×
اجتماعی
شناسه خبر : 305435
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/07 ساعت 15:43
امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از 2200 سیل‌زده

امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از 2200 سیل‌زده

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: در روزهایی که ایران همزمان با تهاجمات ظالمانه ائتلاف رژیم جعلی صهیونیستی آمریکایی و وقوع حوادث جوی گسترده مواجه است، امدادگران جمعیت هلال‌احمر با تمام ظرفیت و به‌صورت شبانه‌روزی در کنار مردم حضور دارند و از شب گذشته 2234 نفر در حوادث جوی کشور امدادرسانی شده‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: دکتر پیرحسین کولیوند با اشاره به شرایط ویژه کشور گفت: امدادگران هلال‌احمر در کنار حضور جدی در عملیات امدادرسانی به آسیب‌دیدگان ناشی از تهاجمات ظالمانه رژیم صهیونیستی ـ آمریکایی، به‌صورت همزمان و با به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌ها، در حال خدمت‌رسانی به هموطنان آسیب‌دیده از حوادث جوی با به‌کارگیری تیم‌های تخصصی ارزیاب و تیم های تخصصی سیلاب هستند.

وی با اشاره به هشدار سطح قرمز سازمان هواشناسی برای سه استان بوشهر، فارس و هرمزگان و بارش‌های شدید اخیر افزود: در پی وقوع سیلاب، آبگرفتگی گسترده و شرایط جوی نامساعد در استان‌های مختلف، تیم‌های تخصصی هلال‌احمر سطح کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن در مناطق حادثه‌دیده حضور یافتند و عملیات امدادرسانی را آغاز کردند.

کولیوند با تشریح اقدامات انجام‌شده گفت: در این عملیات‌ها، علاوه بر امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، تخلیه آب از منازل مسکونی، انتقال به اماکن امن و اسکان اضطراری، توزیع اقلام امدادی، رهاسازی خودروهای گرفتار در سیلاب و بازگشایی مسیرهای مسدودشده به‌صورت گسترده توسط نیروهای امدادی انجام شده است. در این راستا ۱۴۹ تیم عملیاتی واکنش سریع هلال‌احمر با آمادگی کامل در مناطق درگیر حضور یافتند و خدمات امدادی را به مردم ارائه کردند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: در مجموع ۳۹ شهرستان درگیر این حوادث شده‌اند که تاکنون به ۲۲۳۴ نفر از حادثه‌دیدگان امدادرسانی و ۱۷۴ نفر نیز به مناطق امن منتقل شده‌اند.

وی با اشاره به تلفات این حوادث اظهار کرد: متأسفانه در جریان سیلاب‌های اخیر، هفت نفر از هموطنان جان خود را از دست داده‌اند که چهار نفر در شهرستان جهرم و سه نفر در شهرستان فیروزآباد استان فارس بوده‌اند. پیکر این جان‌باختگان توسط تیم‌های تخصصی جست‌وجو و نجات هلال‌احمر کشف و تحویل عوامل انتظامی‌ شده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین درباره وضعیت استان خوزستان گفت: شهرهای اندیمشک، مسجدسلیمان، لالی، امیدیه، ماهشهر، هفتگل، ایذه، باغ‌ملک و دشت آزادگان از جمله مناطق درگیر این حوادث بوده‌اند که در این استان به ۲۰۷ خانوار امدادرسانی شده و اقدامات لازم برای اسکان اضطراری و توزیع اقلام زیستی در مناطق متاثر انجام گرفته است همچنین در این حوادث، ۹۴ باب مغازه و ۲۳ دستگاه خودرو دچار آسیب جدی شده‌اند.

کولیوند در پایان تأکید کرد: جمعیت هلال‌احمر با تکیه بر توان عملیاتی، تجهیزات تخصصی و روحیه جهادی امدادگران، در تمامی‌ بحران‌ها چه در حوادث طبیعی و چه در شرایط ناشی از اقدامات خصمانه در کنار مردم حضور دارد و خدمت‌رسانی بی‌وقفه را همچنان وظیفه اصلی خود می‌داند و از همه مردم درخواست می‌کنم در صورت هرگونه حادثه اعم از حوادث ناشی از حملات هوایی و یا حوادث غیر مترقبه با شماره سه رقمی ۱۱۲ بدون نیاز به پیش شماره تماس بگیرند.همکارانم در کمترین زمان ممکن در کنارشان خواهند بود.


نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ انفجارهای مهیب در بحرین و اردن
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
از بین‌الحرمین تا صحن رضوی؛ ؛ وداع آخر با «رهبر شهید» در مشهد پایتخت معنوی ایران
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز تقریباً به صفر رسید
محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
مستندسازی مسیر تشییع رهبر شهید از تهران تا مشهد
حسین؛ حماسه جاودان انسان
آماده‌باش 4 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران تشییع رهبر شهید
زلزله‌ای که «دیوار تحریم» را لرزاند؛ فراخوان جهانی برای نجات ونزوئلا
پالتیکو: اروپا پس از تحولات ایران دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند
ناکامی جدید منچستریونایتد؛ شوامنی در آستانه تمدید با رئال مادرید
قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها افزایش یافت
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 18 تیر 1405
سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد
خشم ترامپ ناشی از قدرت نرم ایران
جنگ، انتقام و جهاد
لیست خرید تارتار فاش شد؛ پرسپولیس به دنبال شکار سه لژیونر
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکا به پنج استان
آخرین وضعیت تردد در محورهای شمالی کشور
بارش‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه چقدر افزایش یافت؟
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب پنجشنبه 18 تیر
پاداش 3 میلیونی برای معرفی ماینرهای غیرمجاز
بدرقه خورشید
تردد قطارهای مسیر تهران-مشهد متوقف شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 +جدول
حضور 4700 مهمان خارجی از 27 کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از مردم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 18 تیر 1405+ جدول
مجوز استفاده از هوش مصنوعی در امتحانات دانشگاه آزاد صادر شد
ترامپ مدعی پیروزی شد: به نسبت 20 به 1 ضربه زدیم
بقائی: اروپا در قبال مشارکت در تجاوز علیه ایران پاسخگو باشد
دبیرکل سازمان ملل: ایران و آمریکا خویشتنداری کنند
چرا جت اختصاصی ترامپ در مسیر بازگشت از ترکیه زمین‌گیر شد؟
میکروب هلیکوباکتر پیلوری علت خطرناک‌ترین سرطان معده