×
بین الملل
شناسه خبر : 304161
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/02 ساعت 15:26
تشدید اختلافات میان ترامپ و انگلیس بر سر تنگه هرمز

تشدید اختلافات میان ترامپ و انگلیس بر سر تنگه هرمز

وزیر مسکن و جوامع انگلیس ضمن فاصله‌گذاری میان بریتانیا و تهدید ادعایی دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز گفت ضرب‌الاجل تعیین شده، موضع شخصی ترامپ است و لندن با تلاش برای تنش‌زدایی، به جنگ علیه ایران کشیده نخواهد شد.

نورنیوز_ گروه بین الملل : وزیر مسکن و جوامع انگلیس با فاصله‌گذاری میان کشورش و تهدید ادعایی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره تنگه هرمز تأکید کرد که ضرب‌الاجل تعیین شده، موضع شخصی اوست و لندن، ضمن تلاش برای تنش‌زدایی، به جنگ علیه ایران کشیده نخواهد شد.

استیو رید روز یکشنبه در اظهاراتی که نشانگر عمق شکاف لندن و واشنگتن در موضوع ایران است، به اسکای نیوز گفت: رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند از جانب خود صحبت و از آنچه می‌گوید دفاع کند. موضع ما در انگلیس کاملاً روشن است و به این جنگ کشیده نخواهیم شد.

او در پاسخ به این پرسش «موضع دولت انگلیس درباره این ضرب‌الاجل چیست؟ آیا به آمریکایی‌ها می‌گوییم این کار را نکنید یا صرفاً منتظر می‌مانیم؟» گفت: فکر می‌کنم باید این پرسش را از رئیس‌جمهوری ترامپ بپرسید. ما به جنگ کشیده نمی‌شویم، اما از منافع خود محافظت می‌کنیم و با متحدان برای کاهش تنش‌ها همکاری خواهیم کرد، زیرا می‌دانیم بهترین راه برای حفظ امنیت و همچنین منافع اقتصادی‌مان، پایان دادن سریع به این درگیری است.

وی تاکید کرد: این نخستین بار نیست که انگلیس و نخست‌وزیر آن دیدگاهی متفاوت از رئیس‌جمهوری آمریکا اتخاذ می‌کنند. در جنگ ویتنام نیز چنین وضعی وجود داشت. نخست‌وزیر به این جمع‌بندی رسیده و مردم انگلیس نیز از آن حمایت می‌کنند که پیوستن به این جنگ به نفع ما نیست.

این مقام انگلیسی درباره بزدل خواندن اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از سوی ترامپ در جنگ با ایران هم گفت: رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند خودش درباره واژه‌هایی که به کار می‌برد توضیح دهد. انگلیس به این جنگ کشیده نخواهد شد و ما هر اقدامی را برای کاهش تنش انجام خواهیم داد.

ترامپ شامگاه شنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی «تروت‌سوشال» نوشت: اگر ایران ظرف ۴۸ ساعت از همین لحظه تنگه هرمز را به‌طور کامل و بدون تهدید باز نکند، آمریکا نیروگاه‌های مختلف برق آن‌ را هدف قرار می‌دهد و نابود می‌کند. از بزرگترین آن‌ها هم شروع می‌کنیم.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء بلافاصله پس از انتشار این پیام، به دشمن متجاوز آمریکایی - صهیونی هشدار داد: اگر به زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران تجاوز شود، همه زیرساخت‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونی در منطقه هدف قرار خواهند گرفت.

سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری روز یکشنبه با هشدار مجدد به دشمن آمریکایی صهیونیستی، تاکید کرد: پیرو هشدارهای قبلی، چنانچه زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران مورد تجاوز قرار گیرد، کلیه زیرساخت‌های سوخت، انرژی، فن آوری اطلاعات و آب شیرین کن مورد استفاده آمریکا و رژیم در منطقه، هدف قرار خواهند گرفت.


