×
بین الملل
شناسه خبر : 305417
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/07 ساعت 14:18
مردم آمریکا خواستار جنگ با ایران نبودند

مردم آمریکا خواستار جنگ با ایران نبودند

ریچارد نیل عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت ماساچوست در پیامی با انتقاد از تجاوز مشترک ایالات متحده و رژیم صهیونیستی علیه ایران، تاکید کرد که مردم آمریکا خواستار جنگ با ایران نبودند.

نورنیوز-گروه بین الملل: نیل در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: مردم آمریکا خواستار جنگ با ایران نبودند اما دارند هزینه آن را می‌پردازند.

وی افزود: هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی و قیمت مواد غذایی از قبل سر به فلک کشیده بود و اکنون میانگین قیمت بنزین در سراسر ایالات متحده به چهار دلار در هر گالن نزدیک می‌شود و همچنان در حال افزایش است.

این قانونگذار آمریکایی در پایان با انتقاد از سیاست‌ها و عملکرد رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد: این واقعیت «عصر طلایی» ترامپ است.

به گزارش ایرنا، به دنبال تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران بسیاری از قانونگذاران ایالات متحده نسبت به این اقدام اعتراض کردند و از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواستند تا هر چه سریع‌تر به این جنگ پایان دهد.

در همین ارتباط چاک شومر رهبر دموکرات‌های مجلس سنای آمریکا در اظهاراتی با انتقاد از تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: جنگ غیرعقلانی ترامپ در ایران سفره آمریکایی‌ها را کوچک کرده است.

«چاک شومر» پیشتر در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: آمریکایی‌ها به لطف جنگ غیرعقلانی ترامپ در ایران، همین الان هم وعده‌های غذایی خود را حذف می‌کنند و این فقط نمونه دیگری از این است که چگونه هرج و مرجی که او ایجاد کرده است، تهیه غذا را دشوارتر می‌کند.

وی افزود: با اجرایی شدن کاهش‌های گسترده در برنامه حمایتی «کمک تغذیه تکمیلی» (SNAP) طی سال آینده، خانواده‌های کم‌درآمد در پی افزایش قیمت‌ها مجبور خواهند شد برای تأمین غذای کافی برای فرزندانشان تلاش بیشتری کنند.

همچنین «کریس مورفی» سناتور دموکرات آمریکایی نیز پیش از این در پیامی با اشاره به تصمیم‌هایی که دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده در رابطه با جنگ در خاورمیانه اتخاذ کرده است، تاکید کرد: جنگ با ایران احمقانه‌ترین نبرد تاریخ آمریکاست.

وی با بیان اینکه این تصمیم ترامپ واقعاً حیرت‌انگیز است، افزود: ما هرگز در تاریخ آمریکا شاهد این سطح از بی‌کفایتی در جنگ نبوده‌ایم.

«اندی کیم» سناتور دموکرات آمریکایی نیز پیشتر در پیامی ضمن اعتراض به سیاست‌های جنگ‌طلبانه دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده به تلفات نیروهای نظامی آمریکایی در جنگ در خاورمیانه اشاره و تاکید کرد که همین حالا باید هزینه‌ها را کاهش دهیم.

وی افزود: قیمت بنزین بالا رفته است، نیروهای نظامی آمریکایی جان خود را از دست داده‌اند و احتمال پایان این جنگ در آینده نزدیک وجود ندارد.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

پیش از این سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران با اشاره به پیامدهای تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر اقتصاد، امنیت و ثبات منطقه و ایمنی دریانوردی در تنگه هرمز تصریح کرد: ناامنی تحمیلی بر تنگه هرمز نتیجه مستقیم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی است و جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی خود مجموعه‌ تدابیری را منطبق با حقوق بین‌الملل در این آبراهه اتخاذ کرده است.

عراقچی تصریح کرد: تنگه هرمز بر روی شناورهای متعلق یا مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی و هر طرف دیگری که به نوعی در تجاوز نظامی آنها علیه جمهوری اسلامی ایران مشارکت یا معاونت داشته است، بسته است اما دیگر شناورها به منظور اطمینان از عبور ایمن با هماهنگی با مراجع صلاحیت‌دار ایران می‌توانند از این آبراهه عبور کنند.


نظرات

آخرین اخبار
رصد تولد یک دنباله‌دار در فاصله 5 میلیارد کیلومتری زمین
تأمین یک میلیون دوز واکسن آنقلوانزا
آنچه لازم است درباره قرص جوشان بدانید
مدیرکل دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت: 40 درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری است
نقش یگ گیرنده عصبی در روی‌آوری افراد به خودکشی
شکر در 1000 روز اول زندگی چه بلایی سر بدن می‌آورد؟ کاهش خطر 5 سرطان
هشدار نارنجی در راه؛ بارش شدید شمال کشور
انفجار مرگبار تانکر سوخت در سنندج؛ 11 نفر جان باختند؛ عزای عمومی در کردستان ؛ علت حادثه
مودی پاکستان را تهدید به حمله کرد
حمله توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
آمریکا سهم 35 درصدی خود در نفت ونزوئلا را حفظ کرد
فرمانده نیروی دریایی سپاه: هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد
100 پیکر از زیر آوار غزه بیرون کشیده شد
کنترل الکدحه در تعز به دست نیروهای مسلح یمن افتاد
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛از تهدید جدیدترامپ تا حمله موشکی به نفتکش های ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه 14 شهریور 1405؛ چرا سکه 3.5 میلیون تومان گران شد؟
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 15 شهریور 1405؛ عبور دلار از 230 هزار تومان
اولیانوف: ایران محور بحث شورای حکام آژانس است
کشته‌شدن نظامی صهیونیست پس از تیراندازی در نتانیا
قائم‌پناه: پزشکیان «صدای بی‌صدایان» را می‌شنود
اظهارنظر بولتون درباره حمله آمریکا به عروسی در سیریک ایران
کشف گردنبند 5000 ساله از دندان‌های حیوانات در لهستان
تساوی ارزشمند خانگی شالکه برابر بایرن‌مونیخ
در پی حادثه مرگبار 2 روز عزادار عمومی در کردستان اعلام شد
اسرائیل در جنوب لبنان «خط خاکستری» ایجاد می‌کند
دستور فوری برای ترخیص کالاهای دپو‌شده در آپرین
ایران حمله آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد
نورنما | بوسیدن پاهای یکی از رهبران معنوی هندوها در محفظه شیشه ای
ایران پیشنهاد «شبکه قضایی بریکس» را مطرح کرد
اینتر 3 - ناپولی 2/ نیش صدرنشینی افعی‌ها لحظه آخر اثر گذاشت!
تراکتور 1-0 گل‌گهر سیرجان/تداوم صدرنشینی تبریزی ها در لیگ برتر + فیلم گل بازی
ساره جوانمردی؛ ستاره ایران در جمع بهترین‌های جهان
هشدار ایران به آمریکا درباره تداوم مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی و محاصره دریایی
سرعین در تابستان رکورد 4 میلیون گردشگر زد
پرسپولیس خواستار برگزاری جام حذفی شد
پوتین با فرستادگان ترامپ درباره پایان جنگ اوکراین دیدار کرد
رسوایی پاتایا؛ آزمون تاب‌آوری ارتش آمریکا پس از 286 روز
پرونده‌ای میان دود و سکوت؛ حقیقت منتظر کدام دادگاه است
کامبک جذاب دورتموند و جشنواره گل لورکوزن در هفته دوم بوندسلیگا
50 میلیون سهامدار عدالت هنوز فعال نشده‌اند
جاده چالوس از ساعت 20 دوطرفه می‌شود
کمپ تیتین؛ ضربه به عقبه امن آمریکا در جنوب اردن
تمدید کاهش ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور
میدری: تعاونی‌ها قدرت اقتصادی مردم را افزایش می‌دهند
اسامی 522 نفره کاروان ایران در ناگویا اعلام شد
قیمت برق سبز نصف شد
«هر ایرانی یک پیشنهاد»؛ دولت به‌دنبال ایده‌های حل مسائل کشور
انفجار مهیب، شرق تعز را لرزاند
8 هزار پیکر زیر آوار غزه؛ عملیات جست‌وجو ادامه دارد
وقوع حادثه امنیتی در تنگه هرمز