×
بین الملل
شناسه خبر : 305102
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/06 ساعت 04:32
یمن بر ایستادگی در کنار ایران تاکید کرد

یمن بر ایستادگی در کنار ایران تاکید کرد

مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن در اظهاراتی بر ایستادگی این کشور در کنار جمهوری اسلامی ایران در تجاوز اخیر تاکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش از خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) المشاط گفت: یمن حق ایران را در دفاع از خود و مقابله با متجاوزگران آمریکایی و صهیونیستی تائید می‌کند.

وی اضافه کرد: این تجاوز براساس طمع ورزی‌های صهیونیست‌ها در منطقه صورت گرفته است.

المشاط در ادامه خطاب به کشورهای عربی و اسلامی گفت: اگر کمکی در به شکست کشاندن این توطئه صهیونیستی نمی‌کنید، ابزار اجرای آن نیز نباشید.

وی همچنین از عربستان سعودی خواست تا به التزامات صلح به صورت عملی پاسخ گوید و آنچه که مصلحت دو کشور است را به دور از در نظر گرفتن منافع دیگران انجام دهد.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در ادامه خطاب به ملت این کشور، گفت: ما همه حقوق خود را بدون هیچ کم و کاستی پس خواهیم گرفت.

المشاط بیان کرد: عربستان باید به همه بندهای توافق صلح که شامل توقف تجاوز، لغو محاصره، خروج کامل نظامیان خارجی از خاک یمن، آزادسازی اسیران، جبران خسارت و بازسازی یمن است، عمل کند.

وی افزود: صبر ملت یمن بی نهایت نیست به ویژه اینکه خون‌ها و هزینه‌های بسیاری برای دست یابی به حقوق خود داده است.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن پیشتر با صدور بیانیه‌ای، حملات موشکی مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران به عمق مواضع صهیونیست‌ها را تبریک گفت.

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد: ما ضربات موشکی ایران که منجر به کشته و مجروح شدن شمار زیادی از صهیونیست‌ها شد را تبریک می‌گوییم. این حملات در حالی انجام شد که سامانه پدافندی دشمن در پی ضربات روزهای گذشته به‌طور کامل فروپاشیده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که تجاوزات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، در چارچوب هدف قرار دادن امت اسلامی و تحت پروژه موسوم به «تغییر خاورمیانه» صورت می‌گیرد.

انصارالله تأکید کرد هدف از این تجاوزات، توانمندسازی رژیم اسرائیل برای دستیابی به سلطه مطلق بر کل منطقه است.

جنبش انصارالله یمن با حمایت قاطع از مواضع تهران تصریح کرد: ایران اکنون در حال نبردی عادلانه در دفاع از منطقه، امت اسلامی و مقدسات علیه جبهه کفر و سرکشی است.

این گروه مقاومت افزود: دشمن صهیونیستی و آمریکایی جز زبان زور را نمی‌فهمند و تنها گزینه موجود، جهاد و مقاومت است.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

پیش از این سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران با اشاره به پیامدهای تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر اقتصاد، امنیت و ثبات منطقه و ایمنی دریانوردی در تنگه هرمز تصریح کرد: ناامنی تحمیلی بر تنگه هرمز نتیجه مستقیم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی است و جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی خود مجموعه‌ تدابیری را منطبق با حقوق بین‌الملل در این آبراهه اتخاذ کرده است.

عراقچی تصریح کرد: تنگه هرمز بر روی شناورهای متعلق یا مرتبط با آمریکا و رژیم صهیونیستی و هر طرف دیگری که به نوعی در تجاوز نظامی آنها علیه جمهوری اسلامی ایران مشارکت یا معاونت داشته است، بسته است اما دیگر شناورها به منظور اطمینان از عبور ایمن با هماهنگی با مراجع صلاحیت‌دار ایران می‌توانند از این آبراهه عبور کنند.


کلید واژگان
ایرانیمنصهیونیستاب
نظرات

آخرین اخبار
بولتون از حمایت از عوامل تجزیه‌طلب علیه ایران سخن گفت
رهبری ایران پیام جدیدی برای لبنان و حزب‌الله فرستاد
وزیر خارجه مصر: پروژه «اسرائیل بزرگ» محکوم به شکست است
وداع سینمای جهان با ستاره پارک ژوراسیک؛ سم نیل درگذشت
داور پرحاشیه جام جهانی دوباره سوت می‌زند؛نبرد فرانسه و اسپانیا زیر ذره‌بین بارتون
نورنما | تشییع باشکوه رهبر ایران در دنیای لگو!
تأمین اجتماعی پاسخ داد: حقوق بازنشستگان در خطر نیست
افشاگری رسانه عبری: نتانیاهو برای نجات سیاسی خود به دشمن نیاز دارد
دستگیری کلاهبردار فضای مجازی در تهران؛ فروش دعا و طلسم با درآمدهای کلان
گرمای بی‌سابقه در راه بوشهر است؛ دما به 50 درجه می رسد؟
قیمت دلار امروز دوشنبه 22 تیر 1405+ جدول
چهارمین دور حملات آمریکا به ایران؛ شنیده شدن مجدد صدای انفجار در حوالی بندرعباس و قشم
تیم ملی تیراندازی ایران با 16 ورزشکار راهی جام جهانی چین شد
گمرک بازرگان مجاز به ترخیص خودرو شد+ زمان اجرای ابلاغیه
مشهدی ها منتظر گرمای بالای 40 درجه باشند
هشدار زرد هواشناسی برای تهران/ موج گرمای شدید در پیش است
نورویدئو | پاداش واشنگتن؛ صورت حساب سنگین ابوظبی
«مردان آهنین» با شکوهی جدید به تلویزیون می‌آید
صدور مجوز شورای پروانه نمایش برای 4 فیلم و یک انیمیشن
حملات گسترده رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
وزیر خارجه اسپانیا: بحران خاورمیانه راه‌حل نظامی ندارد
تراز 5 میلیون واحدی شاخص کل بورس از دست رفت
پیام جدید اروپا درباره ایران و آمریکا؛ بروکسل آماده میانجیگری شد
صدای ماندگار اپرای تهران خاموش شد
محسنی‌اژه‌ای: دستگاه قضایی مسئول مستقیم مبارزه با فساد، محاکمه و مجازات مفسد است
آمار جدید ابربدهکاران بانکی منتشر شد
موج گرما برنامه بازدید از برج ایفل و لوور را بهم ریخت
دستور مهم دادگستری تهران درباره حساب‌های بانکی بدهکاران
چرا دوباره بورس آسیا و معاملات آتی آمریکا قرمزپوش شدند؟
تکلیف امتحانات دانشگاه و کنکور مشخص شد+جزئیات جدید از زبان وزیر علوم
چرا پرونده جنجالی جام جهانی دوباره داغ شد؟
نگرانی اسرائیل از تغییر اولویت‌های واشنگتن در قبال تهران
کسری طاهری از پرسپولیس به نساجی پرید!
تداوم هوای گرم در قم؛ پیش‌بینی دمای 46 درجه‌ای
زمان‌بندی خاموشی‌های احتمالی دو روز زودتر اعلام می‌شود
آمریکا تصمیم‌گیر مطلق نیست/ ایران اجازه تغییر موازنه میدانی را نمی‌دهد
عراق در پیچ واشنگتن؛ فرصت توسعه یا تله وابستگی؟
روایت تلخ جهانبخش از حذف زودهنگام؛ تیم ملی در جام جهانی تنها ماند
تلاش ناموفق شرکت خودروسازی برای تصاحب 120 هکتار زمین کشاورزی
تیم ملی فوتبال در فیفادی‌های آینده چند دیدار دوستانه برگزار می‌کند؟
صدای انفجار در اصفهان؛ مدیریت بحران دلیل را اعلام کرد
رئیس‌جمهور: دانشگاه مسئولیت حل مسائل واقعی کشور را برعهده بگیرد
گام جدید در خودکفایی صنعت نفت؛ تجهیزات راهبردی فاز 13 داخلی‌سازی شد
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه قزوین - کرج
معاریو: آمریکا به‌دنبال مهار تنش با ایران است
تلفات پنهان، هزینه آشکار؛ معمای سکوت آمریکا پس از حملات ایران
افزایش دما در هرمزگان؛ نیمه شرقی گرم‌تر می‌شود
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد
بحران در تنگه هرمز؛ تردد نفتکش‌ها به پایین‌ترین سطح رسید
ثبت 500 میلیون نسخه الکترونیک در بیمه سلامت