×
اجتماعی
شناسه خبر : 304502
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/03 ساعت 19:58
آخرین وضعیت سوخت‌رسانی در استان‌های پرمسافر

آخرین وضعیت سوخت‌رسانی در استان‌های پرمسافر

ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر آخرین وضعیت سوخت‌رسانی، آب و هوا و استان‌های پرمسافر در تعطیلات نوروزی و در شرایط جنگی را که الگوی سفر با تغییراتی مواجه شده است، تشریح کرد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، دوشنبه سوم فروردین‌ماه ۱۴۰۵ با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو این ستاد برگزار شد و در آن، آخرین وضعیت سفرهای نوروزی، روند خدمات‌رسانی به مسافران و تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای مدیریت شرایط جاری کشور، به‌صورت چندبُعدی مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، نمایندگان حوزه‌های مختلف از جمله گردشگری، هواشناسی، سوخت، مناطق آزاد و پایگاه‌های میراث‌فرهنگی، با ارائه گزارش‌های تخصصی، تصویری جامع از وضعیت تردد، اقامت و خدمات‌رسانی به مسافران ارائه کردند و بر استمرار خدمت‌رسانی در چارچوب حکمرانی هماهنگ و تاب‌آور تاکید شد.

غلامعلی، نماینده وزارت کشور در این ستاد، از اجرای طرح ساماندهی فضای عمومی شهرها خبر داد و گفت: این اقدام با دستور وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی در حال پیگیری و اجراست تا شرایط مناسب‌تری برای حضور مسافران در شهرها فراهم شود.

او افزود: استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاه‌ها و امکانات شهری برای ارائه خدمات بهتر به مسافران در دستور کار قرار دارد.

نماینده وزارت کشور همچنین با اشاره به تمهیدات حوزه حمل‌ونقل اظهار کرد: در صورت ضرورت، جابه‌جایی مسافران با استفاده از اتوبوس‌های شهری نیز انجام خواهد شد که این موضوع با دستور وزیر کشور پیش‌بینی شده است.

غلامعلی در ادامه از تشکیل ستاد ملی برای برگزاری مراسم تدفین رهبر انقلاب در مشهد خبر داد و افزود: در این چارچوب، موضوعاتی همچون اسکان، تغذیه و خدمات‌رسانی به مردم با مشارکت دستگاه‌های مختلف برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد.

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، با اشاره به تقارن این ایام با روز جهانی هواشناسی، گفت: شعار امسال «دیده‌بانی امروز، حفاظت از فردا» است که بر اهمیت داده‌های اقلیمی در تصمیم‌سازی‌های کلان تاکید دارد.

او افزود: بر اساس پیش‌بینی‌ها، در هفته جاری و آینده، بخش قابل توجهی از کشور با بارندگی مواجه خواهد شد و شدت این بارش‌ها در اواخر هفته جاری افزایش می‌یابد.

ضیائیان اظهار کرد: امروز سوم فروردین، در نیمه غربی کشور بارش‌های قابل توجهی رخ می‌دهد و استان‌هایی مانند خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، شمال بوشهر و هرمزگان بارش‌های شدیدتری را تجربه خواهند کرد.

او ادامه داد: فردا (سه‌شنبه چهارم فروردین) نیز این بارش‌ها ادامه دارد و روز پنجشنبه شاهد بارش‌های بسیار شدید در مناطق جنوب و جنوب‌غرب کشور خواهیم بود، هرچند از هفته آینده از شدت سامانه‌ها کاسته می‌شود.

در ادامه، نماینده شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با تاکید بر مدیریت جهادی در تأمین سوخت، گفت: با وجود شرایط تحمیل‌شده، در حال حاضر هیچ مشکلی در زمینه سوخت‌رسانی در کشور وجود ندارد.

او افزود: بیشترین میزان مصرف روزانه در ابتدای شرایط خاص اخیر حدود ۱۴۰ میلیون لیتر بوده که اکنون به حدود ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسیده است.

نماینده شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در ستاد سفر همچنین درباره سهمیه‌ها گفت: برداشت از کارت شخصی تا ۳۰ لیتر و از کارت‌های آزاد تا ۱۰ لیتر انجام می‌شود و سهمیه ماهانه کارت‌های شخصی بدون تغییر برقرار است.

در ادامه، نماینده دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی در ستاد سفر اظهار کرد: در روزهای ابتدایی، برخی مناطق آزاد جنوبی از جمله چابهار و اروند تحت تأثیر شرایط قرار گرفتند، اما انتقال مسافران به نقاط امن بدون مشکل انجام شد.

او افزود: در حال حاضر، تمرکز سفرها به مناطق آزاد شمالی مانند انزلی، ارس و ماکو افزایش یافته و خدمات‌رسانی در این مناطق به‌صورت کامل در حال انجام است.

مصطفی فاطمی، مدیرکل گردشگری داخلی نیز با استناد به داده‌های سیم‌کارت‌ها گفت: بیشترین تمرکز مسافران در استان‌های گیلان، اردبیل، مازندران، همدان، خراسان شمالی و چهارمحال و بختیاری مشاهده می‌شود.

هانی رستگاران، دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر نیز با اشاره به روند فعالیت این ستاد یادآور شد: فعالیت ستاد از ۲۵ اسفند آغاز شده و تاکنون چهار نشست برگزار شده است و پس از آغاز شرایط خاص، یک جلسه اضطراری نیز با حضور دستگاه‌های خدمات‌رسان تشکیل شد.

او با تاکید بر تغییر الگوی سفر در نوروز ۱۴۰۵ افزود: برخلاف سال‌های گذشته که پیک سفر از ۲۶ اسفند آغاز می‌شد، امسال این سفرها زودتر آغاز شد.

دبیر ستاد سفر با اشاره به چالش‌هایی نظیر اسکان اضطراری، خسارت به برخی تأسیسات گردشگری و محدودیت‌های حمل‌ونقل هوایی، از همکاری مدیران استانی تقدیر کرد و گفت: مدیریت این شرایط، جلوه‌ای از هماهنگی نهادی و تاب‌آوری نظام خدمات سفر در کشور است.

بنابر آخرین اعلام معاونت گردشگری و براساس پایش تردد موبایلی، تا دوم فروردین‌ماه بیش از ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی ثبت شده است.


نظرات

آخرین اخبار
خداحافظی با توقف اجباری اتوبوس‌ها در پلیس‌راه‌ها
بایرن مونیخ قهرمان جام حذفی آلمان شد؛ پایان خوش باواریایی‌ها با هت‌تریک شاهزاده
هشدار فرمانده سپاه به دشمنان در سالگرد آزادسازی خرمشهر
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 3 خرداد 1405 + وضعیت استانها
شکل‌گیری دولت جنگی، ضرورت‌ها و مخاطرات
پایان کار جاسوس صنایع دفاعی؛ مجتبی کیان اعدام شد
جزئیات تازه از حادثه تیراندازی در کاخ سفید؛ مهاجم کشته شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 3 خرداد 1405+ جدول پخش
سفر بین سیاره ای میلیاردر رمز ارزی به فضا
کشف جایگزین کلاژن در پشم گوسفند در پزشکی ترمیمی
نانوذرات قادر به درمان دقیق سرطان هستند؟
چرا نمک فشار خون برخی افراد را سریع بالا می‌برد؟
پرتاب قدرتمندترین موشک جهان با موفقیت انجام شد
درمان طبیعی فشار خون با روغن نعنا تنها در 20 روز
ژنرال اسرائیلی: پیروزی ایران واشنگتن و اسرائیل را در تنگنا قرار داد
دختران ملی‌پوش ترامپولین در قهرمانی آسیا راهی فینال شدند
رایزنی وزیر خارجه قطر با مقامات عربستان و امارات برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
هشدار؛ رگبار و رعدوبرق در راه مازندران
متولی حقوق بازنشستگان تغییر می کند؟
ماکرون خواستار توافق با ایران شد
مقر کردهای تجزیه‌طلب در اربیل هدف قرار گرفت
رسانه عبری: 20 هزار ملوان در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
به صدا در آمدن آژیرهای هشدار در شمال فلسطین اشغالی با حمله پهپادی حزب الله
طلای کاپ آفریقا بر گردن سبحان حکیمی جودوکار ایران
قهرمان زودهنگام لیگ ایتالیا برابر بولونیا متوقف شد
غریب‌آبادی: غرب جای متجاوز و قربانی را عوض کرد
شوک بزرگ آلمان به اوکراین ؛ عضویت بدون حق رأی!
تکمیل ترکیب تیم ملی در اردوی ترکیه با حضور لژیونرها
عکس های منتخب ایران؛ شنبه 2 خرداد 1405
تاج از تغییر محل کمپ تیم ملی ایران در آمریکا خبر داد
جنایت هولناک در دفتر املاک کرج؛ زن جوان قربانی انتقام‌جویی شد
گزارش چند رسانه خارجی مطرح از نزدیک بودن توافق ایران و آمریکا
هزینه دادرسی از جیب بیرانوند پرداخت شد
محکومیت شدید ایران نسبت به حملات رژیم صهیونیستی در لبنان
آغاز انهدام مهمات رمضان در حومه بندرعباس از فردا
نورویدئو | خرمشهر؛ عهد ایستادن تا شهادت
سی ان ان: کابل‌های زیردریایی؛ اهرم جدید قدرت ایران در تنگه هرمز
جاده چالوس از ساعت 22 دوطرفه می‌شود
حملات تروریستی در پاکستان 30 قربانی گرفت
نیروهای مسلح آماده جان‌فشانی و در حالت آماده باش هستند
وزنه برداران به 4 طلا، یک نقره و یک برنز دست یافتند
تاکید رئیس جمهور بر توقف اتلاف منابع در انرژی و آب
ممنوعیت افزایش قیمت خودسرانه خودروهای مونتاژی
روسیه: غرب با «دستور کار مخرب» به کنفرانس بازنگری ان‌پی‌تی آمده است
چگونه سابقه بیمه خود را به 30 روز کامل برسانیم؟ + آدرس سایت
ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» شده است
تداوم افزایش قیمت بنزین در هند و آسیا
فتح سکوهای پاراوزنه‌برداری جهان توسط بانوی ایرانی/ دو طلای ارزشمند در جیب حسینی
روایت جدید از آخرین متن‌های ردوبدل‌شده میان تهران و واشنگتن؛‌ چرا مذاکره هنوز آغاز نشده؟
انتقاد شدید رهبر انصارالله یمن از وابستگی اقتصادی دولت‌های عربی به قدرت‌های بیگانه