×
سیاسی
شناسه خبر : 304414
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/03 ساعت 14:38
پشت پرده تهدید ترامپ برای حمله به نیروگاه‌ها به روایت علی مطهری

پشت پرده تهدید ترامپ برای حمله به نیروگاه‌ها به روایت علی مطهری

علی مطهری، نایب‌رئیس مجلس دهم با ارزیابی مثبت از واکنش ایران در قبال تهدید 48 ساعته ترامپ مبنی بر قطع برق ایران آن را فریب و نوعی انحراف برای پوشاندن هدف اصلی یعنی اشغال جزایر ایرانی خواند.

نورنیوز_ گروه سیاسی : نایب‌رئیس مجلس دهم با ارزیابی مثبت از واکنش ایران در قبال تهدید ۴۸ ساعته ترامپ مبنی بر قطع برق ایران آن را فریب و نوعی انحراف و فریب برای پوشاندن هدف اصلی یعنی اشغال جزایر ایرانی خواند و گفت: مردم ایران از روز آغاز جنگ تاکنون کاملاً نشان داده‌اند که هوشیار هستند و با حفظ وحدت و انسجام خود دشمن را مایوس و ناامید کرده‌اند.

«علی مطهری»  در ارزیابی خود از تهدید رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا مبنی بر حمله نظامی به نیروگاه ها و قطع برق ایران گفت: به نظر من، واکنشی که مسئولان کشور در قبال تهدید ۴۸ ساعته ترامپ مبنی بر حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران اتخاذ کردند، یک موضع‌گیری صحیح و مثبت و بازدارنده بود.

وی افزود: مقامات سیاسی و نظامی ما به درستی و قاطعانه اعلام کرده‌اند که درصورت وقوع چنین تهدیدی، ایران فوراً زیرساخت‌های انرژی رژیم صهیونیستی و در اولویت بعدی، زیرساخت‌های انرژی کشورهای حوزه خلیج فارس که پایگاه‌های خود را در اختیار آمریکا برای اقدام علیه ایران قرار می‌دهند، مورد حمله قرار خواهد داد.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: همچنین، مسئولین کشورمان تأکید کرده‌اند تا زمان بازسازی این زیرساخت‌ها، تنگه هرمز بر روی کشتی‌ها و نفتکش‌ها بسته خواهد ماند و این اقدام درستی است.

موضع‌گیری ایران در قبال تهدید ترامپ خاصیت بازدارندگی قوی دارد

مطهری ادامه داد: از آنجایی که جمهوری اسلامی ایران همواره به آنچه گفته، عمل کرده است، این موضع‌گیری از نظر من دارای خاصیت بازدارندگی قوی است. با این حال، این باور وجود دارد که هدف اصلی آمریکا ممکن است اشغال جزیره خارک و جزایر سه‌گانه باشد تا متعاقب آن، اعلام پیروزی کنند.

نماینده سابق مجلس یادآور شد: لذا این تهدید ۴۸ ساعته می‌تواند نوعی انحراف و فریب برای پوشاندن هدف اصلی اشغال جزایر ایرانی باشد.

مطهری افزود: فرماندهان نیروهای مسلح ما قطعاً به این نکته توجه دارند و آمادگی‌های لازم را برقرار کرده اند در مجموع، ما در شرایط بسیار حساسی قرار گرفته‌ایم که سرنوشت جنگ در همین مراحل تعیین خواهد شد.

اقتصاد مقاومتی منجر به خنثی‌سازی فشارها از ناحیه تحریم‌ بر اقتصاد کشور است

وی در ارزیابی خود از شعار سال و طرح موضوع اقتصاد مقاومتی، انسجام و امنیت ملی گفت: از آنجا که ما در شرایط تحریم قرار داریم، طبیعی است که اقتصاد کشور در حالت عادی قرار ندارد و لازم است یک مقاومت اقتصادی ـ یا به تعبیر دیگر اقتصاد مقاومتی ـ داشته باشیم تا بتوانیم فشارهایی را که از ناحیه تحریم‌ها بر اقتصاد وارد می‌شود، خنثی کنیم.

مطهری با بیان اینکه اکنون که در شرایط جنگی هستیم، کاملاً روشن است که اگر اقتصاد کشور با مشکل مواجه می شود، نمی‌توانیم مدت زیادی مقاومت کنیم. بنابراین ضروری است شرایط به‌گونه‌ای مدیریت شود که همه اقشار مردم همچنان به حداقل کالاهای اساسی مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند؛ یعنی دولت باید برنامه‌ای تدوین کند تا مردم از بابت تأمین این حداقل‌ها آسوده‌خاطر باشند.

سیاستمدار و تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه البته دولت تلاش‌های زیادی در این زمینه انجام داده و اقدامات خوبی در حوزه کالاهای اساسی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: به‌عنوان نمونه، طرح کالابرگ طرح خوبی بوده و آثار مثبتی داشته است. این طرح باید ادامه یابد و گسترش پیدا کند به‌گونه‌ای که تورم بر آن تأثیری نگذارد.

شعار سال متناسب با شرایط کشور است

مطهری یادآور شد: به هر حال، شعاری که برای امسال تعیین و اعلام شده، شعاری متناسب با شرایط کشور است و انشاالله همه مدیران و مردم همکاری خواهند کرد تا این شعار در عمل محقق شود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط جنگی کنونی، موضوع انسجام ملی و امنیت ملی چه اندازه ضرورت پیدا می‌کند، گفت: این موضوع کاملاً روشن است؛ اگر دشمن احساس کند که در داخل کشور تفرقه و تشتت وجود دارد، برای اجرای نقشه‌های خود ـ که همان فروپاشی نظام و تجزیه کشور است ـ مصمم‌تر خواهد شد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم ما در این بیش از ۲۰ روزی که از آغاز جنگ گذشته، کاملاً نشان داده‌اند که هوشیار هستند و وحدت و انسجام خود را حفظ کرده و در واقع دشمن را مایوس و ناامید کرده‌اند.

مطهری افزود: تصور من این است که مردم همچنان استوار و محکم بر عهد خود باقی می‌مانند، این انسجام و اتحاد را حفظ می‌کنند و حمایت معنوی و روحی خود را از نیروهای مسلح ادامه خواهند داد. انشاالله با اتحاد همه اقشار مردم به پیروزی آبرومندانه‌ای در مقابل دشمن متجاوز دست پیدا کنیم.

ناکامی متجاوزین در به خیابان کشاندن مردم ناشی از اتحاد و انسجام مردم است

وی در ارزیابی خود از ناکامی متجاوزین و رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی در به خیابان کشاندن مردم برای شورش‌های خیابانی، این امر را ناشی از همان اتحاد و انسجام مردم خواند و عنوان کرد: گروه اندکی که متاسفانه فریب رسانه‌های خارجی را خوردند فرصت عرض اندام در هیچ یک از شهرهای کشور را پیدا نکردند و نخواهند کرد.

نایب‌رئیس مجلس دهم با بیان اینکه این افراد از روی عقیده و ایمان عمل نمی‌کنند؛ بسیاری از آن‌ها پول گرفته‌اند و به برخی نیز وعده‌هایی داده شده است و چنین افرادی نمی‌توانند در برابر ایمان و اراده مردم ما عرض‌اندام کنند، تاکید کرد: رسانه‌های خارجی، صهیونیست‌ها و آمریکا امید واهی به این افراد بسته‌اند و آن‌ها نخواهند توانست کاری از پیش ببرند.

حضور مسئولین در میان مردم امیدآفرین و روحیه‌بخش است

مطهری با اشاره به تأثیر حضور مسئولین در میان مردم اظهار کرد: حضور مسئولین در میان مردم و در اجتماعات مردمی می‌تواند بسیار امیدآفرین و روحیه‌بخش باشد، البته به شرط آنکه منجر به ترور آن‌ها نشود؛ زیرا دشمن اکنون به‌شدت به‌دنبال ترور مقامات و مسئولین کشور است و اگر این حضور باعث شود خطری متوجه مسئولان شود، اقدام مناسبی نخواهد بود.

باید مراقب باشیم اجماع جهانی علیه کشورمان شکل نگیرد

وی در پاسخ به این پرسش که ایران در مقابله با دشمن تا بن‌دندان مسلح چه اندازه می‌تواند تاب‌آوری داشته باشد، گفت: البته پاسخ دقیق این پرسش را باید مسئولان نظامی و امنیتی کشور اعلام کنند. ما باید مراقب باشیم اجماع جهانی علیه ما شکل نگیرد. اکنون بحمدالله موقعیت سیاسی ایران در دنیا بسیار خوب است.

این سیاستمدار و تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه اروپایی‌ها با ترامپ همراهی نکردند و کشورهای حوزه خلیج‌فارس نیز هنوز به او نپیوسته‌اند، یادآور شد: اما با این حال باید مراقب باشیم اوضاع به‌گونه‌ای پیش نرود که کشورهای خلیج فارس علیه ما متحد شوند و پشت سر ترامپ قرار بگیرند. باید دقت کنیم تا اجماع جهانی علیه ما شکل نگیرد.

 
 


اخبار مرتبط
چند پیشنهاد به وزارت خارجه
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 09:15
علی مطهری؛
چند پیشنهاد به وزارت خارجه
به وزارت امور خارجه پیشنهاد می‌کنم نشستی را در یک کشور دوست مثلا پاکستان با شرکت وزرای خارجه و سپس سران ایران و کشورهای خلیج فارس در همین زمان جنگ برگزار کند و در آن تلاش نماید توافقنامه‌ای با اجماع همه طرف‌ها صادر شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس‌: پاسخ ایران چند برابر تهدید ترامپ است
دوشنبه 1405/01/03 ساعت 15:17
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس‌: پاسخ ایران چند برابر تهدید ترامپ است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس‌ در واکنش به تهدیدهای دونالد ترامپ گفت: سابقه این فرد نشان داده که بخش اعظم این رفتارها در چارچوب جنگ روانی است، اما در صورت عملی شدن، پاسخ جمهوری اسلامی ایران قاطعانه و چند برابر محاسبات طرف مقابل خواهد بود. احمد عجم نماینده شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار مج
هشدار ولایتی درباره تهدید ترامپ و پیام به سران عرب
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 23:16
هشدار ولایتی درباره تهدید ترامپ و پیام به سران عرب
علی‌اکبر ولایتی با اشاره به تهدید ترامپ درباره زیرساخت‌های برق ایران نوشت: سران کشورهای عربی باید به او بفهمانند که خلیج فارس جای قماربازی و ماجراجویی نیست.
نظرات

