×
بین الملل
شناسه خبر : 305923
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/09 ساعت 10:09
آمار سانسور شده جدید از تلفات صهیونیست‌ها

آمار سانسور شده جدید از تلفات صهیونیست‌ها

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در ادامه اخبار سانسور شده خود از زخمی شدن بیش از 140 نفر طی 24 ساعت خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: درحالی که صهیونیست‌ها تحت سانسور شدید نظامی همواره از افشای آمار واقعی تلفات خود در جنگ‌ها به ویژه جنگ کنونی با ایران طفره می‌روند و اساسا عادت به اعلام تعداد کشته‌های خود ندارند، وزارت بهداشت رژیم اشغالگر آمار سانسور شده جدیدی از تعداد مجروحان از آغاز جنگ با ایران و نیز از زمان جنگ در 7 اکتبر 2023 منتشر کرد.

وزارت بهداشت رژیم اشغالگر شب قبل در این زمینه اعلام کرد که بیمارستان‌های این رژیم در 24 ساعت گذشته 142 زخمی را پذیرش کرده‌اند.

این وزارتخانه افزود که وضعیت زخمی‌ها شامل 2 مورد وخیم، 18 مورد متوسط و 119 مورد جراحت خفیف بوده است، همچنین 3 مورد وضعیت اضطراب شدید نیز ثبت شده است.

رسانه‌های عبری که به دلیل سانسور شدید اجازه ارائه آمار واقعی تلفات به ویژه کشته‌ها را ندارند اعلام کردند که 3 افسر و 6 نظامی ارتش اسرائیل در عملیات‌های حزب‌الله در جنوب لبنان زخمی شده‌اند.

بر اساس این گزارش، این عملیات‌های حزب‌الله شامل هدف قرار دادن مستقیم با موشک‌های هدایت‌شونده و رگبارهای موشکی بود.

امروز همچنین ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت یک نظامی از تیپ چتربازان و جراحت 3 نظامی دیگر در درگیری‌ها در جنوب لبنان اذعان کرد.

بیش از 5772 زخمی از آغاز جنگ با لبنان و ایران

از سوی دیگر وزارت بهداشت رژیم اشغالگر در همین آمار سانسور شده اعتراف کرد که از آغاز جنگ کنونی با لبنان و ایران، 5772 زخمی به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند و تعداد کل زخمی‌هایی که از 7 اکتبر 2023 وارد بیمارستان‌های اسرائیل شده‌اند، به 81184 نفر رسیده است.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین از تشدید حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله خبر داده‌اند که هزاران نفر از ساکنان شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی، از الجلیل علیا تا الجلیل غربی، را مجبور به ترک خانه‌هایشان کرده است، در حالی که نگرانی و ترس در میان شهرک‌نشینان همچنان رو به افزایش است.

اما این ارقام منعکس‌کننده خسارات واقعی نیستند که اشغالگران در جنگ با ایران متحمل می‌شوند؛ زیرا نظارت شدیدی توسط مقامات اسرائیلی بر انتشار جزئیات خسارات اعمال می‌شود. به عنوان مثال، اعلام وزارت بهداشت اسرائیل مبنی بر زخمی شدن 5400 نفر در مقابل برآوردهای مراکز تحقیقاتی که از کشته شدن تعداد قابل توجهی از صهیونیست‌ها خبر می‌دهند، نشان‌دهنده این موضوع است.

همچنین، جنگ به وضوح بر جزئیات زندگی روزمره در جبهه داخلی رژیم صهیونیستی منعکس شده است؛ به طوری که وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت مدارس را در مناطق وسیعی، از جمله شمال و منطقه تل‌آویو، تعطیل نگه دارد و آموزش از راه دور در سایر مناطق اراضی اشغالی ادامه دارد.

از سوی دیگر رژیم صهیونیستی به خوبی می‌داند که جبهه داخلی این رژیم، نقطه ضعف آن است، و ایران و حزب‌الله موشک‌ها و پهپادهای پیشرفته‌ای دارند که تمام سرزمین‌های اشغالی فلسطین را پوشش می‌دهد، و توانایی خود را در هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی و اهداف استراتژیک در عمق، از جمله فلج کردن زندگی و مختل کردن روال زندگی روزمره شهرک‌نشینان، به عنوان ابزاری برای فشار بر کابینه و تصمیم‌گیرندگان ، با هدف تأثیر سریع بر نتیجه جنگ، اثبات کرده‌اند.

با وجود اینکه مقامات صهیونیست در مورد مقاومت جبهه داخلی لاف می‌زنند، اما واقعیت چیز دیگری بوده و سران رژیم اشغالگر می‌دانند که افکار عمومی اسرائیل نیاز به اقناع دارد، زیرا هرچه جنگ ادامه یابد، شک و تردیدها و سوالات در گفتمان عمومی داخلی رژیم صهیونیستی افزایش می‌یابد، به ویژه اینکه کنترل اطلاعات و تصویر جنگ در سایه انقلاب اطلاعات و گسترش شبکه‌های اجتماعی، دیگر تنها در دست کابینه نیست.

درست است که رژیم صهیونیستی در سایه حمایت نامحدود و همه جانبه غرب و آمریکا، از نظر نظامی قوی است، دائماً جبهه داخلی خود را آماده می‌کند، اقتصاد آن یکی از اقتصادهای قوی جهان است و توافقات سیاسی عادی سازی با کشورهای عربی و اتحاد استراتژیک با ایالات متحده دارد، اما از سوی دیگر می‌داند که جبهه داخلی، نقطه ضعف آن است و تکرار صحنه‌های سقوط موشک‌ها و صدای آژیرهای خطر و انتقال ساکنان به پناهگاه‌ها در اکثر شهرک‌ها برای مدت طولانی، منجر به ایجاد احساس دائمی وحشت و بی‌ثباتی در جامعه می شود.

بنابراین اگر جنگ برای مدت طولانی ادامه یابد، این ممکن است چالش‌های اضافی ایجاد کند، به خصوص که اقتصاد اسرائیل تا حد زیادی به بخش‌های فناوری، گردشگری و سرمایه‌گذاری‌های خارجی وابسته است و این بخش‌ها در جنگ به سرعت تحت تأثیر بی‌ثباتی امنیتی قرار می‌گیرند. به همین دلیل، توانایی جامعه اسرائیل برای سازگاری با شرایط جنگ کنونی، در صورت طولانی شدن، یکی از عوامل مهم در تعیین مسیر آن خواهد بود.

این درحالی است که صهیونیست‌ها از همان روزهای اول آغاز جنگ با ایران بعد از مشاهده موج حملات شدید و مرگبار ایران به خیابان‌ها آمده و خواستار توقف جنگ هستند. همچنین صحنه‌هایی که از زندگی شبانه‌روزی صهیونیست‌ها در پناهگاه منتشر می‌شود، بیانگر رنج شدید آنها از پیامدهای ناشی از جنگ است؛ به ویژه اینکه صهیونیست‌ها هرگز عادت به این صحنه‌ها و تبدیل شدن جبهه داخلی خود به میدان جنگ نداشتند و همواره جنگ را در جبهه دیگران انجام می‌دانند.

همچنین خود رسانه‌های عبری هم بارها اذعان کرده‌اند ارتش اسرائیل با اعمال سانسور نظامی شدید اجازه انتشار آمار واقعی تلفات را نمی‌دهد و آماری که ارائه می‌شود با شواهد میدانی و نیز گزارش‌های بیمارستانی تضاد زیادی دارد.

طبق گزارش منابع عبری، یکی از اقدامات اصلی ارتش اسرائیل در جنگ جاری با ایران و لبنان، افزایش سانسور اعمال شده بر انتشار هرگونه اطلاعات یا تصاویر مربوط به محل‌های اصابت موشک است. همچنین بحث در مورد هرگونه هدف قرار دادن تأسیسات حساس نظامی یا امنیتی توسط ایران یا حزب‌الله ممنوع است.

خبرنگاران هم در دستیابی به آمار دقیق تلفات صهیونیست‌ها از بیمارستان‌ها با مشکلات زیادی مواجهه‌اند و طبق آمار سانسور شده رسانه‌های صهیونیستی، بیش از هزار اسرائیلی از آغاز جنگ با ایران تحت درمان قرار گرفته‌اند و برخی همچنان بستری هستند.

