×
بین الملل
شناسه خبر : 305965
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/09 ساعت 13:14
عمان خواستار پایان جنگ و بازگشت به دیپلماسی شد

عمان خواستار پایان جنگ و بازگشت به دیپلماسی شد

وزارت امور خارجه عمان روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای خواستار پایان جنگ و بازگشت به گفت وگو و دیپلماسی شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش شبکه العربیه، وزارت امور خارجه عمان در بیانیه ای در شبکه اجتماعی ایکس، خواستار پایان جنگ جاری و بازگشت به گفت وگو شد.

در این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه (عمان) تاکید می‌کند که هیچ طرفی مسئولیت حملات اخیر علیه سلطنت عمان را بر عهده نگرفته و مقامات ذیربط همچنان در حال بررسی منبع و انگیزه‌های واقعی این حملات هستند.»

این بیانیه افزود: «سلطنت عمان در حالی که جنگ جاری و همه اقدامات خشونت‌آمیز و حملات نظامی علیه همه کشورهای منطقه را محکوم می‌کند، همچنان به اصول ثابت خود مبنی بر سیاست بی‌طرفی فعال پایبند و خواستار برقراری صلح، امنیت و ثبات برای همه کشورهای منطقه، پایان جنگ جاری و بازگشت به گفت وگو و دیپلماسی برای رسیدگی به ریشه‌های مسائل و درگیری فعلی در منطقه به منظور حفظ بنیان‌ها، رفاه و امنیت ملت های آن است.»

 تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از صبح روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خاطرنشان کردند:«حملاتی که در ترکیه و عمان که هر دو با ما روابط مناسبی دارند، علیه بعضی از نقاط این کشورها صورت گرفته به هیچ‌وجه از سوی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و سایر نیروهای جبهه مقاومت نبوده است. این حیله‌ای است که دشمن صهیونی با استفاده از ترفند پرچم دروغین برای ایجاد تفرقه بین جمهوری اسلامی و همسایگانش صورت میدهد و ممکن است در بعضی کشورهای دیگر هم اتفاق بیفتد.»

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت امروز یکشنبه در حاشیه دیدار از مناطق مسکونی آسیب دیده در استان البرز گفت: در حالی که در حال گفتگو بودیم و به فرمول‌هایی برای تفاهم نزدیک می‌شدیم، آن‌ها تصمیم خود را برای حمله از قبل گرفته بودند.

وی تاکید کرد: شاهد زنده این ادعا، وزیر امور خارجه عمان است که مستقیم با طرف آمریکایی گفتگو داشت و گزارش داد که آن‌ها با شکستن حد مذاکره، برخلاف قوانین بین‌المللی و حتی بدون مصوبه داخلی خود، حملات نظامی را آغاز کردند.

«بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان بتازگی در شبکه ایکس نوشت: «هر دیدگاهی درباره ایران داشته باشید، این جنگ ساخته و پرداخته ایران نبود. این جنگ موجب مشکلات اقتصادی زیادی شده و بیم دارم اگر جنگ ادامه یابد، مشکلات بسیار وخیم‌تر شوند. »


نظرات

آخرین اخبار
بازگشت حجاج به کشور کلید خورد
تصمیم عجیب سرمربی تیم ملی مصر برای حضور 4 دروازه بان در جام جهانی
قیمت دلار امروز دوشنبه 11 خرداد 1405؛ دلار 5 هزار تومان صعود کرد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 11 خرداد 1405 + جدول قیمت ها
کدام ناشران نمایشگاه مجازی کتاب تهران پرفروش بودند؟
شیوه برگزاری امتحانات دانشجویان اعلام شد
اعلام زمان دیدار تدارکاتی تیم های فوتبال ایران و مالی+ تیم آفریقایی چقدر برای بازی گرفت
زمان ثبت‌نام و برگزاری آزمون زبان وزارت بهداشت اعلام شد + جدول
سپاه: عملیات انفجار کنترل‌شده از صبح امروز در جهرم انجام شد
افشای پیام فرگوسن به الخلیفی؛ انتقاد تند از عملکرد آرسنال
ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب
قالیباف: باید هزینه جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید
ارتش رژیم صهیونیستی به تلفات خود در جنوب لبنان اعتراف کرد
گفت‌وگوی روبیو و رئیس‌جمهور لبنان درباره طرح جدید آتش‌بس
کشف محموله سلاح و مهمات از شبکه تروریستی در جنوب کشور
کاخ سفید جزئیاتی از وضعیت سلامتی ترامپ منتشر کرد
اخطار سازمان حمایت به مدیران خودرو/ قیمت های جدید قانونی نیست
زمان پرداخت کالابرگ خرداد ماه مشخص شد؛ 10 درصد تخفیف ویژه خرید لبنیات
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای سواحل استان بوشهر
شوک به چادرملو اردکان/لایحه‌های جدید روی میز کمیته انضباطی
تسهیلات ویژه گمرکی برای ترخیص کالاهای دولتی و غیردولتی تمدید شد
تحلیل رابطه میان مصونیت جرج بوش و جنایات دونالد ترامپ در ایران و عراق
بقایی: نقش آمریکا و اسرائیل در آشوب‌های دی‌ماه از ابتدا روشن بود
سقف مجاز افزایش اجاره در پایتخت و دیگر شهرها اعلام شد
ایران رقیبی جدی است که ترامپ دیگر نمی‌تواند آن را دست‌کم بگیرد
دستور مستقیم نتانیاهو برای حمله به بیروت صادر شد
پایان تخریب‌های مخفی در جنگل‌های هیرکانی/تجهیزات پیشرفته در کمین متجاوزان
انفجار مرگبار در کارخانه صنایع دفاعی کره‌جنوبی/ 5 نفر جان باختند
غریب آبادی: تصمیم‌گیری درباره تنگه هرمز صرفاً با تهران و عمان است
تعهدات معوق ایران‌خودرو به کمتر از تولید یک روز رسید!
صنعا: آماده هرگونه حمایت از لبنان هستیم
رئیس‌جمهور آمریکا در پرونده‌های جهانی به بن بست رسید
والیبال ایران به قلب برزیل رسید/ آغاز ماموریت سخت «پیاتزا» با طعم انتقام+ برنامه بازیها
تل‌آویو منتظر چراغ سبز آمریکا برای حمله به بیروت است
هشدار قرمز برای دریانوران هرمزگان؛ خروج شناورهای سبک ممنوع!
خبر خوش برای گندم‌کاران؛ مطالبات این هفته به حساب‌ها می‌آید
بقایی محکومیت ایران از سوی اتحادیه اروپا را نفاق سیاسی دانست
لغو حکم جنجالی 12 میلیاردی علیه فرزاد فرزین/ ماجرا چه بود؟
صلاح برای عربستانی‌ها شرط گذاشت
امشب؛ آخرین مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد + آدرس سایت
نفتکش «تاگور» روسی در محاصره انگلیس و متحدانش
42 نقطه حادثه‌خیز تهران زیر ذره‌بین پلیس + آمار فوتی تصادفات
گلوگاه غذایی جهان جایی فراتر از چاه‌های نفت
بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده در دستور کار فوریتی وزارت نفت
عجیب‌ترین تدابیر امنیتی تاریخ فوتبال برای تیم ملی انگلیس
منشأ صدای انفجار در بندرعباس مشخص شد
نورویدئو | سنگاپور؛ اجلاس امنیتی یا نمایشگاه فروش سلاح آمریکا؟
ثبت شاخص «خطرناک» در مشهد/گروه های حساس در خانه بمانند
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 11 خرداد 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 11 خرداد 1405 + جدول