×
سیاسی
شناسه خبر : 304173
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/02 ساعت 16:47
وضعیت تنگه هرمز به قبل بازنمی‌گردد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

وضعیت تنگه هرمز به قبل بازنمی‌گردد

اسماعیل کوثری اعلام کرد کنترل تنگه هرمز در شرایط جدید تغییر کرده و بازگشت به وضعیت پیشین ممکن نیست؛ او بر خروج کامل نیروهای آمریکایی از منطقه تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «اسماعیل کوثری» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۵ در گفت‌وگویی تصریح کرد: دشمن پیش از انقلاب اسلامی اشراف اطلاعاتی کاملی به وضعیت امکانات و تجهیزات نظامی ایران داشت اما پس از پیروزی انقلاب، وضعیت تغییر کرد و لذا آنان صدام را به سراغ ایران فرستادند که این بزرگترین اشتباهشان بود. تفکر حضرت امام خمینی (ره) و رهبر شهید انقلاب این بود که «ما می‌توانیم»، ارتش تجهیزات و امکانات خود را داشت اما سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امکانات، تجهیزات و سازمان نظامی نداشت.

وی افزود: ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کار را آغاز کردند و از همانجا بود که ضرورت ایجاد ساختار جدید و تجهیز سپاه مطرح شد، در همان دوران جنگ بود که بحث تولید موشک از سوی شهید تهرانی‌مقدم، حاج محسن رفیق‌دوست و سایر برادران مطرح شد و به دنبال آن توانمندی لازم ایجاد شد، توانمندی که در هیچ کشوری به این شکل دیده نشده است.

تولید موشک نقطه‌زن تاکید رهبر شهید انقلاب بود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پس از سقوط شوروی سابق برخی کشورها پیام دادند که ما این امکان را داریم که موشک ارزان در اختیار شما بگذاریم، گفت: ۲۰ روز پیش از شهادت، سردار رشید اسلام شهید حاجی‌زاده، در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گزارشی ارایه کرده و اعلام کردند که در دهه هفتاد رهبر انقلاب بارها و بارها بر تولید و بومی‌سازی صنعت موشکی تاکید کرده‌اند.

کوثری تاکید کرد: با اینکه کشورهای شوروی سابق موشک ارزان در اختیار ما قرار می‌دادند، رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که باید خودمان تولید کنیم و لذا شهید تهرانی‌مقدم بارها و بارها به خود من گفت که رهبر انقلاب تاکید داشتند که باید موشک نقطه‌زن داشته باشیم.

وی ادامه داد: دشمن از نوع تجهیزات، امکانات، برد آنها، کلاهک انفجاری‌ و توان تخریب و برد آنها کاملا بی اطلاع است؛ همین است که ترامپ ارتش آمریکا را قدرتمندترین ارتش دنیا قلمداد می‌کند، پس چرا به این وضعیت گرفتار شده است که به کشورهای دیگر التماس می‌کند که راه را برایش باز کنند؟ آنها درباره شخصیت‌های سیاسی ما آگاهی دارند چرا که موضوعی آشکار بوده است، اما درخصوص تولیدات ما و انبارهای سلاح و تجهیزات ایران اطلاعی ندارند.

دشمن براساس اطلاعات غلط دچار اشتباه محاسباتی شد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن براساس اطلاعات غلط دچار اشتباه محاسباتی شد، خاطر نشان کرد: دشمن همچنین شناخت صحیحی نسبت به مردم کشور ما ندارد. بدون مردم ما در هیچ جبهه‌ای توان پیروزی نداشتیم، در جنگ هشت ساله به ویژه پس از پذیرش قطعنامه اگر مردم نبودند ما شکست می‌خوردیم، در جنگ ۱۲ روزه و در این جنگ نیز به همین صورت است، هنگامی که رهبر انقلاب را به شهادت رساندند، طاقت مردم تمام شد و از همان شب دائما در حال عزاداری و حضور در میدان هستند.

اسماعیل کوثری با تاکید بر اینکه دشمن از دموکراسی و حقوق بشر دم می‌زند اما بر سر مردم کشور ما بمب می‌ریزد، گفت: دشمن همچنین تصور می‌کرد که بین مسئولان نظام اختلاف خواهد افتاد، اما دیدند که مسئولان یکپارچه عمل کردند. از سوی دیگر عکس‌العمل سریع نیروهای مسلح، دشمن را غافلگیر کرد، اگر در جنگ ۱۲ روزه، اقدام متقابل ما ۱۲ تا ۲۰ ساعت زمان برد، در این جنگ بعد از کمتر از یک ساعت واکنش نشان دادیم.

وی ادامه داد: دشمن در این جنگ درمانده است، ضرباتی که ما در همان ساعت اول وارد کردیم باعث شد که بخش مهمی سیستم پدافندی و رادارهای دشمن از دور خارج شود و لذا گنبد آهنین بی خاصیت شد و اثرگذاری موشکی‌های ما مشخص شد. دشمن مانور سنگینی بر روی ناوهای هواپیمابر خود می‌داد اما در همان روزهای نخست نیروی دریایی دلاور جمهوری اسلامی ایران چنان آسیبی به آنها وارد کرد که یکهزار کیلومتر فاصله گرفتند و دیدند که نمی‌توانند از آنها استفاده کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن هنوز در تکبر دوران پس از جنگ جهانی دوم باقی مانده است، اظهار داشت: دشمن در این جنگ مانده است، نمی‌داند چه کند و انشالله ضربات بیشتری را بخورند، به هوش خواهند آمد.

تشریح وضعیت آمادگی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه

اسماعیل کوثری با اشاره به اینکه در جنگ ۱۲ روزه آمار شهدای ما از نیروی هوافضا بسیار زیاد بود، تصریح کرد: در این خصوص احساس خطر کردیم اما این دفعه آنچنان شد که تقسیم کار صورت گرفت که نیروی زمینی ارتش، نیروی زمینی سپاه، نیروی دریایی ارتش و سپاه وارد عمل شوند، و لذا با تغییراتی که صورت گرفت، تمام مسائل برطرف شد. در مواجهه با دشمن نیز شناسایی دقیقی صورت گرفت، اهداف مشخص شد، برای ما روشن بود که جنگ فراتر از ایران خواهد بود و به منطقه کشیده خواهد شد و لذا پایگاه‌های آمریکا در منطقه شناسایی شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درخصوص سلطه کامل نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر تنگه هرمز، تاکید کرد: آمریکایی‌ها باید تمام پایگاه‌های خود در منطقه را رها کنند و بروند، و تمام آنها را تا آخرین لحظه منهدم خواهیم کرد.

وی در پایان تاکید کرد: امروز مردم ما به دنبال انتقام هستند و ما نیز به همین نتیجه رسیده‌ایم که آمریکا باید به صورت کامل از منطقه خارج شود، دوم اینکه به این راحتی تنگه هرمز را رها نخواهیم کرد، کنترل تنگه هرمز پس از این با ما خواهد بود و وضعیت آن به پیش از جنگ باز نخواهد گشت.


نظرات

آخرین اخبار
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»