×
اجتماعی
شناسه خبر : 304179
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/02 ساعت 17:02
شهادت 210 کودک در جنگ اخیر؛ آسیب به 300 مرکز درمانی

وزیر بهداشت:

شهادت 210 کودک در جنگ اخیر؛ آسیب به 300 مرکز درمانی

وزیر بهداشت با اشاره به شهادت حدود 210 کودک در جنگ اخیر گفت در حملات دشمن نزدیک به 300 مرکز بهداشتی، درمانی و اورژانس آسیب دیده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: کتر محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از بیمارستانی در تهران اظهار کرد: تعداد مجروحان کمتر از ۱۸ سال شامل کودکان و نوجوانان در طول این جنگ در کشور تا کنون بالغ بر ۱۵۱۰ نفر بوده که نشان می دهد این جنگ، فراتر از درگیری های نظامی است و آسیب های زیادی به مردم عادی، غیرنظامی ها، کودکان و زنان وارد کرده است.

وی از آسیب به حدود ۳۰۰ مرکز بهداشتی، درمانی و اورژانس از ابتدای جنگ تحمیلی در کشور خبر داد و گفت: حدود ۳۰ آمبولانس نیز آسیب دیده و از مدار خدمت رسانی، خارج شده اند و نمی توان به سادگی از این جنایات، چشم پوشی کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به نقل قولی از تدروس، رییس سازمان جهانی بهداشت یادآور شد: او در توییتی تاکید کرده بود که نمی توان حمله به مدرسه میناب را ناشی از اشتباه محاسباتی دانست بلکه یک جنایت بشری است و هیچ تعریف دیگری از این اقدام نمی توان ارائه کرد.

دکتر ظفرقندی ابراز امیدواری کرد که با همت همه اعضای تیم ملی سلامت بتوان از این آزمون سخت همانند جنگ ۱۲ روزه، دوران دفاع مقدس و سایر بحرانها سربلند خارج شد و پرچم خدمت رسانی حوزه سلامت با تعهد مسئولانه، همچنان بالا باشد.

وی به تقدیم ۲۳ شهید مدافع سلامت در جنگ تحمیلی اخیر تا کنون اشاره کرد و گفت: متاسفانه دیروز بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک نیز برای دومین بار در طول این جنگ مورد آسیب قرار گرفت که این هم جزیی از جنایات بشری دشمنان است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: نظام سلامت و همکاران ما به خوبی در شرایط بحران و جنگ کنونی علاوه بر خدمات رسانی به مجروحان جنگی، خدمات مورد نیاز در همه حوزه ها را بدون وقفه ارائه می دهند. فعالیت های عادی نظام سلامت حتی واکسیناسیون کودکان و مراقبت های بهداشتی در کشور بر خلاف بسیاری از کشورهای درگیر جنگ، حتی یک روز هم تعطیل نشده است.

دکتر ظفرقندی با اشاره به همراهی دولت به ویژه رییس جمهور، سازمان برنامه و بودجه و تیم اقتصادی دولت با نظام سلامت، تصریح کرد: در روزهای پایانی سال گذشته با تامین منابع مالی، بخشی از مطالبات کارکنان، حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و پیمانکاران پرداخت شد و نگرانی در این زمینه نداریم.

به گزارش وبدا، وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه به عنوان مقام عالی وزارت چه پیامی به کادر سلامت دارید، گفت: چندین بار گفته ام که مقام عالی نیستم بلکه یک مقام معمولی و جزیی از تیم ملی سلامت هستم و کارهای اصلی را همکاران بهداشتی و درمانی ما انجام می دهند. به همه همکاران خودم، خداقوت می گویم چراکه خدمات رسانی حوزه سلامت قابل تقدیر است.

وی افزود: امروز هدف ما عرض خسته نباشید به همکاران مان در بیمارستان بود و اگر مشکل یا کمبودی وجود داشته باشد نیز بررسی و برطرف می کنیم. همکاران ما در نظام سلامت همه با تمام توان و وجود با در نظر گرفتن مسئولیت انسانی، حرفه ای و پزشکی مشغول ارائه خدمت به مردم هستند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار تهران درباره پیامدهای جنگ لبنان
اظهارات جنجالی تل‌آویو درباره دمشق
هافبک تیم ملی هلند ضربه مغزی شد
حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
برنامه مسابقات روز نهم دور گروهی جام جهانی 2026
قواعد جدید عبور کشتی ها از تنگه هرمز اعلام شد
لغو سفر وزیر خارجه ایتالیا به در پی اظهارات جنجالی ترامپ
لفاظی های نتانیاهو پس از درگیری جنوب لبنان
برنامه جدید موکب‌های اربعین در مرزها اعلام شد
پایان رقابت‌های جودو نابینایان کشور با صدرنشینی تیم تهران
واکنش تند پکن به برنامه‌های رژیم صهیونیستی در غزه
خبر شوکه کننده برای ستاره مراکش در جام جهانی
محدودیت بی‌سابقه در فضای مجازی امارات
تردید ژاپن برای اعزام نیروهای دفاعی به تنگه هرمز
خبر بد برای پایتخت نشینان؛ موج شدید گرما دراه است
دستور ابوظبی برای بارگیری نفت از بنادر خلیج فارس
پیام تند پاریس به واشنگتن درباره اسرائیل چه بود؟
ترافیک پرحجم در راه‌های مازندران/ جاده چالوس از ساعت 16 یک‌طرفه می‌شود
پشت پرده سفر احتمالی نتانیاهو به واشنگتن
طرح ملی تعویض کولرهای قدیمی کلید خورد
بورس تاریخ‌ساز شد؛ صعود پرشتاب شاخص تا قله 5.1 میلیونی
چه رازی پشت جهش ترکیه و صعود ایران در دیپلماسی نهفته است؟
کدام سریال کره ای با انتخاب تماشاگران روی آنتن رفت؟
حقیقت ماجرای بیماری هدیه تهرانی چه بود؟
قیمت بنزین در آمریکا کاهش یافت
هشدار قوه قضاییه به عوامل مرتبط با دشمن
حسن یزدانی مُهر آخر را زد؛ ترکیب جهانی کشتی آزاد کامل شد
پزشکیان: دولت باید قبل از مردم، صرفه‌جویی را از خودش آغاز کند
شهباز شریف: در مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای شرکت می‌کنم
جزئیات تصادف مرگبار صبحگاهی با 10 کشته و زخمی
بامداد جمعه در جنوب لبنان چه گذشت؟از کمین مرگبار مقاومت تا حمله به 80 هدف در جنوب لبنان
ریزش قیمت نفت در بازار جهانی
سپاه پاسداران: در صورت تکرار زیاده‌خواهی دشمن، پاسخ قاطع خواهیم داد
قیمت بیت‌کوین و سایر رمزارزها امروز جمعه 29 خرداد
استقبال غافلگیرکننده از پخش بازی فوتبال ایران در سینما
افزایش بی‌سابقه هزینه واردات انرژی در هند
نور ویدئو | توافق ایران و آمریکا ؛ آتش بس بحران یا آغاز نبردی تازه ؟
حسن یزدانی برنده جنگ گلادیاتورها؛ کاپیتان راهی جهانی شد
امیرمحمد یزدانی و فیروزپور مسافر مسابقات جهانی شد
پیش‌بینی قیمت خودرو در تیر 1405؛ زمان خرید فرا رسیده یا باید صبر کرد؟
چرا معاون رئیس‌جمهور آمریکا در آخرین لحظه راهی سوئیس نشد؟
تصمیم شوکه‌کننده دولت هند؛ چرا تلگرام فیلتر شد؟
احتمال بازنگری بن خواربار، حق تاهل و حق مسکن کارگران
آینده توافق و سئوال مهمی که آمریکا باید به آن پاسخ بدهد
قدرت ایران در مقابله با اسرائیل نباید دست‌کم گرفته شود
واکنش رهبر اکثریت سنا به توافق ایران
گزارش جدید از منابع آلودگی هوای تهران منتشر شد
جزئیات شهادت مأمور انتظامی در خاش
چند احتمال درباره دلایل لغو مذاکرات سوئیس