×
سیاسی
شناسه خبر : 304959
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 17:44
کشورهای منطقه برابر طرح‌های شوم اسرائیل متحد شوند

سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو :

کشورهای منطقه برابر طرح‌های شوم اسرائیل متحد شوند

سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو خواستار اتحاد کشورهای منطقه برابر طرح‌های شوم اسرائیل شد و هشدار داد که با هدف قرار دادن ایران در مجامع سیاسی و حقوقی، اسرائیل را جسور نکنند.

نورنیوز-گروه بین الملل:علی بحرینی در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت: برای بیش از ۷۸ سال، منطقه ما هزینه موجودیتی را پرداخته است که با گذشت هر لحظه، امنیت جهانی را تضعیف کرده و منطقه ما را بیش از پیش در آشوب فرو می‌برد. این رنج زمانی تشدید می‌شود که روایت‌های نادرست و ساختگی جایگزین واقعیت‌ها شده و به‌عنوان حقیقت پذیرفته می‌شوند؛ در چنین شرایطی، مدافعان به‌عنوان دشمن معرفی می‌شوند.

وی افزود: رژیم اسرائیل با زیرکی، رئیس‌جمهور ایالات متحده را به مجری طرح‌های منحرف خود تبدیل کرده است. چنین وضعیتی تهدیدی جدی برای کل جهان محسوب می‌شود. اسرائیل تنها به ایران حمله نمی‌کند، یا فقط لبنان را هدف قرار نمی‌دهد، و حتی تنها در پی تضعیف فلسطین نیست؛ بلکه به بنیان نظم منطقه‌ای حمله کرده و جهان را به‌سوی هرج‌ومرج و بی‌ثباتی سوق می‌دهد.

سفیر ایران اظهار داشت: امروز به همسایگان خود اطمینان می‌دهیم که ایران آخرین هدف نخواهد بود. پس از ایران، شما به اهدافی در دسترس‌تر برای اجرای برنامه‌های خطرناک و ایدئولوژیک رژیم اسرائیل تبدیل خواهید شد. کسانی که امروز در کنار شما به‌عنوان دوست ظاهر می‌شوند، فردا نقاب از چهره برخواهند داشت.

وی تصریح کرد: امروز نیروهای مسلح شجاع و سرافراز ایران با قاطعیت برابر این موجودیت مخرب ایستاده‌اند؛ قدرتی خطرناک که نه‌تنها منطقه ما بلکه ثبات جهان را تهدید می‌کند. اسرائیل طی بیش از ۴۰ سال پروژه ایران‌هراسی را هدایت کرده و اکنون زمینه‌های درگیری را برای تحقق روایت‌های مخرب خود فراهم کرده است تا میان ما شکاف ایجاد کرده و ما را تضعیف کند.

بحرینی بیان داشت: ما از مردم منطقه می‌خواهیم با هوشیاری، خرد و درک بالا واکنش نشان دهند. ما به نمایندگی از همه شما برابر دشمنی می‌جنگیم که اگر امروز مهار نشود، فردا دیگر قابل کنترل نخواهد بود.

وی در ادامه یادآور شد: تهاجم هماهنگ علیه ایران با حمله‌ای بسیار دردناک و بی‌رحمانه به مدرسه‌ای در میناب در ۹ اسفند ۱۴۰۴ آغاز شد. این حمله و دیگر حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی در ایران، از جمله اماکن فرهنگی اسلامی، تأسیسات آب‌شیرین‌کن، پالایشگاه‌ها، ورزشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی در عسلویه، جزیره خارک و همچنین منازل مسکونی مردم ایران، همگی از پایگاه‌های آمریکا در برخی کشورهای همسایه منشأ گرفته‌اند. فرودگاه‌ها و بیابان‌های این کشورها به نقاط سوخت‌گیری جنگنده‌هایی تبدیل شده‌اند که هر روز بر سر مردم ایران بمب می‌ریزند. چگونه ممکن است همه این‌ها در حالی رخ دهد که شما به همسایگان و دوستان خود اعتماد داشتید و باور داشتید که هرگز اجازه نخواهند داد از خاک یا حریم هوایی‌شان برای حمله به ایران استفاده شود؟

بحرینی گفت: از ۹ اسقند ۱۴۰۴ تاکنون، نزدیک به ۴۵ هزار خانه تخریب شده، بیش از ۵۳ بیمارستان هدف قرار گرفته و ۵۷ مدرسه بمباران شده‌اند. امروز ایران در سوگ بیش از ۱۵۰۰ کشته، از جمله ۳۰۰ کودک، عزادار است. مسوولیت این حملات تنها بر عهده عاملان مستقیم آن نیست، بلکه متوجه کسانی نیز هست که آن را تسهیل، حمایت و تشویق کرده‌اند. ایران حق خود می‌داند که به این حملات از مبدأ پاسخ دهد و از تکرار هرگونه تجاوز جلوگیری کند.

وی در پایان گفت: پیام ما به همسایگان این است که باید برای حفظ ارزش‌های مشترک، جغرافیا و آینده‌مان متحد شویم. باید برابر طرح‌های شوم دشمن مشترک خود، یعنی اسرائیل، متحد بایستیم. با هدف قرار دادن ایران در مجامع سیاسی و حقوقی، اسرائیل را جسور نکنید. این یک اشتباه تاریخی است.


نظرات

آخرین اخبار
اولین بازی رئال مادرید در لالیگا به تعویق می‌افتد
ادعای نویسنده آمریکایی درباره بازتاب جهانی مراسم وداع با رهبر شهید
آتش‌سوزی دوباره در منطقه گردشگری رود رونه باشت
واکنش رونالدو به شایعه خداحافظی؛ پایان یک ابهام بزرگ
توصیه‌های اورژانسی برای حضور ایمن در تجمعات و جمعیت‌های انبوه
ترامپ بار دیگر با جولانی دیدار می‌کند
متهم پرونده کودک‌آزاری و قتل یک کودک در مهرستان بازداشت شد
تمرین فردای استقلال با تصمیم کادرفنی تعطیل شد
قدردانی ترامپ از بخشش کارت قرمز بالوگان!
دعوت مردم عراق به شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید
حماس از طرح جدید اشغالگران برای یهودی‌سازی الخلیل خبر داد
اعتراف نشنال اینترست به ناکامی آمریکا در برابر ایران
تجلی وحدت ملی در وداع با رهبر شهید؛ حضور میلیونی در نماز بر پیکر مطهر
پروازهای فوق‌العاده ایران‌ایر به نجف و مشهد برقرار شد
مدافع ملی‌پوش در تمرین سپاهان حاضر شد
نامزد انتخابات فرانسه: ایران آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکست داد
ذوب‌آهن با تمدید قرارداد کاپیتان، نقل‌وانتقالات را آغاز کرد
تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر تداوم رویکردهای تحولی در قوه قضائیه
رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم
گروسی: اقدامات روس‌اتم درباره نیروگاه بوشهر منطقی بود
تحلیلگر صهیونیست: ایران آرام نخواهد نشست
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد در روز چهارشنبه
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد اعلام شد
وزیر خارجه سابق اتریش: جایگاه ایران در عرصه جهانی تقویت شده است
تایید خروج 11 فروند سوخت‌رسان آمریکایی از غرب آسیا
استاندار تهران: فردا، روزی نیست که کسی در خانه بماند
پلیس فتا: فریب تبلیغات جعلی بلیت و اسکان مراسم تشییع را نخورید
رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد
حکایت وداع / 21
ترامپ بیش از 30 مقرره کنترل سلاح را لغو کرد
دعوت فرماندار تهران از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
پیام قالیباف به انتصاب مجدد محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه
نتانیاهو: ترامپ و من دیدگاه مشترکی داریم
سامانه بارشی تقویت شد؛ 9 استان در وضعیت هشدار نارنجی
تشدید محدودیت‌های واشنگتن علیه شرکت‌های فناوری چین
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید در رسانه‌های خارجی
رشد خودروهای هوشمند چینی در اروپا؛ سهم بازار به 20 درصد می‌رسد
یمن: با تمام توان برای شکستن محاصره اقدام می‌کنیم
تأکید قطر و هند بر اهمیت حل‌وفصل اختلافات از طریق گفت‌وگو
سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شد؛ تارتار روی نیمکت سرخ‌ها+معرفی مربیان
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید در قم اعلام شد
قالیباف: صلح در لبنان بدون نقش ایران ممکن نیست
حسام الدین آشنا: ایران جنگ تحمیلی 8 ساله را با مذاکره به سرانجام رسانید
رمضان زاده: نفی حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع نشان از کینه و نفی واقعیت دارد
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ حملات هوایی رژیم صهیونیستی ادامه یافت
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت 22 امشب تمدید شد
رئیس‌جمهور انتصاب مجدد اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه را تبریک گفت
پیروزی تیم ملی بسکتبال برابر سوریه/ ایران صدرنشین ماند
ازسرگیری تجارت دریایی ایران و قطر