×
بین الملل
شناسه خبر : 304128
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/02 ساعت 11:59
جزئیات حملات موشکی بی‌وقفه ایران و لبنان به سرزمین‌های اشغالی

جزئیات حملات موشکی بی‌وقفه ایران و لبنان به سرزمین‌های اشغالی

با تداوم حملات موشکی سنگین ایران و لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی، مناطق گسترده‌ای از سرزمین‌های اشغالی شاهد به صدا درآمدن پی‌درپی آژیرهای هشدار و وقوع انفجارهای متعدد بود.

نورنیوز_ گروه بین الملل: با تداوم حملات موشکی از سوی ایران و لبنان، مناطق گسترده‌ای از سرزمین‌های اشغالی شاهد به صدا درآمدن پی‌درپی آژیرهای هشدار و وقوع انفجارهای متعدد بود؛ رخدادی که نشان‌دهنده گسترش دامنه درگیری‌ها در جبهه‌های مختلف است.

شبکه الجزیره به نقل از منابع رسمی رژیم صهیونیستی گزارش داد که در پی رصد حملات موشکی از سوی ایران، آژیرهای هشدار در تل‌آویو و مناطق مرکزی سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده است.

بر اساس این گزارش، هم‌زمان با این هشدارها، صدای چندین انفجار در مناطق مرکزی شنیده شده که ناشی از حملات موشکی یا تلاش سامانه‌های پدافندی برای رهگیری آن‌ها بوده است.

روزنامه «یدیعوت آحارنوت» نیز اعلام کرد یک موشک خوشه‌ای منطقه کلان‌شهری تل‌آویو را هدف قرار داده و ترکش‌ها و مهمات آن در منطقه «حولون» در جنوب تل‌آویو پراکنده شده است.

در ادامه، جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از صدور هشدارهای پیشگیرانه در قدس، تل‌آویو و شهرک‌های جنوب کرانه باختری خبر داد.

همچنین گزارش‌هایی از وارد شدن خسارات و سقوط ترکش‌ها در مناطق «پتاح‌تکفا» و «طیرات یهودا» در نزدیکی تل‌آویو منتشر شده است.

هم‌زمان، در جبهه شمالی نیز آژیرهای هشدار در منطقه «رأس‌الناقوره» پس از شلیک موشک از لبنان به صدا درآمد.

رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد در پی اصابت یک موشک شلیک‌شده توسط حزب‌الله به منطقه «مسکاو عام» در الجلیل علیا، دو نفر زخمی شده‌اند که حال یکی از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

همچنین گزارش شده است که در پی این حمله، دو خودرو در شهرک مذکور در نزدیکی مرز لبنان دچار آتش‌سوزی شده‌اند.

در تحولی دیگر، خبرنگار الجزیره از فعال شدن دوباره آژیرهای هشدار در شهر «عقبه» اردن، در مقابل «ایلات» در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

از سوی دیگر، هشدارهای جدیدی در مناطق «دیمونا»، «عراد» و اطراف «بحر المیت» پس از رصد موشک‌های شلیک‌شده از ایران صادر شده است.

همچنین آژیرهای هشدار در مناطق گسترده‌ای از جمله نقب غربی، مرکزی و جنوبی، مناطق اطراف غزه و جنوب کرانه باختری به صدا درآمده است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که برای سومین بار از صبح امروز، موشک‌هایی از ایران به سمت جنوب سرزمین‌های اشغالی شلیک شده است.

به گزارش ایرنا، تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


اخبار مرتبط
هشدار سرهنگ بازنشسته آمریکایی درباره توانمندی‌های ایران
دوشنبه 1405/01/03 ساعت 08:47
هشدار سرهنگ بازنشسته آمریکایی درباره توانمندی‌های ایران
دانیل ال دیویس» سرهنگ بازنشسته آمریکایی و تحلیلگر «نشنال اینترست» با یادآوری ضربه سنگین ایران در دیمونا هشدار داد : نباید توانایی‌های ایران را دست کم گرفت.
هشدار فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره برخورد کوبنده و سریع با متجاوز
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 15:49
فرمانده نیروی زمینی سپاه:
هشدار فرمانده نیروی زمینی سپاه درباره برخورد کوبنده و سریع با متجاوز
فرمانده نیروی زمینی سپاه در هشدار به دشمنان، از اوج آمادگی روحی و عملیاتی یگان های این نیرو خبر داد و تأکید کرد: هرگونه اقدام دشمن با پاسخی سریع و کوبنده روبرو خواهد شد.
واکنش یمن به گسترش دایره جنگ علیه ایران
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 15:03
واکنش یمن به گسترش دایره جنگ علیه ایران
وزارت خارجه دولت یمن در واکنش به گسترش دایره جنگ در منطقه تأکید کرد که در مواجهه با تشدید مداوم تنش‌ها بی‌تفاوت نخواهد ماند.
سخنگوی وزارت دفاع : رزم را با شدت ادامه می‌دهیم
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 12:54
سخنگوی وزارت دفاع : رزم را با شدت ادامه می‌دهیم
سخنگوی وزارت دفاع تأکید کرد: با توجه به مطالبه مردم، رهبر معظم انقلاب و خانواده معظم شهدا تا تسلیم کامل دشمن رزم بی وقفه را با شدت ادامه می دهیم.
تداوم حملات موشکی و توپخانه‌ای حزب الله به مواضع نظامیان اسرائیلی
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 05:56
تداوم حملات موشکی و توپخانه‌ای حزب الله به مواضع نظامیان اسرائیلی
تجمع نظامیان صهیونیست در شهر مرزی الخیام هدف حمله موشکی حزب الله قرار گرفت.
نظرات

