×
اجتماعی
شناسه خبر : 304179
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/02 ساعت 17:02
شهادت 210 کودک در جنگ اخیر؛ آسیب به 300 مرکز درمانی

وزیر بهداشت:

شهادت 210 کودک در جنگ اخیر؛ آسیب به 300 مرکز درمانی

وزیر بهداشت با اشاره به شهادت حدود 210 کودک در جنگ اخیر گفت در حملات دشمن نزدیک به 300 مرکز بهداشتی، درمانی و اورژانس آسیب دیده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: کتر محمدرضا ظفرقندی در حاشیه بازدید از بیمارستانی در تهران اظهار کرد: تعداد مجروحان کمتر از ۱۸ سال شامل کودکان و نوجوانان در طول این جنگ در کشور تا کنون بالغ بر ۱۵۱۰ نفر بوده که نشان می دهد این جنگ، فراتر از درگیری های نظامی است و آسیب های زیادی به مردم عادی، غیرنظامی ها، کودکان و زنان وارد کرده است.

وی از آسیب به حدود ۳۰۰ مرکز بهداشتی، درمانی و اورژانس از ابتدای جنگ تحمیلی در کشور خبر داد و گفت: حدود ۳۰ آمبولانس نیز آسیب دیده و از مدار خدمت رسانی، خارج شده اند و نمی توان به سادگی از این جنایات، چشم پوشی کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به نقل قولی از تدروس، رییس سازمان جهانی بهداشت یادآور شد: او در توییتی تاکید کرده بود که نمی توان حمله به مدرسه میناب را ناشی از اشتباه محاسباتی دانست بلکه یک جنایت بشری است و هیچ تعریف دیگری از این اقدام نمی توان ارائه کرد.

دکتر ظفرقندی ابراز امیدواری کرد که با همت همه اعضای تیم ملی سلامت بتوان از این آزمون سخت همانند جنگ ۱۲ روزه، دوران دفاع مقدس و سایر بحرانها سربلند خارج شد و پرچم خدمت رسانی حوزه سلامت با تعهد مسئولانه، همچنان بالا باشد.

وی به تقدیم ۲۳ شهید مدافع سلامت در جنگ تحمیلی اخیر تا کنون اشاره کرد و گفت: متاسفانه دیروز بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک نیز برای دومین بار در طول این جنگ مورد آسیب قرار گرفت که این هم جزیی از جنایات بشری دشمنان است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: نظام سلامت و همکاران ما به خوبی در شرایط بحران و جنگ کنونی علاوه بر خدمات رسانی به مجروحان جنگی، خدمات مورد نیاز در همه حوزه ها را بدون وقفه ارائه می دهند. فعالیت های عادی نظام سلامت حتی واکسیناسیون کودکان و مراقبت های بهداشتی در کشور بر خلاف بسیاری از کشورهای درگیر جنگ، حتی یک روز هم تعطیل نشده است.

دکتر ظفرقندی با اشاره به همراهی دولت به ویژه رییس جمهور، سازمان برنامه و بودجه و تیم اقتصادی دولت با نظام سلامت، تصریح کرد: در روزهای پایانی سال گذشته با تامین منابع مالی، بخشی از مطالبات کارکنان، حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و پیمانکاران پرداخت شد و نگرانی در این زمینه نداریم.

به گزارش وبدا، وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه به عنوان مقام عالی وزارت چه پیامی به کادر سلامت دارید، گفت: چندین بار گفته ام که مقام عالی نیستم بلکه یک مقام معمولی و جزیی از تیم ملی سلامت هستم و کارهای اصلی را همکاران بهداشتی و درمانی ما انجام می دهند. به همه همکاران خودم، خداقوت می گویم چراکه خدمات رسانی حوزه سلامت قابل تقدیر است.

وی افزود: امروز هدف ما عرض خسته نباشید به همکاران مان در بیمارستان بود و اگر مشکل یا کمبودی وجود داشته باشد نیز بررسی و برطرف می کنیم. همکاران ما در نظام سلامت همه با تمام توان و وجود با در نظر گرفتن مسئولیت انسانی، حرفه ای و پزشکی مشغول ارائه خدمت به مردم هستند.


نظرات

آخرین اخبار
وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد
سوت ماراتن کنکور 1405 به‌صدا درآمد
ترفند سلول‌های سرطانی برای پنهان شدن از چشم سیستم ایمنی!
مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست
آمریکا مدعی شد: 757 نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند
ترامپ به دنبال مداکره نیست؟!
تصویر خیره‌کننده جیمز وب از مرگ یک ستاره و تولد سحابی شیر
استفاده کودکان از گوشی و تبلت چه تأثیری بر توانایی شناختی آنان دارد؟
پرونده‌سازی هوش مصنوعی برای کاربران!
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود