×
بین الملل
شناسه خبر : 306298
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/10 ساعت 17:40
انتقاد جمهوری‌خواهان از میزان جنگ‌طلبی گراهام

انتقاد جمهوری‌خواهان از میزان جنگ‌طلبی گراهام

سناتور جمهوری‌خواه از کارولینای جنوبی، به طور مکرر هدف حملات جناحی از راست سیاسی آمریکا قرار گرفته است.

نورنیوز- گروه بین الملل: لیندسی گراهام، یک جنگ‌طلب قدیمی و متحد نزدیک ترامپ، در هفته‌های اخیر به دلیل ترغیب دولت به افزایش فشار نظامی بر ایران و اعزام نیرو به آن، مورد انتقاد شدید دیگر جمهوری‌خواهان قرار گرفته است.

نماینده نانسی میس، جمهوری‌خواه از کارولینای جنوبی روز چهارشنبه در پستی در پلتفرم اجتماعی ایکس نوشت: «ماشین جنگی واشنگتن سخت در تلاش است. آنها سعی می‌کنند ما را به ایران بکشانند تا آن را به عراق دیگری تبدیل کنند. ما نمی‌توانیم به آنها اجازه دهیم.»او افزود: «و بله، وقتی می‌گوییم ماشین جنگی واشنگتن، منظورمان لیندسی گراهام است.»

این اظهارات نماینده کنگره اندکی پس از آن مطرح شد که گراهام، هفته گذشته در مصاحبه‌ای با «فاکس نیوز ساندی»، از تفنگداران دریایی ایالات متحده خواست تا جزیره خارک، قطب اصلی صادرات نفت ایران، را تصرف کنند.

اوایل این ماه، گراهام در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز، اعزام نیروهای بیشتر به خارج از کشور را مطرح کرد و از متحدان ایالات متحده در خاورمیانه خواست تا حمایت خود را افزایش دهند.گراهام گفت: «من به کارولینای جنوبی برمی‌گردم، از آنها می‌خواهم که پسران و دختران خود را به خاورمیانه بفرستند.آنچه از شما می‌خواهم در خاورمیانه انجام دهید، به دوستانمان در عربستان سعودی و دیگر نقاط، این است که قدم پیش بگذارید و بگویید: این مبارزه من هم هست. من به آمریکا می‌پیوندم. من علناً در سرنگونی این رژیم مشارکت دارم.»

خشم ناشی از پیشنهاد گراهام مبنی بر اینکه آمریکایی‌ها باید فرزندان خود را به جنگ بفرستند، در میان نمایندگان آمریکایی و همچنین جمهوری خواهان سریع و شدید بود.میس، که برای فرمانداری کارولینای جنوبی نامزد شده است، در پاسخ به این نظرات در رسانه‌های اجتماعی نوشت: «چه کسی در دنیا حاضر است چنین چیزی بگوید؟»او افزود: «من نمی‌خواهم پسران و دختران کارولینای جنوبی را به جنگ با ایران بفرستم.»

مگان مک‌کین، مفسر محافظه‌کار و دختر سناتور جان مک‌کین جمهوری‌خواه از آریزونا مردی را که زمانی نزدیکترین دوست پدرش در واشنگتن بود، به باد انتقاد گرفت.مک‌کین در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «هیچ چیز مثل این شرم آور نیست که یک فرد مجرد، بدون فرزند هفتاد ساله به مادران آمریکایی بگوید فرزندانشان را به جنگی بفرستند که احتمالاً در آن کشته می‌شوند.»

نماینده کت کاماک، جمهوری‌خواه-فلوریدا هفته گذشته در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسیده بود آیا فکر می‌کند گراهام باید چنین نقش برجسته‌ای در اجرای جنگ داشته باشد، با نفوذ آشکار گراهام در کاخ سفید مخالفت کرد.کماک در پاسخ گفت: «من کاملاً فکر می‌کنم که اعتبارنامه‌های او در دفتر بیضی شکل باید لغو شود.»

نماینده آنا پائولینا لونا،‌ جمهوری‌خواه-فلوریدا، هم، پیشنهاد کرد که گراهام اگر می‌خواهد کودکان آمریکایی را به خارج از کشور بفرستد، باید خودش هم به خدمت سربازی برود.لونا اوایل این ماه در ایس نوشت: «برخی در سنا هستند که از جنگ در همه جا حمایت می‌کنند. لیندسی گراهام یکی از آنهاست.»


