×
بین الملل
شناسه خبر : 304950
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 17:17
تاکید مالزی بر حق ایران برای دفاع ازخود در برابر آمریکا

تاکید مالزی بر حق ایران برای دفاع ازخود در برابر آمریکا

نخست‌وزیر مالزی با اشاره به ابتکار پاکستان برای تسهیل گفت‌وگو میان آمریکا و ایران، بر حق ایران در دفاع از حاکمیت خود تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  انور ابراهیم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: از پیشنهاد به‌موقع و سازنده اسلام‌آباد برای تسهیل گفت‌وگو میان واشنگتن و تهران استقبال می‌کنم و مالزی از این طرح حمایت می‌کند.

شهباز شریف نخست وزیری پاکستان در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: اسلام آباد در صورت توافق ایالات متحده و جمهوری اسلامی ایران، آماده و مفتخر است که میزبان تسهیل مذاکرات معنادار و قطعی برای حل و فصل جامع درگیری جاری باشد.

وی با تاکید بر اینکه هنوز فضای لازم برای دیپلماسی وجود دارد، افزود: این فرصت باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد و مذاکرات باید با نیت واقعی برای پایان دادن به درگیری‌ها دنبال شود.

نخست‌وزیر مالزی با بیان اینکه جهان بارها شاهد آتش‌بس‌هایی بوده که تنها به‌عنوان وقفه‌ای موقت عمل کردند، هشدار داد که آسیای غربی به راهکاری پایدارتر نیاز دارد.

انور ابراهیم همچنین بر حق تهران برای دفاع از حاکمیت خود به‌ویژه در برابر حملات مداوم رژیم صهیونیستی در ایران و لبنان، تاکید کرد.

در عین حال، وی از همه طرف‌ها خواست حداکثر خویشتنداری را رعایت کنند و از گسترش دامنه درگیری، جلوگیری شود.

نخست‌وزیر مالزی با ابراز نگرانی از رفتارهای مغایر با حقوق بین‌الملل از سوی مدعیان طرفداران نظم جهانی، تصریح کرد: قواعد بین‌المللی را نمی‌توان به‌صورت گزینشی اجرا کرد و این قوانین نباید یک طرف را از پاسخگویی معاف و طرف دیگر را از حق دفاع محروم کند.

وی در پایان با اشاره به رایزنی‌های خود با سران کشورهای مختلف از جمله اعضای شورای همکاری خلیج فارس، ترکیه، مصر، اندونزی، ژاپن و پاکستان، تاکید کرد که کوالالامپور از هر ابتکار معتبر برای کاهش تنش و دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار در منطقه حمایت می‌کند.

پس از حمله تجاوزگرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران، بسیاری از کشورهای آسیایی دچار مشکلات جدی شده اند. برخی از کشورها برای کاهش مصرف و مهار شوک ناشی از بحران عرضه، رو به اقدامات اضطراری، شامل دورکاری، تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، محدودیت‌های فروش سوخت، یارانه‌های دولتی و سقف قیمتی، آوردند.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار ایران درباره مسابقه تسلیحاتی آمریکا در فضا
آرایش جدید نظامی با انتقال آپاچی‌ها
واکنش وزارت خارجه به تحریم های اقتصادی جدید آمریکا
محدودیت ترافیکی مراسم عید بیعت
حضور قالیباف در مراسم چهلمین روز خاکسپاری قائد شهید امت در کربلای معلی
قدردانی نماینده آیت‌الله سیستانی از مدیریت دکتر پزشکیان در جنگ رمضان
برنامه عادی‌سازی روابط ارمنستان با جمهوری آذربایجان و ترکیه
یارانه نقدی مردادماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
نورویدئو| پشت پرواز شاهین سنتکام؛ جبران ضعف یا تداوم سلطه
انتشار کلید آزمون‌های سراسری
شکست نامزدهای مورد حمایت ترامپ در انتخابات
پاسخ یمن به نقض حریم هوایی از سوی عربستان
تساوی دراماتیک خاتون بم مقابل النصر
اجرای حکم قطعی جرائم اقتصادی درباره تعاونی مولی‌الموحدین
خدمات سلامت ایران به اتباع
پیروزی اتلتیکو با شعار علیه آلوارز
تحول در صنعت فضایی ایران روی مدار ژئو
مهار آتش‌سوزی در مرز بیله‌سوار
رابرت مالی: مردم ایران تسلیم نخواهند شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 30 مرداد / طلا صعود می کند؟
رونمایی از طرح آرامگاه فرشچیان
دفن پروژه جاه‌طلبانه نئومِ بن سلمان در شن‌های عربستان!
منیر الحدادی به لیگ اسپانیا بازگشت
سیاستگذاری اقتصادی تغییر ریل می‌دهد؟
قطر: بازگشت به شرایط پیش از جنگ ضروری است
قرارگیری ترامپ در برزخ دائمی
گزارش تصویری| آزمون سراسری سال 1405
پای اسپانیایی‌ها به بیرجند باز شد
دفاع و بازتولید قدرت از دل تهدید
ناکامی آزادکاران جوان در مسابقات جهانی
بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر اسرائیل به غزه
انتقاد تند داریوش ارجمند از بودجه هنرمندان
توضیح درباره ابطال مصوبات شورای رقابت در پیش‌فروش خودرو
توقف پروازها در بن‌گوریون
مشاور امنیت ملی عراق چه پیامی را به قالیباف رساند؟
آخرین خبر از پرونده تکان‌دهنده و 53 میلیون دلاری هاروارد
انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
قالیباف به کربلا رسید
ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
واکنش چین به تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران
شکست کشتی‌گیران ایرانی در رقابت‌های جهانی
رکورد 48 ساعته پلیس؛ کشف هزاران تن موادمخدر و سوخت قاچاق
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک
روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم
رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهد
گام مجلس برای حمایت از تولیدکنندگان؛ خسارت‌ها با جریمه تأخیر پرداخت می‌شود
هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور
حمله اسرائیل به ابوالظهور؛ پیام مستقیم به اردوغان و ارتش ترکیه