×
بین الملل
شناسه خبر : 304316
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/03 ساعت 08:53
چرا متحدان آمریکا در آسیا حامی جنگ با ایران نیستند؟

امریکن کانسروتیو:

چرا متحدان آمریکا در آسیا حامی جنگ با ایران نیستند؟

نشریه آمریکایی «امریکن کانسروتیو» با انتشار تحلیلی در خصوص متحدان آسیایی ایالات متحده نوشت: آنها در حال از دست دادن اعتماد خود به دونالد ترامپ هستند و ژاپن و کره جنوبی اصلا از جنگ علیه ایران حمایت نمی‌کنند.

نورنیوز_ گروه بین الملل : نشریه آمریکایی «امریکن کانسروتیو» در گزارشی با اشاره به اینکه متحدان آسیایی ایالات متحده در حال از دست دادن اعتماد خود به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هستند، نوشت: ژاپن و کره جنوبی از جنگ علیه ایران حمایت نمی‌کنند.

در گزارش امریکن کانسروتیو آمده است: با وجود درخواست‌های واشنگتن برای مشارکت مستقیم‌تر کشورهای آسیایی در ماموریت‌هایی مانند اسکورت کشتی‌های غیرنظامی، پاکسازی مین یا سایر پشتیبانی‌های دریایی، توکیو و سئول هنوز مردد هستند.

این گزارش می‌افزاید: البته دلایل زیادی برای احتیاط در مورد ایران وجود دارد اما مهمترین دلیل تردید متحدان آسیایی واشنگتن این است که این فقط ماهیت درگیری نیست که تغییر کرده بلکه سطح اعتماد آنها به رهبری آمریکا هم تغییر کرده است.

بر اساس این گزارش، ۲۰ سال پیش و در طول جنگ عراق، ژاپن و کره جنوبی با معضل مشابهی روبرو بودند اما در نهایت تصمیم گرفتند با وجود محدودیت‌های قابل توجه داخلی و قانونی از ایالات متحده حمایت کنند.

در ادامه گزارش امریکن کانسروتیو با اشاره به اینکه تفاوت فاحشی در نحوه رویکرد دولت ترامپ و دولت جورج دبلیو بوش نسبت به همکاری با متحدان ایالات متحده وجود دارد، آمده است: دولت بوش مدیریت اتحاد را بخشی از تلاش نظامی می‌دانست و پوشش سیاسی لازم را برای متحدان خود فراهم می‌کرد اما امروزه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از یک طرف به طور متناوب از متحدان خود می‌خواهد که به تأمین امنیت تنگه هرمز کمک کنند و از سوی دیگر به خود می‌بالد که ایالات متحده واقعا به کمک آنها نیازی ندارد.

بر اساس این گزارش، این رویکرد دولت ترامپ این سوال اساسی را برای متحدان ایالات متحده مطرح کرده است که آیا واشنگتن پیرو یک استراتژی هدفمند است یا بر اساس تصمیم‌های آنی یک نفر عمل می‌کند.

گزارش امریکن کانسروتیو می‌افزاید: فقدان اهداف مشخص ایالات متحده در جنگ علیه ایران، دلیل دیگری است که مشارکت در این درگیری را برای توکیو و سئول که از کشیده شدن به یک جنگ جدید بدون نتیجه مشخص در خاورمیانه هراس دارند، از نظر سیاسی غیرقابل توجیه می‌کند.

در پایان این گزارش آمده است: علاوه بر این، واشنگتن در بیشتر دوران ریاست جمهوری ترامپ بر سر تعرفه‌های اقتصادی او حتی با شرکای نزدیک ایالات متحده هم تنش‌هایی را تجربه کرده است که اعتماد آنها به آمریکا را بیش از پیش تضعیف کرده است.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


اخبار مرتبط
متحدان آمریکا بیشترین زیان را می‌بینند
جمعه 1405/01/21 ساعت 16:31
میدل‌ایست‌آی:
متحدان آمریکا بیشترین زیان را می‌بینند
یادداشتی در میدل‌ایست‌آی می‌گوید تبعات اقتصادی جنگ علیه ایران برخلاف اهداف اعلامی، بیش از همه متوجه شرکای اروپایی و آسیایی آمریکا شده است.
متحدان آمریکا سرخورده از سیاست‌های ترامپ
سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 20:45
وال‌استریت ژورنال؛
متحدان آمریکا سرخورده از سیاست‌های ترامپ
روزنامه معتبر آمریکایی نوشت، سیاستهای غیر قابل پیش بینی ترامپ، متحدان آمریکا را سرخورده کرده است.
هدف حملات امریکا مردم ایران هستند/کشورما همواره گورستان آرزوها و اوهام بیگانگان بوده است
دوشنبه 1404/12/18 ساعت 12:47
بقایی:
هدف حملات امریکا مردم ایران هستند/کشورما همواره گورستان آرزوها و اوهام بیگانگان بوده است
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز (دوشنبه 18 اسفندماه) گفت: امروز دومین هفته از نبرد حماسی ایرانیان علیه نظامی وحشیانه از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا است. در این حدود دو هفته، سربازان و نگهبانان ایران به‌خوبی نشان دادند که در برابر دشمن چگونه جان‌بازی می‌کنند و چگونه برای عزت و مانایی ایران عزیز فداکاری می‌کنند.
نظرات

