×
بین الملل
شناسه خبر : 305335
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/07 ساعت 02:23
واکنش بلینکن به تحریف سخنانش: من حامی حمله به ایران نبودم

واکنش بلینکن به تحریف سخنانش: من حامی حمله به ایران نبودم

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه دولت جو بایدن در واکنش اظهارات ترامپ که گفته بود، وی (بلینکن) حامی حمله به ایران است ضمن ابراز تاسف از این سخنان گفت که «من چنین صحبتی نداشتم». وی در ادامه به بیان اظهاراتش که اخیرا در گفتگویی رسانه ای مطرح کرده پرداخت.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر خارجه دولت جو بایدن در واکنش به جعل حرف هایش از سوی ترامپ مبنی بر این که وی حامی حمله نظامی ترامپ به ایران است گفت: برای اطلاع عموم می گویم من چنین صحبتی نداشتم.

 آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه دولت جو بایدن در واکنش اظهارات ترامپ که گفته بود، وی (بلینکن) حامی حمله به ایران است ضمن ابراز تاسف از این سخنان گفت که «من چنین صحبتی نداشتم». وی در ادامه به بیان اظهاراتش که اخیرا در گفتگویی رسانه ای مطرح کرده پرداخت.

بلینکن در سخنانش گفته بود: رئیس جمهور ترامپ در سال ۲۰۱۷ تصمیم وحشتناکی برای پاره کردن توافق هسته‌ای ایران (برجام) و جایگزینی آن با هیچ چیز دیگری گرفت. در حالی که دولت اوباما برنامه هسته‌ای ایران را در یک جعبه قرار داد، رئیس جمهور ترامپ آن را بیرون انداخت. اگر رئیس جمهور ترامپ فقط برجام را حفظ می‌کرد، چه اتفاقی می‌افتاد؟ وقتی برجام منقضی شد، مانند اکثر توافق‌نامه‌های کنترل تسلیحات، می‌توانست تمدید یا دوباره مذاکره شود. اگر ایران امتناع می‌کرد، ایالات متحده همچنان گزینه نظامی را با اطلاعات بسیار بیشتری در مورد برنامه ایران، به دلیل سرزده‌ترین بازرسی‌های تاکنون، حفظ می‌کرد.

وی در ادامه با اشاره به حمله نظامی امریکا به ایران گفته است؛ اکنون، ما یک آیت‌الله خامنه‌ای ۸۶ ساله را با یک آیت‌الله خامنه‌ای ۵۶ ساله که تندروهای قدرتمند و عمل‌گرایان را به حاشیه رانده، معامله کرده‌ایم. جمهوری اسلامی می‌تواند ظرف پنج روز یا پنج سال سقوط کند اما چه چیزی جایگزین آن خواهد شد؟

وی در ادامه در سخنانش مدعی شد که ظاهراً ایران مواد حداقل ۵ تا ۱۰ بمب اورانیوم غنی‌شده تا ۶۰ درصد و احتمالاً صدها سانتریفیوژ برای غنی‌سازی بیشتر تا سطح تسلیحاتی در اختیار دارد. همچنین این کشور می‌تواند موشک‌ها را به مرور زمان و پهپادها را سریع‌تر بازسازی کند. عدم پیش‌بینی و آمادگی برای تسلیحاتی کردن تنگه هرمز توسط ایران، ما را به معنای واقعی کلمه در ته چاه قرار می‌دهد.

بلینکن گفت: بازارها (نفت، گاز طبیعی مایع، سهام، اوراق قرضه، کود، هلیوم) و مهمات (تهاجمی و دفاعی) تعیین می‌کنند که چه زمانی رئیس‌جمهور ترامپ احساس کند مجبور به اعلام پیروزی و کناره‌گیری است، اما با کنترل تنگه توسط ایران. شاید مذاکره بتواند این مشکل را حل کند، اما با چه امتیازی به ایران؟ یا می‌توانیم با ریسک بسیار زیاد، فشار را دو برابر کنیم.

وزیر خارجه پیشین آمریکا با اشاره به کشته شدن ۱۳ سرباز آمریکایی و صدها زخمی اظهار کرد: ‌این در حالی است که حکومت ایران پابرجاست و ایران و روسیه در حال به دست آوردن یک ثروت نفتی. از طرفی آمریکا بیش از هر زمان دیگری از نزدیکترین متحدان و شرکای خود منزوی شده است و میلیاردها دلار دیگر از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی صرف جنگ دیگری در خاورمیانه می‌شود (و پنتاگون ۲۰۰ میلیارد دلار دیگر برای تأمین مالی این جنگ درخواست کرده است). تازه، از عدم ارائه دلیل به مردم آمریکا هم که چرا این کار ضروری، به نفع آنها یا ارزش به خطر انداختن جان آمریکایی‌ها را داشته، بگذریم. بنابراین برای اطلاع عموم باید بگویم خیر، من به ایران حمله نمی‌کردم.


نظرات

آخرین اخبار
تماس تلفنی ترامپ و پوتین پس از سفر فرستادگان آمریکا به روسیه
برنامه روسیه برای حملات گسترده زمستانی به اوکراین فاش شد
طباطبایی: هیچ جای تفاهم‌نامه با آمریکا منافع و مصالح کشور نقض نشده است
علی‌آبادی: برق پایدار جنوب در اولویت وزارت نیرو قرار گرفت
تخصیص بودجه برای مرمت بلندترین برج آجری جهان
توپ طلای 2026؛ ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان در صف
انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ خطر از دست رفتن سنا برای جمهوری‌خواهان جدی شد
ماجرای قبور میلیاردی در حرم امامزاده‌ها چیست؟
تحریم گسترده صنعت هوایی ایران؛ اسامی 27 ایرلاین تحریم‌شده توسط آمریکا
آخرین اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ پیشرفت مذاکرات هرمز و هشدار تازه پزشکیان به متجاوزان
آخرین اخبار وگزارش ها ازسیل مازندران و گیلان؛ ساری زیر آب رفت، خسارت به 772 واحد مسکونی
بخشنامه سازمان امور مالیاتی درباره مالیات کرایه حمل مسافر و کالا
دشمن موضوع دارو را برای سیاه‌نمایی هدف گرفته است
برنامه قطعی برق مازندران فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد+ لینک
بقایی: تسهیل حداکثری صدور روادید برای زائران اماکن مقدسه کشور انجام شد
برنامه قطعی برق گیلان فردا چهارشنبه 18 شهریور اعلام شد + لینک
ایران در شورای حکام: توانمندی هسته‌ای کشور با حمله و ترور از بین نمی‌رود
ساعات فعالیت اماکن گردشگری تهران افزایش یافت
چرا نتانیاهو در شرایط سختی قرار دارد؟
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 18 شهریور +لینک خاموشی مناطق
درآمدهای طرح تنگه هرمز چگونه هزینه می‌شود؟
بن‌گویر خواستار تعطیلی کنسولگری انگلیس در قدس شد
انصارالله ادعای هدف قرار دادن غیرنظامیان در عربستان را رد کرد
رایزنی چین و انگلیس با هدف گستر همکاری ها
نورنما | رجز خوانی حماسی نوجوان عراقی بر مزار رهبر شهید انقلاب
شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز
تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه
مالیات واحدهای مسکن مهر و نهضت ملی مسکن چقدر است؟
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار برای صعود دوباره آماده می‌شود
هشدار نارنجی هواشناسی در فیروزکوه؛ احتمال سیلاب و روان‌آب در مناطق کوهستانی
واکنش حماس به تشدید تجاوزات اسرائیل در قدس و کرانه باختری
قطعی برق استان البرز فردا 18 شهریور؛ جزئیات خاموشی مناطق مختلف
آغاز پرداخت خسارت آسیب‌دیدگان جنگ
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
دیدار وزرای خارجه روسیه و عربستان در مسکو؛ تأکید لاوروف بر ثبات خاورمیانه
ایران: افشای اطلاعات محرمانه در آژانس زمینه‌ساز خرابکاری علیه تأسیسات هسته‌ای شده است
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ طلا در آستانه ورود به کانال 24 میلیون
پزشکیان:احداث مسیرها باید مطابق با استانداردها باشد
15 نمایشگاه استانی کتاب در سال 1405 برگزار می‌شود
هشدار پلیس راه گیلان؛ بارش شدید باران جاده‌های استان را لغزنده کرد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال تا اطلاع ثانوی مسدود شد
بازار تهران نیازمند بازسازی فوری است؛ انتقال بازار به حاشیه شهر امکان‌پذیر نیست
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ سکه بازهم گران تر شد+جدول قیمت ها
حواشی اخراج کاپیتان استقلال؛ تاجرنیا: تنبیه سهراب از سر لجبازی نیست!
تهران رنگ و بوی پاییز گرفت؛ رعد و برق و باران به پایتخت رسید
افشای کنترل آمریکا بر 110 مرکز نظامی در استرالیا
واشنگتن سرمایه‌گذاری بیشتری از سئول می‌خواهد؛ پروژه‌های انرژی روی میز مذاکرات
به شرط دسترسی به ایمیل‌ها، چت‌جی‌پی‌تی مانند شما می‌نویسد
افزایش 59 درصدی سرطان کبد در ایران طی 10 سال؛ زنگ خطر کبد چرب
قتل مرد 64 ساله هنگام آموزش رانندگی در کرج؛ راننده پژو بازداشت شد