×
اجتماعی
شناسه خبر : 305795
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/08 ساعت 20:21
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ از 15 فروردین به صورت مجازی برگرار می‌شود

کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ از 15 فروردین به صورت مجازی برگرار می‌شود

دانشگاه علم و فرهنگ اعلام کرد که تمامی کلاس‌های آموزشی این دانشگاه در نیم‌سال جاری، از روز شنبه 15 فروردین ماه 1405 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: دانشگاه علم و فرهنگ در جدیدترین اطلاعیه‌های خود، جزئیات برگزاری مجازی کلاس‌ها، زمان حذف و اضافه نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ و تسهیلات ویژه برای دانشجویان دارای درخواست انتقال، مهمانی و سنوات را اعلام کرد.

برگزاری مجازی کلاس‌ها از ۱۵ فروردین

بر اساس اعلام قبلی این دانشگاه، تمامی کلاس‌های آموزشی (تئوری و عملی) از روز شنبه ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۵ به صورت مجازی در سامانه مدیریت یادگیری (LMS) دانشگاه برگزار خواهد شد. کلاس‌ها به طور کامل ضبط شده و برای استفاده مجدد دانشجویان در دسترس خواهد بود. دانشگاه تأکید کرده است که حضور و غیاب دانشجویان در سامانه مذکور با دقت ثبت و بررسی می‌شود و حضور در کلاس‌های مجازی به مانند کلاس حضوری الزامی است.

زمان حذف و اضافه؛ ۱۰ تا ۱۲ فروردین

دانشگاه علم و فرهنگ در اطلاعیه شماره یک خود، زمان انجام حذف و اضافه برای نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را اعلام کرد. بر این اساس، بازه زمانی حذف و اضافه تمامی گروه‌های آموزشی از روز دوشنبه ۱۰ فروردین ماه آغاز شده و تا چهارشنبه ۱۲ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

دانشجویان می‌توانند در این بازه سه‌روزه نسبت به انجام امور حذف و اضافه دروس خود اقدام کنند. دانشگاه تأکید کرده است که پس از پایان روز چهارشنبه ۱۲ فروردین، هیچ‌گونه درخواست حذف، اضافه یا ثبت‌نام جدید پذیرفته نخواهد شد.

فرصت ثبت‌نام برای دانشجویان دیرهنگام

در این اطلاعیه همچنین به منظور مساعدت با دانشجویانی که در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در این نیمسال نشده‌اند، اعلام شده است که این دسته از دانشجویان نیز می‌توانند در همین بازه زمانی (۱۰ تا ۱۲ فروردین) نسبت به ثبت‌نام نیمسال دوم تحصیلی اقدام کنند.

تسهیلات ویژه برای دانشجویان دارای درخواست انتقال، مهمانی و سنوات

دانشگاه علم و فرهنگ در اطلاعیه شماره سه خود، خبر خوشی برای دانشجویانی داشت که در سامانه سجاد درخواست انتقالی، مهمانی و یا سنوات خود را ثبت کرده‌اند. بر اساس این اطلاعیه، با توجه به شرایط موجود و مساعدت‌های صورت‌گرفته، امکان انجام فرآیندهای آموزشی (سرترم) برای این دانشجویان فراهم شده است.

این گروه از دانشجویان نیز می‌توانند در بازه زمانی حذف و اضافه (۱۰ تا ۱۲ فروردین) نسبت به ثبت‌نام دروس و انجام فرآیند حذف و اضافه اقدام کنند.

برگزاری مجازی جلسات پروپوزال، پایان‌نامه و دفاعیه

دانشگاه علم و فرهنگ در اطلاعیه شماره چهار خود، از برگزاری مجازی تمامی مراحل مرتبط با پایان‌نامه، رساله، دفاعیه، سمینار و پروپوزال‌ها خبر داد. بر این اساس، با توجه به شرایط موجود و به منظور حفظ سلامت و تداوم فرآیند آموزشی، تمامی این جلسات در تاریخ‌های اعلام‌شده به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دانشجویان موظف هستند پیش از تاریخ‌های مقرر، با مدیر گروه و اساتید مربوطه هماهنگی‌های لازم را به عمل آورده و زمان‌بندی دقیق جلسات مجازی را نهایی کنند. همچنین به دانشجویان توصیه شده است پیش از هر جلسه، از اتصال اینترنت، دوربین، میکروفون و دسترسی به سامانه اطمینان حاصل کنند.

جلسات مجازی با رعایت حریم خصوصی و اصول آکادمیک ضبط و آرشیو خواهند شد. همچنین دانشگاه اعلام کرده است دانشجویانی که زمان دفاع آنها در اسفندماه ۱۴۰۴ بوده است، مجدداً جهت هماهنگی و تعیین زمان برگزاری جلسات با اساتید و مدیران گروه مربوطه هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

دانشگاه علم و فرهنگ از دانشجویان خواسته است برای ثبت نهایی دروس، برنامه زمانی خود را با دقت مورد بررسی قرار داده و از عدم تداخل کلاس‌ها و رعایت پیش‌نیازهای درسی اطمینان حاصل کنند.


نظرات

آخرین اخبار
ثبت شکایت از آمریکا و رژیم‌صهیونیستی در عرصه بین‌المللی را دنبال می‌کنیم
7٫2 میلیون دلار برای حضور تبلیغاتی چهار ستاره پیش از جام جهانی
گاردین: تهدیدهای ترامپ توخالی و اهدافش متناقض است
سپاه: امریکا بار دیگر شکست مفتضحانه‌ای همچون عملیات طبس متحمل شد
هوای پایتخت سالم است
سهمیه آرد نانوایی‌ها در سراسر کشور تأمین و شارژ شد
نورویدئو | افشاگری بزرگ؛ جنگی برای آمریکا یا برای خاندان ترامپ؟
بررسی علمی فشارهای پنهان بر مراقبان خانوادگی بیماران سکته مغزی
طراحی شبکه برق به گونه ای است که احتمال فروپاشی کامل آن اندک است
مهلت اعتبار کالابرگ اعلام شد
تکرار شکست آمریکا در صحرای طبس این بار در کوهستانهای کهگیلویه و بویراحمد
استراتژی دشمن به "فرار آبرومندانه از جنگ" تغییر یافته است
ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
حمله پهپادی به شرکت نفتی «باپکو » بحرین
تنگه هرمز، دست برتر ایران و منافع ملی
تاب‌آوری کامل زنجیره تأمین سلامت در شرایط جنگی
شناخت علائم اضطراب در کودکان 7 تا 12 ساله
تاکید دوباره اسپانیا: فریب آمریکا را نمی‌خوریم
پیش بینی قیمت طلای جهانی
شرایط تعمیر خودروهای آسیب‌دیده در شرایط جنگی اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 16 فروردین 1405+ جدول
از شن‌های طبس تا موشک‌های رمضان
واکنش رسانه صهیونیستی به ادعاهای مقامات این رژیم درباره حزب‌الله
واکنش قالیباف به اخراج فرماندهان باتجربهٔ ارتش آمریکا توسط هگست
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
گذار از آستانه هراس تخریب تأسیسات
اعلام تعرفه‌ جدید خدمات روان‌شناسی و مشاوره در سال 1405
اعتراض دیپلمات های پیشین فرانسه به تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران
تحلیلگر رسانه‌ای عرب: جایگاه آمریکا با چالش‌های جدی مواجه شده است
گزارش چندین حمله پهپادی و موشکی در اربیل، کویت و سوریه
مداردیپلماسی | ترور مذاکره / جنگی که گفت و گو را هدف گرفت
اعلام اجرای 19 عملیات توسط مقاومت اسلامی عراق
حکمرانی تصویر بازتاب قدرت ملی
ترافیک سنگین در مقاطع آزادراه قزوین–کرج–تهران
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 16 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
حکم اعدام دو متهم حمله به مکان نظامی در اغتشاشات دی‌ماه 1404 اجرا شد
پشت پرده افزایش نجومی بودجه نظامی آمریکا؛ امنیت یا منافع شخصی؟
تلاش ناکام آمریکا برای نجات خلبان؛ پرنده دشمن منهدم شد
ادامه شکار هواگردهای دشمن؛ انهدام یک پهپاد پیشرفته MQ9 در اصفهان
سانسور تصاویر ماهواره‌ای؛ موشک‌های ایران، آمریکا را هراسان کرد
ایندیپندنت: احتمال پایان زودهنگام ریاست جمهوری ترامپ
هشدار سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) درمورد گسترش شرارت در منطقه
برخورد خودرو به جمعیت در آمریکا 15 زخمی برجای گذاشت
پرداخت خلافی خودرو و موتورسیکلت قسطی شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 19 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
گاردین: ترامپ خشونت و کشتار در جنگ ایران را بی‌پروایانه تبلیغ می‌کند
نشانه‌های اضطراب در کودکان
رسوایی‌های ناتمام و کاهش محبوبیت ترامپ
اکنون دلایل قانع‌کننده زیادی برای تحریم همه محصولات آمریکایی وجود دارد!
سانسور ضربات موشکی ایران، به درخواست ترامپ: تصاویر ماهواره‌ای منتشر نشود