×
اجتماعی
شناسه خبر : 303986
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/01 ساعت 17:22
آغاز انتقال خدمات دولت به پیام‌رسان‌های داخلی با محوریت «بله»

آغاز انتقال خدمات دولت به پیام‌رسان‌های داخلی با محوریت «بله»

سرپرست معاونت حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی کشور از آغاز عملیاتی ارائه خدمات حیاتی دولت در پیام‌رسان‌های داخلی خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مرحله نخست طرح ملی «ارائه پایدار خدمات ضروری دستگاه‌های اجرایی در پیام‌رسان‌های داخلی» با محوریت پیام‌رسان بله به بهره‌برداری رسید؛ طرحی که به گفته حمیدرضا احمدیان سرپرست معاونت حکمرانی الکترونیک سازمان اداری و استخدامی کشور نقطه عطفی در افزایش تاب‌آوری و دسترس‌پذیری خدمات حیاتی برای عموم مردم به شمار می‌رود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های فشرده ماه‌های اخیر اعلام کرد: هدف اصلی این طرح، فراهم‌سازی امکان ارائه خدمات ضروری در بسترهایی است که از پایداری و آمادگی فنی لازم برخوردارند.

وی افزود: راه‌اندازی مرحله نخست در پیام‌رسان بله انجام شده و توسعه این مسیر به سایر پلتفرم‌های داخلی نیز ادامه خواهد یافت.

احمدیان در تشریح روند انجام کار، مجموعه‌ای از اقدامات اساسی را پایه‌های این پروژه معرفی کرد و ادامه داد: از جمله این اقدامات می‌توان به طراحی الگوی ارائه خدمات در پیام‌رسان‌ها با تمرکز بر نیازهای عمومی، تعیین ۱۹ خدمت مهم از ۱۰ دستگاه دارای اولویت برای فاز نخست اشاره کرد.

وی از برگزاری جلسات مستمر فنی با مدیران فناوری اطلاعات دستگاه‌ها برای آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم خبر داد.

به گفته این مقام مسئول نظام اداری کشور، جلسات سه‌جانبه میان معاونت حکمرانی، دستگاه‌های اجرایی و پیام‌رسان‌ها نقش مهمی در ارزیابی ظرفیت‌ها و نهایی‌سازی مسیر ارائه خدمات داشته است.

سرپرست معاونت حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در ۲۶ اسفند خدمات مربوط به ۵ دستگاه اجرایی به صورت عملیاتی در پیام‌رسان بله و به صورت بازوهای کاری فعال شده است. این دستگاه‌ها شامل سازمان بیمه سلامت، شرکت ملی گاز ایران، شرکت‌های مدیریت و توزیع برق، شرکت مادر تخصصی آب و فاضلاب و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای هستند که شهروندان بر حسب نیاز می توانند استفاده کنند.

وی تصریح کرد: همچنین خدمات تعدادی از دستگاه‌های دیگر آماده ارائه در پیام‌رسان‌هاست که پس از طی مراحل لازم به این مجموعه افزوده خواهند شد.

احمدیان با تقدیر از همکاری دستگاه‌ها و پیام‌رسان‌ها به‌ویژه تیم فنی شرکت فارس‌سداد (پلتفرم بله) تأکید کرد: این طرح حاصل یک همکاری گسترده و منسجم میان بخش‌های مختلف حاکمیت است. معاونت حکمرانی الکترونیک سازمان اداری و استخدامی کشور با تمام توان در کنار دستگاه‌ها برای توسعه این مسیر خواهد ماند.

وی هدف اصلی این پروژه را تسهیل دسترسی مردم به خدمات حیاتی و افزایش تاب‌آوری نظام خدمات اداری کشور در شرایط کنونی عنوان کرد و افزود: این روند با همکاری همه دستگاه‌ها تداوم خواهد یافت.


نظرات

آخرین اخبار
تشکیل کمیسیون بررسی صلاحیت ترامپ در کنگره
وزیر دارایی انگلیس: جنگ ترامپ علیه ایران حماقت بود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: آتش‌بس برقرار است و ما در حال مذاکره با ایران هستیم
فایننشال تایمز: زمان به نفع ایران است
علت انفجار در منطقه 10 تهران اعلام شد
توییتی که سه میلیون بازدید خورد
نیویورک‌تایمز: تنها پاسخ اسرائیل برای مشکلاتش، به راه انداختن جنگ است
سه نهاد جهانی در مورد بحران انرژی هشدار دادند
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
آخرین وضعیت «بنت جبیل»، زمین‌گیر شدن ارتش اشغالگر در پی مقاومت شدید حزب‌الله
ایروانی: تسلیحات بکار رفته در تجاوز به ایران از زرادخانه برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بود
پایان بازی لیورپول 0 (0) _( 2) 2 پاری‌سن‌ ژرمن
پایان بازی اتلتیکومادرید 2 (1) _( 2) 0 بارسلونا
عملیات خشم حماسی به عملیات شکست حماسی تبدیل شد
روزنامه‌نگار آمریکایی در کویت دستگیر شد
آمریکا تحریم‌های بانکی ونزوئلا را کاهش داد
آمریکا معافیت موقت تحریم‌های نفتی ایران را تمدید نمی‌کند
در طول جنگ به چند مرکز درمانی و بهداشتی حمله شد؟
سلام نظامی سلطانیان پس از کسب طلا
ارسال نخستین محموله امدادی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران
گروسی: برنامه هسته‌ای ایران با اقدام نظامی متوقف نمی شود
مخالفت جنبش امل با مذاکره مستقیم لبنان با اسرائیل
دو برابر شدن قیمت لحظه‌ای نفت
آغاز مذاکرات مستقیم لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن/شروط اسرائیل/بیانیه مشترک + فیلم
سانچز: چین، تنها کشوری که می‌تواند جنگ ایران را حل‌ کند
اسکات ریتر: محاصره دریایی ایران قابل اجرا نیست
تعدیل 15 تا 20 درصدی مهندسان شرکت رنو
استاد دانشگاه جان هاپکینز: ارزش ریال ایران در جنگ ارتقا یافته
متحدان ترامپ همچنان از همکاری با او دوری می‌کنند
تعمیر 18 هزار واحد آسیب دیده از جنگ به‌پایان رسید
احتمال خروج اسلوونی از ناتو
اعتراض مکزیک به کشته شدن تعدادی از شهروندانش در بازداشتگاه‌های مهاجرتی آمریکا
لاپید تعلیق همکاری ایتالیا با اسرائیل را یک شکست برای نتانیاهو خواند
عصبانیت ترامپ از اظهارات ملونی
از هر 10 آمریکایی 6 نفر مخالف جنگ علیه ایران هستند
194 شهید و مجروح درپی حملات 24 ساعت اخیر در لبنان
بازداشت 90 معترض ضد جنگ در نیویورک
یک مقام اسرائیلی: به ادعای خلع سلاح حزب‌الله اعتماد نداریم
دستگیری 8 نفر از عناصر مرتبط با پروژه‌های خصمانه دشمن در ایلام
رئیس شورای اروپا: محاصره‌ راه حل تنش با ایران نیست
پیشنهاد پرداخت عوارض برای عبور از تنگه هرمز توسط کره جنوبی
کوثری: ترامپ به دنبال خروج آبرومندانه از جنگ است
17 کشور اروپایی خواستار آتش‌بس در لبنان شدند
نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا: اگر در حمایت از صلح صادق هستید، منصف باشید
اضافه شدن علیرضا کوشکی به شاگردان بختیاری‌زاده
سی‌ان‌ان: شناورهای ایرانی از تنگه عبور می‌کنند
مداحان امشب در کدام میادین تهران می‌خوانند؟
ادامه حملات پرشمار رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
توتال پرداخت عوارض به ایران را پذیرفت
ترامپ بار دیگر اروپایی‌ها را ببر کاغذی خواند