نورنیوز-گروه بین الملل: استنرگارد جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: عمیقا نگران تشدید خصومتها و درگیر ها در لبنان هستم. امروز در گفتوگو با یوسف رجی وزیر خارجه لبنان بر حمایت و همبستگی سوئد با این کشور تاکید کردم. مردم لبنان سزاوار صلح و امنیت هستند.
وزیر خارجه سوئد افزود: سوئد خواستار آتشبس فوری است. ما از اسرائیل میخواهیم که از حملات بیشتر به لبنان خودداری کند. حزبالله نیز باید حملات خود به اسرائیل را متوقف کند. حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان باید محترم شمرده شود.
استنرگارد همچنین تاکید کرد: قوانین بینالمللی از جمله قوانین بشردوستانه باید مراعات شود. غیرنظامیان و زیرساختهای غیرنظامی باید محافظت شوند.
رژیم صهیونیستی از زمان آغاز تجاوز مشترک با آمریکا به ایران، عملیات متجاوزانهاش در داخل خاک لبنان را تشدید کرده است. با این وجود، تاکنون نتوانسته است در جنگ با حزبالله پیشرفتی به دست آورد. اما مقاومت لبنان با عملیات جنگ و گریز توانسته است رویارویی با اسرائیل را به یک جنگ فرسایشی برای آن تبدیل کند و احتمال دارد این روند در روزهای آینده با شدت گرفتن عملیات میدانی مقاومت تشدید شود.