×
سیاسی
شناسه خبر : 305557
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/07 ساعت 22:53
قرارگاه خاتم‌الانبیا: بسیاری از تاکتیک‌ها هنوز استفاده نشده است

قرارگاه خاتم‌الانبیا: بسیاری از تاکتیک‌ها هنوز استفاده نشده است

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا خطاب به دشمن آمریکایی - صهیونی گفت: سقف اقدامات و تاکتیک‌هایِ بی‌بدیلِ ما در این جنگ، کفِ اقداماتی است که حتی به ذهنتان هم خطور نمی‌کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا عنوان کرد: با توکل به خداوند متعال و یاری‌گرِ رزمندگان اسلام و شکر به درگاه حضرتش که دشمنان را به دست فرزندان سلحشور، شجاع و با اخلاص ملت در نیروهای مسلح مجازات می کند.

وی افزود: در امتداد حماسه‌آفرینی‌های نیروهای مسلح کشور، عملیات پیوسته و مشترک موشکی و پهپادی نیروهای دریایی و هوافضای سپاه پاسداران در موج ۸۳ عملیات وعده‌ صادق ۴ با رمز مقدس «یا اباعبدالله الحسین علیه السلام» علیه اهداف دشمن آمریکایی-صهیونیستی شامل مخازن ذخیره و انبار نفت اشدود، محل استقرار نظامیان ارتش کودک‌کش صهیونی در شهرک مُدعین، مرکز تبادل اطلاعات نظامی آمریکا در منطقه و پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در اَلظَفره واَلعُدَیری، آشیانه‌های نگهداری و تعمیرات هواپیماهای ترابری و پهپادها در پایگاه علیَ‌السّالم، مخازن سوخت جت‌ها و جنگنده‌های نیروهای تروریستی آمریکا و آشیانه تعمیرات و نگه‌داری سامانه پاتریوت در پایگاه شیخ عیسی با سامانه‌های بردبلند و میان‌برد، سوخت جامد و مایع، نقطه‌زن و سرجنگی چند کلاهکه و پهپادهای انهدامی و پرسه‌زن به اذن الهی با موفقیت کامل به اجرا در آمد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا تصریح کرد: به‌دنبال بهره‌برداری خصمانه رژیم تروریستی آمریکا از پایگاه های هوایی موجود در کشورهای منطقه، نیروی دریایی و هوافضای سپاه طی یک عملیات مشترک ویژه موشکی و پهپادی در موج ۸۴ عملیات وعده‌ صادق‌ ۴ بارمز مبارک "یاخیرالرازقین" ضمن انهدام سامانه‌های دفاع ضدموشکی و نفوذ موشک‌های سوخت جامد و مایع به پایگاه الخرج، محل استقرار ناوگان سوخت‌رسان و پشتیبان هوایی را، مورد آماج آتش موشکی و پهپادی قرار دادند.

وی ادامه داد: در این اقدام ارزشمند، چند هواپیمای پهن‌پیکر و سنگین سوخت‌رسان و پشتیبانی دشمن، منهدم و چند فروند نیز مورد آسیب جدی قرار گرفت. رزمندگان جان‌برکف ما در نیروی دریایی و هوافضای سپاه ضمن کنترل هوشمندانه و قدرتمندانه تنگه هرمز و در دست داشتن ابتکار عمل در خلیج فارس، هجوم به مواضع دشمن در منطقه را به فضل الهی با قدرت ادامه خواهند داد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا گفت: در ادامه عملیات پهپادی دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران، پایگاه پشتیبانی و بزرگترین مرکز حمل‌و‌نقل ارتش رژیم صهیونیستی در تل آویو، مورد هجوم پهپادی قرار گرفت.

وی افزود: همچنین نیروی پدافند هوایی ارتش یک فروند موشک کروز شلیک‌شده از هواگرد متخاصم آمریکایی‌-صهیونی را در منطقه عمومی شمال‌غرب و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافندهوایی کشور، هدف قرار داده و ساقط نمود.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا با بیان اینکه رشادت‌های جانانه، دلاورانه و غیورانه ارتشیان دلیر و سپاهیان سلحشور ادامه دارد، خاطرنشان کرد: سقف اقدامات و تاکتیک‌هایِ بی‌بدیلِ ما در این جنگ، کفِ اقداماتی است که حتی به ذهنتان هم خطور نمی‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش سخنگوی وزات خارجه ایران به جنایات جنگی ترامپ
آیا ساماندهی وضعیت کودکان کار اتفاق می افتد؟
آیا وکلای مادورو می‌توانند دیوارهای دادگاه منهتن را فرو بریزند؟
آزمون بزرگ ماشاریپوف در استقلال؛ ستاره ازبک می‌ماند یا می‌رود؟
رقابت نفس‌گیر 17 هزار پزشک در آزمون دستیاری 53
نخستین مأموریت ملی رسانه
برگزاری اولین انتخابات درون لیستی: چپ اسرائیل بازمی‌گردد؟
چرا باتری‌های مخابراتی حریف قطعی‌های دو ساعته برق نمی‌شوند؟
نوراینفو | 5 اشتباه مهلکی که پاوربانک شما را به آتش می‌کشد
رونمایی از نقشه راه جدید دولت برای مدیریت هوشمند آب و فاضلاب
نورنما | ابتکار زیبای مردم اسپانیا برای نشان دادن حمایت خود از فلسطین
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1 مرداد+ وضعیت استان ها
وزارت راه ضوابط فروش بلیت پروازهای اربعین 1405 را ابلاغ کرد
در سوگ شیرمحمد اسپندار، راوی فرهنگ موسیقایی اصیل سیستان و بلوچستان
حمله به شناورهای امدادی ناجی در آب‌های هرمزگان
بازگشت اجساد 4 نظامی آمریکایی به واشنگتن؛ نمایش ترامپ برای کاهش فشارها و انتقادات
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند