×
بین الملل
شناسه خبر : 305212
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/06 ساعت 16:44
چرا ترامپ به‌طور روزانه جنگ را به افکار عمومی می‌فروشد؟

نورنیوز بررسی می کند؛

چرا ترامپ به‌طور روزانه جنگ را به افکار عمومی می‌فروشد؟

مقاومت ملت بزرگ ایران، با تکیه بر انسجام ملی، اقتدار نظامی و تاب‌آوری اقتصادی در برابر متجاوزان آمریکایی-صهیونیستی و برخی کشورهای عربی خلیج فارس ادامه دارد. در این میان، ترامپ با خودشیفتگی و ناتوانی در فهم واقعیت‌ها، جنگ را به‌طور روزانه به افکار عمومی می‌فروشد، در حالی که این تصویر، کاملاً از واقعیت میدان جنگ فاصله دارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روند کنونی سیاست‌گذاری‌های ترامپ و اطرافیانش، به‌ویژه در زمینه جنگ‌های خارجی، به یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دوران ریاست‌جمهوری وی بدل شده است. ترامپ، با بهره‌گیری از رسانه‌ها و گزارش‌های گزینشی، به‌طور روزانه جنگ‌ها را به افکار عمومی می‌فروشد و تصویری هالیوودی از موفقیت‌های نظامی آمریکا ارائه می‌دهد. این تصویر که در حقیقت تحریف شده و به‌صورت گزینشی منتشر می‌شود، بیش از آن که نمایانگر واقعیت‌های میدان باشد، هدفی جز جلب رضایت شخصی ترامپ ندارد. این روند موجب پنهان ماندن حقیقت و تحریف واقعیت‌های جنگ می‌شود، در حالی که هزینه‌های آن به‌طور مستقیم به مردم آمریکا و جهان تحمیل می‌گردد.

در واقع، اطرافیان ترامپ که اکثراً منافع شخصی خود و تملق به رئیس‌جمهور را دنبال می‌کنند، نقشی تعیین‌کننده در این فرآیند دارند. کسانی چون سناتور گراهام و لابی‌های صهیونیستی که در عرصه‌های مختلف سیاسی آمریکا تأثیرگذارند، به دنبال تحقق منافع خاص خود هستند. این گروه‌ها نه‌تنها به منافع ملی آمریکا توجه نمی‌کنند، بلکه در پی تحقق رویاهای جنگ‌طلبانه‌شان، به تشدید بحران‌های جهانی کمک می‌کنند.

خودشیفتگی ترامپ و ناتوانی در مواجهه با واقعیت‌ها

یکی از دلایل عمده پیچیدگی‌های سیاست‌های جنگی ترامپ، خودشیفتگی‌ها و نیاز مفرط او به تایید و تملق از سوی اطرافیانش است. ترامپ به جای آن که از واقعیت‌های میدان جنگ آگاه شود، به گزارش‌های دستکاری‌شده و گزینشی تکیه می‌کند که تنها به‌منظور جلب رضایت او تهیه می‌شوند. این رویکرد نه تنها به انحراف سیاست‌های جنگی آمریکا منجر می‌شود، بلکه باعث ایجاد تصویری غیرواقعی از جنگ‌ها در ذهن مردم می‌شود.
ترامپ، در حالی که در دنیای ذهنی خود گرفتار است، قادر به شناسایی اشتباهات فاحش سیاست‌های خود در عرصه جنگ نیست. گزارش‌های ویدئویی روزانه که به‌طور گزینشی و تنها بر اساس پیروزی‌های فرضی منتشر می‌شوند، موجب فریب افکار عمومی و تأسیس فضای ذهنی غلط درباره شرایط میدانی می‌گردند. این فاصله گرفتن از واقعیت‌ها، نه‌تنها به بی‌اعتمادی جهانی نسبت به آمریکا دامن می‌زند، بلکه می‌تواند به تشدید نارضایتی‌ها و بحران‌ها در مناطق مختلف جهان منتهی شود.

بحران‌آفرینی در سیاست‌های جهانی ترامپ

یکی از پیامدهای جنگ‌فروشی‌های ترامپ، بحران‌های جهانی است که در پی آن در سطح بین‌المللی تشدید می‌شود. در جنگ‌هایی چون غزه، ایران، اوکراین و سایر مناطق، ترامپ توانسته تصویری خیالی از موفقیت‌های نظامی ایالات متحده به نمایش بگذارد. اما این تصویرها، که عمدتاً بر اساس گزینش‌های نادرست و گزارش‌های تحریف‌شده است، هیچ ارتباطی با واقعیت‌های میدان جنگ ندارند و تنها به تشدید بحران‌ها و بی‌ثباتی جهانی کمک می‌کنند. این امر به‌ویژه برای کشورهای درگیر و حتی ایالات متحده هزینه‌های سنگینی به همراه داشته است.

در این میان، ایران که به هیچ وجه از اصول و شروط خود در برابر تهدیدات عقب‌نشینی نکرده است، همچنان به مقابله با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ ادامه می‌دهد. تنگه هرمز، به عنوان یکی از نقاط استراتژیک و حیاتی در معادلات جهانی، تحت مدیریت هوشمندانه ایران قرار دارد و به هیچ وجه به وضعیت گذشته بازنخواهد گشت. این مولفه، نه تنها امنیت ملی ایران، بلکه امنیت منطقه‌ای و جهانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

ترامپ و راهبردهای شکست‌خورده در سیاست‌های جهانی

سیاست‌های جنگی ترامپ و اصرار او بر پیشبرد جنگ‌ها به‌ویژه در شرایطی که واقعیت‌ها به او نشان می‌دهند که وضعیت به نفع آمریکا نیست، به شکست‌های بزرگ و اشتباهات محاسباتی منجر شده است. ترامپ در حالی به فروش روزانه پیروزی‌های غیرواقعی و گزینشی به افکار عمومی ادامه می‌دهد، که در واقع در گرداب اشتباهات فاحش خود گرفتار است. این اشتباهات محاسباتی موجب شده‌اند که اعتماد جهانی به ایالات متحده کاهش یابد و جایگاه این کشور در عرصه بین‌المللی تضعیف شود.

رفتارهای ترامپ در عرصه جهانی، نه‌تنها به اعتبار آمریکا آسیب زده، بلکه موجب بی‌ثباتی و بحران‌های متعددی در سطح جهانی شده است. تکیه بر سیاست‌های جنگی و بحرانی که هیچ چشم‌انداز واقعی از صلح و امنیت به دنبال ندارند، به ایالات متحده آسیب می‌زند و باعث می‌شود این کشور نتواند نقشی مؤثر در حفظ نظم جهانی ایفا کند.


نظرات

آخرین اخبار
استقلال راهی بصره می‌شود؛ زمان دیدار با السد در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
قیمت دینار عراق امروز 18 شهریور؛ اختلاف نرخ خرید با کارت و پول نقد
سریال پایتخت را با کیفیت فراتر ببینید
ایران 2 - چین 1؛ جنگ نفس‌گیر برای صدرنشینی والیبال آسیا ادامه دارد
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ نفت 100 دلاری مانع صعود طلا
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ قیمت به 162 هزار تومان رسید
نسخه جدید برای جهش تجارت ایران و عراق؛ کرمانشاه در کانون توجه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ رونمایی از گرانترین محصول
طرح E1 دوباره خبرساز شد؛ هشدار درباره تغییر نقشه کرانه باختری
مستندساز آمریکایی: ایلان ماسک تهدیدی جدی برای دموکراسی‌های جهان است
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ اختلاف عجیب قیمت کارخانه و بازار
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ کدام خودرو 800 میلیون تومان گران شد؟
هشدار توانیر؛ قطع یارانه برق ماینرهای غیرمجاز برای یک سال
آمار جدید مرزبانی از کشفیات 6 ماهه؛ 1200 قبضه سلاح توقیف شد
12 کشور غربی علیه شهرک‌سازی اسرائیل موضع گرفتند
از پرونده محمدباقر خرازی چه می‌دانیم؟
جنایت هولناک خانوادگی در فارس؛ اختلاف مرگبار چهار برادر بر سر ارثیه
بیانیه سپاه شهداء در پی شهادت ماموستا محمدنزهتی در حادثه ترور گروهک‌های تجزیه طلب
فروش جدید ایران‌خودرو شهریور 1405 آغاز شد؛ ثبت‌نام 8 خودرو بدون حساب وکالتی+ نحوه ثبت نام
مدال طلای سمیه رحیمی در سری جهانی پاراتیروکمان
افزایش مبلغ کالابرگ در انتظار تصویب هیات دولت
آمریکا امنیت‌فروشی کرد؛ غرب آسیا حالا خریدار ندارد
پایان سرشماری سنتی در ایران؛ جزئیات روش جدید ثبت اطلاعات جمعیتی
یمن زیر آتش هواپیماهای عربستان؛ 32 حمله هوایی به چند استان
نتیجه درگیری های شب گذشته؛ هرمز خلوت‌تر، نفت گران‌تر، رسیدن هزینه محاصره به آمریکا
درخواست دبیرکل سازمان ملل برای خروج نیروهای اسرائیل از خاک لبنان
محور کندوان بازگشایی شد
بورس سبزپوش شد
قیمت گوشت قرمز امروز 18 شهریور 1405 + جدول قیمتها
پژوهشگر ایرانی نوعی مقاوم‌سازی مدل‌های هوش مصنوعی در برابر حملات خصمانه را ارائه کرد
2 میلیون گردشگر خارجی طی پنج ماه گذشته وارد کشور شدند
آمار جدید پنتاگون از تلفات نظامیان آمریکا در درگیری با ایران
چرا رتبه دانشگاه‌های ایران کاهش یافت؟ پاسخ معاون پژوهشی وزیر علوم
وال‌استریت ژورنال: نگرانی آمریکا از توان تسلیحاتی ایران پس از حملات به کشتی‌های آمریکایی
اختلال اینترنت کشور برطرف شد
قیمت طلا امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ افزایش 197 هزار تومان طلای 18 عیار
برق این مناطق ایلام امروز چهارشنبه 18 شهریور قطع می‌شود؛ جزئیات زمان‌بندی خاموشی
روبیو نفتکش‌های ایران را تهدید به حمله کرد؛ تنش دریایی تهران و واشنگتن بالا گرفت
تأکید پوتین بر همکاری با کره شمالی برای ایجاد نظم جهانی چندقطبی
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 18 شهریور ؛ ساعت خاموشی بروجن و فارسان
جدول زمانبندی قطعی برق شهرهای استان کرمانشاه امروز چهارشنبه 18 شهریور
تنش آبی در 176 روستای کهگیلویه و بویراحمد؛ وضعیت پایدار چه زمانی محقق می‌شود؟
اسرائیل به حالت آماده‌باش رفت؛ نگرانی از حملات موشکی و پهپادی
طلایی المپیک از فینال بازماند؛ آرین سلیمی به برنز گرندپری موجو رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 شهریور؛ ساعت پخش زنده والیبال ایران و لیگ قهرمانان اروپا
افزایش قیمت دارو در سامانه‌های بیمه سلامت اعمال شد
سی‌ان‌ان: عربستان در تلاش است تا کشورهای دیگر را علیه یمن وارد جنگ کند
نقش‌آفرینی تهران در نظم نوین منطقه‌ای
اقتصاد نگار | زنگ گرانی در بازار نوشت افزار به صدا درآمده است
هشدار سیلاب در گیلان، مازندران و تهران؛ بارش فردا پنجشنبه به مشهد می‌رسد