×
بین الملل
شناسه خبر : 306294
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/10 ساعت 17:31
گزافه‌گویی‌های جدید ترامپ !

گزافه‌گویی‌های جدید ترامپ !

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حالی با گزافه‌گویی‌های جدید خود بار دیگر تهدید به نابودی زیرساخت‌های حیاتی ایران کرده که تهران بارهها درباره مقابله به مثل و تلافی این اقدام‌ها هشدار داده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: دونالد ترامپ امروز(دوشنبه) در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» مدعی شد: «ایالات متحده آمریکا در حال انجام مذاکرات جدی با یک حکومت جدید و منطقی‌تر است تا به عملیات نظامی خود در ایران پایان دهد. پیشرفت زیادی حاصل شده است».

این درحالی است که اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز خود گفت: «تا این لحظه هیچ‌گونه مذاکره مستقیمی با آمریکا نداشته‌ایم. از آخرین دور مذاکرات تاکنون، آنچه مطرح بوده، پیام‌هایی است که از طریق برخی واسطه‌ها، از جمله پاکستان، دریافت کرده‌ایم مبنی بر تمایل و درخواست آمریکا برای مذاکره. مواضع ما کاملاً روشن است. هر زمان که به جمع‌بندی برسیم، آن را به‌نحو مقتضی اعلام خواهیم کرد.»

شب کذشته نیز محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تلویحا درباره تقلای ترامپ با ادعاهای دروغین برای تاثیرگذاری بر بازار ها هشدار داده بود.

ترامپ پیام خود را در شبکه اجتماعی ایکس با تهدید ادامه داد و نوشت: اگر به هر دلیلی به‌زودی توافقی به دست نیاید — که احتمالاً خواهد شد — و اگر تنگه هرمز به سرعت برای «تجارت» باز نشود، ما حضور خود در ایران را با انفجار و نابودی کامل تمامی نیروگاه‌های تولید برق، چاه‌های نفت، جزیره خارگ (و احتمالاً همه تأسیسات آب‌شیرین‌کن) به پایان خواهیم رساند؛ تأسیساتی که عمداً تاکنون به آنها دست نزده‌ایم.

حمله و تهدید چندین باره حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی، صنعتی و برق نقض حقوق بین المللی بشردوستانه و جنایت جنگی است.

به گفته برخی از کارشناسان اظهارات ضد و نقیض رئیس جمهور آمریکا به دلیل تاثیرگذاری بر بازارهای مالی است هر چند دیگر روند قیمت‌ها به صحبت‌های وی واکنشی نشان نمی‌دهند.

رئیس‌جمهور آمریکا در توجیه این ادبیات مشمئزکننده و خلاف تمامی قوانین و اصول اخلاقی و حقوقی گفت: «این اقدام در تلافی کشته شدن بسیاری از سربازان ما و دیگر افرادی خواهد بود که ایران طی ۴۷ سال «حکومت ترور» کشته است.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرده است: «‌تقاص تعرض به زیرساخت‌های ایران، با انهدام صنایع راهبردی مرتبط با دشمن آمریکایی- صهیونی درمنطقه درحال انجام است.»

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفته است: «فلج کردن شبکه راداری، لجستیک و تلفات‌گیری از آمریکا در منطقه ادامه دارد. بااشراف اطلاعاتی و ضربات ایران، امریکا چاره‌ای جز دور شدن از مرزهای ایران ندارد.»


اخبار مرتبط
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 13:50
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است
روزنامه هاآرتص در تحلیلی گزارش داد که جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، به دنبال پایان سریع جنگ با ایران و خروج از این درگیری است؛ رویکردی که به نوشته این روزنامه، بدون توجه به سرنوشت رژیم صهیونیستی مطرح شده است.
ترامپ قطعاً بازنده جنگ با ایران است
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 12:22
ترامپ قطعاً بازنده جنگ با ایران است
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) تأکید کرد: هرچند ترامپ با غرور و توهم، تجاوز به کشور ایران را، به‌همراه رژیم کودک‌کش صهیونیستی آغاز کرد، ولی به‌خوبی می‌داند، که در مقابل مردم قهرمان و آزموده ایران، و نیرو‌های مسلح شجاع آن، قطعا بازنده این جنگ است.
سردبیر بین‌الملل اسکای‌نیوز: آمریکا «پلن B» ندارد؛ ترامپ در جنگ با ایران شکست خواهد خورد
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 07:25
سردبیر بین‌الملل اسکای‌نیوز: آمریکا «پلن B» ندارد؛ ترامپ در جنگ با ایران شکست خواهد خورد
دومینیک واگهورن سردبیر بین‌الملل اسکای‌نیوز گفت : ترامپ وارد جنگی شده است که راهی برای پیروزی در آن ندارد؛ چراکه در محاسبه میزان مقاومت ایرانی‌ها در برابر بمباران‌های هوایی، دچار اشتباهی استراتژیک شده است.
نظرات

آخرین اخبار
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه