×
سیاسی
شناسه خبر : 304048
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/02 ساعت 01:25
جزئیات عملیات‌های نیروهای مسلح ایران در بیست و دومین روز جنگ رمضان

جزئیات عملیات‌های نیروهای مسلح ایران در بیست و دومین روز جنگ رمضان

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) از ورود تاکتیک‌های تهاجمی جدید و سامانه‌های مدرن‌تر در دور جدید عملیات نیروهای مسلح ایران خبر داد. وی تاکید کرد که ارتش و سپاه در روز بیست و دوم جنگ، ضربات مهلکی به مواضع رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های آمریکا وارد کرده و یک جنگنده اف-16 اسرائیل را سرنگون کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در پیامی تصویری به تشریح جزئیات عملیات‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در جریان بیست و دومین روز از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان پرداخت و خطاب به مردم ایران با بیان اینکه «سربازان شما در ارتش و سپاه مفتخر شدند اولین سیلی آتشین را در ساعات اولیه سال جدید به دشمن متخاصم وارد کنند»، عنوان کرد: دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران سحرگاه امروز با شلیک انبوهی از پهپادهای انهدامی زیرساخت‌های نظامی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی مخازن سوخت و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان دشمن در فرودگاه بن‌گوریون را هدف حملات خود قرار دادند.

وی افزود: غیورمردان سپاه پاسداران در موج هفتاد و یکم از عملیات وعده صادق ۴ باعث اهانت از خداوند متعال و با رمز «یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف» ضربات متعددی را بر پیکر خسته و مستاصل رژیم صهیونیستی و ارتش تروریست آمریکایی وارد ساختند. در یک عملیات برق‌آسا و ممتد بلافاصله پس از موج قبلی تهاجمات، «تل آویو» در قلب اراضی اشغالی فلسطین و نقاطی در «ریشون لتسیون» با سامانه موشک های فوق سنگین و نقطه زن «عماد» و همچنین موشک‌های سنگین چند کلاهکه «قدر» و پهپادهای انهدامی زیر آتش موشکی قرار گرفتند. سایر نقاط در بانک اهداف هوافضای سپاه از پایگاه‌های ارتش تروریستی امریکا در «علی السالم، الخرج و ویکتوریا» نیز برای چندمین مرتبه با پهپادهای تهاجمی و موشکهای سنگین در مسیر فرسایش مرحله ای، منهدم شدند.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) همچنین گفت: موج هفتاد و دوم عملیات بعدی صادق ۴ با رمز مبارک «یا رسول الله صلوات الله علیه» علیه اهدافی در شمال و قلب سرزمین‌های اشغالی و ناوگان پنجم دریایی ارتش تروریست آمریکا به وسیله سامانه‌های قدرتمند سهمگین و نقطه زن قدر و عماد به فضل الهی به صورت کاملاً موفق به اجرا درآمد.

سرهنگ ذوالفقاری با اشاره به مورد اصابت قرار گرفتن یک فروند جنگنده متعلق به رژیم صهیونیستی در آسمان ایران اظهار کرد: در آسمان بخش مرکزی ایران یک فروند جنگنده ارتش رژیم صهیونیستی از نوع اف۱۶ در حوالی ساعت ۴ بامداد توسط سامانه‌های نوین پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه تحت هدایت و کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور مورد اصابت قرار گرفت.

وی در پایان با بیان اینکه «سامانه‌های ارتقا یافته بومی آفندی و پدافندی به فضل الهی شاهکارهای بیشتری رقم خواهند زد»، تصریح کرد: فرماندهان اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای مسلح پس از رصد، بررسی و شناخت کامل نقاط آسیب دشمنان در سه هفته اول جنگ، تاکتیک‌های تهاجمی جدید و سامانه‌های مدرن‌تر را برای دور جدید عملیات‌های تأثیر محور وارد میدان نبرد کردند. به اذن الله عرصه جنگ برای دشمن تنگ‌تر و سخت‌تر از قبل خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
چین اجرای تحریم‌های آمریکا علیه پالایشگاه‌های «تیپات» را مسدود می کند
قانونگذار دموکرات آمریکا: اگر ایران پایگاه‌های آمریکا را بزند، چین و روسیه هم می‌توانند
نایب‌قهرمانی ایران در والیبال ساحلی زیر 18 سال آسیای مرکزی
حماس شرط ورود به مرحله دوم مذاکرات با اسرائیل را اعلام کرد
171.3 همت؛ ارزش واگذاری دارایی‌های دولت در سال 1404
وزارت صمت: مجوز افزایش قیمت خودرو صادر نشده است/افزایش در بازار دست دوم
بازگشت اجراها به تالار محراب
مشاور پیشین اوباما: جنگ آمریکا علیه ایران ارتباطی با هسته‌ای نداشت
مهاجرانی: واردات ورق فولادی مصوب شد
پایان یک گروگان‌گیری در شهریار
کدام سدها وضعیت مطلوبی ندارد؟
حمله پهپادی حزب‌الله به مواضع اسرائیل در «البیاضه»
مهمانی 6 نوجوان به قتل انجامید
روسیه: برای عملیات نظامی و یا توافق با اوکراین آماده ایم
بیت‌کوین سبز شد
افزایش چشمگیر سطح آب دریاچه ارومیه در 5 سال اخیر
ورود جریان شهرک‌سازی جدید صهیونیست به خاک لبنان
آغاز فروش اینترنتی بدون قرعه‌کشی 11 محصول ایران‌خودرو از روز چهارشنبه + جزئیات
پیش‌بینی مهم گلدمن ساکس از جهش قیمت طلا
نظم جدیدِ تنگه هرمز زیر نظر ایران
علی ولایتی: کسی که شاهرگ‌های حیاتی را به بازی بگیرد، خود در بن‌بست گرفتار خواهد شد
تصویب ماده واحده ساماندهی ارزشیابی پایانی دوره‌های مختلف تحصیلی در شرایط اضطرار
مسیر شرق به غرب تونل نیایش و پل صدر امشب مسدود می‌شود
فعالیت اخوان‌المسلمین بار دیگر در اردن ممنوع شد!
پاکسازی‌های گسترده در ارتش آمریکا
بازبینی مسیرهای واردات کالاهای اساسی با هدف حفظ امنیت غذایی
موج گرانی بلیت هواپیما در راه است
همتی: اجازه اضافه‌برداشت به بانک‌ها نمی‌دهیم
ناپدید شدن 2 نظامی آمریکایی در رزمایش «شیر آفریقایی» مراکش
امسال چه تعداد از حج بازماندند؟
جابه‌جایی بیش از 21 هزار مسافر در فرودگاه امام(ره)
بازگشت «قصه‌های هومن و جناب‌خان» به شبکه نسیم
افزایش 150 درصدی جرایم خشن نوجوانان در اراضی اشغالی
تاکید اعضای اوپک پلاس بر پایبندی به حفظ ثبات در بازار جهانی نفت
آتلانتیک ترک‌خورده؛ پلی که میان دو ساحل می‌لرزد
چراغ سبز لندن به ادغام پروازهای تابستانی
افزایش تولید نفت اوپک‌پلاس تصویب شد
جهش صدور آنی کارت سوخت پس از وقفه جنگ
جنگ با ایران و سیاست انرژی آمریکا
تغییرات گسترده در ارتش چین + فیلم
افشاگری رنار از پشت‌پرده تیم ملی عربستان
رایزنی تلفنی عراقچی و همتای آلمانی درباره پایان جنگ
تصویب خرید جنگنده‌های پیشرفته F‑35A و F‑15A در کابینه اسرائیل
تماس تلفنی عراقچی با همتای عمانی درباره آخرین روندهای منطقه‌ای
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 13 اردیبهشت 1405
جاعل حرفه‌ای اسناد دولتی در چنگال پلیس تهران
100 شرکت دانش‌بنیان در جنگ اخیر آسیب دیدند
همتی: تأمین ارز کشور هدفمند انجام می‌شود
افزایش صدور اسناد مالکیت در کشور
سفر روبیو در میان اختلاف واشنگتن و رم بر سر جنگ ایران