روزنامه عبری اسرائیل هیوم گزارش داد که ارتش اسرائیل با محاسبات غلط وارد یک جنگ چندجبهه‌ای دیگر شده که بسیار شدیدتر از جنگ قبلی بوده و درحالی که وضعیت جبهه داخلی بسیار غم‌انگیز است، نهادهای نظامی و امنیتی توجهی به این موضوع ندارند.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش محمدباقر قالیباف به میزان خسارت هواپیمای آواکس
ﺑﯿﺎﻧﯿﻪ داﻧﺸﮕﺎه علم و صنعت در ﻣﺤﮑﻮﻣﯿﺖ حمله هوایی دشمن آمریکایی و صهیونی
پیام جبلی به مدیران شبکه‌های المنار و المیادین برای شهادت خبرنگاران
چند دانشگاه و خوابگاه هدف حمله دشمن قرار گرفته‌اند؟
نماینده کنگره: همه‌چیز در آمریکا مدام گران‌تر می‌شود
اعلام فهرست دانشگاه‌های آمریکایی صهیونی در تیر‌رس ایران
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به تهران، اصفهان بوشهر، شیراز، کرج و نوشهر
پویش ملی «کنار مردم» آغاز شد/اعلام زمان فرصت ارسال آثار
تاکنون چند درصد خانوارها از کالابرگ خود استفاده کرده‌اند؟
برگزاری یادواره 168 ستاره خاموش میناب در دانشگاه تگزاس
عبور نفتکش عربستانی از تنگه هرمز با اجازه ایران
تداوم آموزش مجازی دانشگاه‌ها از 15 فروردین
ژنرال پاکستانی: توان دفاعی ایران جهان را شگفت‌زده کرده است
حمله دشمن متجاوز به دفتر شبکه قطری «العربی» در تهران
خطاب آشنا به بن سلمان: با ایران دست بدهید لازم نیست پای کثیف آمریکا را ببوسید
ارتش: اردوگاه نیروهای آمریکایی در اردن مورد هدف قرار گرفت
رشد 5.6 درصدی تورم در اسفند 1404
تأمین اجتماعی مهلت پرداخت حق بیمه را تمدید کرد
قدردانی از رویکرد عدالت‌محور دولت در تعیین دستمزد کارگران
درخواست سیاستمدار آلمانی برای خروج نیروهای آمریکایی
آغاز وصول حقوق دولتی طبق تعرفه‌های بودجه 1405 در دفاتر اسناد رسمی
عیدی و پاداش، حق قانونی کارگران است
دستور معاون اول برای رسیدگی فوری به سیل اندیمشک
رابرت مالی: اهداف جنگ در دولت ترامپ روزانه تغییر می‌کند
تناقض در مواضع ترامپ، جمهوری‌خواهان را نگران کرد
14 کشور خواستار محدود شدن «حق وتو» در شورای امنیت شدند
خنثی‌سازی مهمات باقی‌مانده از حملات در میناب
طرح دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری تنگه هرمز تدوین می‌شود
هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش به ناو «آبراهام لینکلن»
مشارکت هنرمندان مشهور در اعتراضات سراسری آمریکا
موج 86 وعده صادق اجرا شد/ اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه زیر ضرب سپاه
نورویدئو | مذاکره یا تاکتیک فشار؛ بازی جدید غرب در برابر تهران
کوسه‌های خلیج فارس منتظر نظامیان آمریکایی هستند
تأمین کالاهای اساسی در اولویت مناطق آزاد قرار گرفت
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و پاکستان
برخورد با قاچاق و گرانفروشی سوخت در شرایط جنگ تحمیلی تشدید شد
عمان خواستار پایان جنگ و بازگشت به دیپلماسی شد
سازمان غذا و دارو: نظارت بر کیفیت مواد غذایی تشدید شد
باب‌المندب در مسیر هرمز؛ اروپا هشدار صادر کرد
اعتراف بلومبرگ به خسارت بزرگ آلومینیوم جهان پس از حمله ایران
ارتباط گروه خونی B با افزایش خطر دیابت نوع 2
عارف: از حمله مغول تا تجاوز آمریکایی-صهیونی، علم در ایران متوقف نشده است
سپاه: یک فروند آواکس آمریکایی منهدم شد
افزایش 27 درصدی ورودی آب به سدهای کشور
واکنش بقایی به جنایت‌های دشمن در حمله به دانشگاه‌ها
کرملین: جنگ علیه ایران عواقب ویرانگر بلندمدتی برای اقتصاد جهانی دارد
حملات موشکی و پهپادی به امارات و بحرین
قالیباف: به لطف الهی جز با پیروزی از این جنگ خارج نمی شویم
ثبت بیش از 25 میلیون سفر نوروزی در کشور تا هفتم فروردین
حملات هوایی به پایگاه‌های حشد شعبی در شمال عراق