک روز
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه به مقاومت اسلامی یمن
ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
جزئیات سی و یکمین روز عملیات وعده صادق 4
حمله هوایی به شمال استان بابل عراق/ منطقه «جرف‌النصر» هدف قرار گرفت
گفت‌وگوی فیدان و گوترش درخصوص تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ ایران
سازمان هواپیمایی:حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو جنایت جنگی است
عراقچی: ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات مارک روبیو
رشد 4,5 دلاری قیمت نفت آمریکا در یک روز
ماجرای هدف قرار گرفتن مرکز فرماندهی مخفی آمریکا در امارات
قالیباف: غلط می‌کند کسی ملت ما را تهدید کند
آوانوس سیمونیان؛ اولین شهید مسیحی جنگ رمضان در اصفهان
انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین
کمک‌های بشردوستانه عتبه امام حسین(ع) به تهران رسید
کاخ سفید: دیپلماسی اولویت ماست!
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران