×
سیاسی
شناسه خبر : 304115
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/02 ساعت 11:36
بقایی: انتظار خویشتنداری از ایران بی معنی است

بقایی: انتظار خویشتنداری از ایران بی معنی است

اسماعیل بقایی؛ سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با بیان اینکه «ما با ترکیبی از تجاوز و تروریسم روبه‌رو هستیم تأکید کرد: انتظار خویشتنداری از ایران را بی‌معنی است.

نورنیوز_ گروه سیاسی : سخنگوی وزارت امور خارجه انتظار خویشتنداری از ایران را بی‌معنی توصیف و تاکید کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی باید دست از تجاوز بردارند.

«اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه اسکای نیوز با بیان اینکه «ما با ترکیبی از تجاوز و تروریسم روبه‌رو هستیم» اظهار داشت: آنها در حال کشتن نخبگان ما و سران کشور هستند و این، بی‌سابقه است.  

وی ادامه داد: کشتار باید پایان یابد. آنها افراد زیادی را در سراسر کشور کشته‌اند. بنابراین، شما نمی‌توانید از کشوری که در حال دفاع از خودش در برابر این تجاوز وحشیانه است، انتظار خویشتنداری مقابل کسانی را داشته باشید که هیچ محدودیتی در هدف قرار دادن کشور ما ندارند.

بقایی تاکید کرد که «نشان دادن شاخه زیتون به کسانی که سعی در سر بریدن ما دارند، واقع‌بینانه نیست».

او در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به شهادت بیش از ۱۷۰ نفر در مدرسه‌ای دخترانه در میناب در همان روزهای ابتدای جنگ که اغلب آنها کودک بودند، خاطرنشان کرد: ما این جنگ را آغاز نکردیم. ما کسی نیستیم که حملات را شروع کرد اما ما حملات تلافی‌جویانه به مدارس و بیمارستان‌های آنها انجام ندادیم. ما تنها گفته‌ایم که در صورت حمله به زیرساخت‌هایمان هر پایگاه و زیرساختی را که متعلق به آمریکا باشد، هدف می‌گیریم.

به گفته سخنگوی دستگاه دیپلماسی، این آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند که باید بابت تمام هزینه‌ها، تلفات و درگیری در منطقه مسئول دانسته شوند. بنابراین، انتظار خویشتنداری از ایران به معنی توقف پاسخ به این تجاوزگری‌هاست.

بقائی تصریح کرد که هیچ کشوری در برابر این تجاوزات وحشیانه ساکت نمی‌نشیند و ایران نیز تنها در حال دفاع از خودش است.

وی در پاسخ به سوالی درباره درگیر شدن همسایگان ایران در این جنگ اظهار داشت: برای ما تردیدی وجود ندارد که رژیم اسرائیل خواهان اطمینان از جنگ‌های بی‌پایان در منطقه است. آنها می‌خواهند که این منطقه همیشه ناامن و بی‌ثبات باشد، بدون شک. این کاری است که در طول یک دهه پیش و به‌ویژه در دو سال و نیم گذشته انجام داده‌اند.

دیپلمات ایرانی همچنین به حملات آمریکا به ایران از خاک کشورهای همسایه اشاره کرد و با تاکید بر اینکه «ایران به شدت از این مساله ناراحت است» گفت که این خلاف قوانین بین‌المللی و خلاف اصول حسن همجواری است.

وی تصریح کرد: کشورهای حاشیه خلیج فارس نباید به آمریکا و رژیم اسرائیل اجازه دهند که از آسمان، دارایی‌ها و پایگاه‌هایشان برای تجاوز نظامی به ایران استفاده کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه به‌علاوه در پاسخ به سوالی درباره احتمال ورود آمریکا به جنگ زمینی با ایران بیان کرد: ایران برای هر سناریویی آماده است. ما از تجاوز و جنگ استقبال نمی‌کنیم اما نشان داده‌ایم که برای هر چیزی آمادگی داریم. این، سرزمین مادری ماست. ما مردمی میهم‌پرست هستیم و بنابراین، با تمام قوا و همه آنچه در اختیار داریم از سرزمین خود دفاع می‌کنیم.

او افزود: آمریکا باید به تاریخ مبارزه مردم ایران با متجاوزان توجه کند، خواهد دید که ما چگونه با متجاوزان به کشور خود برخورد کرده‌ایم.


اخبار مرتبط
بقائی: تا هر زمانی که لازم باشد به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
پنج‌شنبه 1405/01/06 ساعت 14:31
بقائی: تا هر زمانی که لازم باشد به دفاع از کشور ادامه می‌دهیم
سخنگوی وزارت امور خارجه در مصاحبه با شبکه ایندیا تودی هند تاکید کرد: تا هر زمانی که لازم باشد به دفاع از کشورمان ادامه می‌دهیم.
رویکردهای دوگانه و مزورانه را متوقف کنید!
چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 22:03
وزارت امور خارجه در واکنش به موضع رئیس‌جمهور فرانسه:
رویکردهای دوگانه و مزورانه را متوقف کنید!
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، در پیامی به موضع رئیس‌جمهور فرانسه که از ایران خواسته است جنگ را متوقف کند، واکنش نشان داد.
بقایی: حمله به منزل کیارستمی، هدف قرار دادن فرهنگ ایران است
چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 11:19
بقایی: حمله به منزل کیارستمی، هدف قرار دادن فرهنگ ایران است
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه، در واکنش به تخریب منزل مرحوم عباس کیارستمی در جریان حملات اخیر، این اقدام را حمله‌ای هدفمند علیه هویت و فرهنگ ایران دانست. او تاکید کرد که اقتدار ایران برآمده از فرهنگ غنی آن است که همچون سیمرغ، از دل حوادث سربلند بیرون آمده و نامیراست.
بقائی: مذاکره‌ای با آمریکا نداشته‌ایم
دوشنبه 1405/01/03 ساعت 19:31
بقائی: مذاکره‌ای با آمریکا نداشته‌ایم
سخنگوی وزارت امور خارجه هرگونه مذاکره و گفتگو با آمریکا طی 24 روز گذشته جنگ تحمیلی را رد و تصریح کرد که موضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص تنگه هرمز و شرایط پایان جنگ تحمیلی هیچ تغییری نکرده است.
بقائی: جهان از داستان‌سرایی‌های دروغین آمریکا-اسرائیل به ستوه آمده است
دوشنبه 1405/01/03 ساعت 12:17
بقائی: جهان از داستان‌سرایی‌های دروغین آمریکا-اسرائیل به ستوه آمده است
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت که جهان از دروغ‌های آمریکا و اسرائیل به ستوه آمده است.
یادآوری بقایی به مردم آمریکا: اسرائیل شما را به جنگ با ایران کشاند
پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 13:16
یادآوری بقایی به مردم آمریکا: اسرائیل شما را به جنگ با ایران کشاند
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اظهارات سناتورهای آمریکایی درباره نقش رژیم صهیونیستی در آغاز جنگ علیه ایران تصریح کرد: این همان چیزی است که مردم آمریکا باید بدانند؛ اسرائیل، آمریکا را به جنگی کشاند.
کره جنوبی خواستار خویشتنداری بین ایران و آمریکا شد
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 15:14
کره جنوبی خواستار خویشتنداری بین ایران و آمریکا شد
دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی در واکنش به حمله تجاوزگرانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران، از همه طرف‌ها خواست خویشتنداری کنند و از تشدید درگیری‌ها بپرهیزند.
نظرات

آخرین اخبار
راز سقوط بازار کار؛ چه بر سر اقتصادهای بحران‌زده آمد؟
جزئیات ترور وحشتناک شهردار مکزیکی در قلمرو کارتل‌های مواد مخدر
سرقت مسلحانه 40 هزار دلاری در معامله صوری
رکورد 420 میلیون تنی پکن؛ رمزگشایی از رکورد بی‌سابقه تولید نفت چین
واکنش ایران به تهدید آمریکا برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی
شعله‌های سرکش آتش 2 هزار هکتار از اراضی فرانسه را بلعید
پیش بینی قیمت دلار و ارز پنجشنبه 1 مرداد؛ دلار زیر سایه مذاکرات و تنش‌ها
سناریوهای تازه ایران برای دفاع از کشور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 1 مرداد + جدول
عبور از گیت‌ها فقط در 4 ثانیه؛ آخرین جزئیات از موج خروج زائران اربعین از مرزها
پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 1 مرداد؛ خیز بلند طلا برای فتح کانال 19 میلیونی
کریدور عمان چگونه غیر فعال شد؟
سواحل مکران در مدار توسعه؛ 700 میلیارد تومان سرمایه پای چرخ‌های تولید کنارک
جزئیات مذاکره چراغ‌خاموش الهلال با فوق‌ستاره فرانسوی
رایزنی مهم ایران و روسیه در مسکو؛ از اوکراین تا قفقاز جنوبی
«علی الزیدی» در تهران؛ آغاز فصل جدیدی از مناسبات راهبردی ایران و عراق
الازرق نماد افزایش هزینه همراهی با سنتکام
غمض عین از دشمن‌شناسی
واکنش سخنگوی وزات خارجه ایران به جنایات جنگی ترامپ
آیا ساماندهی وضعیت کودکان کار اتفاق می افتد؟
آیا وکلای مادورو می‌توانند دیوارهای دادگاه منهتن را فرو بریزند؟
آزمون بزرگ ماشاریپوف در استقلال؛ ستاره ازبک می‌ماند یا می‌رود؟
رقابت نفس‌گیر 17 هزار پزشک در آزمون دستیاری 53
نخستین مأموریت ملی رسانه
برگزاری اولین انتخابات درون لیستی: چپ اسرائیل بازمی‌گردد؟
چرا باتری‌های مخابراتی حریف قطعی‌های دو ساعته برق نمی‌شوند؟
نوراینفو | 5 اشتباه مهلکی که پاوربانک شما را به آتش می‌کشد
رونمایی از نقشه راه جدید دولت برای مدیریت هوشمند آب و فاضلاب
نورنما | ابتکار زیبای مردم اسپانیا برای نشان دادن حمایت خود از فلسطین
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1 مرداد+ وضعیت استان ها
وزارت راه ضوابط فروش بلیت پروازهای اربعین 1405 را ابلاغ کرد
در سوگ شیرمحمد اسپندار، راوی فرهنگ موسیقایی اصیل سیستان و بلوچستان
حمله به شناورهای امدادی ناجی در آب‌های هرمزگان
بازگشت اجساد 4 نظامی آمریکایی به واشنگتن؛ نمایش ترامپ برای کاهش فشارها و انتقادات
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد