×
اجتماعی
شناسه خبر : 304924
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 15:36
خبر خوب پلیس درباره کاهش محسوس تصادفات جاده‌ای نوروز

خبر خوب پلیس درباره کاهش محسوس تصادفات جاده‌ای نوروز

جانشین پلیس راهور فراجا از کاهش قابل ملاحظه حوادث رانندگی طی ایام نوروز در محورهای مختلف کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

نورنیوز_ گروه اجتماعی: جانشین پلیس راهور فراجا از کاهش محسوس حوادث رانندگی در محورهای کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش  خبرگزاری پلیس، سردار حسن مومنی در بازدید از قرارگاه پلیس راه استان قزوین با اشاره به افزایش تردد در مسیرهای مواصلاتی گفت: در حال حاضر تردد در جاده‌های کشور به‌ویژه محورهای شمالی ادامه دارد و محور قزوین یکی از مسیرهای کلیدی به شمار می‌رود که بخش عمده‌ای از ترافیک استان‌های شمال غرب و گیلان از این محور عبور می‌کند.

جانشین پلیس راهور فراجا افزود: در روزهای اخیر در استان قزوین شاهد افزایش تردد بودیم، اما خوشبختانه آمار تصادفات در این منطقه نسبت به مدت مشابه گذشته کاهش یافته است.

به گفته مومنی، از ابتدای اجرای طرح نوروزی تا کنون بیشترین حجم تردد مربوط به استان‌های مازندران، گیلان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و همدان بوده است و تراکم خودروها عمدتاً در همین مناطق مشاهده می‌شود.  

جانشین پلیس راهور فراجا در ادامه با اشاره به لزوم رعایت کامل مقررات رانندگی گفت: از مردم عزیز تقاضا داریم هنگام رانندگی حتماً مقررات و توصیه‌های راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا به سلامت به مقصد برسند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت خاص کشور و حملات اخیر دشمنان اظهارکرد: با توجه به شرایط جنگی و احتمال بمباران برخی اماکن، لازم است مردم از هرگونه تجمع در اطراف محل‌های آسیب‌دیده خودداری کنند. وظیفه پلیس راهور در چنین شرایطی باز نگه‌داشتن مسیر برای خودروهای امدادی است و تجمعات غیرضروری مانع عملیات امدادرسانی می‌شود.

مومنی تأکید کرد: لحظات طلایی امدادرسانی بسیار حیاتی است. اگر مسیرها بسته شود، نیروهای هلال احمر و اورژانس نمی‌توانند خدمات نجات را به موقع انجام دهند و این مسئله جان هموطنان ما را به خطر می‌اندازد.

جانشین پلیس راهور فراجا از رانندگان خواست در صورت مسدود اعلام شدن مسیرها، از تردد در آن خودداری کنند و افزود: روحیه نوع‌دوستی مردم ایران ستودنی است، اما خواهش می‌کنم تا زمانی که نیروهای امدادی اعلام نکرده‌اند، کسی برای کمک‌رسانی به محل حادثه مراجعه نکند تا ترافیک و بی‌نظمی ایجاد نشود.

مومنی سپس از آغاز همزمان موج رفت و برگشت سفرهای مردم در سراسر کشور خبر داد و افزود: هم‌اکنون هم مسیر رفت فعال است و هم برگشت چراکه مردم علاوه بر سفرهای تفریحی، دید و بازدید اقوام و صله‌ رحم را نیز انجام می‌دهند که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز بوده است.

وی با اشاره به شرایط مطلوب عبور و مرور و کاهش تصادفات گفت: شاهد کاهش قابل ملاحظه تصادفات و آمار جانباختگان بوده‌ایم. امیدواریم این روند کاهشی در روزهای پایانی تعطیلات نیز ادامه پیدا کند.

مومنی در پایان خاطرنشان کرد: با وجود حجم بالای ترددها، وضعیت جاده‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته بهتر است و تعداد حوادث جاده‌ای نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. از همه هموطنان تقاضا داریم همچنان با رعایت مقررات به سلامت سفر کنند.

 


نظرات

آخرین اخبار
چطور از خشکی پوست در تمام فصول پیشگیری کنیم؟
نسخه متخصصان برای قلب سالم؛ این عادت‌های غذایی را تغییر دهید
سامانه خورشیدی شناور کانادایی‌ها با حباب هوا یخ را شکست
با این فرمول 90 ثانیه‌ای از حواس‌پرتی نجات پیدا می کنید
ایران (0)- بلژیک (0)/تساوی ارزشمند با درخشش بیرانوند + فیلم
گزارش تصویری| دیدار تیم های فوتبال ایران و بلژیک
هشدار ترکیه درباره احتمال خرابکاری رژیم صهیونیستی در مذاکرات ایران و آمریکا
پیام سردار قاآنی خطاب به سربازان تروریست ارتش رژیم صهیونیستی
وقوع انفجار در دوحه
جولانی درخواست ترامپ را نپذیرفت
سرپرست وزارت دفاع: به دشمن بدعهد اعتماد نداریم
اعتراف ارتش اسرائیل به نقش عملیات شناسایی حزب‌الله در افزایش تلفات
پیروزی هندبال ساحلی ایران برابر آمریکا در دیدار تدارکاتی
بازگشت داور جنجالی به میدان قضاوت جام جهانی
اعلام وضعیت اضطراری در لس‌آنجلس پس از آتش‌سوزی دوباره
بازگشت نساجی به لیگ برتر فوتبال
اهدای پرچم گنبد حرم امام حسین(ع) برای بدرقه رهبر شهید
واکنش تند فدراسیون فوتبال ایران به اظهارات مقام آمریکایی
نماینده روسیه: ایران دارایی‌های مسدودشده خود را بازپس می‌گیرد
وزیر خارجه فرانسه دوشنبه به سوئیس می‌رود
برلین: ترامپ موجب انسداد تنگه هرمز شد
رسانه عبری: اسرائیل در آستانه عقب‌نشینی از جنوب لبنان
اکثریت آمریکایی‌ها خواستار پایان فوری درگیری با ایران هستند
ترامپ: نخست‌وزیر انگلیس کناره گیری می کند
وزیر ارشاد: مذاکره‌کنندگان ایرانی با شجاعت از حقوق ملت دفاع می‌کنند
واقعیت جنگ ایران با روایت پیروزی ترامپ فاصله دارد
حمایت مشاور ترامپ از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عبور 25 میلیون بشکه نفت از «خط محاصره»
بقایای پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تشییع می شود+زمان مراسم
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ+ شروط جدید
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
نتانیاهو: اشغال جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد
طوفان در آتلانتا؛ اسپانیا دروازه عربستان را 4 بار باز کرد
مذاکرات پرسپولیس با اسکوچیچ در ترکیه پایان یافت
استقلال به شایعات نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد
شرکت جدید برای بیمه‌گری در تنگه هرمز تشکیل شد
رئیس‌جمهور: وحدت ملی بزرگ‌ترین دستاورد کشور در شرایط کنونی است
زمان پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
حزب‌الله: امیدی به مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل در واشنگتن نیست
آخرین وضعیت جسمی شاپور رحیمی
چین جنگنده‌هایش را به نزدیکی تایوان اعزام کرد
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید