×
سیاسی
شناسه خبر : 306016
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/09 ساعت 17:51
رئیس قوه قضاییه بر محاکمه فوری عناصر خائن به کشور تاکید کرد

رئیس قوه قضاییه بر محاکمه فوری عناصر خائن به کشور تاکید کرد

رئیس قوه قضاییه با اشاره به صدور دستور توقیف و ضبط اموال برخی عناصر وطن‌فروش خارج‌نشین گفت: معرفی عناصر خائن و وطن‌فروش به دستگاه قضایی و همچنین محاکمه فوری این افراد نقش بسیار موثری در تامین امنیت روانی مردم دارد.

نورنیوز- گروه سیاسی: حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح امروز (یکشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۵) در جلسه‌ای با تعدادی از اعضای شورای عالی قضایی پس از استماع گزارشی در رابطه با آخرین وضعیت اقدامات انجام شده در شناسایی، معرفی عناصر خائن و وطن‌فروش به قوه قضاییه و همچنین محاکمه این افراد گفت: انجام کار تخصصی و حرفه‌ای در شناسایی، معرفی عناصر خائن و وطن فروش به دستگاه قضایی و همچنین محاکمه فوری این افراد نقش بسیار موثری در تامین امنیت روانی مردم و بالاخص قطع زنجیره جاسوسی دشمن آمریکایی-صهیونی در جمع آوری اطلاعات در کشور دارد.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به قانون موسوم به «تشدید مجازات جاسوسی»، ضمن قرائت بندهای مختلف آن، مصادره اموال را یکی از مجازات‌های مقرر در قبال عناصر وطن‌فروش عنوان کرد و ادامه داد: مجازات دیگر مقرر برای خائنین به وطن مطابق نص صریح قانون، اعدام است و در این فقره، پس از رسیدگی دقیق قضایی و رسیدن به حکم قطعی اغماض و مماشاتی صورت نخواهد گرفت.

رئیس عدلیه در ادامه به عناصر خائن وطن فروش خارج از کشور نیز اشاره کرد و گفت: همانطور که اعلام شد در رابطه با عناصر وطن‌فروش خارج‌نشین هم گزارش‌هایی چه به صورت مردمی و چه به صورت انجام کار دقیق شناسایی و اطلاعاتی واصل شده است که پرونده‌هایی برای این افراد نیز تشکیل شده و اموال آنها پس از شناسایی و استعلام ضبط و توقیف شده است.

رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: روند صدور دستور قضایی در مورد ضبط و توقیف اموال مرتبط با برخی از افرادی که به همکاری با رژیم‌های متجاوز آمریکا و اسرائیل مبادرت کرده‌اند پس از انجام کار دقیق شناسایی و اطلاعاتی ادامه دار باشد.

پیش از اظهارات رئیس قوه قضاییه در جلسه گزارشی از ادامه برخورد قاطع با عوامل و عناصر داخل و خارج از کشور که به انحای مختلف با دشمن آمریکایی‌صهیونیستی همکاری می‌کنند قرائت شد. در گزارش قرائت شده عنوان شد برای ۲۰ نفر دیگر از افراد که با شبکه‌های ماهواره‌ای، صفحات تلگرامی و حساب‌های کاربری رسانه‌های وابسته به دشمن همکاری می‌کردند، با دستور مقام قضایی، پرونده تشکیل شده و همچنین برای عناصر خارج‌نشین این گروه دستور ضبط و توقیف اموال صادر شده است.

این گزارش حاکی است بخشی از افراد مورد اشاره عناصر داخلی همکار تروریست‌ها هستند که از اماکن حساس، محل اصابت برخورد پرتابه‌های دشمن فیلم و عکس تهیه کرده و برای حساب‌های کاربری رسانه‌های وابسته به دشمن از جمله اینترنشنال، بی‌بی‌سی فارسی، صدای آمریکا، رادیو فردا، شبکه من‌وتو و کانال‌ها و حساب‌های کاربری وابسته به سرویس‌های جاسوسی ارسال می‌کردند. برای این افراد پرونده قضایی تشکیل شده است و پس از تهیه انجام تحقیقات در دادسرا پرونده آنها به دادگاه ارسال خواهد شد تا مطابق با قانون با آنها برخورد اشد قانونی صورت گیرد.

برای تعدادی از این افراد نیز طی روزهای گذشته کیفرخواست بر اساس درخواست اشد مجازات صادر شد. بخش دیگری از این افراد هم عناصر وطن‌فروش خارج‌نشین هستند که با دستور قضایی ضبط و توقیف اموال ثبتی آن‌ها انجام شده و پرونده آنها برای تصمیم‌گیری نهایی به دادگاه ارسال خواهد شد تا در مورد مصادره اموال آنها تصمیم نهایی قضایی اتخاذ شود.

دادستانی کل کشور اعلام کرده است؛ بنابر گزارش‌های ارسالی از سوی مردم و نهادهای مسئول برخورد بازدارنده با عناصر حامی قاتلان مردم ایران آغاز شده و تا برخورد با آخرین فرد آنها ادامه خواهد داشت.

پیش از این دادستانی کل کشور طی اطلاعیه‌ای با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم در حفظ امنیت کشور، از عموم شهروندان بصیر و زمان‌شناس ایران اسلامی که با حضور موثر خود موجب یاس دشمن شده‌اند از همه کسانی که دل در گروی این آب و خاک دارند خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، آن را به مراجع ذی‌صلاح گزارش کنند.

در این اطلاعیه تاکید شده است که هرگونه همراهی و همکاری با دشمن در خارج از کشور که به امنیت ملی آسیب بزند، مطابق قانون مستوجب مصادره کلیه اموال و سایر مجازات‌های قانونی خواهد بود. پایگاه اطلاع‌رسانی دادستانی کل کشور به همین منظور معرفی شده است.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز
نساجی 0 - 1 استقلال / صدر جدول آبی باقی ماند +فیلم خلاصه بازی
تعطیلی ادارات و بانک‌ها فردا چهارشنبه 28 مرداد؛ اسامی استان‌ها اعلام شد
قالیباف: با اعمال فشار بیشتر بر ایران، نمی‌توان به امتیازاتی دست یافت
پخش زنده بازی النصر و الدرعیه امروز سه شنبه در جام پادشاهی عربستان
تقویم کامل بازی‌های استقلال و تراکتور در مسابقات آسیایی
عملیات جدید یمن در جنوب استان الحدیده
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
جنگ 40 روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
گزارش تصویری از مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع تاریخی و تدفین «آقای شهید ایران»
مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است
درخشش خیره‌کننده نمایندگان تکواندوی ایران در پاکستان
انفجارهای مهیب در دبی؛ آیا امارات هدف حمله مستقیم قرار گرفته است؟
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان؛ تغییر در ترکیب
نقطه عطف دانشگاه علم و فرهنگ؛ تاسیس دانشکده هوش مصنوعی
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و سپاهان امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
پخش زنده بازی سپاهان و تراکتور امروز سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
حادثه امنیتی در تنگه هرمز؛ کشتی باری هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
یزد در چهلم رهبر شهید انقلاب، یکپارچه به میدان می‌آید
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و نساجی امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
بازگشت شکوه طلا؛ چرا قیمت طلا دوباره به سمت 4400 دلار حرکت می‌کند؟
واکنش گروسی به حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا
پخش زنده بازی استقلال و نساجی امشب سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
دستور پزشکیان برای تکمیل فوری پروژه ملی نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)
حمله به سوریه چگونه شکل گرفت؟
پرچمدار بازی‌های آسیایی؛ چه کسی جایگزین آتوسا گلشادنژاد شد؟
اعلام 11 مرد آبی‌ها برابر نساجی
جزئیات افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن
محدودیت‌های جدید علیه مسلمانان در تگزاس
بخش دوم گزارشِ دولت به مردم امشب پخش می‌شود
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت
تاکید وزیر میراث فرهنگی بر آغاز فصل جدید همکاری‌های گردشگری ایران و ازبکستان
محسن کمالیان چشم از جهان فروبست
به خانه برگشتم
پاسخ بریتانیا به ادعای نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی انگلیس»
زیر چکمه‌های سربازان ایرانی دفن خواهید شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 28 مرداد
بالاخره صدای اعتراض از دمشق شنیده شد!
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 28 مرداد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 28 مرداد+ لینک
از محاکمه مصدق تا عملیات آژاکس
پسکوف: درگیری‌های اخیر با ایران، تمرکز آمریکا بر پرونده اوکراین را کاهش داده است
نشریه آلمانی اشپیگل؛ ایران در جنگ پیروز شد
فریب در خوداظهاری!
رکورد در رکود؛ کرایه نفتکش‌ها در هرمز 17 برابر شد
شناسایی مزرعه غیرمجاز ماینر به گروگان‌گیری دادستان و آتش‌سوزی ختم شد
حکم شلاق پژمان جمشیدی اجرا شد؟جزئیات تازه از پرونده
استرداد 198 هزار میلیارد تومان به بیت‌المال
مسئولان برگ زرینی از استقامت و خدمت به مردم را در جنگ رقم زدند