آخرین اخبار
چرا کاهش وزن این‌قدر سخت است؟
کبد چرب؛ شایع‌ترین بیماری کبدی جهان
اسب رم کرده حادثه آفرید
تخم شربتی تشنگی را کاهش می‌دهد، اما جایگزین آب نیست
زلزله 4.5 ریشتری اندیمشک را لرزاند
برکات و اعمال ماه ربیع الاول
ایران در معماری مالی بریکس؛ فاصله عضویت تا دسترسی
خوزستان روی خط گرما؛ دمای اهواز به 51.1 درجه رسید
دریادار عظمایی: واقعیت در میدان است نه در اظهارات مقامات آمریکا
قاضی دیوان عدالت اداری: دریافتی یک قاضی 45 تا 50 میلیون تومان است
حملات پهپادی به قایق‌های اکوادوری بخشی از عملیات مخفی سیا بوده است
وزارت خارجه: جامعه بین‌المللی نباید از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل به سادگی عبور کند
ادعای هگست درباره بحران ناو آبراهام لینکلن
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان
سازمان ملل: راه‌حل مساله تنگه هرمز، دیپلماسی است
الحوثی: قرآن عامل افشای حقیقت صهیونیسم است
واکنش سفارت ایران در کنیا به سیاست‌های ترامپ در منطقه
ناو هواپیمابر جورج واشنگتن جایگزین آبراهام لینکلن در خاورمیانه می‌شود
سرعت باد در زابل به 115 کیلومتر بر ساعت رسید
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 23 مرداد ماه اعلام شد+جدول
هشدار یمن به عربستان
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش
کارت سفر بزودی رونمایی می‌شود/ زمان+ جزییات
بیانیه حقوق بشری علیه ایران مصداق واضح فرافکنی منافقانه است
تمدید مهلت معرفی مشمولان سربازی تا پایان آبان‌ماه
خسارت سنگین به ناوگان پهپادهای ریپر آمریکا در جنگ ایران
168 روزانتظار برای بازگشت هیجان به فوتبال ایران؛ مدعیان آماده یک فصل داغ
ترافیک در سه جاده اصلی خراسان رضوی سنگین اما روان است
تمدید ماموریت امنیتی اتحادیه اروپا در رفح و کرانه باختری
واریز 110 همت دیگر از مطالبات گندم‌کاران آغاز شد
حماس: ترور رئیس پلیس غزه ادامه سیاست ایجاد هرج‌ومرج در این منطقه است
زاخارووا: اوکراین تهدید پهپادی را به سطح جهانی گسترش داده است
انفجار در بندر روتردام قربانی گرفت
ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
قاتلان 4 شهروند کرمانی پس از 3 سال دستگیر شدند +جزئیات جنایت
رزمایش مشترک ترکیه،عربستان و پاکستان در چارچوب توافق مکه
پالیتیکو: جنگ ایران می‌تواند باتلاقی خطرناک‌تر از عراق برای آمریکا باشد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
تصادف مرگبار در جاده آذرشهر
وزارت دفاع: مشکل تأمین مواد ناریه معادن را حل می‌کنیم
هشدار سازمان ملل درباره تشدید بحران انسانی در یمن
انفجار در کارخانه تولید مهمات ایتالیا
سبقت قیمت گازوئیل اروپا از سوخت هواپیما در بحران عرضه
جنگ آمار در هرمز؛ چرا مراجع رسمی روایت نفتی ترامپ را زیر سئوال می برند؟
شارژ پهپادها در آسمان با پرتو لیزر
آدرس جدید دسترسی به برخی خدمات بانک ملی ایران اعلام شد+ لینک
ساعات قطعی برق تهران فردا جمعه 23 مرداد مشخص شد+ لینک
حضور قالیباف و عراقچی در سوگ شهادت امام رضا(ع) در مشهد
حمله پهپادی یمن به پالایشگاه آرامکو