آخرین اخبار
عراق نظارت بر مرزها را با افزایش خطرات از سوریه تشدید کرد
امروز خانواده در خط مقدم تاب‌آوری اجتماعی قرار دارد
شنیده شدن صدای چند انفجار در بندرعباس
کنایه سنگین ایران به وزیر خارجه آمریکا؛ روبیو تاریخ و معماری نمی‌داند!
ضربه سنگین به زیرساخت‌های نظامی احزاب کرد در اقلیم کردستان عراق
پایان 12 سال انتظار؛ مطالبات معوق و پاداش 35 هزار معلم تسویه شد
بازخوانی سبک زندگی و مدیریت رهبر شهید از زبان حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی
کوشنر و ویتکاف برای رایزنی درباره توافق ایران و آمریکا راهی فلسطین اشغالی می‌شوند
شبکه سرقت از خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی منهدم شد
بهروزآذر: 80 درصد مجوزهای مشاغل خانگی کشور در اختیار زنان است
لاوروف خواستار تخلیه فوری سفارت آمریکا در کی‌یف شد
جزئیات طرح جدید برای صیانت از عودلاجان غربی و سنگلج در هفته میراث‌فرهنگی
واکنش تند سرخ‌پوشان به نحوه انتخاب سهمیه‌های آسیا
جزئیات نشست راهبردی پزشکیان با فعالان اقتصادی
امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم حضوری شد
بازگشت پروازها به مدار صعودی؛ جابه‌جایی 114 هزار مسافر از فرودگاه امام
نیویورکر: ایرانی‌ها تسلیم نمی‌شوند؛ ترامپ جز توافقی تلخ راه دیگری ندارد
پیام تبریک رئیس مجلس ملی پاکستان به قالیباف
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 5 خرداد 1405 / شمارش معکوس دلار برای سقوط
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه‌ شنبه 5 خرداد 1405/ چشم‌انداز کاهشی طلا تحت فشار دیپلماسی
بازگشایی مسیرهای ترانزیتی ایران و عراق
افشاگری نماینده سابق مجلس عراق از تسلط مطلق آمریکا بر آسمان این کشور
عراقچی عید مقاومت و آزادسازی لبنان را به رئیس مجلس و دبیرکل حزب‌الله تبریک گفت
وزیر علوم: سیاست‌های آموزش عالی در دوران پساجنگ بازنگری می‌شود
معرفی 6 تیم برتر لیگ به کنفدراسیون فوتبال آسیا
پزشکیان: تکریم خانواده شهدای جنگ باید در اولویت برنامه‌های وزارت دفاع باشد
توافق تهران و واشنگتن تأثیر مثبتی بر ثبات کشورهای جهان خواهد داشت
زمان تشییع رهبر شهید انقلاب مشخص نیست
تربت‌جام همچنان در لیست 5 شهر اول کشور در شیوع تب مالت است
تغییر ذائقه نسل جدید به مدرک‌گرایی
اسماعیلی: ترامپ با رفتارهای خود روز به روز رسواتر می‌شود
حمایت پاکستان از ابتکار صلح چین در غرب آسیا
پیام جنگ 40 روزه به منطقه؛ امنیت برای همه یا ناامنی برای همه
6 نماینده‌ در انتخابات هیات رئیسه مجلس شرکت نکردند
ناگفته‌های جواد شمقدری از «آژانس شیشه‌ای»
روایت غلامعلی رجایی از علت نام‌گذاری چهارم خرداد به عنوان «روز دزفول»
تجلیل پزشکیان از سوابق قالیباف در پی انتخاب مجدد به عنوان رئیس مجلس
ریاض پیشنهاد ترامپ را رد کرد
میزبانان جام جهانی موظف به صدور ویزا برای تمام اعضای تیم ملی هستند
نرخ جدید 4 قلم لبنیات تنظیم بازاری ابلاغ شد
اولین پیام دبیر شورای عالی امنیت ملی؛ عقب‌نشینی در کار نخواهد بود
دریافت پول برای ثبت نام در مدارس ممنوع است
والیبال زنان ایران با صدرنشینی راهی نیمه‌نهایی شد
نورنما | روز عرفه؛ روز بارش رحمت بیکران و استجابت دعاهای عاشقانه
قیمت مرغ کاهش یافت
هیچ تصمیمی برای گرانی بنزین نداریم، نگران نباشید!
سردار شریف: رویای براندازی و تجزیه ایران به تاریخ پیوست
حرکت شعام قابل دفاع است
هشدار قرمز مسکو به ناتو و اتباع خارجی ساکن کی‌یف
افشای دروغ‌های نتانیاهو توسط لیبرمن