×
بین الملل
شناسه خبر : 305212
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/06 ساعت 16:44
چرا ترامپ به‌طور روزانه جنگ را به افکار عمومی می‌فروشد؟

نورنیوز بررسی می کند؛

چرا ترامپ به‌طور روزانه جنگ را به افکار عمومی می‌فروشد؟

مقاومت ملت بزرگ ایران، با تکیه بر انسجام ملی، اقتدار نظامی و تاب‌آوری اقتصادی در برابر متجاوزان آمریکایی-صهیونیستی و برخی کشورهای عربی خلیج فارس ادامه دارد. در این میان، ترامپ با خودشیفتگی و ناتوانی در فهم واقعیت‌ها، جنگ را به‌طور روزانه به افکار عمومی می‌فروشد، در حالی که این تصویر، کاملاً از واقعیت میدان جنگ فاصله دارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روند کنونی سیاست‌گذاری‌های ترامپ و اطرافیانش، به‌ویژه در زمینه جنگ‌های خارجی، به یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دوران ریاست‌جمهوری وی بدل شده است. ترامپ، با بهره‌گیری از رسانه‌ها و گزارش‌های گزینشی، به‌طور روزانه جنگ‌ها را به افکار عمومی می‌فروشد و تصویری هالیوودی از موفقیت‌های نظامی آمریکا ارائه می‌دهد. این تصویر که در حقیقت تحریف شده و به‌صورت گزینشی منتشر می‌شود، بیش از آن که نمایانگر واقعیت‌های میدان باشد، هدفی جز جلب رضایت شخصی ترامپ ندارد. این روند موجب پنهان ماندن حقیقت و تحریف واقعیت‌های جنگ می‌شود، در حالی که هزینه‌های آن به‌طور مستقیم به مردم آمریکا و جهان تحمیل می‌گردد.

در واقع، اطرافیان ترامپ که اکثراً منافع شخصی خود و تملق به رئیس‌جمهور را دنبال می‌کنند، نقشی تعیین‌کننده در این فرآیند دارند. کسانی چون سناتور گراهام و لابی‌های صهیونیستی که در عرصه‌های مختلف سیاسی آمریکا تأثیرگذارند، به دنبال تحقق منافع خاص خود هستند. این گروه‌ها نه‌تنها به منافع ملی آمریکا توجه نمی‌کنند، بلکه در پی تحقق رویاهای جنگ‌طلبانه‌شان، به تشدید بحران‌های جهانی کمک می‌کنند.

خودشیفتگی ترامپ و ناتوانی در مواجهه با واقعیت‌ها

یکی از دلایل عمده پیچیدگی‌های سیاست‌های جنگی ترامپ، خودشیفتگی‌ها و نیاز مفرط او به تایید و تملق از سوی اطرافیانش است. ترامپ به جای آن که از واقعیت‌های میدان جنگ آگاه شود، به گزارش‌های دستکاری‌شده و گزینشی تکیه می‌کند که تنها به‌منظور جلب رضایت او تهیه می‌شوند. این رویکرد نه تنها به انحراف سیاست‌های جنگی آمریکا منجر می‌شود، بلکه باعث ایجاد تصویری غیرواقعی از جنگ‌ها در ذهن مردم می‌شود.
ترامپ، در حالی که در دنیای ذهنی خود گرفتار است، قادر به شناسایی اشتباهات فاحش سیاست‌های خود در عرصه جنگ نیست. گزارش‌های ویدئویی روزانه که به‌طور گزینشی و تنها بر اساس پیروزی‌های فرضی منتشر می‌شوند، موجب فریب افکار عمومی و تأسیس فضای ذهنی غلط درباره شرایط میدانی می‌گردند. این فاصله گرفتن از واقعیت‌ها، نه‌تنها به بی‌اعتمادی جهانی نسبت به آمریکا دامن می‌زند، بلکه می‌تواند به تشدید نارضایتی‌ها و بحران‌ها در مناطق مختلف جهان منتهی شود.

بحران‌آفرینی در سیاست‌های جهانی ترامپ

یکی از پیامدهای جنگ‌فروشی‌های ترامپ، بحران‌های جهانی است که در پی آن در سطح بین‌المللی تشدید می‌شود. در جنگ‌هایی چون غزه، ایران، اوکراین و سایر مناطق، ترامپ توانسته تصویری خیالی از موفقیت‌های نظامی ایالات متحده به نمایش بگذارد. اما این تصویرها، که عمدتاً بر اساس گزینش‌های نادرست و گزارش‌های تحریف‌شده است، هیچ ارتباطی با واقعیت‌های میدان جنگ ندارند و تنها به تشدید بحران‌ها و بی‌ثباتی جهانی کمک می‌کنند. این امر به‌ویژه برای کشورهای درگیر و حتی ایالات متحده هزینه‌های سنگینی به همراه داشته است.

در این میان، ایران که به هیچ وجه از اصول و شروط خود در برابر تهدیدات عقب‌نشینی نکرده است، همچنان به مقابله با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ ادامه می‌دهد. تنگه هرمز، به عنوان یکی از نقاط استراتژیک و حیاتی در معادلات جهانی، تحت مدیریت هوشمندانه ایران قرار دارد و به هیچ وجه به وضعیت گذشته بازنخواهد گشت. این مولفه، نه تنها امنیت ملی ایران، بلکه امنیت منطقه‌ای و جهانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

ترامپ و راهبردهای شکست‌خورده در سیاست‌های جهانی

سیاست‌های جنگی ترامپ و اصرار او بر پیشبرد جنگ‌ها به‌ویژه در شرایطی که واقعیت‌ها به او نشان می‌دهند که وضعیت به نفع آمریکا نیست، به شکست‌های بزرگ و اشتباهات محاسباتی منجر شده است. ترامپ در حالی به فروش روزانه پیروزی‌های غیرواقعی و گزینشی به افکار عمومی ادامه می‌دهد، که در واقع در گرداب اشتباهات فاحش خود گرفتار است. این اشتباهات محاسباتی موجب شده‌اند که اعتماد جهانی به ایالات متحده کاهش یابد و جایگاه این کشور در عرصه بین‌المللی تضعیف شود.

رفتارهای ترامپ در عرصه جهانی، نه‌تنها به اعتبار آمریکا آسیب زده، بلکه موجب بی‌ثباتی و بحران‌های متعددی در سطح جهانی شده است. تکیه بر سیاست‌های جنگی و بحرانی که هیچ چشم‌انداز واقعی از صلح و امنیت به دنبال ندارند، به ایالات متحده آسیب می‌زند و باعث می‌شود این کشور نتواند نقشی مؤثر در حفظ نظم جهانی ایفا کند.


نظرات

آخرین اخبار
چرا برخی کشورها محصولات تراریخته را می‌پذیرند و برخی ممنوع می‌کنند؟
اختصاص وام خرید خودرو داخلی به خانواده ایثارگران+ جزئیات
گفت وگوی تلفنی وزیران خارجه قطر و مصر و بررسی آخرین تحولات منطقه
شهید لاریجانی در دایره فضایل، در نقطه مرکزی آن قرار داشتند
سرانجام رونالدو النصر را قهرمان کرد
اطلاعات سپاه: فرضیات کاخ سفید درباره عملیات سریع علیه ایران غلط از آب درآمد
استاندار هرمزگان: حادثه میناب را به عنوان سومین جنایت جنگی آمریکا در جهان ثبت می‌کنیم
وقوع 14 تصادف در یک آزادراه؛ 38 خودرو درگیر شدند
رئیس آژانس بین‌المللی انرژی: بازار نفت ممکن است تابستان بحرانی شود
یمن: رژیم صهیونیستی، باوجود قدرت نظامی‌اش، نیرویی شکست‌ناپذیر نیست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران به تنهایی از عهده آمریکا برمی‌آید
واشنگتن سفیر ایران در لبنان را در فهرست تحریم‌ها قرار داد
کلاس‌های درس کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها حضوری شد
حزب‌الله: اهداف نظامی اسرائیل با پهپاد «ابابیل» هدف قرار گرفت
الحوثی: دشمنان به‌شدت در زمینه نفوذ امنیتی علیه جوامع اسلامی در حال فعالیت هستند
غرق‌شدگی 2 نفر در سد مهاباد
واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد
قضاوت در نظامی جمهوری اسلامی یک شغل نیست، مسئولیتی الهی است
معاون رئیس‌جمهور: مقاومت مردم نقشه‌های آمریکا و متحدانش را ناکام گذاشت
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
رکورد مشترک مسی و پله در جام جهانی
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام
اعتراف مقام آمریکایی به ناتوانی در اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز
گفت‌وگوی پوتین و شی درباره اورانیوم ایران در پکن
معرفی رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال»
جدال آمریکا، چین و روسیه بر سر غزه در شورای امنیت
بغداد با هرگونه اقدام تهدیدکننده امنیت منطقه برخورد خواهد کرد
وعده پرداخت وام ازدواج به همه متقاضیان تا پایان سال
ارسال 96 تن کمک‌های بشردوستانه به ایران
اعلام تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه
ترامپ با تکرار ادعاها درباره ایران و تنگه هرمز: مذاکرات ادامه دارد
رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای راجع به جزئیات مذاکرات مرتبط با خاتمه جنگ
عبور 31 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت نیروی دریایی سپاه
هند اعزام کشتی‌های سوخت را به بازگشت کشتی‌های گرفتار در هرمز مشروط کرد
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت