×
بین الملل
شناسه خبر : 305699
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/08 ساعت 14:06
آژیر خطر در نهاریا تا حیفا پس از حمله پهپادی و موشکی از سمت لبنان

آژیر خطر در نهاریا تا حیفا پس از حمله پهپادی و موشکی از سمت لبنان

به‌دنبال شلیک موشک و ورود پهپاد از سمت لبنان، جبهه داخلی اسرائیل اعلام کرد آژیرهای هشدار در ده‌ها شهرک در الجلیل علیا و جولان فعال شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند، آژیرهای هشدار در مناطقی از جمله نهاریا، عکا، شرق آن و همچنین حیفا و خلیج حیفا فعال شده‌اند.

رسانه‌های اسرائیلی همچنین مدعی رهگیری دست ‌کم ۳ پهپاد که از لبنان وارد حریم هوایی اراضی اشغالی شده بودند، شده و اعلام کردند جستجو برای یک پهپاد دیگر همچنان ادامه دارد.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت در پی ناکامی سامانه‌های پدافندی در رهگیری یک پهپاد نفوذی از لبنان، صدای انفجار در منطقه «یوکنعام» در نزدیکی حیفا شنیده شده است.

بر اساس این گزارش، این پهپاد حدود نیم ساعت پیش وارد حریم هوایی شمال فلسطین اشغالی شده بود.

حزب‌الله لبنان شب گذشته در بیانیه نخست خود از یک کمین علیه متجاوزان خبر داده بود.

در بیانیه حزب‌الله آمده است پس از رصد تحرکات گروهی از نظامیان ارتش متجاوز اسرائیل در منطقه «بیدر الفقعانی» در روستای طیبه که به سمت بستر رودخانه لیطانی در منطقه «بیدر النهر» در حال پیشروی بودند، رزمندگان مقاومت اسلامی آنها را در کمینی دقیق و حساب‌شده گرفتار کرده و با استفاده از سلاح‌های راکتی، گلوله‌های توپخانه و پهپادهای تهاجمی هدف قرار دادند.

در ادامه بیانیه آمده است، محل کمین به منطقه کشتار تبدیل شد که منجر به وارد آمدن تلفات سنگین به نیروهای دشمن گردید.

دشمن با پشتیبانی آتش سنگین و ایجاد ستون‌های دود، کشته‌ها و زخمی‌های خود را با بالگرد از منطقه خارج کرد.

از سوی دیگر، رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد ساکنان مناطق الجلیل، خلیج حیفا و عکا از نیمه ‌شب گذشته تاکنون دست‌ کم ۱۸ بار به ‌دلیل فعال شدن آژیرهای هشدار به پناهگاه‌ها فرار کرده‌اند.

در همین رابطه، ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد در درگیری‌های روز گذشته در جنوب لبنان، یک افسر بر اثر شلیک موشک ضدزره به ‌شدت زخمی و افسر دیگری به‌ طور متوسط مجروح شده است.

ارتش رژیم اشغالگر تاکید کرد که در حادثه‌ای جداگانه طی شب گذشته، یک افسر دیگر به ‌شدت زخمی و ۶ نظامی نیز بر اثر شلیک موشک به سمت نیروها در جنوب لبنان مجروح شده‌اند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که دست کم چهار فروند پهپاد از سمت لبنان وارد حریم هوایی شمال فلسطین اشغالی شدند.

از سوی دیگر، حزب‌الله لبنان طی بیانیه‌هایی از انجام چندین حملات موشکی و پهپادی علیه مواضع و تجمعات نیروهای صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی و جنوب لبنان خبر داد.

بر اساس این بیانیه‌ها، پایگاه‌های نظامی از جمله مقر اطلاعاتی «میشار» در شمال شرق صفد، فرماندهی منطقه شمالی ارتش صهیونیستی و همچنین پادگان «یعرا» هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته‌اند.

همچنین شهرک‌های «آویویم»، «المالکیه» و «شلومی» در چارچوب هشدارهای قبلی حزب ‌الله هدف حملات راکتی قرار گرفتند.

حزب‌الله لبنان همچنین اعلام کرد تجمع نیروها و تجهیزات ارتش صهیونیستی در مناطق مختلف از جمله دبل و محور وادی‌ العیون – رشاف را هدف قرار داده و یک تانک مرکاوا را نیز با پهپاد مورد اصابت قرار داده است.

در ادامه، این جنبش از هدف قرار دادن مواضع توپخانه‌ای در الزاعوره و مقابله با یک هواپیمای شناسایی سرنشین‌دار از نوع «RC-۱۲» در آسمان بقاع غربی و وادار کردن آن به عقب‌نشینی خبر داد.

در همین رابطه، رسانه‌های عبری گزارش دادند در پی یک رویداد امنیتی جدید در جنوب لبنان، ۱۰ نظامی صهیونیست زخمی شده و توسط بالگردهای نظامی به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

منابع عبری تاکید کردند که دو بالگرد حامل نظامیان مجروح اسرائیلی در بیمارستان «رمبام» به زمین نشستند.

با شدت گرفتن جنگ بین ایران و اسرائیل حزب‌الله لبنان نیز در حمایت از جمهوری اسلامی ایران وارد نبرد با اشغالگران شد.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی به بندهای توافق آتش‌بسی که ۲۷ نوامبر وارد فاز اجرایی شد، پایبند نبوده و نیروهای آن به عملیات‌های تخریب و منفجر کردن در کنار حملات هوایی تقریبا هر روزه خود علیه نقاط مختلف جنوب لبنان ادامه می‌دهند و همچنان در پنج نقطه در جنوب لبنان که برای آنها راهبردی است، مستقر هستند و از عقب‌نشینی از آنها امتناع می‌کنند.


نظرات

آخرین اخبار
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند
بازآرایی نیروها برای خنثی‌سازی تهدید در مبدأ، معادلات را تغییر داد
چرا آمریکا نمی‌تواند ایران را شکست دهد؟
لیست نهایی برزیل برای جام جهانی 2026 اعلام شد؛ بازگشت نیمار به جمع طلایی پوشان
اولین روز معاملاتی بورس 1405؛ تقابل صف فروش سنگین با رشد نمادهای بانکی و خودرویی
70 درصد توان موشکی ایران کاملاً دست‌نخورده است
تاب‌آوری به مثابه یک سازه ملی
زنگ خطر خشکسالی در تهران دوباره به صدا درآمد
تجویزهای غیرمنطقی دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود
وزن گرفتن چین در راهبردهای جدید ایران
سیاست نامه | پزشکیان و رئیسی کجا به هم رسیدند؟
چگونه با تکنیک‌های روانشناسی استرس را مدیریت کنیم؟
«پادشاه» کشتی ایران کنار اسطوره‌های جهان
جنایت هولناک در سونای ویلای لواسان؛ فرجام کینه داماد از مادرزن بر سر ارثیه
محکومیت جهانی حمله اسرائیل به ناوگان صمود؛ اتحاد 10 کشور علیه رژیم صهیونیستی
قطر حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کرد
ترافیک سنگین در آزادراه‌های قزوین – کرج و ساوه – تهران