×
اجتماعی
شناسه خبر : 304658
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/04 ساعت 13:47
فعالیت ادارات تهران در نوروز با حضور 20 درصد کارکنان

فعالیت ادارات تهران در نوروز با حضور 20 درصد کارکنان

طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی و استانداری تهران، در ایام نوروز فقط 20 درصد کارکنان دولت در محل کار حضور دارند و مدیران دستگاه‌های اجرایی به‌طور کامل در ادارات حاضر خواهند بود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: هر ساله پس از پایان تعطیلات نوروزی (روز پنجم فروردین) ادارات دولتی بازگشایی می‌شوند و فعالیت آنها آغاز می‌شود. امسال با توجه به شرایط جنگی و تجاوز رژیم صهیونی - آمریکایی علیه کشورمان، سازمان اداری و استخدامی کشور، طی بخشنامه‌ای نحوه فعالیت کارکنان را تا زمان بازگشت وضعیت کشور به حالت عادی، به دستگاه‌های اجرایی کشور ابلاغ کرد و به استانداران اختیار داد تا متناسب با شرایط موجود در مناطق گوناگون کشور و در چارچوب قوانین و مقررات مربوط، در خصوص نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در استان خود، اتخاذ تصمیم کنند.

بر اساس بخشنامه ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ سازمان اداری استخدامی، دستگاه‌های اجرایی مکلفند با استفاده از ظرفیت‌های موجود در قوانین و مقرارت جاری، نظیر ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری و آیین‌نامه دورکاری، به نحوی برنامه‌ریزی کنند که خدمات اصلی بدون وقفه و حضور نیروی انسانی متناسب در محل کار، به مردم ارائه شود.

مطابق این بخشنامه، اولویت برخورداری کارکنان از دورکاری به ترتیب با معلولان، بانوان باردار و یا دارای فرزند معلول یا شش سال و کمتر، کارکنان دارای مشکلات قلبی و ریوی و بیماری‌های صعب‌العلاج است.

همچنین دستگاه‌های عملیاتی ارائه‌دهنده خدمات ضروری در حوزه‌هایی نظیر بهداشت و درمان، انرژی، ارتباطات، حمل و نقل عمومی، خدمات شهری، آتش‌نشانی، امنیتی، انتظامی و دفاعی از شمول دورکاری مستنی هستند و مطابق با تصمیمات مراجع ذیصلاح مربوط اقدام می‌کنند.

دستگاه‌های اجرایی ارائه‌دهنده خدمات در حوزه‌هایی نظیر تامین اجتماعی و مالیاتی موظفند به نحوی برنامه‌ریزی کنند که ضمن عدم ایجاد وقفه در ارائه خدمات به مردم، ذینفعان مربوطه با خسارت یا جریمه ناشی از کاهش سطح خدمات یا تاخیر در دریافت خدمات، مواجه نشوند.

در این راستا، باتوجه به ارائه اختیار به استانداران، محمدصادق معتمدیان - استاندار تهران - اعلام کرده که در ایام نوروز در پایتخت، دستگاه‌های عملیاتی ارائه‌دهنده خدمات ضروری در حوزه‌هایی نظیر بهداشت و درمان، انرژی، ارتباطات، حمل و نقل عمومی، خدمات شهری، آتش‌نشانی، امنیتی، انتظامی و دفاعی آماده‌باش کامل هستند.

همچنین طبق اعلام استاندار تهران، همه مدیران دستگاه‌های اجرایی در استان تهران به صورت ۱۰۰ درصد حضور دارند و ۲۰ درصد از کارکنان دولت موظف شده‌اند در ایام نوروز در محل کار حضور داشته باشند. 

به گفته وی، در حوزه زیرساخت‌ها آمادگی کامل وجود دارد و بیش از ۱۰۰۰ اکیپ آماده ارائه خدمات هستند. در بخش نظارتی و اقتصادی نیز مسئولان در ستاد تنظیم بازار کاملا فعال هستند و بازار را مرتب رصد و پایش می‌کنند تا هیچ‌گونه کمبودی در تامین کالا و خدمات وجود نداشته باشد.

1
2
 


اخبار مرتبط
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
جمعه 1405/01/14 ساعت 15:53
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
استاندار تهران از دورکاری زنان و حضور 20 درصدی کارمندان ادارات از شنبه خبر داد.
ابلاغ نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی/ بانوان تهرانی تا اطلاع ثانوی دور کار خواهند بود
سه‌شنبه 1405/01/04 ساعت 19:49
ابلاغ نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی/ بانوان تهرانی تا اطلاع ثانوی دور کار خواهند بود
استاندار تهران از ابلاغ نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و اعلام کرد: فعالیت ادارات از فردا چهارشنبه 5 فروردین ماه با 20 درصد ظرفیت کارکنان به صورت حضوری و بانوان تا اطلاع ثانوی دورکار خواهند بود.
تازه ترین آمار از میزان آسیب‌‌ها به خانه‌ها و ادارات در 18 استان
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 14:21
تازه ترین آمار از میزان آسیب‌‌ها به خانه‌ها و ادارات در 18 استان
گزارش‌های اولیه از ارزیابی خسارات ناشی از جنگ تحمیلی صهیونی-آمریکایی در 18 استان کشور به غیر از تهران، نشان می‌دهد تا روز 25 اسفند، 799 واحد مسکونی و تجاری بخش خصوصی به‌طور کامل تخریب شده و 44 هزار و 656 واحد دچار آسیب شده‌اند.
ارائه خدمات هویتی در ادارات ثبت احوال کشور بدون وقفه ادامه دارد
یکشنبه 1404/12/24 ساعت 21:58
رییس سازمان ثبت احوال کشور؛
ارائه خدمات هویتی در ادارات ثبت احوال کشور بدون وقفه ادامه دارد
رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: رسیدگی به امور انحصار وراثت، ساماندهی اطلاعات خانوار و ارائه خدمات هویتی به متقاضیان با برنامه‌ریزی مناسب و تلاش کارکنان در سطح کشور در حال انجام است.
نظرات

آخرین اخبار
نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 دلاری نشانه پیروزی نیست
عکس های منتخب ایران، شنبه 19 اردیبهشت 1405
دستور دولت برای بازگشت قیمت روغن
پایان لیگ قطر با قهرمانی السد و حضور ابراهیمی در تیم منتخب
روند نزولی ذخایر جهانی نفت
افزایش قیمت جهانی غذا به بالاترین سطح از 2023 رسید
ترامپ در آستانه دو شکست بزرگ
استقلالی ها دوباره پا به توپ می شوند
سقوط یک پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی فوتبال ساحلی
چراغ سبز خارجی‌های استقلال برای بازگشت به تهران
تحقیق و تفحص از 6 بانک در پرونده وام‌های ازدواج و فرزندآوری
تاکید پزشکیان بر اجرای اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی با مشارکت مردم
رقات چهار مدعی برای جانشینی گوترش
فرانسه ایلان ماسک و «ایکس» به دادگاه می کشد
نخست‌وزیر جدید مجارستان سوگند یاد کرد
ویز ایر پروازهای خود را به تل آویو لغو کرد
ارائه لیست مازاد اوسمار ویرا حقیقت دارد؟
روسیه: دیدار پوتین و ترامپ در چین غیرواقع‌بینانه است
ترامپ: درباره پاسخ ایران اظهارنظر نمی کنم
همه جنگ‌ها با مذاکره پایان می‌یابد، به جز با آمریکا
تخلیه اضطراری مسافران کشتی آلوده به هانتاویروس
درهای تنگه هرمز را برای همیشه به روی خود نبندید!
یک مادر اردکانی 5 قلو به دنیا آورد!
خطر جهش قیمت انرژی بالا گرفت
دیدار روبیو و پاپ در سایه اختلافات بر سر جنگ علیه ایران
تشدید سرکوب شیعیان در بحرین با بازداشت ده‌ها عالم دینی
تمایل کشورهای اروپایی به حفظ ائتلاف ناتو با آمریکا
نورویدیو | چگونه آمریکا جهان را با پایگاه هایش نا امن کرد؟
درسی که رهبر جدید ایران به ترامپ داد
تساوی برابر چلسی لیورپول را به رده چهارم رساند
واردات نهاده‌های دامی 10 درصد افزایش یافت
تحول در بازار برق با رقابت شرکت‌های خرده‌فروشی استارت خورد
تنیسور ایرانی به مصاف نماینده رژیم صهیونیستی نرفت
نورنما | نمایش تحسین برانگیز پهپادها در شهر چونچینگ چین
برقراری پرواز روزانه تهران- ارومیه از امروز
عیسی امیدوار، جهانگرد نامدار و مستندساز ایرانی درگذشت
امارات در کمین جایگزینی به جای ایران در جام جهانی 2026
پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در آستانه آغاز
چرا درآمد نفتی اوپک برای سومین سال سقوط کرد؟
فرصت دوباره برای پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد استعدادهای درخشان دانشگاه الزهرا
حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی
حمایت مورینیو از تیم ملی فوتبال ایران
بازگشت 3700 مگاوات نیروگاه حرارتی به مدار تولید
خط و نشان دادستان تهران برای مجرمان اقتصادی
عباسعلی کدخدایی جانشین ذوالقدر شد
دستگیری 7 نفر به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند در ساوه
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دستیاری
بازگشت شبکه برق به شرایط پیش از جنگ
جاده چالوس از ساعت 17 یکطرفه می‌شود
تغییر سکان هدایت تکواندو