اخبار مرتبط
هشدار رسانه انگلیسی درباره پیامدهای جنگ آمریکا با ایران
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 19:39
هشدار رسانه انگلیسی درباره پیامدهای جنگ آمریکا با ایران
روزنامه فایننشال تایمز هشدار داد حمله به ایران می‌تواند آمریکا را در باتلاقی تازه در خاورمیانه گرفتار کند؛ درگیری‌ای که با افزایش تلفات و احتمال اعزام نیروهای زمینی پیچیده‌تر می‌شود.
افشاگری پالتیکو درباره دیدار ترامپ و شی جینپینگ و ارتباط آن با جنگ علیه ایران
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 16:06
افشاگری پالتیکو درباره دیدار ترامپ و شی جینپینگ و ارتباط آن با جنگ علیه ایران
پالتیکو با انتشار تحلیلی نوشت، دولت دونالد ترامپ به مقامات خارجی اطلاع داده است که زمان نشست میان ترامپ و همتای چینی‌اش، «شی جینپینگ»، را قبل از پایان جنگ ایران تغییر نخواهد داد، در حالی که کاخ سفید ارتباط زمان‌بندی این نشست را با این جنگ رد کرد.
تهدیدهای ترامپ و پاسخ‌های قاطعانه ایران
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 11:53
تهدیدهای ترامپ و پاسخ‌های قاطعانه ایران
دونالد ترامپ تهدید کرد، اگر ایران ظرف 48 ساعت آینده تنگه هرمز را کاملا باز نکند، نیروگاه‌های برق ایران را نابود خواهد کرد؛ اما این سخنان او گران تمام شد و با پاسخ قاطعانه ایران مواجه شد.
تنگه هرمز برای چه کسانی باز است ؟
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 10:22
نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی دریانوردی تشریح کرد
تنگه هرمز برای چه کسانی باز است ؟
سید علی موسوی؛ نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی دریانوردی یادآور شد که امنیت تنگه هرمز را ایران برقرار می‌کند و این تنگه برای همه به جز «دشمنان» باز است
نظرات

آخرین اخبار
خفگی کودکان؛ از پیشگیری تا اقدام صحیح در لحظات حساس
کاهش شیوع HIV در میان مصرف کنندگان تزریقی موادمخدر در کشور
خسارت 120 هزار میلیارد تومانی اعتیاد به اقتصاد و جامعه
اعتیاد، راهزنی پنهان برای غارت سلامت روان و سرمایه‌های اجتماعی
آینده ترسناک فناوری؛ هدفون‌هایی که ذهن شما را می‌خوانند!
هشدار نیویورک‌تایمز درباره فروپاشی نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم
جورج کلونی: آمریکا در دوره‌ای تأسف‌بار است
فرود اضطراری هواپیمای مقام آمریکایی
شکایت رسمی پرسپولیس از استقلال به‌خاطر حضور آسانی در دربی
تارتار: پرسپولیس کمی بهتر از استقلال بود؛ یک غفلت برد را گرفت
بختیاری‌زاده: داور پنالتی استقلال را ندید
اصلاحات دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد
اقدام نروژ علیه روسیه؛ کشتی روسی توقیف شد
گزارش تصویری | لیگ برتر فوتبال - پرسپولیس و استقلال (دربی 107)
صنعت نفت آبادان 0-0 سپاهان اصفهان/ شالوده سپاهان با فشار نفت از هم نپاشید
آیین تشییع شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه برگزار می‌شود
تاجرنیا: استقلال شایسته برد بود؛ حق‌مان سه امتیاز بود
فهرست شناورهای متخلف خلیج فارس به‌روزرسانی شد
بسکتبال ایران در رده 28 جهان؛ حفظ جایگاه چهارم آسیا
محکومیت 26 ماهه در آمریکا برای صادرات غیرمجاز کالا به روسیه
پایان مأموریت سفیر ترکیه در تهران
تیراندازی در مدرسه‌ای در ویرجینیا
گنج 1100 ساله در حیاط خانه
اروپا چگونه از «بازی شکست‌خورده» آمریکا حمایت می‌کند؟
مصطفی طرفی سرکنسول جدید ایران در بصره شد
تهدید تازه روبیو علیه ایران
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ تساوی در نصف جهان، نمایش قابل قبول سرخابی ها در دربی 107+ فیلم‌گل ها
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ایران
خرابکاری‌های منتسب به روسیه به «هنجار جدید» در اروپا تبدیل شده است
عملیات انفجار کنترل‌شده در بوشهر
بازگشت حمید نعمت‌الله به سینما پس از 10 سال + تصویر
امتحانات جبرانی نهایی دوازدهم از 14 شهریور+ جدول زمانبندی
محمد ملاحی، هنرمند سیریکی، در حمله آمریکا زخمی شد
سناتور سندرز: باید همین حالا به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
هنوز حکمی برای احسان خدادادی صادر نشده است
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر؛ 4 مدال در روز دوم
انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در دستور کار است
مخبر: حقوق بشر غربی در میناب، لامرد و سیریک دفن شد
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد