×
اجتماعی
شناسه خبر : 305183
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/06 ساعت 14:16
ظفرقندی: همه اعضای تیم ملی سلامت در همه بخش‌ها بدون وقفه ارائه خدمات می دهند

ظفرقندی: همه اعضای تیم ملی سلامت در همه بخش‌ها بدون وقفه ارائه خدمات می دهند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز در بازدیدی سرزده از بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) تربت حیدریه، روند ارائه خدمات درمانی در این مرکز را از نزدیک بررسی کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمدرضا ظفرقندی در جریان این بازدید با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) تربت حیدریه، از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات درمانی قرار گرفت و با پزشکان، پرستاران و کارکنان این مجموعه درمانی گفت‌و‌گو کرد.

وی در حاشیه این بازدید با قدردانی از تلاش‌های کادر سلامت این مرکز گفت: بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) از مراکز مهم درمانی در استان خراسان رضوی به شمار می‌رود که خدمات گسترده‌ای را به جمعیت قابل توجهی از منطقه تحت پوشش خود ارائه می‌دهد.

وزیر بهداشت با اشاره به شرایط حساس کشور افزود: کارکنان نظام سلامت در شرایط حساس و جنگی کنونی، در کنار رسیدگی به مجروحان جنگی، خدمات درمانی مورد نیاز مردم را در همه بخش‌ها بدون وقفه ارائه می‌کنند.

دکتر ظفرقندی با تأکید بر حضور گسترده نیرو‌های حوزه سلامت در شرایط بحرانی اظهار داشت: در این وضع همه اعضای تیم ملی سلامت پای کار هستند و حتی نیرو‌های بازنشسته و پیشکسوت نیز به صورت داوطلبانه و مجاهدانه در میدان خدمت حضور یافته‌اند که این موضوع مایه افتخار برای نظام سلامت است.

وی ادامه داد: امروز برای عرض خسته نباشید به همکارانمان در بیمارستان حضور پیدا کردیم و اگر کمبود یا مشکلی وجود داشته باشد، برای رفع آن اقدام خواهیم کرد.

وزیر بهداشت تأکید کرد: در تیم ملی سلامت تلاش می‌کنیم با رفتار حرفه‌ای، مسئولانه و متعهدانه اقداماتی انجام دهیم که مردم احساس آرامش کنند و در همین راستا همه ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات مطلوب بسیج شده است.

دکتر ظفرقندی همچنین به برنامه‌های توسعه‌ای حوزه درمان در این منطقه اشاره کرد و گفت: توسعه بخش سرطان و تجهیزاتی مانند رادیوتراپی از نیاز‌های مهم شهرستان تربت حیدریه است که امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده، امسال این بخش به مرحله بهره‌برداری برسد.

وی در پایان با قدر دانی از کارکنان نظام سلامت که در عرصه خدمت متعهدانه ایستادگی می‌کنند، ابراز امیدواری کرد با تلاش اعضای تیم ملی سلامت، کشور همانند دوران دفاع مقدس، جنگ ۱۲ روزه و دیگر بحران‌ها با سربلندی از شرایط دشوار عبور کند و پرچم خدمت‌رسانی مسئولانه در حوزه سلامت همچنان برافراشته بماند.


اخبار مرتبط
مصرف بی‌رویه سرم در کشور صدای وزیر بهداشت را درآورد
شنبه 1405/02/12 ساعت 16:34
مصرف بی‌رویه سرم در کشور صدای وزیر بهداشت را درآورد
در نشست مشترک انجمن‌های علمی پزشکی با وزیر بهداشت، محمدرضا ظفرقندی با اشاره به فشارهای اخیر بر صنعت دارو و افزایش نگران‌کننده مصرف سرم، بر لزوم فرهنگ‌سازی، نظارت بیمه‌ها و اجرای راهنماهای بالینی برای مدیریت مصرف دارو در کشور تأکید کرد.
تأکید وزیر بهداشت بر ثبات تأمین دارو در دوران جنگ
دوشنبه 1405/01/24 ساعت 14:49
تأکید وزیر بهداشت بر ثبات تأمین دارو در دوران جنگ
محمدرضا ظفرقندی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان سازمان غذا و دارو گفت : حوزه‌های دارو، غذا و تجهیزات پزشکی در دوره جنگ با وجود فشارها دچار کمبود جدی نشد و ثبات تأمین دارو حفظ شد.
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
سه‌شنبه 1405/01/11 ساعت 18:59
ظفرقندی در نامه به مدیرکل سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد:
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به دکتر تدروس آدهانوم، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، نوشت: سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه، شامل دارو، تجهیزات پزشکی و تیم‌های واکنش سریع (EMT) جهت پشتیبانی از سیستم سلامت ایران فراهم آورد.
نظرات

آخرین اخبار
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد