×
بین الملل
شناسه خبر : 304161
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/02 ساعت 15:26
تشدید اختلافات میان ترامپ و انگلیس بر سر تنگه هرمز

تشدید اختلافات میان ترامپ و انگلیس بر سر تنگه هرمز

وزیر مسکن و جوامع انگلیس ضمن فاصله‌گذاری میان بریتانیا و تهدید ادعایی دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز گفت ضرب‌الاجل تعیین شده، موضع شخصی ترامپ است و لندن با تلاش برای تنش‌زدایی، به جنگ علیه ایران کشیده نخواهد شد.

نورنیوز_ گروه بین الملل : وزیر مسکن و جوامع انگلیس با فاصله‌گذاری میان کشورش و تهدید ادعایی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره تنگه هرمز تأکید کرد که ضرب‌الاجل تعیین شده، موضع شخصی اوست و لندن، ضمن تلاش برای تنش‌زدایی، به جنگ علیه ایران کشیده نخواهد شد.

استیو رید روز یکشنبه در اظهاراتی که نشانگر عمق شکاف لندن و واشنگتن در موضوع ایران است، به اسکای نیوز گفت: رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند از جانب خود صحبت و از آنچه می‌گوید دفاع کند. موضع ما در انگلیس کاملاً روشن است و به این جنگ کشیده نخواهیم شد.

او در پاسخ به این پرسش «موضع دولت انگلیس درباره این ضرب‌الاجل چیست؟ آیا به آمریکایی‌ها می‌گوییم این کار را نکنید یا صرفاً منتظر می‌مانیم؟» گفت: فکر می‌کنم باید این پرسش را از رئیس‌جمهوری ترامپ بپرسید. ما به جنگ کشیده نمی‌شویم، اما از منافع خود محافظت می‌کنیم و با متحدان برای کاهش تنش‌ها همکاری خواهیم کرد، زیرا می‌دانیم بهترین راه برای حفظ امنیت و همچنین منافع اقتصادی‌مان، پایان دادن سریع به این درگیری است.

وی تاکید کرد: این نخستین بار نیست که انگلیس و نخست‌وزیر آن دیدگاهی متفاوت از رئیس‌جمهوری آمریکا اتخاذ می‌کنند. در جنگ ویتنام نیز چنین وضعی وجود داشت. نخست‌وزیر به این جمع‌بندی رسیده و مردم انگلیس نیز از آن حمایت می‌کنند که پیوستن به این جنگ به نفع ما نیست.

این مقام انگلیسی درباره بزدل خواندن اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از سوی ترامپ در جنگ با ایران هم گفت: رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند خودش درباره واژه‌هایی که به کار می‌برد توضیح دهد. انگلیس به این جنگ کشیده نخواهد شد و ما هر اقدامی را برای کاهش تنش انجام خواهیم داد.

ترامپ شامگاه شنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی «تروت‌سوشال» نوشت: اگر ایران ظرف ۴۸ ساعت از همین لحظه تنگه هرمز را به‌طور کامل و بدون تهدید باز نکند، آمریکا نیروگاه‌های مختلف برق آن‌ را هدف قرار می‌دهد و نابود می‌کند. از بزرگترین آن‌ها هم شروع می‌کنیم.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء بلافاصله پس از انتشار این پیام، به دشمن متجاوز آمریکایی - صهیونی هشدار داد: اگر به زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران تجاوز شود، همه زیرساخت‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونی در منطقه هدف قرار خواهند گرفت.

سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری روز یکشنبه با هشدار مجدد به دشمن آمریکایی صهیونیستی، تاکید کرد: پیرو هشدارهای قبلی، چنانچه زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران مورد تجاوز قرار گیرد، کلیه زیرساخت‌های سوخت، انرژی، فن آوری اطلاعات و آب شیرین کن مورد استفاده آمریکا و رژیم در منطقه، هدف قرار خواهند گرفت.


اخبار مرتبط
افشاگری پالتیکو درباره دیدار ترامپ و شی جینپینگ و ارتباط آن با جنگ علیه ایران
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 16:06
افشاگری پالتیکو درباره دیدار ترامپ و شی جینپینگ و ارتباط آن با جنگ علیه ایران
پالتیکو با انتشار تحلیلی نوشت، دولت دونالد ترامپ به مقامات خارجی اطلاع داده است که زمان نشست میان ترامپ و همتای چینی‌اش، «شی جینپینگ»، را قبل از پایان جنگ ایران تغییر نخواهد داد، در حالی که کاخ سفید ارتباط زمان‌بندی این نشست را با این جنگ رد کرد.
تهدیدهای ترامپ و پاسخ‌های قاطعانه ایران
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 11:53
تهدیدهای ترامپ و پاسخ‌های قاطعانه ایران
دونالد ترامپ تهدید کرد، اگر ایران ظرف 48 ساعت آینده تنگه هرمز را کاملا باز نکند، نیروگاه‌های برق ایران را نابود خواهد کرد؛ اما این سخنان او گران تمام شد و با پاسخ قاطعانه ایران مواجه شد.
تنگه هرمز برای چه کسانی باز است ؟
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 10:22
نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی دریانوردی تشریح کرد
تنگه هرمز برای چه کسانی باز است ؟
سید علی موسوی؛ نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی دریانوردی یادآور شد که امنیت تنگه هرمز را ایران برقرار می‌کند و این تنگه برای همه به جز «دشمنان» باز است
نظرات

آخرین اخبار
سومین خاموشی سراسری کوبا در یک ماه
کرملین: جنگ علیه ایران موجب همبستگی بیشتر مردم شده است
شهادت 210 کودک در جنگ اخیر؛ آسیب به 300 مرکز درمانی
پیش بینی قیمت طلای جهانی
راه‌اندازی سامانه پیامکی خسارات جنگی؛ 100023055 در خدمت مردم
وضعیت تنگه هرمز به قبل بازنمی‌گردد
سال طلایی صندوق‌های طلا؛ بازدهی‌های نجومی 1404
ضربه به خط میانی تیم ملی؛ غیبت عزت‌اللهی قطعی شد
ضربه کاری تنگه هرمز به صنعت طلا
ثبت انتقال و میهمانی دانشجویان از 5 فروردین کلید خورد
اعلام آمادگی ترامپ برای دست زدن به جنایت جنگی
اسرائیلی‌ها برای 48 ساعت آینده آب کافی ذخیره و موبایل‌هایشان را شارژ کنند
افشاگری پالتیکو درباره دیدار ترامپ و شی جینپینگ و ارتباط آن با جنگ علیه ایران
دستور خدمت‌رسانی به مناطق آسیب‌دیده جنگ
هشدار فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره برخورد کوبنده و سریع با متجاوز
عارف: به زیرساخت‌های ایران حمله شود، منطقه دچار خاموشی فراگیر خواهد شد
پیش‌بینی آب و هوای تهران طی روزهای آینده / وزش باد و بارش باران
تشدید اختلافات میان ترامپ و انگلیس بر سر تنگه هرمز
موج 74 عملیات وعده صادق 4 با موشک های قدر، خیبرشکن و خرمشهر 4
ورود تیم ملی فوتبال ایران به ترکیه
45 میلیون وعده غذای گرم و افطاری ساده در اجرای پویش سراسری اطعام مهدوی
آغاز تولید قراردادی مرغ و بارگذاری 2 میلیون تن نهاده دامی
برنامه‌های بازدارنده تازه ایران برای پاسخ به تهدیدهای دشمنان
واکنش یمن به گسترش دایره جنگ علیه ایران
ترسیم نقشه راه برای اجرای اقتصاد مقاومتی
در صورت خطا، زیرساخت‌های حیاتی، انرژی و نفت منطقه منهدم خواهد شد
زندگی روزمره به مثابه مقاومت و امیدورزی
رایزنی عراقچی و کالاس درباره تحولات جنگ متجاوزان علیه ایران
خون رضا صادقی برای دفاع از مرزهایمان به جوش آمد
ایران را با زبان زور نمی‌توان از حرکت بازداشت
مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زیر ذره بین وزارت بهداشت
تحلیل مقام سابق فرانسه از باتلاق جنگ آمریکا با ایران برای ترامپ
دستگیری 35 مزدور وطن فروش
فرمانده قرارگاه خاتم: با سلاح‌های پیشرفته جدید محاسبات دشمن را بهم خواهیم زد
درخواست استاندار تهران از مردم برای صرفه جویی در مصرف بنزین
10هزار تن گوشت گرم مرغ در آذربایجان غربی توزیع شد
فعالیت شبانه‌روزی مراکز بهداشت و تزریق واکسن‌های کودکان
هشدار افزایش سرعت باد و ارتفاع امواج در دریای عمان و خلیج فارس
جزئیات تازه درباره 7 سرنشین بالگرد قطری سقوط کرده
محدودیت‌های ترافیکی نوروز در کدام محورهای اصلی اعمال می شود؟
کشف انبار احتکار 40 تن برنج در خاش
سخنگوی وزارت دفاع : رزم را با شدت ادامه می‌دهیم
آبراهی کوچک که نماد هویت ملی شده است
فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای روز دوم فروردین
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره نخستین پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب
عملیات‌های متعدد مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا طی 24 ساعت
جزئیات حملات موشکی بی‌وقفه ایران و لبنان به سرزمین‌های اشغالی
تهدیدهای ترامپ و پاسخ‌های قاطعانه ایران
تظاهرات معترضان کانادایی به حملات آمریکا علیه ایران
ماجرای انفجارهای مهیب امروز گیلانغرب چیست ؟