×
بین الملل
شناسه خبر : 304316
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/03 ساعت 08:53
چرا متحدان آمریکا در آسیا حامی جنگ با ایران نیستند؟

امریکن کانسروتیو:

چرا متحدان آمریکا در آسیا حامی جنگ با ایران نیستند؟

نشریه آمریکایی «امریکن کانسروتیو» با انتشار تحلیلی در خصوص متحدان آسیایی ایالات متحده نوشت: آنها در حال از دست دادن اعتماد خود به دونالد ترامپ هستند و ژاپن و کره جنوبی اصلا از جنگ علیه ایران حمایت نمی‌کنند.

نورنیوز_ گروه بین الملل : نشریه آمریکایی «امریکن کانسروتیو» در گزارشی با اشاره به اینکه متحدان آسیایی ایالات متحده در حال از دست دادن اعتماد خود به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هستند، نوشت: ژاپن و کره جنوبی از جنگ علیه ایران حمایت نمی‌کنند.

در گزارش امریکن کانسروتیو آمده است: با وجود درخواست‌های واشنگتن برای مشارکت مستقیم‌تر کشورهای آسیایی در ماموریت‌هایی مانند اسکورت کشتی‌های غیرنظامی، پاکسازی مین یا سایر پشتیبانی‌های دریایی، توکیو و سئول هنوز مردد هستند.

این گزارش می‌افزاید: البته دلایل زیادی برای احتیاط در مورد ایران وجود دارد اما مهمترین دلیل تردید متحدان آسیایی واشنگتن این است که این فقط ماهیت درگیری نیست که تغییر کرده بلکه سطح اعتماد آنها به رهبری آمریکا هم تغییر کرده است.

بر اساس این گزارش، ۲۰ سال پیش و در طول جنگ عراق، ژاپن و کره جنوبی با معضل مشابهی روبرو بودند اما در نهایت تصمیم گرفتند با وجود محدودیت‌های قابل توجه داخلی و قانونی از ایالات متحده حمایت کنند.

در ادامه گزارش امریکن کانسروتیو با اشاره به اینکه تفاوت فاحشی در نحوه رویکرد دولت ترامپ و دولت جورج دبلیو بوش نسبت به همکاری با متحدان ایالات متحده وجود دارد، آمده است: دولت بوش مدیریت اتحاد را بخشی از تلاش نظامی می‌دانست و پوشش سیاسی لازم را برای متحدان خود فراهم می‌کرد اما امروزه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از یک طرف به طور متناوب از متحدان خود می‌خواهد که به تأمین امنیت تنگه هرمز کمک کنند و از سوی دیگر به خود می‌بالد که ایالات متحده واقعا به کمک آنها نیازی ندارد.

بر اساس این گزارش، این رویکرد دولت ترامپ این سوال اساسی را برای متحدان ایالات متحده مطرح کرده است که آیا واشنگتن پیرو یک استراتژی هدفمند است یا بر اساس تصمیم‌های آنی یک نفر عمل می‌کند.

گزارش امریکن کانسروتیو می‌افزاید: فقدان اهداف مشخص ایالات متحده در جنگ علیه ایران، دلیل دیگری است که مشارکت در این درگیری را برای توکیو و سئول که از کشیده شدن به یک جنگ جدید بدون نتیجه مشخص در خاورمیانه هراس دارند، از نظر سیاسی غیرقابل توجیه می‌کند.

در پایان این گزارش آمده است: علاوه بر این، واشنگتن در بیشتر دوران ریاست جمهوری ترامپ بر سر تعرفه‌های اقتصادی او حتی با شرکای نزدیک ایالات متحده هم تنش‌هایی را تجربه کرده است که اعتماد آنها به آمریکا را بیش از پیش تضعیف کرده است.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


اخبار مرتبط
متحدان آمریکا بیشترین زیان را می‌بینند
جمعه 1405/01/21 ساعت 16:31
میدل‌ایست‌آی:
متحدان آمریکا بیشترین زیان را می‌بینند
یادداشتی در میدل‌ایست‌آی می‌گوید تبعات اقتصادی جنگ علیه ایران برخلاف اهداف اعلامی، بیش از همه متوجه شرکای اروپایی و آسیایی آمریکا شده است.
متحدان آمریکا سرخورده از سیاست‌های ترامپ
سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 20:45
وال‌استریت ژورنال؛
متحدان آمریکا سرخورده از سیاست‌های ترامپ
روزنامه معتبر آمریکایی نوشت، سیاستهای غیر قابل پیش بینی ترامپ، متحدان آمریکا را سرخورده کرده است.
هدف حملات امریکا مردم ایران هستند/کشورما همواره گورستان آرزوها و اوهام بیگانگان بوده است
دوشنبه 1404/12/18 ساعت 12:47
بقایی:
هدف حملات امریکا مردم ایران هستند/کشورما همواره گورستان آرزوها و اوهام بیگانگان بوده است
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز (دوشنبه 18 اسفندماه) گفت: امروز دومین هفته از نبرد حماسی ایرانیان علیه نظامی وحشیانه از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا است. در این حدود دو هفته، سربازان و نگهبانان ایران به‌خوبی نشان دادند که در برابر دشمن چگونه جان‌بازی می‌کنند و چگونه برای عزت و مانایی ایران عزیز فداکاری می‌کنند.
نظرات

آخرین اخبار
بایرن مونیخ قهرمان جام حذفی آلمان شد
دختران ملی‌پوش ترامپولین در قهرمانی آسیا راهی فینال شدند
رایزنی وزیر خارجه قطر با مقامات عربستان و امارات برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
هشدار؛ رگبار و رعدوبرق در راه مازندران
متولی حقوق بازنشستگان تغییر می کند؟
ماکرون خواستار توافق با ایران شد
مقر کردهای تجزیه‌طلب در اربیل هدف قرار گرفت
رسانه عبری: 20 هزار ملوان در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
به صدا در آمدن آژیرهای هشدار در شمال فلسطین اشغالی با حمله پهپادی حزب الله
طلای کاپ آفریقا بر گردن سبحان حکیمی جودوکار ایران
قهرمان زودهنگام لیگ ایتالیا برابر بولونیا متوقف شد
غریب‌آبادی: غرب جای متجاوز و قربانی را عوض کرد
شوک بزرگ آلمان به اوکراین ؛ عضویت بدون حق رأی!
تکمیل ترکیب تیم ملی در اردوی ترکیه با حضور لژیونرها
عکس های منتخب ایران؛ شنبه 2 خرداد 1405
تاج از تغییر محل کمپ تیم ملی ایران در آمریکا خبر داد
جنایت هولناک در دفتر املاک کرج؛ زن جوان قربانی انتقام‌جویی شد
گزارش چند رسانه خارجی مطرح از نزدیک بودن توافق ایران و آمریکا
هزینه دادرسی از جیب بیرانوند پرداخت شد
محکومیت شدید ایران نسبت به حملات رژیم صهیونیستی در لبنان
آغاز انهدام مهمات رمضان در حومه بندرعباس از فردا
نورویدئو | خرمشهر؛ عهد ایستادن تا شهادت
سی ان ان: کابل‌های زیردریایی؛ اهرم جدید قدرت ایران در تنگه هرمز
جاده چالوس از ساعت 22 دوطرفه می‌شود
حملات تروریستی در پاکستان 30 قربانی گرفت
نیروهای مسلح آماده جان‌فشانی و در حالت آماده باش هستند
وزنه برداران به 4 طلا، یک نقره و یک برنز دست یافتند
تاکید رئیس جمهور بر توقف اتلاف منابع در انرژی و آب
ممنوعیت افزایش قیمت خودسرانه خودروهای مونتاژی
روسیه: غرب با «دستور کار مخرب» به کنفرانس بازنگری ان‌پی‌تی آمده است
چگونه سابقه بیمه خود را به 30 روز کامل برسانیم؟ + آدرس سایت
ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» شده است
تداوم افزایش قیمت بنزین در هند و آسیا
فتح سکوهای پاراوزنه‌برداری جهان توسط بانوی ایرانی/ دو طلای ارزشمند در جیب حسینی
روایت جدید از آخرین متن‌های ردوبدل‌شده میان تهران و واشنگتن؛‌ چرا مذاکره هنوز آغاز نشده؟
انتقاد شدید رهبر انصارالله یمن از وابستگی اقتصادی دولت‌های عربی به قدرت‌های بیگانه
مردم خواستار استعفای نخست وزیر اسپانیا شدند
وضعیت عرضه مرغ تا هفته دیگر متعادل می‌شود
دوقطبی‌سازی هرمز و هسته‌ای؛ طراحی جدید اتاق عملیات رسانه‌ای غرب
پس‌لرزه‌های اقتصادی جنگ ایران بازارهای آسیایی را لرزاند
منبع مطلع: خبر تعلیق غنی‌سازی ایران کاملاً کذب و ساختگی است
شهادت 5 پلیس و یک کودک در پی حمله رژیم صهیونیستی به غزه/ حماس: اسرائیل به دنبال آشوب است
شهادت محیط‌بان هدایت الله دیده‌بان تایید شد
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟
انهدام 2 سکوی گنبد آهنین توسط حزب‌الله
تأکید عراقچی بر پیوند ناگسستنی تهران و بیروت در مذاکرات آتش‌بس
از هوشمندسازی دولت تا تسهیلات 350 همتی ازدواج
فشار جریان‌های ملی لبنان بر دولت برای واکنش به تحریم‌های واشنگتن
دیپلماسی در سایه جنگ؛ تهران و واشنگتن در آستانه توافق یا رویارویی تازه؟
لفاظی روبیو علیه ایران در دهلی‌نو