×
سیاسی
شناسه خبر : 306120
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/09 ساعت 22:52
جزئیات روز 30‌ام عملیات وعده صادق 4 از زبان سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا

جزئیات روز 30‌ام عملیات وعده صادق 4 از زبان سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) با اشاره به اقدامات انجام شده توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در جریان روز سی‌ام جنگ رمضان، تصریح کرد: ما در تاریخ کشورمان ثابت کرده‌ایم، هر متجاوزی که به کشور عزیزمان تعرض کرده، جان سالم به در نبرده است و امروز، چندین برابر از تاریخ خود، جلوتر و قوی‌تر هستیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در پیامی تصویری به تشریح اقدامات انجام شده توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در جریان ۳۰امین روز از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان پرداخت و عنوان کرد: در ادامه حماسه‌آفرینی‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، موج ۸۶ عملیات وعده صادق ۴، به‌صورت چندمرحله‌ای و با تهاجم مشترک موشکی و پهپادی نیروهای هوافضا و دریایی سپاه پاسداران، با رمز «یا اله العالمین» علیه اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه آغاز شد. در مرحله نخست این عملیات، زیرساخت‌های عملیات هوایی و پهپادی و ذخایر تسلیحاتی در پایگاه‌های آمریکایی ویکتوریا، عریفجان و الخرج در منطقه، مورد هدف موشکی و پهپادی قرار گرفتند.

وی گفت: در ادامه، محل اختفای نیروهای تروریستی ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی و حزب کوموله، در مناطق مختلف از جمله آراد، نِقِب، تل‌آویو، ناوگان پنجم دریایی، الظفره و اربیل مورد اصابت دقیق قرار گرفتند. هم‌چنین در پاسخ به اقدامات خصمانه ارتش تروریستی آمریکا، و به‌دنبال انهدام هواپیماهای سوخت‌رسان در پایگاه الخرج عربستان، یک فروند هواپیمای راهبردی آواکس E-۳G با قابلیت شناسایی، فرماندهی و کنترل هواپایه که در آن پایگاه مستقر بود، به‌صورت صددرصد منهدم شد و به سایر هواپیماهای هم‌جوار نیز آسیب جدی وارد گردیده است. ضمناً دو فروند پهپاد اوربیتر، روز گذشته توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه، تحت کنترل و هدایت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور در خرم‌آباد رهگیری و ساقط شد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) افزود: انتشار ستون‌های دود و انفجار در منطقه و تصاویر لاشه‌های هواپیماهای منهدم‌شده آمریکا، تلاش مقامات و رسانه‌های کشورهای هم‌پیمان آمریکا در منطقه را، برای سانسور حملات تهاجمی ایران، خنثی ساخته است.

وی گفت: دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران از بامداد امروز، انبار تجهیزات پشتیبانی و اماکن اسکان نیروهای ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه الازرق اردن را آماج حملات پهپادهای خود قرار دادند. پایگاه الازرق به‌دلیل موقعیت راهبردی و قرارگرفتن آن در شرق اردن، یک سکوی عملیاتی حساس و کلیدی با ترکیبی از انواع هواپیماهای جنگنده و ترابری برای انجام حملات هوایی و یکی از مهم‌ترین مراکز فرماندهی عملیات، علیه ایران می‌باشد. ضمن آن‌که نیروی پدافند هوایی ارتش، یک فروند پهپاد متخاصم آمریکا را با رهگیری و شلیک موفق سامانه پدافندی در شرق تنگه هرمز، مورد اصابت قرار داد و متلاشی نمود.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در پایان با بیان اینکه «نیروهای مسلح مقتدر ایران اسلامی، با اراده الهی و با پشتوانه ملت سلحشور و مقاوم کشور، به فضل الهی در آینده، ضربات کوبنده‌تر، قوی‌تر و موثرتری را به متجاوزان و دشمنان آمریکایی صهیونی وارد خواهند نمود»، تصریح کرد: ما در تاریخ کشورمان ثابت کرده‌ایم، هر متجاوزی که به کشور عزیزمان تعرض کرده، جان سالم به در نبرده است و امروز، چندین برابر از تاریخ خود، جلوتر و قوی‌تر هستیم.


نظرات

آخرین اخبار
مسئولیت حقوقی رهبری و نهادهای نظام
آزمایش DNA راز رابطه پنهانی را فاش کرد
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار
تیم ملی کاراته بانوان ایران قهرمان آسیا شد
خطر چالش‌های حقوقی تفاهم‌نامه
چرا بند اول تفاهمنامه مهم است؟
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ یکشنبه 31 خرداد؛ نبرد بزرگ ایران و بلژیک
مدار دیپلماسی | لبنان، نخستین آزمون تفاهم ایران و آمریکا
کاراته قهرمانی آسیا؛ صعود مقتدرانه ایران با دو مدال طلا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 خرداد 1405 + جدول
هشدار سرمربی بلژیک؛ طارمی و قدوس می‌توانند خطرساز شوند
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تغییرات در نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان اعلام شد
سی‌بی‌اس نیوز: لبنان در دستور کار مذاکرات سوئیس قرار گرفت
شهیدی که یکسال قبل شهادت نامه خود را منتشر کرد
افزایش 142 هزار نفری یارانه بگیران دهک 4 تا 9
ونس وارد سوئیس شد؛ بحران لبنان نخستین دستور کار مذاکرات ایران و آمریکا
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 + وضعیت استانها
قلعه‌نویی: همه فرصت‌ها را از ما گرفتند، اما تسلیم نمی‌شویم
انتقال انرژی خورشیدی از فضا؛ موفقیت جدید محققان چینی
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!