اخبار مرتبط
گراهام خواستار بررسی پاسخ نظامی آمریکا به ایران شد
سه‌شنبه 1405/02/15 ساعت 19:18
گراهام خواستار بررسی پاسخ نظامی آمریکا به ایران شد
سناتور جمهوری‌خواه آمریکا در واکنش به تحولات اخیر در تنگه هرمز، مدعی شد واشنگتن باید گزینه پاسخ نظامی کوتاه‌مدت و گسترده علیه ایران را مدنظر قرار دهد.
گراهام : بار کردن تنگه هرمز  مستلزم اقدام نظامی سخت‌تری است!
شنبه 1405/02/12 ساعت 21:20
گراهام : بار کردن تنگه هرمز مستلزم اقدام نظامی سخت‌تری است!
سناتور جمهوری‌خواه خواستار از سرگیری حملات نظامی آمریکا به ایران و بازگشایی تنگه هرمز با اقدام نظامی سخت‌تر شد.
اسپانیا حریم هوایی خود را به روی جنگنده‌های آمریکایی بست
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 15:56
اسپانیا حریم هوایی خود را به روی جنگنده‌های آمریکایی بست
دولت اسپانیا در ادامه مخالفت با جنگ علیه ایران، اعلام کرد که هواپیماهای نظامی آمریکا برای عملیات مرتبط با این جنگ اجازه استفاده از حریم هوایی این کشور را ندارند.
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 14:14
ارتش ایران:
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد در سلسله عملیات پهپادی از شب گذشته تا بامداد امروز، ایستگاه‌های رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات را هدف قرار داده است. این حملات در قالب اطلاعیه شماره 48 روابط عمومی ارتش منتشر شد.
پارلمان بریتانیا: عصر اعتماد مطلق به آمریکا پایان یافته است
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 10:25
پارلمان بریتانیا: عصر اعتماد مطلق به آمریکا پایان یافته است
کمیته مشترک استراتژی امنیت ملی پارلمان بریتانیا با هشدار درباره ورود جهان به «عصر عدم قطعیت رادیکال»، از لندن خواست وابستگی دفاعی و امنیتی خود به واشنگتن را کاهش دهد و برای شرایطی آماده شود که اروپا در بحران‌های آینده بدون پشتیبانی آمریکا عمل کند.
نشانه‌های شکست آمریکا
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 09:40
حسین آجرلو؛
نشانه‌های شکست آمریکا
اصولاً در روابط بین‌الملل، جنگ‌هایی که منافع طیف متعددی از بازیگران را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند، به‌سرعت ابعاد منطقه‌ای و حتی بین‌المللی به خود می‌گیرند. این قاعده در مورد ایران نیز به‌وضوح مصداق دارد. ایران به دلایل گوناگون در موقعیتی قرار دارد که هر گونه درگیری نظامی علیه آن، ناگزیر واجد ماهیتی منطقه‌ای می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
مسئولیت حقوقی رهبری و نهادهای نظام
آزمایش DNA راز رابطه پنهانی را فاش کرد
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار
تیم ملی کاراته بانوان ایران قهرمان آسیا شد
خطر چالش‌های حقوقی تفاهم‌نامه
چرا بند اول تفاهمنامه مهم است؟
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ یکشنبه 31 خرداد؛ نبرد بزرگ ایران و بلژیک
مدار دیپلماسی | لبنان، نخستین آزمون تفاهم ایران و آمریکا
کاراته قهرمانی آسیا؛ صعود مقتدرانه ایران با دو مدال طلا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 خرداد 1405 + جدول
هشدار سرمربی بلژیک؛ طارمی و قدوس می‌توانند خطرساز شوند
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تغییرات در نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان اعلام شد
سی‌بی‌اس نیوز: لبنان در دستور کار مذاکرات سوئیس قرار گرفت
شهیدی که یکسال قبل شهادت نامه خود را منتشر کرد
افزایش 142 هزار نفری یارانه بگیران دهک 4 تا 9
ونس وارد سوئیس شد؛ بحران لبنان نخستین دستور کار مذاکرات ایران و آمریکا
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 + وضعیت استانها
قلعه‌نویی: همه فرصت‌ها را از ما گرفتند، اما تسلیم نمی‌شویم
انتقال انرژی خورشیدی از فضا؛ موفقیت جدید محققان چینی
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!