×
بین الملل
شناسه خبر : 305965
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/09 ساعت 13:14
عمان خواستار پایان جنگ و بازگشت به دیپلماسی شد

عمان خواستار پایان جنگ و بازگشت به دیپلماسی شد

وزارت امور خارجه عمان روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای خواستار پایان جنگ و بازگشت به گفت وگو و دیپلماسی شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش شبکه العربیه، وزارت امور خارجه عمان در بیانیه ای در شبکه اجتماعی ایکس، خواستار پایان جنگ جاری و بازگشت به گفت وگو شد.

در این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه (عمان) تاکید می‌کند که هیچ طرفی مسئولیت حملات اخیر علیه سلطنت عمان را بر عهده نگرفته و مقامات ذیربط همچنان در حال بررسی منبع و انگیزه‌های واقعی این حملات هستند.»

این بیانیه افزود: «سلطنت عمان در حالی که جنگ جاری و همه اقدامات خشونت‌آمیز و حملات نظامی علیه همه کشورهای منطقه را محکوم می‌کند، همچنان به اصول ثابت خود مبنی بر سیاست بی‌طرفی فعال پایبند و خواستار برقراری صلح، امنیت و ثبات برای همه کشورهای منطقه، پایان جنگ جاری و بازگشت به گفت وگو و دیپلماسی برای رسیدگی به ریشه‌های مسائل و درگیری فعلی در منطقه به منظور حفظ بنیان‌ها، رفاه و امنیت ملت های آن است.»

 تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از صبح روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

حضرت آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خاطرنشان کردند:«حملاتی که در ترکیه و عمان که هر دو با ما روابط مناسبی دارند، علیه بعضی از نقاط این کشورها صورت گرفته به هیچ‌وجه از سوی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و سایر نیروهای جبهه مقاومت نبوده است. این حیله‌ای است که دشمن صهیونی با استفاده از ترفند پرچم دروغین برای ایجاد تفرقه بین جمهوری اسلامی و همسایگانش صورت میدهد و ممکن است در بعضی کشورهای دیگر هم اتفاق بیفتد.»

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت امروز یکشنبه در حاشیه دیدار از مناطق مسکونی آسیب دیده در استان البرز گفت: در حالی که در حال گفتگو بودیم و به فرمول‌هایی برای تفاهم نزدیک می‌شدیم، آن‌ها تصمیم خود را برای حمله از قبل گرفته بودند.

وی تاکید کرد: شاهد زنده این ادعا، وزیر امور خارجه عمان است که مستقیم با طرف آمریکایی گفتگو داشت و گزارش داد که آن‌ها با شکستن حد مذاکره، برخلاف قوانین بین‌المللی و حتی بدون مصوبه داخلی خود، حملات نظامی را آغاز کردند.

«بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان بتازگی در شبکه ایکس نوشت: «هر دیدگاهی درباره ایران داشته باشید، این جنگ ساخته و پرداخته ایران نبود. این جنگ موجب مشکلات اقتصادی زیادی شده و بیم دارم اگر جنگ ادامه یابد، مشکلات بسیار وخیم‌تر شوند. »


نظرات

آخرین اخبار
راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم
علائم شایع آنفلوآنزا در کودکان+توصیه‌ها
آیا امکان سفارش ترکیبات دارویی موثر در درمان سرطان پستان وجود دارد؟+پاسخ
سردار رادان: پلیس در بالاترین سطح آمادگی است
سوریه در التهاب؛ انفجار در حماه و اعتراضات سوختی در ادلب + فیلم
تردد کامیون‌ها از شلمچه و چذابه از سر گرفته می‌شود
فراخوان «جان‌فدا» برای تشکیل هزار گردان
تریتا پارسی: فقط 2 درصد نظامیان آمریکا کاملاً حامی جنگ با ایران هستند
هالند باز هم رکودشکنی کرد
سطح هوشیاری قهرمان کشتی به 7 رسید
جدیدترین مدل سهمیه بنزین اعلام شد
وزیر خارجه عمان: همچنان متعهد به گفتگو هستیم/علت تعویق نشست صلاله
تعویق نشست صلاله درباره تنگه هرمز
واشنگتن پست: ایران همچنان کنترل اوضاع را محکم در دست دارد
ابلاغ دستور جدید دولت برای صرفه‌جویی سوخت
حمله جنگنده‌های سعودی به بازار یمن
پزشکیان وارد تهران شد
احتمال لغو دیدار آتی شی و ترامپ چند درصد است؟
ادعای وزیر انرژی آمریکا؛ مذاکره با ایران را ترجیح می‌دهیم
واکنش طنز قالیباف به بنزین 9.99 دلاری در آمریکا
58 حمله هوایی عربستان به یمن در 24 ساعت
لبنان و اسرائیل دوباره پای میز مذاکره می‌روند
حکیم: عراق نمی‌تواند گذرگاه آغاز تهدید برای کشورهای همجوار باشد
راه‌اندازی کریدور سبز میان ایران و ارمنستان
خشونت شهرک‌نشینان به «تهدید استراتژیک» تبدیل شده است
گزارش عملکرد 2 ساله دولت پزشکیان منتشر شد
ادعای شکست روسیه در صورت حمله به لهستان!
رونالدو به جنجال هواداران التعاون واکنش نشان داد
خبر مهم برای معلمان غیردولتی
مس شهر بابک 1-1 نساجی مازندران/طلسم مس شهربابک نشکست، نوار بردهای نساجی قطع شد
منچستریونایتد 0-1 منچسترسیتی/ نمایش پراضطراب شیاطین سرخ
فیدان چه پیامی را به الجولانی رساند؟
جلسه هماهنگی استقلال و السد در بصره برگزار شد؛ آبی‌ها،آبی می‌پوشند
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا؛ به دنبال حل و فصل جنگ هستیم
فاصله حرکت قطارهای خط 7 مترو کاهش یافت
هشدار مدیر مرکز رصد اجتماعی درباره فشار معیشتی و نارضایتی عمومی
کشتی گیر سنگین وزن ایرانی به کما رفت
گزارش تصویری | هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس
بارسلونا 4-2 لوانته/ دیکته پیروزی بارسا
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 22شهریور 1405
تحریم و جنگ هم نتوانست تجارت ایران و دبی را متوقف کند
پزشکیان: با ولیعهد ابوظبی درباره آینده مشترک به تفاهم رسیدیم
حماس از مواضع بریکس درباره فلسطین استقبال کرد
علی برکه: توافق اسلو شکست خورد
شنیده شدن صدای انفجار در جنوب عربستان
ترکیب احتمالی تراکتور مقابل الشباب
ادعای تازه ترامپ درباره جنگ ایران؛ پایان جنگ نزدیک است؟
یمن: سقوط رهگیرهای عربستانی باعث خسارت به مسجد شده است
واللا: ایده حمله اسرائیل به دمشق در ارتش مطرح شده است
پیاتزا: هرگز بازی را رها نکردیم؛ به تیمم افتخار می‌کنم