آخرین اخبار
کارشناس فلسطینی: نتانیاهو در تغییر خاورمیانه شکست خورد
سامانه تسهیلات اسکان موقت راه‌اندازی شد+جزییات و لینک سامانه
سناتور آمریکایی: نمی‌فهمم ترامپ قرار است چطور قیمت بنزین را پایین بیاورد!
نیویورک تایمز: ترامپ در تله‌ همیشگی سیاست خارجی آمریکا گرفتار شده
کارلسون: اسرائیل، آمریکا را کنترل می‌کند
اهتمام ویژه به عزت، کرامت و امنیت در برنامه ریزی اجرایی و اعزام‌های حج تمتع 1405
شهادت 13 لبنانی در حمله به شهرک‌های تفاحتا و معروب لبنان
جهش سنگین قیمت نفت با زمزمه بسته شدن تنگه هرمز
استرالیا به طرح ترامپ در تنگه هرمز نمی‌پیوندد
بازگشت بیش از 70 درصد آسیب‌دیدگان جنگ رمضان به منازلشان طی دو هفته آینده
تکلیف بلیت‌های لغو شده هواپیما چه شد؟
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه
آمریکا سوخت‌رسان 68 ساله را به نیروی هوایی برمی‌گرداند
توضیحات عراقچی در مورد مذاکره اسلام‌آباد
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات خلاف واقع مقامات آمریکایی دباره برنامه هسته ای ایران
نیویورک‌تایمز: پنتاگون در تسلیحات مجهز به هوش مصنوعی از چین و روسیه عقب افتاده است
موگرینی خطاب به ونس: برجام 12 سال زمان برد
السودانی حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
نگرانی انگلیس از سوء استفاده از مدل جدید هوش مصنوعی
کنایه سفارت ایران به سکوت لندن در برابر تهدیدهای ترامپ
نماینده سابق پارلمان اروپا : آمریکا و اسرائیل با دیپلماسی بیگانه اند
قالیباف: دلتان برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود
زیان چند میلیارد دلاری تجار جهانی از جهش قیمت نفت
اظهارات ترامپ وضع تردد از تنگه هرمز را بدتر کرد
محور میانه- زنجان به شبکه ریلی کشور بازگشت
راه‌اندازی سامانه اختصاصی تسهیلات اسکان موقت + جزئیات وام در شهر و روستا
تاج زمان برگزاری لیگ فوتبال را اعلام کرد
سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونی بدون هیچ دستاوردی منطقه را ترک خواهند کرد
محسن رضایی: محاصره دریایی آمریکا محکوم به شکست است
قدردانی وزیر بهداشت از اعضای تیم ملی سلامت
تجاوز رژیم اشغالگر به مناطقی از خاک سوریه
سقوط آزاد ذخایر طلای ترکیه
دبیرکل نجباء: واشنگتن با برنامه‌ای نامنسجم در حال زمان خریدن است
نواف سلام: حفاظت از جنوب لبنان فقط از طریق یک دولت واحد امکان‌پذیر است
سفیر ایران در پاکستان: مذاکرات اسلام‌آباد نه یک رویداد، بلکه یک فرآیند است
پژمان درستکار: قهرمانی آسیا تقدیم به مردم با غیرت ایران
هشدار انصارالله به دشمنان: تنش‌زایی جدید با واکنش قاطع پاسخ داده می‌شود
رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ شد
رئیس جدید موساد رسما منصوب شد/او کیست؟
ماموریت شرکت ملی گاز برای احیای 2 پالایشگاه گازی در عسلویه
دریادار ایرانی: تهدیدهای ترامپ خنده‌دار است
ظریف: بدترین قماربازان کسانی هستند که نمی‌دانند چه زمانی باید از سر میز بازنده بلند شوند
پزشکیان: اگر آمریکا تمامیت‌خواه نباشد راهی برای توافق پیدا می‌شود
واکنش اتحادیه عرب به تصمیم جدید اسرائیل
نتانیاهو مدعی شد: در تلاشیم تهدید موشک‌های ضد تانک را از بین ببریم
سه خواسته زیاده‌خواه آمریکا از ایران از قول نبویان
اعلام آخرین وضعیت راه‌ها؛ ترافیک سنگین در این محورها
عبور از تنگه برای کدام کشورها ممنوع است؟
منتظرالمهدی: سیاست ما برخورد با اراذل و سارقان خشن است
تاثیر منفی جنگ علیه ایران بر تورم اقتصاد جهانی