×
سیاسی
شناسه خبر : 305709
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/08 ساعت 14:56
تماس شهباز شریف با پزشکیان و تأکید بر همبستگی

تماس شهباز شریف با پزشکیان و تأکید بر همبستگی

نخست‌وزیر پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهور ایران، حملات اخیر علیه زیرساخت‌های غیرنظامی ایران را محکوم کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای تبادل نظر کردند.

 نورنیوز-گروه سیاسی: روابط عمومی دفتر نخست وزیری پاکستان در اسلام‌آباد؛ محمد شهباز شریف امروز با دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران بیش از یک ساعت گفت‌وگوی تلفنی داشت.

در بیانیه دفتر نخست وزیری پاکستان آمده است: در طول گفت‌وگوی مفصل آنها که بیش از یک ساعت طول کشید، سران دو کشور در مورد خصومت‌های جاری در منطقه و تلاش‌های صلح بحث‌های گسترده‌ای انجام دادند.

نخست وزیر پاکستان بار دیگر حملات مداوم اسرائیل (و آمریکا) به ایران از جمله حملات اخیر به زیرساخت‌های غیرنظامی را به شدت محکوم و بار دیگر بر همبستگی و حمایت پاکستان از مردم شجاع ایران در این دوران چالش برانگیز تأکید کرد.

شهباز شریف شهادت بیش از یکهزار و ۹۰۰ نفر در ایران را تسلیت گفت و برای بهبودی مجروحان و آوارگان دعا کرد.

نخست وزیر پاکستان، رئیس جمهور ایران را از تلاش‌های دیپلماتیک در حال انجام توسط خود، معاون نخست وزیر و همچنین فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان برای جلب مشارکت ایالات متحده، کشورهای خلیج فارس و کشورهای اسلامی به منظور ایجاد محیطی مساعد برای مذاکرات صلح، مطلع کرد.

شهباز شریف در ادامه رئیس جمهور ایران را در جریان حمایت قوی از ابتکار صلح پاکستان قرار داد و ابراز امیدواری کرد که بتوان به طور جمعی راهی عملی برای پایان دادن به خصومت‌ها یافت.

رئیس جمهور ایران ضمن قدردانی از تلاش‌های دیپلماتیک صادقانه نخست وزیر، دیدگاه خود را در مورد خصومت‌های جاری اسرائیل علیه ایران به اشتراک گذاشت. وی بر لزوم ایجاد اعتماد به منظور تسهیل مذاکرات و میانجیگری تأکید کرد.

در این راستا، دکتر مسعود پزشکیان از نخست وزیر پاکستان به خاطر نقش حمایتی این کشور برای صلح تقدیر کرد.نخست وزیر پاکستان به رئیس جمهور ایران اطمینان داد که اسلام‌آباد به ایفای نقش سازنده خود برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه ادامه خواهد داد.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده‌اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
جنگ باید فوراً پایان یابد
مستندسازی برای پیگیری حقوقی پیامدهای جنگ بر محیط زیست آغاز شد
کاهش میزان موفقیت سامانه‌های رهگیری به 84 درصد
آزمون ورودی مدارس نمونه دوره اول متوسطه برگزار نمی‌شود
5 وطن‌فروش مرتبط با تیم تروریستی در خوزستان به هلاکت رسیدند
گروسی: نشانه‌هایی از احتمال ازسرگیری گفت‌وگوهای دیپلماتیک وجود دارد
واشنگتن‌پست: تأیید استفاده آمریکا از مین‌های ضدتانک گیتر در ایران
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ افزایش تعداد شهدا در کرمانشاه
وعده شهرداری تهران برای بازسازی سریع‌تر منازل آسیب‌دیده
حمله رژیم صهیونیستی به شهر الخیام با بمب فسفری
شهادت دو خبرنگار سرشناس در جنوب لبنان
مخبر: گروسی شریک جرم خون‌ریزی‌هاست
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات منطقه
همسر شهید دریاسالار علی شمخانی: فداکاری و صبوری او چراغ راه نسل‌های آینده است
دورخیز یمن برای بستن تنگه باب‌المندب
تماس شهباز شریف با پزشکیان و تأکید بر همبستگی
معاون استاندار: پدافند هوایی قم به حمله موشکی دشمن پاسخ داد
یکطرفه شدن جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال
قالیباف: گزارش‌های سازمان ملل درباره جنایت‌های جنگی رژیم اسراییل را بخوانید
بیش از 2 میلیون بازرسی بهداشت محیط در یک ماه و معرفی 4776 مرکز متخلف
هلاکت 5 تروریست گروهک‌های تجزیه‌طلب و بازداشت 19 مزدور دشمن آمریکایی - صهیونی
قوه قضاییه: کیفرخواست همکاران داخلی برخی شبکه‌های ماهواره‌ای تروریستی صادر شد
ابعاد تازه از خسارات تسلیحاتی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران
ایران می‌تواند هزینه‌های حفظ حریم تنگه هرمز را مطالبه کند
بهبود فضای کسب‌وکار در شرایط جنگی با حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی
اعلام هجوم پهپادی و موشکی به دو مخفیگاه نظامیان آمریکا در دبی
آژیر خطر در نهاریا تا حیفا پس از حمله پهپادی و موشکی از سمت لبنان
دادستان تهران: رسیدگی به پرونده‌های مردم بدون وقفه ادامه دارد
منتظری: رسیدگی به پرونده عناصر «خائن و مزدور دشمن» در شعب ویژه
انصارالله: منتظر بیانیه حاکمان عرب درباره عدم مشارکت در حملات به ایران هستیم
طباطبایی: حملات هوایی به دانشگاه‌ها «برگ جدیدی از جنایات آمریکایی-صهیونی» است
رئیس جمهور خطاب به کشورهای منطقه: اجازه ندهید دشمنان ما جنگ را از کشورهای شما اداره کنند
توافق تایلند با ایران برای عبور نفتکش‌های تایلندی از تنگه هرمز
رئیس ارتش اسرائیل :جنگ با ایران ادامه پیدا کند فروپاشیدیم
نامه نیوشا ضیغمی به گوترش: تضمین کنید هیچ کودکی قربانی جنگ نشود
سخنگوی قرارگاه خاتم: شناور پشتیبانی ارتش متجاوز آمریکا را هدف قرار دادیم
380 عملیات آتش‌نشانی در تهران طی 29 روز گذشته
اینترنت کسب و کارها به تدریج باز می‌شود
ترامپ خواستار عادی سازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی شد
تعداد هواپیماهای سوخت‌رسان منهدم شده دشمن به 2 عدد رسید
نورویدئو | شگفتانه جدید؛ ورود رسمی عراق به معادله تقابل منطقه ای
مقاصد گردشگری آسیایی متاثر از کمبود سوخت و تداوم جنگ
تایید انهدام یک سامانه رادارای در کویت
راه‌اندازی سامانه ثبت ساعت هوشمند برای ناوگان مسافربری از اول فروردین
سفارت ایران در وین: چند غیرنظامی بر اثر مین‌های ضد تانک کشته شدند
ترامپ: کوبا هدف بعدی است
تشریح خسارات واردشده به شبکه برق استان تهران
سقوط سنگین وال‌استریت در سایه تنش‌ها با ایران
انفجارهایی در بحرین و حمله پهپادی به بندر صلاله
حمله هوایی به دانشگاه علم و صنعت ایران