×
سیاسی
شناسه خبر : 304286
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/03 ساعت 23:37
اجرای موج 77عملیات وعده صادق4/انهدام 131 امین پهپاددشمن

این خبر به روزرسانی می‌شود...

اجرای موج 77عملیات وعده صادق4/انهدام 131 امین پهپاددشمن

موج 77 عملیات وعده صادق 4 با رمز مقدس" یاحیدر کرار" تقدیم به راویان مقاومت" شهید علی محمد نایینی"، "شهید ابوعبیده" و "شهید محمد عفیف" علیه اهداف دشمن صهیونی در شمال، مرکز و جنوب سرزمینهای اشغالی با سامانه های فوق سنگین و نقطه زن خیبر شکن و پهپادهای انهدامی و علیه پایگاه های ارتش تروریستی و جنایتکار امریکا شامل علی السالم ، الخرج و الظَفره انجام شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: ارتش جمهوری اسلامی ایران عصر امروز 2فروند پهپاد دشمن متجاوز را را با شلیک غیورمردان نیروی پدافند هوایی ارتش در منطقه قشم و کرمان سرنگون و ساقط کرد. با احساب این دو فروند، تعداد پهپادهای منهدم شده توسط شبکه یکپارچه قرارگاه مشترک پدافند هوای کشور به 131فروند رسید.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در اطلاعیه ای با اعلام این خبر اعلام کرد:رفتار متناقض رئیس‌جمهور فریبکار آمریکا برای ما غفلتی از جبهه جنگی و ادامه نبرد با متخاصم بدسگال ایجاد نمی کند زیرا عملیات روانی ترامپ نخ نما شده است.

ایستادگی و مقاومت قهرمانه ایران عزیز منجر به سراسیمگی و تردید در برنامه و سناریوهای دشمن متجاوز شده و این مقاومت عزتمندانه به عنوان کلید پیروزی ادامه دارد. عقب نشینی های دشمن با حضور مردم سلحشور در خیابان و تداوم ضربات میدان انشااله تا تحقق پیروزی نهایی ادامه خواهد داشت.

حمله ارتش به پایگاه تل نوف رژیم صهیونیستی

ارتش جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۵ در اطلاعیه شماره ۴۰ خود اعلام کرد:ارتش جمهوری اسلامی ایران از بامداد امروز با یگان های پهپادی نیروهای زمینی، هوایی و دریایی از نقاط مختلف کشور، پایگاه هوایی تل نوف رژیم صهیونیستی و محل استقرار جنگنده های اف ۳۵ و اف ۱۵ آمریکا در پایگاه هوایی ازرق را با پهپادهای انهدامی هدف حملات خود قرار داد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: پایگاه هوایی تل نوف یکی از حیاتی ترین پایگاههای نیروی هوایی رژیم صهیونیستی است که با اسکادران های جنگنده و پشتیبانی در عملیات دور برد و تجاوز علیه مردم ایران نقش محوری داشته است.

ارتش در اطلاعیه خود آورده است: پایگاه هوایی موفق معروف به ازرق از مهمترین مراکز عملیاتی و پشتیبانی آمریکا و محل استقرار و حملات جنگنده های «اف ۳۵و اف ۱۵ » و هواپیماهای جنگ الکترونیک علیه ایران است.

در این اطلاعیه همچنین یادآوری شده است: از آغاز تجاوز دشمنان آمریکایی - صهیونیستی، ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهها مرحله با پهپادهای انهدامی در انواع مختلف، نقاط مهم و راهبردی سرزمین های اشغالی و مبدأ حملات و تجاوز از پایگاههای آمریکا مستقر در کشورهای منطقه را آماج حملات خود قرار داده است.

سرنگونی پهپاد امریکایی لوکاس

 پدافند ارتش پهپاد آمریکایی لوکاس را در هرمزگان، در سواحل خلیج فارس سرنگون کرد. هوشیاری پرسنل غیور و قهرمان پدافندهوایی منطقه جنوب شرق سبب شد تا یک پهپاد مسلح متجاوز مورد اصابت قرار گیرد.این پهپاد از نوع لوکاس انتحاری و ساخت آمریکا بوده است.این اقدام قاطع عملیاتی به موقع بر علیه آن و تایید انهدام پهپاد متخاصم صهیونیستی آمریکایی لوکاس توسط دلاور مردان پدافندی منطقه پدافندهوایی جنوب شرق ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد تایید قرار گرفت.

آغاز موج 76 وعده صادق 4

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از مورد هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ارتش صهیونیستی با پهپادها و موشکهای قدرتمند سوخت مایع «قیام» و سوخت جامد «ذوالفقار» در موج ۷۶ خبر داد.

  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۵ در اطلاعیه ای اعلام کرد: صبح امروز جبهه جدید تهاجمی در «موج هفتاد و ششم» عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا «اباعبدالله الحسین علیه السلام» علیه اهداف آمریکایی و صهیونیستی گشوده شد.

در اطلاعیه سپاه آمده است: در ادامه فرسایش زیرساخت‌های نظامی دشمنان متخاصم، پایگاه های آمریکایی‌ الظفره، ویکتوریا، ناوگان پنجم دریایی و ملک سلطان با پهپادها و موشکهای قدرتمند سوخت مایع «قیام» و سوخت جامد «ذوالفقار» مورد هدف مؤثر فرار گرفتند.

سپاه در اطلاعیه خود آورده است: زیرساخت‌های ارتش صهیونیستی در اشکلون، تل آویو، حیفا، شهرک گوش دان و عسقلان در جنوب اراضی اشغالی فلسطین با موشک های سنگین، سوخت جامد و هدایت پذیر تا لحظه اصابت «خیبرشکن» و سوخت مایع «قیام»، مورد هدف قدرتمند قرار گرفتند.

در اطلاعیه سپاه آمده است: شلیک پایدار موشک‌ها و پهپادهای ایرانی، عبور از سامانه‌های پدافند فوق پیشرفته دشمن و اصابت موثر و گسترده به اهداف راهبردی، ادعاها و توهمات مقامات جنگ افروز آمریکایی و صهیونیستی نسبت به نابودی توان موشکی و دریایی ج. ا ایران را باطل ساخته است.

سپاه تاکید کرد: عملیات در این موج با قدرت ادامه دارد و دستاوردهای آن به سمع و نظر ملت شریف ایران خواهد رسید.

آغاز موج75عملیات وعده صادق 4 علیه مکان‌های استقرار جدید نظامیان و اختفای ارتشیان صهیونیستی

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اجرای موج 75 عملیات وعده صادق 4 خبر داد.در این موج براساس شناسایی انجام شده توسط پایگاه‌های اطلاعات عملیات، مکان‌های استقرار جدید نظامیان و اختفای ارتشیان صهیونیستی در نقاط مختلف سرزمینهای اشغالی هدف قرار گرفتند.

روابط عمومی سپاه اعلام کرد: موج هفتاد پنجم عملیات وعده صادق 4 با رمز «یا فاطمة الزهرا سلام الله علیها» و با نام و یاد شهیدان سردار علی محمد نائینی سخنگوی شهید سپاه پاسداران و حجت‌الاسلام خطیب وزیر شهید اطلاعات علیه اهداف صهیونیستی و آمریکایی اجرا شد

در این موج براساس شناسایی انجام شده توسط یگاه‌های اطلاعات عملیات، مکان‌های استقرار جدید نظامیان و اختفای ارتشیان صهیونیستی در نقاط مختلف سرزمینهای اشغالی هدف قرار گرفتند. 

پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در الخرج که از محل‌های اصلی استقرار و عملیات هوایی متجاوزان آمریکایی علیه ایران است نیز با موشک‌های بالستیک مورد هدف قرار گرفت.

سپاه پاسداران به نظامیان تروریست صهیونی و آمریکایی هشدار می‌دهد که به طور کامل تحت رصد یگان‌های اطلاعات عملیات سپاه هستند و مخفی شدن آنها در شهرک‌ها همچون مخفی شدن آنها در یک شهرک در عراد هم به دلیل اشراف اطلاعاتی سپاه، موجب نجات جان آنها نمی‌شود.

حمله موشکی به پایگاه دریایی آمریکا در بحرین

منابع محلی بامداد امروز از شنیده‌شدن صدای انفجار در پایتخت بحرین خبر دادند.

رسانه ها در خبری فوری گزارش داد که پایگاه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین هدف اصابت موشک‌ قرار گرفته است.

بر اساس گزارش‌ها، علاوه بر صدای آژیرهای خطر ممتد، صدای انفجارهای مهیب در این پایگاه به گوش می‌رسد.

خسارات و آتش‌سوزی در مرکز و جنوب سرزمین‌های اشغالی در پی حمله موشکی ایران‌

 براساس گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی در هشت نقطه از مرکز فلسطین اشغالی سقوط ترکش‌های موشکی ثبت شده است. همچنین در شهرک صهیونیست نشین «نیر عام» در اطراف غزه در پی اصابت یک موشک، آتش‌سوزی رخ داده است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت از تخریب گسترده در منطقه «بتاح تکفا» در شرق تل‌آویو در پی سقوط ترکش‌های یک موشک خوشه‌ای خبر داد.

همزمان گزارش‌هایی از اصابت مستقیم در «عسقلان» و مشاهده موشک در آسمان «ریشیون لتسیون» در جنوب تل‌آویو منتشر شده است.

همچنین به دلیل سقوط ترکش‌ها، جاده شماره ۱ به سمت قدس اشغالی دچار اختلال و بسته شده است.

 


اخبار مرتبط
موج 86 وعده صادق اجرا شد/ اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه زیر ضرب سپاه
یکشنبه 1405/01/09 ساعت 23:41
این خبر به روزرسانی می‌شود...
موج 86 وعده صادق اجرا شد/ اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه زیر ضرب سپاه
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از مورد هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های عملیات هوایی و پهپادی و ذخایر تسلیحاتی و محل اختفای نیروهای تروریستی ارتش امریکا و رژیم صهیونیستی و حزب کوموله در جریان موج هشتاد و ششم عملیات وعده صادق 4 خبر داد.
سخنگوی‌ قرارگاه‌ خاتم‌الانبیا: مصمم هستیم مبدا تمام تجاوزها را مورد هدف قرار دهیم
پنج‌شنبه 1405/01/06 ساعت 23:15
سخنگوی‌ قرارگاه‌ خاتم‌الانبیا: مصمم هستیم مبدا تمام تجاوزها را مورد هدف قرار دهیم
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) با اشاره به اقدامات انجام شده توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در جریان بیست و هفتمین روز جنگ رمضان، تصریح کرد: مصمم هستیم مبدا تمام تجاوزها و شرارت‌ها را با عنایت الهی، قدرتمندانه، مورد هدف قرار دهیم.
ایستگاه‌های دریافت ماهواره‌ای خدمات دهنده به ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفتند
چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 00:15
ایستگاه‌های دریافت ماهواره‌ای خدمات دهنده به ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفتند
سپاه پاسداران اعلام کرد: ایستگاه‌های دریافت ماهواره‌ای خدمات دهنده به ارتش کودک‌کش و سفاک رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفتند.
موج 74 عملیات وعده صادق 4 با موشک های قدر، خیبرشکن و خرمشهر 4
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 21:18
موج 74 عملیات وعده صادق 4 با موشک های قدر، خیبرشکن و خرمشهر 4
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اجرای موج هفتاد و چهارم عملیات وعده صادق 4 علیه پایگاه‌های آمریکا در منطقه و مرکز و جنوب سرزمین‌های اشغالی فلسطین خبر داد. عصر روز گذشته نیز رسانه‌های رژیم صهیونیستی از حمله دوباره موشکی ایران به دیمونا و همچنین بئرالسبع در جنوب سرزمین‌های اشغالی و حمله حزب الله به مناطق شمالی آن خبر دادند.
موج 71 حمله سپاه پاسداران در وعده صادق 4/آغاز موج جدید موشک‌باران به سرزمین‌های اشغالی
شنبه 1405/01/01 ساعت 15:37
به روزرسانی می شود
موج 71 حمله سپاه پاسداران در وعده صادق 4/آغاز موج جدید موشک‌باران به سرزمین‌های اشغالی
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از آغاز موج 71 وعده صادق 4 با رمز «یاصاحب الزمان عج » خبر داد و اعلام کرد: سومین جنگنده دشمن متخاصم متعلق به رژیم صهیونیستی از نوع F16 در ساعت 3:45 دقیقه بامداد در بخش مرکزی ایران توسط سامانه‌های نوین پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران مورد اصابت قرار گرفت.
آغاز موج 69 عملیات وعده صادق 4/ شلیک موشک به شرکت های پشتیبانی رزمی- نظامی دشمن
جمعه 1404/12/29 ساعت 21:56
آغاز موج 69 عملیات وعده صادق 4/ شلیک موشک به شرکت های پشتیبانی رزمی- نظامی دشمن
موج "شصت و نه" عملیات وعده صادق 4 با رمز یا مقلب القلوب والابصار و هدیه به شهدای امنیت، علیه شرکت های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری رژیم صهیونیستی اجرا شد
موج 65 عملیات وعده صادق 4 آغاز شد/ به کارگیری سامانه های نوین جنگی
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 20:08
موج 65 عملیات وعده صادق 4 آغاز شد/ به کارگیری سامانه های نوین جنگی
موج 65 عملیات وعده صادق 4با به‌کارگیری سامانه‌های نوین "نصرالله"، (قدر ارتقایافته و هدایت شونده) برای نخستین بار انجام شد.
موج 57 عملیات وعده صادق 4 درهجدهمین روز جنگ ؛ انفجارهای مهیب در سرزمین‌های اشغالی
سه‌شنبه 1404/12/26 ساعت 08:23
موج 57 عملیات وعده صادق 4 درهجدهمین روز جنگ ؛ انفجارهای مهیب در سرزمین‌های اشغالی
با رسیدن موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی، انفجارهای شدیدی مناطق مختلف فلسطین را لرزاند.تصاویر مختلفی از عبور موشک‌های ایرانی از آسمان مناطق مختلف از جمله کرانه باختری منتشر شده است.برخی رسانه‌ها از شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب به ویژه در منطقه قدس اشغالی خبر می‌دهند.همچنین صدای چند انفجار نیز پیش از فعال شدن آژیرهای خطر شنیده شده است
آغاز موج 56 عملیات وعده صادق4/شلیک موشک‌های خرمشهر، عماد، قدر و پهپادهای انهدامی
دوشنبه 1404/12/25 ساعت 23:27
این خبر به روزرسانی می‌شود...
آغاز موج 56 عملیات وعده صادق4/شلیک موشک‌های خرمشهر، عماد، قدر و پهپادهای انهدامی
موج پنجاه و ششم عملیات وعده صادق4 با رمز مبارک "یا زینب کبری (س)" تقدیم به شهید والامقام شهید سلیمانی و شهدای مدافع ، علیه اهدافی در قلب سرزمین‌های اشغالی به وسیله موشک‌های خرمشهر، عماد، قدر و پهپادهای انهدامی آغاز شد.
آغاز موج جدید حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی
جمعه 1404/12/22 ساعت 23:15
آغاز موج جدید حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی
منابع خبری گزارش دادند که موشک‌های ایرانی در موج جدید حمله به سرزمین‌های اشغالی فلسطین، با دقت به اهداف خود اصابت کرده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
مقام سازمان ملل متحد: 14 میلیون سودانی آواره شده‌اند
شهادت 4 عضو یک خانواده در جنوب لبنان
ادعای ترامپ: پایان جنگ نزدیک است
بحران جهانی سوخت و تراکتورهایی که تردد را مختل کردند
زلزله سیاسی در اروپا؛ متحدان ترامپ یکی‌یکی می‌ریزند
مقام سابق پنتاگون: فشار جنگ ایران به خود ترامپ بازگشته است
پیامدهای تجاوز آمریکا به ایران بر مزارع انگلیس در یک تحقیق دانشگاهی
نفت ایران گران ترین برند اوپک پس از نفت کویت شد
بیانیه 10 کشور برای پایان جنگ در لبنان
624 نقطه در تهران طی جنگ اخیر مورد هدف دشمن قرار گرفت
آمریکا بالاخره سقوط پهپاد پیشرفته در خلیج فارس را تایید کرد
استقبال حماس از اقدام ایتالیا برای تعلیق توافق همکاری با رژیم صهیونیستی
مهدیه اسفندیاری:شهادت رهبر و مردم عزیزمان را تسلیت می‌گویم
تشکیل کمیسیون بررسی صلاحیت ترامپ در کنگره
وزیر دارایی انگلیس: جنگ ترامپ علیه ایران حماقت بود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: آتش‌بس برقرار است و ما در حال مذاکره با ایران هستیم
فایننشال تایمز: زمان به نفع ایران است
علت انفجار در منطقه 10 تهران اعلام شد
توییتی که سه میلیون بازدید خورد
نیویورک‌تایمز: تنها پاسخ اسرائیل برای مشکلاتش، به راه انداختن جنگ است
سه نهاد جهانی در مورد بحران انرژی هشدار دادند
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
آخرین وضعیت «بنت جبیل»، زمین‌گیر شدن ارتش اشغالگر در پی مقاومت شدید حزب‌الله
ایروانی: تسلیحات بکار رفته در تجاوز به ایران از زرادخانه برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بود
پایان بازی لیورپول 0 (0) _( 2) 2 پاری‌سن‌ ژرمن
پایان بازی اتلتیکومادرید 2 (1) _( 2) 0 بارسلونا
عملیات خشم حماسی به عملیات شکست حماسی تبدیل شد
روزنامه‌نگار آمریکایی در کویت دستگیر شد
آمریکا تحریم‌های بانکی ونزوئلا را کاهش داد
آمریکا معافیت موقت تحریم‌های نفتی ایران را تمدید نمی‌کند
در طول جنگ به چند مرکز درمانی و بهداشتی حمله شد؟
سلام نظامی سلطانیان پس از کسب طلا
ارسال نخستین محموله امدادی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران
گروسی: برنامه هسته‌ای ایران با اقدام نظامی متوقف نمی شود
مخالفت جنبش امل با مذاکره مستقیم لبنان با اسرائیل
دو برابر شدن قیمت لحظه‌ای نفت
آغاز مذاکرات مستقیم لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن/شروط اسرائیل/بیانیه مشترک + فیلم
سانچز: چین، تنها کشوری که می‌تواند جنگ ایران را حل‌ کند
اسکات ریتر: محاصره دریایی ایران قابل اجرا نیست
تعدیل 15 تا 20 درصدی مهندسان شرکت رنو
استاد دانشگاه جان هاپکینز: ارزش ریال ایران در جنگ ارتقا یافته
متحدان ترامپ همچنان از همکاری با او دوری می‌کنند
تعمیر 18 هزار واحد آسیب دیده از جنگ به‌پایان رسید
احتمال خروج اسلوونی از ناتو
اعتراض مکزیک به کشته شدن تعدادی از شهروندانش در بازداشتگاه‌های مهاجرتی آمریکا
لاپید تعلیق همکاری ایتالیا با اسرائیل را یک شکست برای نتانیاهو خواند
عصبانیت ترامپ از اظهارات ملونی
از هر 10 آمریکایی 6 نفر مخالف جنگ علیه ایران هستند
194 شهید و مجروح درپی حملات 24 ساعت اخیر در لبنان
بازداشت 90 معترض ضد جنگ در نیویورک