×
بین الملل
شناسه خبر : 304966
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 21:26
در نبردها پیروز می‌شویم اما در جنگ شکست می‌خوریم

ژنرال بازنشسته اسرائیلی:

در نبردها پیروز می‌شویم اما در جنگ شکست می‌خوریم

اسحاق بریک ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی با هشدار درباره وضعیت امنیتی این رژیم پس از حملات موشکی ایران اعلام کرد اسرائیل ممکن است در نبردهای مقطعی پیروز شود، اما در جنگ استراتژیک در حال شکست است و آینده‌ای تاریک پیش رو دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل:به گزارش معاریو، اسحاق بریک، ژنرال بازنشسته رژیم صهیونیستی درباره شرایط این رژیم پس از حملات موشکی کوبنده ایران گفت: من قبل از ۷ اکتبر هشدار دادم، پس حالا گوش دهید. اسرائیل در نبردها پیروز می‌شود اما در جنگ استراتژیک شکست می‌خورد. نیروی زمینی رها شده است، نیروی هوایی نمی‌تواند به تنهایی پیروز شود، حزب‌الله هم بازگشته است.

وی افزود: نیروی زمینی تا مرز فرسایش فرسوده شده است و اسرائیل از نظر استراتژیک برای جنگ در چندجبهه‌ به طور همزمان آماده نیست. توان حزب‌الله بهبود یافته و موفق شده ما را به طور قابل توجهی به چالش بکشد.

او گفت: حماس هم شکست نخورده است؛ به ابعاد اولیه خود بازگشته و با دستی باز بر شهرهای نوار غزه حکومت می‌کند. روابط ما با مصر نیز تضعیف شده است، دیگر مانند یک دوست رفتار نمی‌کند و پشت کردن مصر یک خطر استراتژیک در آینده است.

بریک یادآور شد: ما از نظر عملیاتی توخالی‌ هستیم. مقامات سیاسی به رهبری بنیامین نتانیاهو و مقامات نظامی به رهبری ایال زمیر همچنان رویدادها را با روش‌های دیروز مدیریت می‌کنند، در حالی که تهدید فردا از هم اکنون اینجاست.

وی عنوان کرد: با نیروی صرف هوایی به تنهایی نمی‌توانن بر ایران پیروز شد یا آن را ریشه‌کن کرد. اگر وضعیت به همین شکل باقی بماند، ایران با حمایت گسترده روسیه و چین، توانایی‌های عملیاتی خود را بازسازی خواهد کرد.

او اذعان کرد: اسرائیل امروز به تاکتیک معتاد شده و استراتژی را رها کرده است. ما در نبردهای کوچک پیروز می‌شویم، اما در جنگ برای حفظ موجودیت شکست می‌خوریم. وقتی از فرسایش نیروی زمینی صحبت می‌کنم، از فرسایش قدرت بازدارندگی و توانایی دفاع از خانه در صورت وقوع رویدادی چندجبهه‌ای از لبنان، سوریه، اردن، کرانه باختری و افراطیون در داخل اسرائیل، و در آینده تهدید بالقوه ترکیه و مصر صحبت می‌کنم. زمانی که حزب‌الله، ایران و شاخه‌هایشان آتش هماهنگ گشوده و مهاجمان از همه مرزها به داخل اسرائیل حمله کنند.

وی گفت: همه در اسرائیل باید درک کنند: آسایش، دشمن آمادگی است. توهم اینکه می‌توان به زندگی در حباب تل‌آویو یا گفتگوی سیاسی سطحی ادامه داد در حالی که زمین می‌لرزد، راهی مطمئن برای نابودی ما است. اگر تکبر را با فروتنی عملیاتی، دروغ‌ها را با حقیقت دردناک و خودپسندی را با ارزیابی‌های واقع‌بینانه از وضعیت فعلی عوض نکنیم، دوام نخواهیم آورد. کسی که نمی‌داند باید در آینه نگاه کند و عیوب خود را ببیند، سرانجام در هم شکسته خواهد شد. ساعت در حال تیک‌تاک است و این بار، ممکن است کسی نباشد که بعداً عذرخواهی کند.

بریک گفت: اسرائیل به یک «مثلث آهنین» متشکل از نیروی هوایی، دریایی و زمینی نیاز دارد. مشکل اینجاست که امروز تنها بر نیروی هوایی تکیه دارد، نیرویی که بدون کمک زمینی و دریایی تکمیلی قادر به پیروزی در جنگ‌ها یا محافظت از مرزها نیست.


نظرات

آخرین اخبار
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ انتقال هوایی پیکر رهبر شهید انقلاب به حرم مطهر رضوی
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا
جنگنده اف-16 آمریکایی در آتش سوخت
تحلیلگر هندی: ادعای التماس ایران برای توافق، روایت‌سازی ترامپ است
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم
توقف فعالیت 5 ایستگاه مترو مشهد به دلیل ازدحام عزاداران
رسانه‌های صهیونیستی: نتانیاهو به پایان سیاسی خود نزدیک می‌شود
واکنش کولینا به جنجال داوری در بازی آرژانتین و مصر
فاجعه در ایلام؛ جان‌باختن دو مادر در «بیمارستان کوثر»
رایزنی قطر با عربستان، ترکیه و امارات درباره تحولات منطقه
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول