×
بین الملل
شناسه خبر : 305212
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/06 ساعت 16:44
چرا ترامپ به‌طور روزانه جنگ را به افکار عمومی می‌فروشد؟

نورنیوز بررسی می کند؛

چرا ترامپ به‌طور روزانه جنگ را به افکار عمومی می‌فروشد؟

مقاومت ملت بزرگ ایران، با تکیه بر انسجام ملی، اقتدار نظامی و تاب‌آوری اقتصادی در برابر متجاوزان آمریکایی-صهیونیستی و برخی کشورهای عربی خلیج فارس ادامه دارد. در این میان، ترامپ با خودشیفتگی و ناتوانی در فهم واقعیت‌ها، جنگ را به‌طور روزانه به افکار عمومی می‌فروشد، در حالی که این تصویر، کاملاً از واقعیت میدان جنگ فاصله دارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روند کنونی سیاست‌گذاری‌های ترامپ و اطرافیانش، به‌ویژه در زمینه جنگ‌های خارجی، به یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دوران ریاست‌جمهوری وی بدل شده است. ترامپ، با بهره‌گیری از رسانه‌ها و گزارش‌های گزینشی، به‌طور روزانه جنگ‌ها را به افکار عمومی می‌فروشد و تصویری هالیوودی از موفقیت‌های نظامی آمریکا ارائه می‌دهد. این تصویر که در حقیقت تحریف شده و به‌صورت گزینشی منتشر می‌شود، بیش از آن که نمایانگر واقعیت‌های میدان باشد، هدفی جز جلب رضایت شخصی ترامپ ندارد. این روند موجب پنهان ماندن حقیقت و تحریف واقعیت‌های جنگ می‌شود، در حالی که هزینه‌های آن به‌طور مستقیم به مردم آمریکا و جهان تحمیل می‌گردد.

در واقع، اطرافیان ترامپ که اکثراً منافع شخصی خود و تملق به رئیس‌جمهور را دنبال می‌کنند، نقشی تعیین‌کننده در این فرآیند دارند. کسانی چون سناتور گراهام و لابی‌های صهیونیستی که در عرصه‌های مختلف سیاسی آمریکا تأثیرگذارند، به دنبال تحقق منافع خاص خود هستند. این گروه‌ها نه‌تنها به منافع ملی آمریکا توجه نمی‌کنند، بلکه در پی تحقق رویاهای جنگ‌طلبانه‌شان، به تشدید بحران‌های جهانی کمک می‌کنند.

خودشیفتگی ترامپ و ناتوانی در مواجهه با واقعیت‌ها

یکی از دلایل عمده پیچیدگی‌های سیاست‌های جنگی ترامپ، خودشیفتگی‌ها و نیاز مفرط او به تایید و تملق از سوی اطرافیانش است. ترامپ به جای آن که از واقعیت‌های میدان جنگ آگاه شود، به گزارش‌های دستکاری‌شده و گزینشی تکیه می‌کند که تنها به‌منظور جلب رضایت او تهیه می‌شوند. این رویکرد نه تنها به انحراف سیاست‌های جنگی آمریکا منجر می‌شود، بلکه باعث ایجاد تصویری غیرواقعی از جنگ‌ها در ذهن مردم می‌شود.
ترامپ، در حالی که در دنیای ذهنی خود گرفتار است، قادر به شناسایی اشتباهات فاحش سیاست‌های خود در عرصه جنگ نیست. گزارش‌های ویدئویی روزانه که به‌طور گزینشی و تنها بر اساس پیروزی‌های فرضی منتشر می‌شوند، موجب فریب افکار عمومی و تأسیس فضای ذهنی غلط درباره شرایط میدانی می‌گردند. این فاصله گرفتن از واقعیت‌ها، نه‌تنها به بی‌اعتمادی جهانی نسبت به آمریکا دامن می‌زند، بلکه می‌تواند به تشدید نارضایتی‌ها و بحران‌ها در مناطق مختلف جهان منتهی شود.

بحران‌آفرینی در سیاست‌های جهانی ترامپ

یکی از پیامدهای جنگ‌فروشی‌های ترامپ، بحران‌های جهانی است که در پی آن در سطح بین‌المللی تشدید می‌شود. در جنگ‌هایی چون غزه، ایران، اوکراین و سایر مناطق، ترامپ توانسته تصویری خیالی از موفقیت‌های نظامی ایالات متحده به نمایش بگذارد. اما این تصویرها، که عمدتاً بر اساس گزینش‌های نادرست و گزارش‌های تحریف‌شده است، هیچ ارتباطی با واقعیت‌های میدان جنگ ندارند و تنها به تشدید بحران‌ها و بی‌ثباتی جهانی کمک می‌کنند. این امر به‌ویژه برای کشورهای درگیر و حتی ایالات متحده هزینه‌های سنگینی به همراه داشته است.

در این میان، ایران که به هیچ وجه از اصول و شروط خود در برابر تهدیدات عقب‌نشینی نکرده است، همچنان به مقابله با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ ادامه می‌دهد. تنگه هرمز، به عنوان یکی از نقاط استراتژیک و حیاتی در معادلات جهانی، تحت مدیریت هوشمندانه ایران قرار دارد و به هیچ وجه به وضعیت گذشته بازنخواهد گشت. این مولفه، نه تنها امنیت ملی ایران، بلکه امنیت منطقه‌ای و جهانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

ترامپ و راهبردهای شکست‌خورده در سیاست‌های جهانی

سیاست‌های جنگی ترامپ و اصرار او بر پیشبرد جنگ‌ها به‌ویژه در شرایطی که واقعیت‌ها به او نشان می‌دهند که وضعیت به نفع آمریکا نیست، به شکست‌های بزرگ و اشتباهات محاسباتی منجر شده است. ترامپ در حالی به فروش روزانه پیروزی‌های غیرواقعی و گزینشی به افکار عمومی ادامه می‌دهد، که در واقع در گرداب اشتباهات فاحش خود گرفتار است. این اشتباهات محاسباتی موجب شده‌اند که اعتماد جهانی به ایالات متحده کاهش یابد و جایگاه این کشور در عرصه بین‌المللی تضعیف شود.

رفتارهای ترامپ در عرصه جهانی، نه‌تنها به اعتبار آمریکا آسیب زده، بلکه موجب بی‌ثباتی و بحران‌های متعددی در سطح جهانی شده است. تکیه بر سیاست‌های جنگی و بحرانی که هیچ چشم‌انداز واقعی از صلح و امنیت به دنبال ندارند، به ایالات متحده آسیب می‌زند و باعث می‌شود این کشور نتواند نقشی مؤثر در حفظ نظم جهانی ایفا کند.


نظرات

آخرین اخبار
100 موشک از لبنان به سمت فلسطین اشغالی شلیک شد
ایال زامیر: ارتش اسرائیل به سمت فروپاشی پیش می‌رود
پزشکیان: زین‌ پس امنیت شرق آسیا را کشورهای منطقه تامین می‌کنند
نمایندگان مجلس: دفاع مقدس تا پشیمان‌سازی قطعی دشمن ادامه پیدا کند
قدردانی عراقچی از دولت، ملت و مراجع عالیقدر عراق
تغییرات سهمیه بنزین در سال 1405 اعلام شد
سفیر ایران: جامعه جهانی باید توقف دائمی تجاوز نظامی علیه ایران را تضمین کند
سردار شکاری: آسمان رژیم صهیونیستی در اختیار هوافضای سپاه
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/صدای پرواز جنگنده و انفجار درمناطقی از تهران وکرج
کالاس: ما باید از جنگ علیه ایران خارج شویم و بیشتر از این آن را تشدید نکنیم
اعلام آمادگی چین برای ایفای نقش سازنده به‌منظور خاتمه جنگ علیه ایران
نخست وزیر اسپانیا: تجاوز به ایران یک فاجعه محسوب می‌شود
در پی حمله به ایران هزینه سفر پروازی اروپا به آسیا 6.5 برابر افزایش یافت
پوتین: پیامدهای جنگ ایران ممکن است به سنگینی همه‌گیری کرونا باشد
الحوثی: بی‌طرف نیستیم و در صورت لزوم وارد درگیری خواهیم شد
90 محقق آلمانی از سیاست دولت برلین در قبال جنگ ایران انتقاد کردند
پاسخ سپاه همدان به حمله ددمنشانه دشمنان
حاضر نشدن وزیران حزب‌الله و امل در نشست دولت لبنان
شبکه 12 عبری از حجم انبوه موشکهای شلیک شده از ایران و لبنان خبر داد
واکنش بقایی به گزارش نیویورک تایمز درباره حمله اسرائیل به لبنان
مرحله جدید روابط بلاروس و کره شمالی همرمان با سفر لوکاشنکو به پیونگ‌یانگ
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه درخصوص تحولات منطقه
بحران گاز و اعتراض نمایندگان هندی در پی جنگ علیه ایران
طالبان: ایران ثابت کرد مسلمانان در برابر استکبار تسلیم نمی‌شوند
اردوغان: دولت نتانیاهو، منطقه را به سمت «فاجعه» سوق می‌دهد
مبلغ وام اسکان موقت جنگ زدگان اعلام شد
پیام قدردانی خانواده شهیدان علی و مرتضی لاریجانی از مردم و مسئولان
قالیباف: حزب‌الله فخر اسلام است و بدانید که گنجینه‌ای از شگفتی‌ها در راه است
سازمان اطلاعات سپاه: یک تیم تروریستی وابسته به موساد در استان کرمانشاه متلاشی شد
تاریخ و ساعت دیدار آسیایی تراکتور اعلام شد
پسکوف: خطر گسترش جغرافیایی درگیری در خاورمیانه همچنان وجود دارد
شورای همکاری خلیج فارس: به‌تهران گفته‌ایم در هیچ عملیات نظامی علیه ایران شرکت نخواهیم کرد
تهران در «ساعت زمین 1405» خاموش می‌شود
زلنسکی: جنگ خاورمیانه بر عملکرد ترامپ در قبال اوکراین تاثیر می‌گذارد
تلاش‌ مصر برای توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان
برزیل تجاوز نظامی علیه ایران را محکوم کرد
حمله دشمن به مواضع پدافند هوایی بابلسر تلفات جانی نداشت
تذکر وزیر خارجه ایران: حقوق بین الملل، ابزار استفاده گزینشی نیست
گردشگری دبی نابود شد
پوتین: پیش‌بینی پیامدهای جنگ در غرب آسیا غیرقابل پیش‌بینی است
موشک‌های ایران چندین پایگاه کلیدی آمریکا را غیر قابل استفاده کرد
آیا خروج آبرومندانه آمریکا از جنگ با ایران ممکن است؟
اسرائیل اعتراف کرد: 16 کشته و زخمی در درگیری روز گذشته با لبنان
هشدارهای هواشناسی به 8 استان کشور؛ 5 استان درگیر سیلاب شدند
چرا ترامپ به‌طور روزانه جنگ را به افکار عمومی می‌فروشد؟
مزیت استراتژیک تنگه هرمز؛ آمریکا در عدم قطعیت، ایران در آرامش
اسرائیل: توانمندی موشکی ایران صفر نخواهد شد
پایگاه لجستیکی ارتش اسرائیل هدف حمله پهپادی حزب الله قرار گرفت
بولتون: ترامپ سعی دارد دست‌هایش را از جنگ با ایران پاک و کارش را تمام کند
واژگونی قایق مهاجران در سواحل جیبوتی؛ 9 نفر کشته و 45 نفر مفقود شدند